1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - 25 november 2016 11:09

Mitt emellan säsongerna har det blivit dags för gruppspel i Malmömästerskapen. Liksom förra säsongen är div 2-laget Kvarnby en av motståndarna. Där har det hänt en hel del på senare tid. Mångåriga spelarna Tonny Tindberg och Michael Johnsson har lämnat och man har bytt tränare från Nils Erik Persson till Ulf Jansson. I div 2 SG slutade man på åttondeplats, en besvikelse eftersom målsättningen var toppstrid. När Kulladal och Kvarnby möttes i föregående MM-upplaga segrade div 2-laget med 4-1. Kulladal saknar en del nyckelspelare inför matchen vilket bland annat öppnar upp för juniorerna Primus Swenson, Sebastian Hillgren och Salm "Salle" Mohammed . Dominic Cica och Jimmie Andersson kommer att dela på målvaktssysslan. Övriga lag i denna grupp 1 av MM är Olympic och Hyllie som skulle ha mötts lördag men den matchen har blivit uppskjuten. 


KVARNBY - KULLADAL

GRUPPSPEL, MALMÖMÄSTERSKAPEN

LÖRDAGEN DEN 26NOV KL 14

BÄCKAGÅRD, MALMÖ


Truppen


1. Jimmie Andersson

99. Dominic Cica

2. Sebastian Hillgren

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Marcus Sandén

6. Tim Rickbo

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Salm Mohammed

10. Primus Swenson 

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Pierre Svensson

14. Tobinho Sjöbäck

16. Filip Jönsson


VS:

                  
Bildat19381906
HemmaplanKulladals IPBäckagård
FormFOVFOOVFOF
Fem senaste

Österlen (B) 0-2

Tomelilla (H) 0-0
Nosaby (B) 6-0

Lödde (H) 1-2
Flagg (B) 2-2

Karlskrona (H) 0-0
BW 90 (B) 6-3

Rosengård (B) 1-2
Lindsdal (H) 2-2
IFK Hässlehom (B) 2-3

Tabellplacering (2016)8. Kulladal 22 6 9 7 30-34 27p8. Kvarnby 26 9 5 12 45-51 32p
Hemma/Borta (2016)

Borta:
8. Kulladal 11 3 5 3 19-21 14p

Hemma:
11. Kvarnby 13 4 5 4 21-21 17p

Fem års möten

2016: Kulladal - Kvarnby 1-4 (Sebastian Rask)

2012: Kvarnby - Kulladal 2-1 (Filip Ahlström)

Skyttekung (2016)

Sebastian Rask, 9mål

Melvin Frithzell, 21mål


Malmömästerskapen 16/17


Grupp 1

Kvarnby - Kulladal 26nov kl 14

Olympic - Hyllie speldatum ej spikat


Grupp 2

Croatia - Klagshamn 26nov kl 13

Barrikaden - Lilla Torg 1dec kl 19.30


Grupp 3

Balkan - Malmö City 26nov kl 13

Husie - Flagg 26nov kl 13


Grupp 4

Lindeborg - Bellevue 26nov kl 12

Oxie - Bunkeflo 29nov kl 19.30


Som nämnt kommer bloggen inte vara på plats på grund av jobb. Men förhoppningsvis kan den ändå utlova några ord från tränare/spelare efter match. Heja Rött!


Oklart om Rasken lovar ett mål även i detta möte mot Kvarnby...?

ANNONS
Av 1938 - 25 november 2016 00:30

  

Skriver detta inlägg mitt i Thanksgiving Football, en traditionsenligt stor sportsdag i USA. Underbart för en sportsnörd som en själv. Detta efter en sen träningskväll där Sandén chockat insåg att klockan var 22 när han var redo för att vandra hemåt. Nu var kvällens träning ännu lite senarelagd på grund av diverse gruppsamtal på träningstid. Men förmodat givande samtal vars innehåll dessvärre för er läsare får stanna inom truppens väggar. Jag brukar ta tid på mig att komma ut till träningen, dels för att det finns att göra men också för att det är trevligt att prata med Ulla (tack för toasten!) och andra karaktärer kring vårt lag, men ikväll såg jag ännu mindre av träningen. Så innehållet på den går jag inte heller in på, insåg nu att det blev en rätt kass start på detta inlägg... 


Eddie Ekblad ändrade status till tillgänglig när det kommer till lördagens MM-match mot Kvarnby. Trevligt! Av ordinarie spelare eller däromkring missar Calle Stenberg, Calle Nelin, Martin Persson, Stefan Vagic och Jörgen Mellberg (jag räknar dig tills du meddelar) matchen. Stenberg drog upp en vadskada ikväll men hade ändå inte kunnat vara med. Det är väl numera ingen hemlighet att Filip Gavran går och funderar över ett klubbyte, han vill uppåt i seriesystemet. Så han är inte heller aktuell för matchen. Som ni nog vet vid detta laget får inte provspelare användas i MM-matcherna, vilket är förståeligt men likväl synd. Spännande att två juniorer får chansen att visa upp sig i 00:orna Primus Swenson och Sebastian Hillgren. Inför match får ni som vanligt under morgondagen. 


Vår första värvning bör kunna presenteras i början på nästa vecka! Övergången är inte helt klar och det vore dumt att presentera den då. Spelaren i fråga bör i vilket fall som helst vara aktuell för spel i träningsmatchen mot div 4-nykomlingen Croatia som är inplanerad nästa helg. Låt mig återkomma med exakt tid för matchen men speldag lördag 3dec och spelplats Kulladals IP. 


Div 3 SG- tillika nykomlingsmöte mellan Hörby och Lunds SK på onsdagskvällen. Slutresultat: 2-1. Hörbys tränare Kim Anderssons ord efter segern: "Lite nya direktiv och spelarna gör en härlig insats. Årets spelare fick visa upp sig för nya tränaren Lilienberg och även några testspelare var med och visade upp sig. Stundtals spelade vi riktigt bra och det var kul att se. Viktigt nu när större delen av truppen från i år börjar bli klara och vi kan spetsa till med något nyförvärv. Vi har en riktigt bra grund och en trupp som är bra. Det är viktigt att vi får behålla alla. En härlig insats från alla inblandade". 


Vi tar väl en skopa silly-nyheter också?!


IFK Trelleborg har dragit in seriens största värvning hittills när man i dagarna gjorde klart med anfallaren Andreas Persson från FC Höllviken, klubben som ju upphörde att existera nyligen. "Andy" blev nästbästa målskytt för Höllviken under årets säsong som var hans femte i klubben. Om inte "Zebrorna" var favorit till att ta hem div 3 SG 2017 innan så blev man det nu. 


Dösjöbros andra nyförvärv är ytterbacken Linus Hovler. 29-åringen kommer närmast från Klågerup i div 6 och har tidigare även lirat för Kvarnby. 


Olympic tappar sin förstamålvakt Philip Mårtensson till div 2-laget Torn. Carlos Mendoza har varit andramålvakt under 2016 och ser ut att få ta över. Lindängelaget ska för övrigt spela internmatch under lördagen. Det är oklart när MM-matchen mot Hyllie ska spelas. Båda lagen hade annars presenterat lördag som matchdatum på sina respektive hemsidor. Olympic och Hyllie är ju de andra lagen i Grupp A utöver Kulladal och Kvarnby. 


Värt att notera i övrigt...


Nyblivna div 2-laget Österlen FF dammsugar övriga Österlen på talang. Idag offentliggjorde man värvningar på bland annat Joel Mårtensson (Tomelilla) och Adam Barchan (Öja), Adam som var så tongivande i det Öja som utmanade Kulladal om seriesegern 2015. Tycker personligen att det här är helt rätt väg att gå för Österlen som på lång sikt inte kan försörja sig på Malmö-med-omnejd-spelare. Det är kul att man satsar hemvävt. 


Robin Armandt som spelat futsal för Malmö City i några säsonger har nu också ha signat ett fotbollskontrakt med klubben. Han lämnar därmed Prespa. 


Joel "JT" Tindberg är uttagen i Lindeborgs matchtrupp inför lördagens MM-match mot Bellevue. Det är en extra glädjande nyhet eftersom den förre Kulladalaren varit väldigt skadedrabbad under de senaste säsongerna. Heja The Munk!


För den som är intresserad av Malmömästerskapen 2016/17 utöver Kulladals matcher finns allting presenterad på Fotbollklubbarnas Samorganisations hemsida. Jag vill dock påpeka att uppdateringen av resultat/matchdatum brukar vara segare än vingummi. Jag ska som vanligt försöka bidra med en lite mer up-to-date version av turneringen baserad på respektive lags rapportering. 

ANNONS
Av 1938 - 22 november 2016 15:04

     

Mycket folk på plats igår. Vet inte om det börjar gnaga i kanten hos somliga, tycker mig höra det. Men det blir gärna så bland våra etablerade. Dom glömmer lätt när dom själv fick chansen att komma upp till seniorlaget. Tänk om dåvarande tränare lyssnat på dåvarande etablerades klagan och inte gett dom unga möjligheten. Sen är det här väldigt många på en gång. Men risken är att hade vi inte tagit upp hela U17-laget så hade övriga förstås försvunnit. Sen kan jag i och för sig köpa att man känner att det blir viss problematik när vi är runt trettio man - både på plan, i omklädningsrummet och gällande kläder. Men mycket av det är "barnsjukdomar" som förhoppningsvis kan lösas till det bättre. Kan tränarna stå ut med att slita sig i flera delar för att kunna hålla i övningar så kan vi andra nog också stå ut. 


Det dröjer inte länge innan vi kan presentera vårt första nyförvärv! I slutet av veckan kan bloggen nog återkomma med den fina cliffhangern. Ni vet vid detta laget vem som provtränar med oss: Marcus Swane (Höllviken), Dennis Rickbo (Vellinge), Oliver Ohlsson (Husie), Kevin Ketteridge (Tomelilla) och igår kväll även en Andreas från Linköping, efternamn okänt. Så klart var Filip "Bruce" Ahlström först att jubla över det. Övriga namn som tränat med oss har inte dykt upp mer. Vi har också en hel rad namn från säsongens U-lag främst som inte tränat på länge, så känslan är att det börjar ske en automatisk utrensning. Vet inte om jag vill kalla det bra men tränar man inte nu när tränarnas radar är som bredast så har man nog inga ambitioner om att ta plats 2017 ändå. 


Match lördag mot Kvarnby. Calle Stenberg och Eddie Ekblad kommer inte till spel då. I övrigt verkar folk tillgängliga. 


Vi tar väl ett silly svep innan inläggets slut?


Dösjöbro, sjua i div 3 SG 2016, har gjort klart med den 22-årige vänsterspringaren Samuel Johansson. Han kommer närmast från div 3-spel med Uppsala IF. Tränare Niklas Söderström beskriver spelaren som en spelare med spetskompetens och kvicka fötter som kommer tillföra både på och utanför plan. Dösjöbro kommer fortsätta presentera spelare i dagarna som kommer. 


IFK Trelleborg är allra flitigast på transfermarknaden. I helgen presenterade man tre nya spelare. Johan Hellström hämtas från ÖT Smygehuk. 27-åringen som återvänder till "Zebrorna" beskrivs som en offensiv kraft med god genombrottsförmåga. En annan tillbakavändare är 21-årige Denis Malovic som även han kommer från spel i ÖT Smygehuk. Den förre Peking- och TFF-spelaren beskrivs som en tvåvägsspelare med god arbetskapacitet. Även den tredje spelaren hämtas i närområdet och det är anfallaren Adam Golstrand, 17 som fostrats i TFF. 


Bjärred, nykomlingen, har också presenterat sitt första nyförvärv. Det är mittbacken Balder Sjöberg som hämtas från Lunds FF där han under året varit kapten i div 5. "I Balder får vi en ambitös och utvecklingsbar spelare som snabbt har kommit in i träningsgruppen" säger tränaren Jörgen "JP" Persson till hemsidan.

 

Vi har också fått ett första livstecken från BW90 efter degraderingen till div 3. På hemsidan bjuder man in till provträning och ur den nyheten kan vi väl också konstatera att tränaren Tony Ribeiro Dias fortsätter. 

 

Två lag har spelat träningsmatcher i helgen som gick: Eslöv - Klippan 7-0, Dösjöbro - Fram 5-0. 


I övrig Malmöfotboll får vi väl också nämna att vår gamla målvakt Tonny "TT" Tindberg skrivit på för nyblivna div 1-laget FC Rosengård samt att samma lag ser ut att tappa skyttekungen Mohamed Ramadan. Man gör också en MFF och skickar tränaren Malik Sesay trots att man lyckades med målsättningen om div 1-spel 2017. 

Av 1938 - 17 november 2016 22:45

     

Då bockar vi av ännu en träningsvecka av 2016. Inte lika mycket folk på plats ikväll som i måndags om jag förstod det hela rätt men kvaliteten fanns definitivt. Vi har hamnat i en delikat situation där det är tillspetsad konkurrens från alla håll och kanter. Vi har flera bra provspelare på plats samtidigt som juniorerna pressar på underifrån. Det syns om man inte går för det skulle man väl kunna säga. Jag skulle till och med vilja sträcka mig till att träningarna just nu tempomässigt når upp i dom främsta träningarna mitt under säsong. Ikväll hade vi ännu Dennis Rickbo (Vellinge IF) och Kevin Ketteridge (Tomelilla) på plats. Två högst intressanta spelartyper, dessutom ännu unga och utvecklingsbara. Lillebror Rickbo gillar jag mer för varje träning som går, liksom storebror tänker han fotboll på ett modernt sätt - att hela tiden, utan att kanske slå den, söka den avgörande passningen. Liksom storebror har han också en fin passnings- och avslutsfot, men föredrar vänstran. Positionsmässigt är där skillnader, vet till exempel att Roger "Rogge" Nilsson använt Dennis som ytterback i Vellinge. Kevin Ketteridge är en ettrig lirare, han verkar inte rädd för att gå in i dueller trots att han inte är storväxt. Svårt att se när träningen sker på små ytor men visst finns tendenser till ständigt djupledslöpande. Klart intressant. Till dessa namn plusade vi ikväll på med Marcus Swane (var även på plats i måndags) som de flesta nog hört talas om. Han har gäckat oss under några säsonger nu (2013-2015) då Kulladal och Höllviken lirat i samma serie. Under dom säsongerna gjorde han totalt 52mål. Trots att Höllviken hade en tuff säsong mäktade han med 12mål i årets div 4 SV. Även om Kulladalsförsvaret lyckats hålla honom till två mål på sammanlagt sex seriemöten så känns det skönt att ha honom på vår träningsplan nu. Något av en komplett anfallare i fråga om fysik, snabbhet och målfarlighet. Förutom Swane noterar vi även Oliver Ohlsson, lillebror till Eddie Ekblad som efter ungdomsåren i Kulladal spelat fotboll för Husie, senaste säsongen för A-laget i div 4. Oliver är född 1998. Spelade back under denna säsong om man får tro Husies truppresentation. Framtidsspelare! En tredje lirare är Ratan Hallgrimsson, född 1997 som var en del av den 97-trupp som bröt samman efter flykten till Olympic. Ratan provade med seniorlaget då men fick ingen plats. Han har varit tränare för 03:orna senaste säsongerna. Se om han imponerar på tränarna denna gång!


Nu tar vi ledigt över helgen. Nya träningar måndag och torsdag sen är det faktiskt dags för match igen när Kvarnby väntar i Malmömästerskapen. Matchen spelas lördag 26nov kl 14, dessvärre utan bloggen på plats på grund av jobb. Men några ord från tränaren/spelare ska vi nog kunna skrapa ihop ändå. 


    

Lite nytt från silly season i div 3 SG:


Nosaby har gjort klart med två nya spelare inför nästa säsong. Rutinerade Henrik Fribrock hämtas från div 1-laget Kristianstad FC. Efter sju säsonger på hög nivå blir han nu assisterande (spelande) tränare för Nosaby. En stark värvning får vi väl kategorisera den som. Man har också gjort klart med Robin Lindskog från Åhus. Samtidigt tappar man Marcus Andersson som går tillbaka till Bromölla. Kulladalspubliken kanske minns honom (nr 11) från våra möten med Nosaby då han startade båda. 


Eslöv tappar sin förstamålvakt Pontus Andersson som varvar ner i moderklubben Stehag. Pontus Andersson har spelat i Eslöv sedan 2009 och säger till lagets hemsida att han inte har tiden som krävs för spel i div 3. 


Hyllie har gjort klart med en assisterande till Bengt Månsson. Det blir Kulladals gamla U-lagstränare (2011) Jörgen Ekberg som gör tränarcomeback.


Glöm inte följa bloggen på Facebook och Instagram där det då och då läggs ut bilder och annat kul. 

Av 1938 - 16 november 2016 19:11

IFK Trelleborg har för bara fyrtio minuter sedan presenterat två nya spelare inför sin tionde raka säsong i div 3 2017 (det var inte ens något jag tog upp inför denna säsong kom jag på nu). Det handlar om Farhang "Franki" Fathiyan som man hämtar från div 2-laget Torn. Den 20-årige yttermittfältaren spelade sex matcher i div 2 SG denna säsong och var även en tongivande spelare i deras U-lag med tio mål på tolv matcher, han spelade bland annat från start mot vår eget dito. "En fotbollsspelare med god spelförståelse, bra driv med och utan boll samt en vinnarskalle av klass" beskriver Daniel Lindgren honom på "Zebrornas" hemsida. Den andra spelaren är mittbacksresen Robin Ohlsson från lokalrivalen FC Trelleborg. Där har han varit lagkapten under deras säsong i div 4 SV, var man slutade på femteplats. Klubben har också förlängt kontraktet med en rad tongivande spelare däribland lagkaptenen Dennis Melander. 

 

Olympic blir av med förre Kulladalaren Mohammed Ryahi som inte heller nästa säsong möter sitt gamla lag. "Momme" går till div 4-laget Balkan som under säsongen slutade sexa i div 4 SV. Dit går för övrigt också en annan gammal Kulladalare, Veljko Lekic (född 1997) som sedan Kulladalstiden uppträtt för FC Rosengård U.

 

Får man lov att tacka ovanstående klubbar (liksom Dösjöbro) som uppdaterar med nyheter mest hela tiden. Stort LIKE på den!

Av 1938 - 16 november 2016 18:55

Den nyheten kunde tränare Patrik Påhlsson offentliggöra under dagen. Spelarna som under detta året utgjort U17-truppen kommer vara en del av seniortruppen och har redan blivit en del av träningspassen här under "mellansäsongen". Seniortruppen kommer 2017 således bestå av tre lag i seriespel: A-lag, U-lag och J-lag. Den stora truppen gör att tränarna behöver hjälp och den kommer 02:ornas tränare Mathias Andersson att kunna bidra med. Detaljer kring upplägget blir vi nog mer på det klara med under närmaste tiden. Exakt vilka spelare som blir uppflyttade presenteras i dagarna eftersom bloggen helt enkelt inte fått det svart på vitt. 


 

Av 1938 - 15 november 2016 11:56

Nu har det öppnat... Småklubbarnas transferfönster som står öppet en månad framåt. Efter att ha varit med om säsongen 2012 där vi blev av med en halv trupp så är det alltid med viss bävan man blickar mot det. Så länge man inte är den som sitter på pengarna så är det väl alltid lite bungyjump-känsla över det hela. Även om det redan står klart att vi blir av med Oguzcan Avci och Viktor Celan och det finns ytterligare några frågetecken så känns det ändå rätt stabilt i och kring truppen. Det känns vidare positivt att bra spelare tränar med oss, det får ju ses som ett av de bästa tecknen på att vi kan konkurrera. Se när vi kan presentera första nyförvärvet. 


Nedläggningen av FC Höllviken (det blev klart igår att föreningen bara ska ha ett A-lag) lär ju påverka Silly season med en hel div 1-trupp som ska ha nya klubbadresser. BW 90 ställer vi ett frågetecken kring, deras vara eller icke-vara har blivit en aktuell fråga. 


En sån här tabellsammanställning av övergångar vill ni kanske ha det här året också, men jag väntar lite till serien är helt spikad. Men spelarnyheter lägger jag upp lite hela tiden...


Olympic kan nu presentera hela tränarstaben inför nästa säsong. Ola Moberg, senast i Hyllie och Lamine Aknouche, bland annat ungdomstränare i FC Rosengård kommer assistera Ahmed Chahrour som ju ersatte Jonathan Gebru mitt under säsongen. 

 

Hörby har presenterat ett nyförvärv i Emil Jovicevic från Ahlafors (div 3) i Västra Götaland. 

 

Dösjöbro meddelar på sin hemsida att trotjänaren Jonas Holmberg tvingas sluta med fotbollen på grund av skador. Men han fortsätter i truppen genom att bli en del av tränarstaben och det som fystränare. 

 

Det lär komma fler nyheter...!

Av 1938 - 14 november 2016 22:45

Flagg har gjort klart med en ny tränare till nästa säsong. Ulf Körseus lämnar och på måndagskvällen gjorde Alexander Burman sitt första träningspass med laget. 30-årige Burman kommer närmast från IFK Trelleborg där han varit assisterande till Daniel Lindgren. Innan dess var han huvudtränare i LB 07 och han har även varit tränare i Eslöv och Svedala. Jag är fullt medveten om att Flagg spelar div 4-fotboll nästa säsong men känner ändå att det finns en relevans i att presentera deras nya tränare. 


Samtidigt skriver Fotbollskåne att Thomas Jernberg fortsätter som tränare hos nykomlingen Lunds SK.


Jonas Lindh verkar också fortsätta som tränare i Wormo då han igår lade ut en text om träningsstart på hemsidan. Wormo har ju haft ett längre uppehåll eftersom säsongen blev förlängd i och med div 2-kvalet mot Varberg. 


Nu väntar vi bara på att BW 90 ska presentera något om tränarsituationen. Aktiviteten på hemsidan har stått stilla sedan sommaren så dessvärre får vi väl vänta ännu lite längre innan vi vet mer. Enligt Sören Simonsen som driver fotbollsbloggen i Ystad Allehanda är det till och med osäkert om laget kommer till spel i div 3 2017 men det får vi väl ta med en nypa salt ännu så länge.  


LagTränare 2016AktivitetTränare 2017
BromöllaHampus LundquistFortsätter (tog över 2016)Hampus Lundquist
DösjöbroJohan AugustssonLämnar efter fyra säsongerNiklas Söderström/Mårten Ekemohn
Flagg*Ulf KörseusLämnar efter en säsongAlexander Burman
Hanaskog*Jörgen IsakssonFortsätter (andra säsongen 2017)Jörgen Isaksson
IFK TrelleborgDaniel LindgrenFortsätter (andra säsongen 2017)Daniel Lindgren
KulladalPatrik PåhlssonFortsätter (fjärde säsongen 2017Patrik Påhlsson
LöddeDaniel DiethelmLämnar efter en säsongGeorg Eterovic
Nike*Jonas WramnerLämnar efter två säsongerJ.Strandberg/A.Ekström/P.Harrysson
NosabyPeter PerssonFortsätter (andra säsongen 2017)Peter Persson
Tomelilla*Mikael GöranssonIngen nyhet (tog över i somras) 
WormoJonas LindhFortsätter (fjärde säsongen 2017)Jonas Lindh
Österlen*Mladen BlagojevicFortsätter (andra säsongen 2017)Mladen Blagojevic
    
Eventuellt nya lag:   
BjärredJörgen PerssonFortsätter (sjätte säsongen 2017)Jörgen Persson
BW 90Tony Ribeiro DiasIngen nyhet (tog över 2016) 
EslövRobert LarssonAktuell som assisterande Peter Olsson 
HyllieEsbjörn BerghultLämnar efter en säsongBengt Månsson
HörbyKim Johansson**Fortsätter (tredje säsongen 2017)Kim Johansson/Mats Lilienberg
Lunds SKThomas JernbergFortsätter (andra säsongen 2017)Thomas Jernberg 
OlympicAhmed ChahrourFortsätter (andra säsongen 2017)Ahmed Chahrour 
    
    

*Spelar inte div 3-fotboll nästa säsong
**Den spelande tränaren Kim Johansson kommer nästa säsong få hjälp av ex-proffset/ex-MFF:aren/ex-skyttekungen/ex-Höörspelaren Mats Lilienberg

Presentation


Välkommen till bloggen om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

 

  Lag Ma V O F  Mål
1.  Bjärred            
  BW90            
  Dösjöbro            
  Eslöv            
  Hyllie            
  Hörby            
  IFK Tbg            
  Kulladal            
  Lund            
  Lödde            
  Nosaby            
  Olympic            


Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

Nästa match

 vs             

  

Träningsmatch

Fredagen den 24feb kl 19

Kulladals IP, Kulladal

Föregående match

 1-0                 

 
1-0 Stefan Vagic (77)

KFF-tipset

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se