1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Söndag 4 juni 12:59

U-laget skulle idag ha spelat match mot serieledande FC Rosengård på bortaplan. Den matchen skjuts dock upp till ännu ej klart datum på Kulladals begäran. Kulladal får helt enkelt inte ihop tillräckligt folk till matchen efter att J-laget spelat fredag och A-laget lördag. Det är bara genom en väldigt fin gest av FC Rosengård som Kulladal slipper lämna sin första walkover på hur många år som helst. Hur det kan vara att man med en trupp på trettiofem spelare inte kan tåla detta matchande är något vi måste ta internt. Man kan anta att det kommer påverka kommande laguttagningar.

ANNONS
Av 1938 - Lördag 3 juni 11:30

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Onsdag19.00
   3-1 (1-1)E: Viktor Nilsson, Filip Olsson, Zakaria Elfellah  
Fredag19.00
2-1 (0-1)

D: Fredrik Lövgren 2


H: Arianit Mulaj

 
Lördag13.001-1 (1-1)E: Viktor Nilsson

B: Oliver Ågren 
 
 14.001-4 (1-2) H: Fisnik Alaj

O: Gabriel Steven 4 
 
 14.000-2 (0-1) N: Robin Lindskog, Andreas Dahlbom 

 

 15.000-0  

 


Tabell

 LagMVOF Mål
1. Olympic817-6 20p
2.Dösjöbro713-7 16p
4. Nosaby717-10 13p
3. IFK Tbg8

13-12 12p 
5. Hörby717-17 10p 
6. Eslöv813-13 10p
8.Kulladal79-10 8p
7.Lund79-10 7p 
9.Lödde77-7 7p
10.Bjärred8110-12 7p 
11.Hyllie11-32 3p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Meriton IstrefiLödde7
 Andreas DahlbomNosaby7
 Robin LindskogNosaby7
 Fisnik AlajHörby7
 Gabriel StevenOlympic7
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Markus SwaneKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (9)

Torsdag 8juni

Lund - IFK Trelleborg (19)

Fredag 9juni

Bjärred - Hörby (19)

Lördag 10juni

Olympic - Dösjöbro (13)

Nosaby - Lödde (14)

Kulladal - Eslöv (14)


(Hyllie står över omgång 9)

ANNONS
Av 1938 - Lördag 3 juni 10:57

Matchfakta

Kulladal - Malmö City 8-0 (6-0)

K: Jack Berggrensson 3, Ajdin Besic 2, Antonio Radolovic, André Grahovac, Salm Mohammed

Ass: Ludvig Lindberg, Genti Bulliqi, Jack Berggrensson, Antonio Radolovic


Laget


Noli Morina

----------------------------

Ludvig Lindberg

Oliver Wågreus

Oliver Ohlsson

Vincent Lindberg

----------------------------

André Grahovac

Salm Mohammed 

Filip Kutlesovski

Sebastian Hillgren

----------------------------

Jack Berggrensson

Genti Bulliqi


Avbytare:

Antonio Radolovic

Ajdin Besic

Zeqirjah Sylejmani


J-laget fortsätter bygga på sin segersvit. Efter klara 8-0 mot Malmö City är den nu uppe i tre matcher. Matchen avgjordes redan i den första halvleken där Kulladal gick ifrån till 6-0. Andra halvlek var mer eller mindre en transportsträcka där båda lagen bara ville att matchen skulle ta slut. Matchens energi bibehölls tack vare de inhoppande 01:orna som hela tiden ville ha bollar att jobba med. Även om det bara dröjde fyra minuter innan Jack Berggrensson skickade in ett fint förarbete längs vänsterkanten av vänsterbacken Ludvig Lindberg, kändes det till en början trögt för hemmalaget. Visst fanns hela tiden en indikation på att motståndet skulle tappa i ork, allra helst sedan man släppte in tvåsiffrigt mot Eskilsminne senast. Efter sjutton minuter snappar Jack upp ett försvarsmisstag och kan enkelt göra sitt andra. Av bara farten skapar Kulladal omgående nya chanser. Trean kommer efter en väl avvägd diagonal pass genom 02:an Genti Bulliqi som sätter André Grahovac i öppet läge - inga misstag från 01:an som fick chansen från start på vänsteryttern. En av förra veckans bästa spelare, Sebastian Hillgren spelar fyra minuter senare fram Jack som sätter sitt tredje mål på tjugofem minuter. Ska ärligt säga att jag blandar ihop de många målen när jag inte noterar från matchen men visst var det en av Oliver Ohlssons läckra offensivlöpningar från mittbacken som gav upphov till målet. Nånstans i den perioden kom dom iallafall. Sedan ny stiltje i chansskapandet för Kulladal. Trots de många målen kändes inte spelet klockrent. Etablerandet i uppspelsfasen tog alldeles för lång tid och istället för att nå anfall via innermittfältet blev det omständigt. Lagkapten Salm Mohammed fick sedan ta hand om sin egen frispark i bra läge utanför straffområdet. Salle mötte för övrigt sitt gamla lag som han lirade hos för ett par säsonger sedan. Frisparken är långt ifrån perfekt men den träffar mål och målvakten kan inte hålla ute bollen - 5-0. Ytterligare två 01:or får chansen under andra hälften av första halvlek; Antonijo Radolovic och Ajdin Besic. Ajdin går upp på topp och skickar ner Genti på mitten medan Ante tar plats på ena yttern. Fem minuter innan paus får Ante också göra sitt första mål för J-laget när han prickar in 6-0.


I paus påtalar coach Mathias Andersson vikten av att spela ut trots resultatet. Det gick kanske sådär med det. Men det är så klart inte lätt att hålla ångan uppe när segern är i hamn sedan länge, det är fredagskväll och allt det där. Malmö City är trots sin underlägsenhet inte oävna. Man har några bra spelare, bland annat i innermittfältaren Myasar Al-Azzawi som under hela matchen styrde och ställde och var svårfångad. Framåt har man åtminstone två-tre chanser under matchen (två i första) som borde resulterat i mål men där Noli Morina eller rent slarv förhindrar mål. Slarvigt till exempel när en spelare snor ett givet mål från en medspelare och blir offside på kuppen. Detta skedde för övrigt i matchens sista minut. Tyckte för övrigt om sättet deras tränare hela tiden manade på sitt lag trots siffrorna på resultattavlan. Tillbaka till Kulladals mål då. Det var faktiskt inhopparen Ajdin, som för övrigt tränat med seniorlaget under våren, som satte båda i andra halvlek. Det första kom efter fint förarbete av 01-kollegan Ante och det andra efter en påpassig retur på Salles missade straff. Under andra halvlek fick vi också se ett nytt ansikte i Zeqirjah Sylejmani som hoppade in på vänsterbacken när på lördagen A-lagsspelande Oliver vilades och Ludde således flyttades in centralt. Kanske inte den mest inspirerande matchen att hoppa in men 01:an gjorde det hur stabilt som helst. Där finns mycket att ta av i den där åldersgruppen... Domaren var snäll nog att blåsa av matchen kort efter nittio tyckte nog båda lagen och publiken som sökt sig till idrottsplatsen denna fredagkväll. Men en ny seger för Kulladal! Nästa match söndag den 11juni hemma mot serieledande Bjärred. 

Av 1938 - Fredag 2 juni 07:30

Till lördagens tuffa bortamatch mot Lödde har tränarduon valt att kalla upp nästa junior med möjlighet för seriedebut i Kulladalströjan; Sebastian Hillgren, född 2000. Sebbe, som kommer från det egna ungdomsledet, gjorde faktiskt tävlingsdebut för A-laget redan tillbaka i november när Kulladal spelade 2-2 mot Kvarnby i första gruppspelsmatchen i Malmömästerskapen. Ingen match man bara ska dra som en i massan eftersom poängen sedermera gjorde att vi vann gruppen före just Kvarnby. Utöver det har det blivit till en timmes spel under försäsongen (mot Croatia i slutet av 2016). Men nu har mittfältaren chansen att göra debut även i seriesammanhang. Återigen kan man lyfta fram föreningens förmåga att lyfta fram egna produkter - men det är även ett bevis på att starka insatser för seniortruppens andra två lag i U-laget och J-laget kan bära frukt. Den här uttagningen kommer helt klart i efterdyningarna av insatserna i dess senaste matcher. I sammanhanget bör också nämnas att även lillebror Zambrotta, Oliver Ohlsson har chans att göra seriedebut för sitt Kulladal. Men det ska sägas att Oliver redan ifjol som 18-åring startat matcher för Husie i div 4 och således redan gjort sin senior seriedebut. De båda spelar för övrigt i det J-lag som på fredagskvällen möter Malmö City. 

 

Av 1938 - Torsdag 1 juni 21:25

Efter veckans fina insats som satte stopp för en nitton år lång väntan har det åter blivit dags för seriematch. På lördagseftermiddagen åker Kulladal till Löddeköpinge för match mot niondeplacerade Lödde. Placerade intill varandra i serien är det en väldigt viktig match, allra helst som lagen sju omgångar in i serien är inblandade i bottenstrid. När dessutom Eslöv slog topplaget IFK Trelleborg onsdagkväll åkte båda lagen ett hack ner. Lödde har haft en tuff inledning på serien och har inte levt upp till förväntningarna om toppstrid hittills. Efter två övertygande vinster mot BW90 och Hyllie har man två förluster utan att göra mål framåt. Laget är dock bara fyra poäng efter fjolårets poängskörd vid samma tidpunkt. Kulladal hade en helt ok start på serien men nu har två raka förluster ställt till det. Onsdagens seger mot ett div 2-lag ger dock stort hopp om en lösning. Kulladal saknar dock flera spelare inför matchen; Daniel Jansson, Eddie Ekblad, Sebastian Rask och Calle Nelin är några, och som om det inte vore nog har man en hemsk match i Lödde från ifjol hyfsat färskt i minnet. Förhoppningsvis har man lärt läxan när vi nu ska dit elva månader senare. Efter fina insatser i både U- och J-laget blir Sebastian Hillgren (född 2000) nästa junior att få chansen i seniortruppen. 


LÖDDE - KULLADAL

OMG 8, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

LÖRDAGEN DEN 3JUNI KL 15

TOLVANS IP, LÖDDEKÖPINGE


Truppen


99. Dominic Cica

2. Filip Jönsson

3. Mattias Jurlander

4. Oliver Ohlsson

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Jörgen Mellberg

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Ahlström

11. Primus Swenson

12. Joakim Söderlund

13. Andreas Pajus

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg

16. Dennis Rickbo

17. Sebastian Hillgren


            
Bildat19381942
HemmaplanKulladals IPTolvans IP
FormFVVFFFFVFF
Fem senaste

Olympic (B) 1-2

Bjärred (H) 2-0
IFK Trelleborg (H) 3-1

Nosaby (B) 1-3
Lund (H) 0-2

Hörby (H) 0-1
Dösjöbro (B) 0-1
Hyllie (B) 4-0
Olympic (B) 0-2

Bjärred (B) 0-1

Tabellplacering8. Kulladal 6 2 1 3 9-10 7p9. Lödde 6 2 0 4 7-7 6p
Hemma/Borta

Borta:
12. Kulladal 0 0 0 2 2-5 0p

Hemma:
10. Lund 1 0 0 1 1-0 3p

Fem års möten

2016, div 3 SG: Kulladal - Lödde 1-2 (Filip Gavran)

2016, div 3 SG: Lödde - Kulladal 5-0

Skyttekung

Sebastian Rask, 6mål

Meriton Istrefi, 7mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

KFF-tipsets hemsida och alla deltagares tips hittar ni här.

 

 
Joakim Söderlund i hemmamötet mot Lödde förra säsongen, ett möte som slutade 1-2. 

Av 1938 - Torsdag 1 juni 11:30

Kulladal gick hela vägen och vann Malmömästerskapen 2016/17 när man ikväll besegrade div 2-laget Kvarnby med 2-1. Efter en mållös första halvlek dundrade lagkapten Eddie Ekblad in en straff som kom till efter att Tobinho Sjöbäck blivit fälld i friläge. Markus Swane ökade sedan på med sitt tredje mål i MM-upplagan när han skickade in 2-0 en kvart före slutet, förarbete Primus Swenson. Sen blev det ordentlig nerv när Kvarnby tog sig fram via högerkanten, spelade snett inåt bakåt och styrde in en reducering. Kvarnby satsade allt framåt för en kvittering men uppoffrande Kulladalsspelare, ett stabilt målvaktsspel av Dominic Cica och en enorm motvind ställde till det i kvitteringsjakten. Hemmalaget tog in ny energi från avbytarbänken och lyckades hålla undan. Kulladal tar en högst efterlängtad MM-titel efter två raka finalförluster 2007 och 2010. Man slutar aldrig häpnas över detta lag som ena dagen kan göra en förvånansvärt slapp insats och fyra dagar senare stå upp på ett oerhört imponerande sätt mot ett lag från serien ovan oss. Den här gruppen som hållt ihop i så många år kan nu också rättmätigt titulera sig Malmömästare, för sjunde gången i klubbens historia för övrigt. Underbart!

 

Matchfakta

Kulladal - Kvarnby 2-1 (0-0)

1-0 Eddie Ekblad, straff (63) 2-0 Markus Swane (74) 2-1 (77)

Assist: 1-0 Tobinho Sjöbäck, 2-0 Tobinho Sjöbäck

Varningar K: Mattias Jurlander (2), Primus Swenson (1)


Laget


Dominic Cica

----------------------------

Eddie Ekblad (c)

Daniel Jansson

Filip Ahlström

Joakim Söderlund

----------------------------

Mattias Jurlander (54)

Primus Swenson (UT 80, IN 88)

Johan Mellqvist (58)

Jörgen Mellberg (75)

----------------------------

Tobinho Sjöbäck

Markus Swane


Avbytare:

Jimmie Andersson (mv)

Calle Stenberg (54)

Martin Persson (IN 58, UT 88)

Dennis Rickbo (75)

Marcus Sandén (80)


 


Så var matchen

Lagom till Malmömästerskapsfinalen var Malmövädret tillbaka i höstform. Kulladal började matchen i hård motvind. I laguppställningen gick Tobinho Sjöbäck upp på topp bredvid Markus Swane medan Mattias Jurlander tog hand om vänsteryttern. I Filip Jönssons frånvaro (fick ju en smäll mot huvudet sist) gick Filip Ahlström ner på mittbacken medan Primus Swenson tillsammans med Johan Mellqvist utgjorde ett (rekord-?) ungt innermittfältspar. Att vinden ställde till det för målvakterna syntes omgående. Ett vänsterinlägg från Tobinho går i en bana över Kvarnbys målvakt som precis lyckas få sina fingrar på det. Ett par minuter senare är Tobinho på väg igenom och bli en mot en med målvakten men en perfekt glidtackling av sistagubben Jonathan Franzén hindrar detta. Kulladal inleder matchen bra med hög aggressivitet vilket gör att Kvarnby inte får mycket tid med boll. Framåt lyckas man ordna fram några hörnor via Johan och Swane. Men matchen igenom hade lagen bekymmer att få till perfekta hörnor. Kvarnbys första målchans dröjde och när den väl kom var det ett ofarligt distansavslut högt över Dominic Cicas mål. Efter femton-tjugo minuter får Swane ett hyfsat läge sedan anfallskollegan Tobinho lagt en boll i djupet, men ur svårt läge tvingas han till ett vänsteravslut som går utanför. Kvarnbys andra möjlighet kommer rätt snart. En rensning av Domme stannar i luften och Kvarnby lyckas bibehålla press. Ett vänsterinlägg nickas på mål men Domme står rätt och tippar till hörna. Inför match talades det en hel del vad vi saknat i föregående matcher och det taktiska upplägget kom därför att handla om detta. Om Kvarnby sades inte mycket men fasta situationer togs upp som ett potentiellt hot. Vinden var där förvisso men en frispark från tio meter in på offensiv planhalva blir halvfarlig. Daniel Jansson nickar förvisso bort inlägget men andrabollen går till en Kvarnbyspelare som drar till - utanför. Dumt då att vi ger bort ännu en fem minuter senare. Johan kommer något efter vid en andraboll, efter just en frispark, och tvingas ta en ny frispark. Läget är perfekt strax utanför straffområdet men en bra Kulladalsmur stänger ute avslutet. Ett par Kvarnbyhörnor mot slutet av halvleken där Danne står för en fantastisk block i efterdyningarna av den första och Johan av alla människor nickar bort den andra. 0-0 i en första halvlek där Kulladal inledde bäst men Kvarnby tog över ju längre halvleken led. 

Kvarnby tar vid där dom slutade i början på andra. Domme räddar till hörna efter ett skott avlossat från höger. Efter att Kulladal blivit av med boll högt står Bruce får ett fint hemjobb där han stör bortaspelaren så pass att kontringar avtar. Förutbestämt byte i början på andra: Energiknippet Mattias Jurlander går av mot Calle Stenberg som tar hand om vänsterbacken medan Zambrotta flyttar upp ett steg. Där och då inleds en fin Kulladalsperiod. Efter ett inkast av Joakim Söderlund drar Tobinho till och en märklig bollbana gör det svårt för målvakten men bollen skruvar sig inåt banan när den närmar sig bortre stolpen. Det diskuteras på bänken huruvida målvakten är på bollen eller inte. Nytt byte med en halvtimme kvar: Comebackande Martin Persson byts in och Johan går ut för att få vila inför lördagens seriematch mot Lödde. Kulladal fortsätter skapa. Swane vinner boll precis vid straffområdeslinjen och drar till med vänstran, skottet strax utanför. Det ska sägas att Tobinho också var där och kunde avslutat. Den fina hemmaperioden fortsatte. Ett högerinlägg från Söder dimper ner till Swane som på något sätt lyckas få ner den till en framrusande Zambrotta som drar till med högran - skottet utanför. Drygt tjugo minuter in på andra sätter Primme en perfekt boll till Tobinho som rinner igenom, dras ner av målvakten och får straff. Gult kort till målvakten. Fram stiger Zambrotta som säkert skickar in 1-0! Starkt av lagkaptenen som ju missade en chans till avgörande vid straffläggningen mot Lilla Torg i semifinalen. Ledningen kunde varit kortvarig om det inte vore för en kalasräddning av Domme. När Kvarnby rinner igenom på Kulladals vänsterkant och får på ett avslut framför mål står den unge målvakten för en benparad där han både räddar och lyckas få bollen i en bana över mål. I andravågen efter den efterföljande hörnan får Kvarnby till ett tungt skott men det stannar i försvarsmuren. Hela försvarsmuren kunde ha kollapsat när Domme trampar på bollen vid en tillbakapass men precis hinner få iväg den till Stenberg som får bollen på stödjebenet och tappar den, men som så många gånger förr kommer Danne som en räddande ängel och skickar bollen i närheten av parkeringen. Söder bjuder på en imponerande nedtagning på Bruce´kompispass ut till höger och river ner applåder från bänken efter bra jobb längs kanten. Kvarnby börjar byta in lite folk i hopp om att få till en kvittering och ta över spelet. Men Kulladal vill annorlunda. Primme står för en läcker soloprestation när han drar förbi flera bortaspelare nära kortlinjen innan han trär in bollen till Zambrotta som drar till men målvakten är nere och räddar till hörna. Strax efter får vänsterfotarn ett liknande skottläge men återigen vinner målisen duellen. Men 2-0 skulle komma. Swane fångar upp en boll i straffområdet och lyckas hålla flera försvarare från sig innan han dunkar bollen i nät - hans tredje mål i MM-turneringen. Återigen står Primme och Tobinho för förarbetet till målet. Men tvåmålsledningen blir kortvarig. Återigen kommer man alldeles för lätt förbi på kanten, det liknar läget vid Dommes benparad, men nu går bollen i nät istället - 1-2. Precis innan målet har Legendaren gått ut mot Dennis Rickbo. Fem minuter senare kastas Marcus Sandén för att buffla och rensa, Primme ut. På Thierry Henry-manér lyckas Tobinho hålla boll nära hörnflaggan och dra av tid från matchuret. Sen får Eddie till en hörna som ställer alla när den löper i ribban. Nära ett avgörande där. Kulladal har stora problem att stänga igen sin vänsterkant varpå Kvarnby återigen kommer igenom där, denna gång är dock Danne där och rensar effektivt. MP tvingas till byte med få minuter kvar efter att vaden krampat. Primme in igen. Kvarnby får till två hörnor i kvitteringsjakten men på den första får man dålig träff på en nick och nästa skickar Mackan åt skogen. Kulladal håller undan för sin första MM-titel sedan 1998!


Matchens spelare

Markus Swane. Återigen stod han för en lysande arbetsinsats och tillsammans med Tobinho Sjöbäck utgjorde de båda ett ständigt hot mot gästernas backlinje. Med sitt andra mål på tre matcher såg Swanen också till att bucklan hamnade i Kulladals händer. Även det målet synonymt med anfallarens breda repertoar när han starkt håller två-tre försvarare från sig och dundrar in bollen i nät. 

     

        

Av 1938 - Onsdag 31 maj 13:01

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Onsdag19.00
     Notera att denna matchen är en del av omg 12 i serien men den spelas alltså ikväll - en månad tidigare än övriga matcher i den omgången. Trelleborg känns återigen på gång efter några svaga resultat. Även om seriefavoriten halkat efter suveränen Olympic är man i allra högsta grad med i toppstrid. Eslöv åkte som väntat på stryk mot Olympic och nu har man återigen en tuff motståndare. 
Fredag19.00
  Toppen mot botten. Borde bara kunna sluta på ett sätt. Men då ska man veta att trots en urusel hemmastatistik och en lika svag målskillnad är Hyllie faktiskt obesegrade på bortaplan, efter tre raka oavgjorda. Se om man kan följa upp det här. Dösjöbro ser dock väldigt svåra ut hemma på Dösjebro IP, här har man tagit full pott på sina tre matcher. Kan Hyllie matcha det är man för bra för att ligga som jumbo. 
Lördag13.00  Efter onsdagens match mot IFK Trelleborg spelar Eslöv en sexpoängsmatch hemma mot Bjärred. Båda lagen har inför omgången (undantagit Eslövs eventuella poäng mot Trelleborg) sex poäng. Bjärred lyckades ju efter sju sorger och åtta bedrövelser äntligen plocka med sig en trepoängare när man slog Lödde i förra omgången. Även om laget är kvar i botten ser det något ljusare ut. 
 14.00  Olympic fortsätter se stabila ut. Efter flera defensivt starka insatser (åtminstone sett till antal insläppta) satte man plattan i mattan när det behövdes och slog Eslöv med 4-2 senast. Nu möter Lindängelaget Hörby som faktiskt ännu är obesegrade hemma på Hörby IP även om man bara spelat två matcher där. Senast krossade Kim Johanssons mannar Hyllie med 7-2! Intressant möte detta. 
 14.00  

Lund fick så slutligen utdelning efter hårt slit. Många jämna matcher har gått i motståndarens favör men på Kulladals IP krigade man till sig en övertygande seger. Nosaby däremot fick sig en tankeställare efter klara 0-3 mot toppkollegan IFK Trelleborg. Det här är ingen lättippad match så här på förhand. Kan Lund nå samma taktiska disponans som sist får Nosaby det svårt. 

 15.00  

Kulladalsspelarna drömmer nog ännu mardrömmer om lagens senaste möte på Tolvans IP. Ett hypereffektivt Lödde formligen pulveriserade Kulladal och segrade med 5-0. Sedan vann man dessutom ett desto jämnare möte på Kulladal. Båda lagen har svag form och båda lagen är i stort poängbehov för att undvika bottenstrid. 


Tabell

 LagMVOF Mål
1. Olympic713-5 17p
2.Dösjöbro611-6 13p
3. IFK Tbg7

12-9 12p 
4. Nosaby615-10 10p
5. Hörby616-13 10p 
6.Lund69-8 7p 
7.Kulladal9-10 7p
8.Lödde67-7 6p
9. Eslöv69-11 6p
10.Bjärred709-11 6p 
11.Hyllie10-30 3p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Meriton IstrefiLödde7
2.Julian GrozdanovskiNosaby6
 Andreas DahlbomNosaby6
 Robin LindskogNosaby6
 Sebastian RaskKulladal6
 Fisnik AlajHörby6
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Markus SwaneKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (9)

Torsdag 8juni

Lund - IFK Trelleborg (19)

Fredag 9juni

Bjärred - Hörby (19)

Lördag 10juni

Olympic - Dösjöbro (13)

Nosaby - Lödde (14)

Kulladal - Eslöv (14)


(Hyllie står över omgång 9)

Av 1938 - Tisdag 30 maj 12:44

Då har det äntligen blivit dags för den emotsedda finalen i Malmömästerskapen mellan Kulladal och Kvarnby! Lagen möttes redan i gruppspelet tillbaka i november, en match som slutade 2-2 efter bland annat två mål av Sebastian Rask. Skyttekungen som desssvärre inte kan lira finalen efter sin efterhängsna sjukdom. Efter den matchen är det bara resultatet i Olympicmatchen som skiljt lagen åt. Efter att ha kommit tvåa i gruppen besegrade Kvarnby Balkan efter straffar i kvartsfinalen och i semifinalen gjorde man processen kort med Klagshamn, en match man vann med 5-1. Nu är man framme i sin tredje raka MM-final och den femte på sex säsonger. För Kulladals del är det den första sedan finalförlusten mot FC Rosengård 2010. Dit har man kommit via gruppseger, en övertygande 3-0-seger mot Malmö City i kvarten och sedan efter straffar mot antagonisterna från Lilla Torg. I seriespelet har Kvarnby kommit igång efter en trög inledning, senast slog man tillbaka Di Gule med övertygande 4-0. Kulladal har som bekant två raka förluster i ryggen, och med tung press på axlarna kan finalen bli ett välkommet avbrott från seriespelet. Eddie Ekblad får spela finalen efter att ha avtjänat den automatiska avstängningen på en match efter sitt röda i Nosaby, och i väntan på beslut om eventuellt fler matcher. Lårskadan ställer till det för Calle Nelin samtidigt som Stefan Vagic stukade foten under måndagens U-lagsmatch. Däremot är Martin Persson tillbaka från sin skada.


KULLADAL - KVARNBY

FINAL I MALMÖMÄSTERSKAPEN

ONSDAGEN DEN 31MAJ KL 18.30

KULLADALS IP, KULLADAL


Truppen


1. Jimmie Andersson 

99. Dominic Cica

2. Primus Swenson 

3. Mattias Jurlander 

4. Daniel Jansson 

5. Marcus Sandén 

6. Martin Persson 

7. Jörgen Mellberg 

8. Johan Mellqvist 

9. Markus Swane 

10. Filip Ahlström 

11. Eddie Ekblad 

12. Joakim Söderlund 

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg 

16. Dennis Rickbo 


VS:

                                                
Bildat19381906
HemmaplanKulladals IPBäckagård
FormOVVVOOOVVV
Fem senaste

Kvarnby (B) 2-2
Olympic (H) 5-1
Hyllie (H) 1-0
Malmö City (H) 3-0
Lilla Torg (H) 6-5 efter str.

Kulladal (H) 2-2
Hyllie (B) 3-0
Olympic (B) 1-1
Balkan (H) 7-5 efter str.
Klagshamn (H) 5-1

TabellplaceringMM - Grupp A, 2017
1. Kulladal 3 2 1 0 8-3 7p
MM - Grupp A, 2017
2. Kvarnby 3 1 2 0 6-3 5p
Hemma/Borta

Hemma:
Kulladal 4 3 1 0 10-2 10p

Borta:
Kvarnby 2 1 1 0 4-1 4p

Fem års möten

2016, Malmömästerskapen: Kvarnby - Kulladal 2-2 (Sebastian Rask 2)
2016, Malmömästerskapen: Kulladal - Kvarnby 1-4 (Sebastian Rask)
2012, träningsmatch: Kvarnby - Kulladal 2-1 (Filip Ahlström)

Skyttekung

Tobinho Sjöbäck, 4mål

-


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

 
Bild från november månads möte i gruppspelet, en match som slutade 2-2. 

KFF-tipset

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

Tabell

  Lag M V O F  Mål
1.  Olympic 15 11 32-15 35p
2.  Nosaby 14 11 47-15  34p
3. Kulladal 14 28-17  27p
4.  IFK Tbg 15

4

25-21  23p 
5.  Eslöv 14 6 27-24  22p
6. Dösjöbro 15 6 24-30  20p
7.  Hörby 15 35-43  19p 
8. Lund 14 21-21 16p 
9. Lödde 14 7 15-16  15p
10. Bjärred 15 3 10 18-27  9p 
11. Hyllie 15 11 16-60 4p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

Nästa match

 vs                         

 

Omg 16, div 3 SG

Lördagen den 26aug kl 14

Kulladals IP, Kulladal

Föregående match

0-2                      

 

0-1 Dennis Rickbo (61)

0-2 Dennis Rickbo (93)

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se