1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Tisdag 16 maj 00:34

U-laget fortsätter ha det tufft i sin reservserie. Ikväll föll man hemma mot Lommalaget Nike och återigen var det efter ett stort antal insläppta. Tre mål framåt räckte föga när man släppte in fem bakåt. Gästande Nike gick till pausledning 2-1 efter en förhållandevis jämn första halvlek där Stefan Vagic nopprade in en reducering framspelad av anfallskollegan Dennis Rickbo med ett par minuter kvar. Det var inget orutinerat lag Kulladal ställde på benen även om comebackande Filip Ahlström gick ut i paus. Men i början på andra och tjugofem minuter framåt var det rödklädda Nike som var bäst på alla cylindrar och gång på gång rann man igenom ett ihåligt hemmalag. 5-1 gick man ifrån till innan Kulladal kom ur sin dvala. Stefan och Dennis reducerade två gånger på väldigt kort tid och med tid kvar gick det att skönja visst hopp hos dom blåklädda. Visst vaskade man också fram några chanser men överlag var det alldeles för många individuella genombrottsförsök som Nikeförsvaret effektivt rensade. Lite ungtuppar på banan mot slutet gav lite ny energi men som helhet var Nike mest intresserade, vägde mest och obarmhärtiga framför kassen. Kulladal har fått en tuff start på denna allt annat än enkla serie.

Plus till Myggan och Dennis ikväll.

ANNONS
Av 1938 - Måndag 15 maj 10:30

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Fredag18.45
 5-2 (2-1)D: Robin Fors 3, Jakob Gustafsson, Daniel Kembro

H: Fisnik Alaj, Kim Johansson 
Dösjöbro hade sin bästa dag för året medan Hörby hade sin sämsta, ungefär så sammanfattade "Dösjans" tränare Niklas Söderberg det för Sydsvenskan. Ungefär samma bild fick jag av vår egna rapportör Sebastian Rask. Segern gör att Dösjöbro leder serien även över denna omgång medan nykomlingen Hörby nu förlorat två raka och sjunker i tabellen. 
Lördag13.001-0 (1-0)O: Johan Palmström Det kom att bli en jämnare tillställningen på Lindängen än förväntat. Olympic tog planenligt ledningen genom forwarden Johan Palmström, hans första mål för året. Men efter en missad straff blev det onödigt spännande i andra halvlek som Lund kom ur med stort bollinnehav dock utan några stora chanser. Olympic hakar med segern på toppen medan Lund ligger kvar på återkvalplats. Viktig match i nästa omgång då man tar emot Bjärred hemma på Smörlyckan.
 13.001-2 (0-1)B: Tobias Andersén

N: Andreas Dahlbom, Karl Rydhög
Oturen grinar Bjärred i ansiktet för närvarande. Nu fick man iallafall gjort mål för första gången på fyra matcher när Tobias Andersén kvitterade med en kvart kvar. Men Nosaby fick en straff efter en handssituation. Karl Rydhög steppade upp, målvakten räddade men skyttekungen slog in sin egen retur. Nosaby hakar därmed också på toppen. 
 14.000-4 (0-3)L: Meriton Istrefi 2, Nils Runnberg 2 Lödde kom fint ur mötena med bottenlagen BW90 och Hyllie. 10-0 på två matcher har gett lite andrum efter en trög inledning. Uppe på nio poäng är laget trots allt bara tre poäng bakom serieledande Dösjöbro. Men nu väntar tuffare motstånd i form av Olympic. Meriton Istrefi ensam ledare av skytteligan på 7mål. 
 14.003-1 (1-1)K: Martin Persson, Daniel Jansson, Sebastian Rask

T: Sebastian Svärd 

Se seperat referat

Söndag17.00

 
0-3 w.oE: -BW90 lämnade w.o efter att inte ha fått ihop folk till hemmamatchen mot Eslöv. Det är ingen högoddsare att laget drar sig ur serien innan den är färdigspelad. Eslöv lämnar botten med segern och är ny sexa i serien.

Tabell

 LagMaVOF Mål
1.Dösjöbro510-5 12p 
2. Olympic57-3 11p 
3. Nosaby517-7 10p 
4.Kulladal11-5 10p 
5.Lödde513-4 9p 
6. Eslöv59-6 8p 
7. IFK Tbg5

7-7 8p 
8. Hörby59-11 7p 
9.Lund55-7 4p 
10.Bjärred507-8 3p 
11.Hyllie7-22 2p 
12. BW9051-18 0p

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Meriton IstrefiLödde7
2.Julian GrozdanovskiNosaby6
 Andreas DahlbomNosaby6
 Sebastian RaskKulladal6
5.Fisnik AlajHörby5
 Robin ForsEslöv5
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (6)

Fredag 19maj

Eslöv - Hyllie (19)

Lördag 20maj

Hörby - BW90 (14)

Nosaby - Kulladal (14)

Olympic - Lödde (15)

Söndag 21maj

Lund - Bjärred (17)
Måndag 22maj

IFK Trelleborg - Dösjöbro (19)

ANNONS
Av 1938 - Lördag 13 maj 18:30

Kulladal gjorde på lördagseftermiddagen en av sina bästa matcher på länge när man slog tillbaka seriefavoriten IFK Trelleborg med 3-1. Gästerna tog planenligt och rättvist ledningen via Sebastian Sköld efter tjugo minuter, efter en lång tids spelövertag. Men hemmalaget kunde utjämna tio minuter efter sedan Martin Persson tjusigt placerat in ett skott från distans. Om andra fyrtiofem mot Bjärred var bra var dagens superba. Daniel Janssons "spökmål" efter tio minuter satte tempot, mittbacken låg kvar efter tidigare anfallet och reste sig mödosamt upp när han plötsligt fick Markus Swanes inspel rakt på foten. Trelleborg hade förtvivlat svårt att få igång samma anfallsspel som man hade i första, mycket tack vare ett klockrent defensivt jobb av Kulladal - över hela banan. När Sebastian Rask sedan skickade in sitt sjätte mål för året med tio kvar var det en befriande känsla. En straff till Trelleborg med fem minuter kvar skapade nerv i det hela, men straffen plockades elegant av Calle Nelin och säsongens tredje trepoängare kunde snart firas in. Det här är något att minnas i och kring Kulladals IP. Fantastiskt var ordet. 

  

Matchfakta

Kulladal - IFK Trelleborg 3-1 (1-1)

0-1 Sebastian Sköld (21) 1-1 Martin Persson (32) 2-1 Daniel Jansson (55) 3-1 Sebastian Rask (79)

Assist: 1-1 Tobinho Sjöbäck, 2-1 Markus Swane, 3-1 Markus Swane

Varningar K: -


Laget


Calle Nelin

--------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Filip Jönsson (85)

Daniel Jansson

Joakim Söderlund

--------------------------------

Tobinho Sjöbäck

Johan Mellqvist

Martin Persson

Jörgen Mellberg (77)

--------------------------------

Sebastian Rask (82)

Markus Swane


Avbytare:

Dominic Cica (mv)

Primus Swenson (77)

Mattias Jurlander (82)

Calle Stenberg (85)

Marcus Sandén


(Filip Ahlström lämnade återbud på grund av sjukdom)

    

Så var matchen

Publiken bjöds på årets finaste väderdag denna lördag. Förutsättningarna var optimala för fotboll denna eftermiddag. Tränarduon ändrade inte elvan efter den stabila vinsten mot Bjärred senast. Kulladal börjar matchen bra när man tidigt kommer till anfall, Johan Mellqvist hittar en djupledsspringande Markus Swane med en läcker yttersida men forwarden kommer ur vinkel vilket gör avslutet till en munsbit för målvakten Marko Lukic. Men Trelleborg är inte sena att replikera. Eddie Ekblad kommer till korta på en långboll och de rödklädda får ett halvläge innan Daniel Jansson och Joakim Söderlund hjälps åt att rensa. Swane får ett andra läge på kort tid, nu framspelad av högerkantens Jörgen Mellberg - men återigen blir vinkel för snäv och målvakten vinner även nästa duell. Trelleborg kommer fram oroväckande lätt första delen av matchen, som när både Legendaren och Söder blir överspelade ute på kanten innan Filip Jönsson kommer till undsättning i grevens tid. Men snart är gästerna framme igen, denna gång via en fin tvåfotare nära kortlinjen men framför mål får man bara halvträff vilket gör att Calle Nelin kan fånga upp bollen. Nu började man också samla ihop några hörnor och där visste vi att dom var farliga på förhand. En andraboll efter hörna studsar rätt ur deras perspektiv men avslutet som följer räddar Calle mv och sen kan man rensa. Tränare Påhlsson är nöjd med försvarsagerandet på hörnor och skriker "bra offervilja". Även om "Zebrornas" ledningsmål kommer logiskt efter en tids spelövertag, kommer det oturligt när en boll från egen planhalva styrs av Martin Persson rakt till en bortaspelare som sedan sätter sin lagkamrat Sebastian Sköld i fritt läge - 0-1. Efter målet lugnar sig det lite men fortfarande kommer Trelleborg förbi väl lätt. Zambrotta har några missar som han nog gärna vill ha tillbaka, men han räddas bland annat av Jönsson. Desto bättre offensivt när han kring en halvtimme kastar ett inkast till Tobinho Sjöbäck som hittar en fri MP utanför boxen och när innermittfältaren får den tiden på sig då sitter bollen - kvitterat till 1-1! Symptomatiskt för Kulladal är Trelleborg sen nära att ta ledningen bara minuter efter. Anfallaren Andreas Persson får tag i en boll vänster om straffområdet och avlossar en kanon som tar i utsida klyka. Men efter det är det Kulladal för ett tag. Johan har ett skott från distans, han ville ju ta efter morbror, som går ett par meter över. En onödig hörna (Zambrottas rensning studsar tillbaka till Calle mv som tappar ut till hörna) boxas bort av Calle mv och 1-1 står sig till paus. 


Paussnacket handlade mycket om att reda ut första kvarten och att kriga till sig en pinne. Kulladal inleder andra halvlek bra. Johan har ett inte så dumt tänkt inlägg till mot Swane som dock målvakten är först på. Trelleborg sticker emellan med en frispark från kanten som Danne nickar undan och sen ett avslut som blockas till hörna. Ännu närmare är det sen på hörnan när Legendaren blir nedtryckt utan domarens ingripan, men bortaspelaren på bortre stolpen lyckas dess bättre inte komma till. Ett bra jobb av vänsterkanten ger Kulladal en första hörna i andra halvlek. Den skulle bli farlig. Rask till Tobinho som skarvar den mot bortre där Danne dyker upp, men inte riktigt får träff. Mittbacken ligger kvar och när bollen kommer åter i Kulladals ägo ropas den från bänken att slå ut den men Zambrotta vet inte vad som hänt och lägger en cross mot Swane på högerkanten, när anfallaren får tag i den har Danne rest sig, Swane ser det och skickar in den till Danne som styr in 2-1. Ett märkligt men fullständigt underbart ledningsmål. För övrigt Dannes tredje mål mot IFK Trelleborg på fem matcher. Målet ger hemmalaget än mer energi. Tobinho lyckas ta sig förbi sin gubbe ut till vänster och blir nedriven. Frisparken leder dock inte till något särskilt. Det gör däremot en Trelleborgsfrispark från vänsterkanten. Först lyckas Calle mv rädda med en volley (!) innan andrabollen avslutas rätt på en Kulladalare. I perioden sjunker Kulladal lite väl lågt och Trelleborg tillåts etablera. Men det blir kortvarigt. Calle mv fångar in det enda avslutet man lyckas få till under det korta trycket. Istället tilldöms Kulladal en frispark ute på kanten, andrabollen från den lyckas MP och Danne genom hårt jobb hålla kvar och dessutom få en bra frispark utav. Rask tar hand om den och skjuter strax utanför. Nu visade sig Kulladalsspelarna från sin bästa sida. Swane lyckas hålla kvar en boll med tre rödklädda runt sig, driver ut och får med sig en hörna. Första Kulladalsbytet: Evighetsmaskinen och Legendaren Mellberg går ut mot Primus Swenson. Nu var det onekligen Prime Time. Knappt har talangen varit inne i tre minuter innan han har ett "finger" med i 3-1. Ett inkast av Söder skarvas på sambamanér vidare av Tobinho till just Primme, hur kyligt som helst håller han i och sätter Swane i fint läge - anfallaren prickar insidan av stolpen men på returen dyker kollegan Rask upp och skickar in sitt sjätte mål för säsongen! Återigen är det sen nära Kulladal slarvar bort det. Calle mv missar i en utrusning men Jönsson lyckas ordna upp det. Två byten på kort tid: Rask ut, Mattias Jurlander in och sen Jönsson ut, Calle Stenberg in. Kulladal tycktes kontrollera det hela bra. Trelleborgs tränare Daniel Lindgren ville ha in folk i box men Kulladal lyckades hela tiden störa detta. Men med fem minuter kvar kommer man igenom och ordnar straff, ser inte vem som fäller och vem som blir fälld. Men lagkapten Dennis Melander kliver fram och läses helt av Calle mv som med högerhanden räddar straffen! Efter det är det mest noterbara Primmes glidtackling högt upp som river ner applåder från en mycket nöjd hemmapublik. Två raka hemmasegrar! Det har inte hänt sedan 18-1-matcherna mot Oxie och Rydsgård 2015. 


Matchens spelare

Daniel Jansson. Den här kan lika gärna hela laget dela på. En ny stark kollektiv insats från hela laget, från en säker utpost via en oerhört stabil backlinje och grovjobbarna på mitten upp till två hårt jobbande och poängbidragande toppforwards. Men Danne visar som vanligt vägen med ett resolut mittbacksspel, och denna gång också som målskytt när han styrde in 2-1 i början på andra. Bra val av hemmajuryn som också hade Calle Nelin med i tankarna, och det var dessutom innan straffräddningen lät dom meddela. 

Av 1938 - Fredag 12 maj 15:29

Morgondagens möte mellan Kulladal och IFK Trelleborg är även en numera klassisk dust mellan två goda tränarkollegor i Patrik Påhlsson och Daniel Lindgren. Innan Daniel Lindgren tog över Trelleborgarna förra säsongen tränade han ju Kirsebergslaget BK Flagg i sju säsonger och där blev det till ett antal möten med Kulladal. Lördagens möte är den karismatiske tränarens nionde mot Kulladal! Låt oss ta en titt på den (jämna) statistiken hittills:


SäsongTävlingMatchResultat    
2016Div 3 SGIFK Trelleborg - Kulladal1-1    
2016Div 3 SGKulladal - IFK Trelleborg0-3    
2014DMFlagg - Kulladal1-0    
2014TräningsmatchFlagg - Kulladal 1-1    
2013TräningsmatchKulladal - Flagg2-1    
2012TräningsmatchKulladal - Flagg0-2    
2011Div 4 SVKulladal - Flagg5-1    
2011Div 4 SVFlagg - Kulladal2-4    
   TotaltKFFOavgjortLindgrenMål
    32313-12

 

Av 1938 - Fredag 12 maj 10:03

Lagom till morgondagens match mot IFK Trelleborg är Filip Ahlström tillbaka från sin lårskada som hållit honom borta från två matcher. Ett välkommet besked som spetsar till konkurrensen ytterligare i truppen. Det är nämligen så att i samma veva är Mattias Jurlander, Calle Stenberg och Marcus Sandén också tillbaka efter att ha missat Bjärredmatchen senast av diverse anledningar (truppbreddstecken 1). Även om Daniel Jansson tvingats spela med olika mittbackskollegor mest hela tiden här i inledningen på serien så har mittlåset varit bra i alla matcher sånär som på slutet av Hylliematchen då hela laget kollapsade. Det är ett skönt konstaterande. Att kunna byta ut en spelare och leverera en lika bra insats är ett sundhetstecken för en bred trupp (truppbreddstecken 2). Nog har vi lärt oss att för att Kulladal ska fungera så ska laget byggas ur en stark försvarslinje. Den tillspetsade konkurrensen gör ju också att några spelare får maka på sig. Men jag hoppas att dessa spelare tar det på rätt sätt. Sånt blir så klart avgörande för truppens hållbarhet på sikt. 


MatchMittbacksparResultat
BW90 (B)Daniel Jansson/Filip Ahlström3-0
Hyllie (H)Daniel Jansson/Filip Ahlström (Filip Jönsson 60)2-2
Olympic (B)Daniel Jansson/Calle Stenberg1-2
Bjärred (H)Daniel Jansson/Filip Jönsson2-0
IFK Tbg (H)?/?x-x
Av 1938 - Torsdag 11 maj 22:15

Efter den överlag så stabila insatsen mot Bjärred är det igen dags för hemmamatch. Denna gång gästas Kulladal av seriefavoriten IFK Trelleborg och man har revansch att utkräva. Senast Trelleborgarna var på besök gick dom nämligen segrande ur striden med klara 3-0. Desto bättre spel och resultat med hem från Vångavallen sen då det slutade 1-1 efter Mattias Jurlanders kvitteringsmål. "Zebrorna" har efter en relativt trög start på säsongen kommit igång med två raka segrar och ligger inför den femte omgången på tredje plats. Anfallsförvärvet Andreas Persson (från nedlagda FC Höllviken) har kommit igång med sitt målskytte och var i allra högsta grad inblandad i 0-2-vändningen mot Hörby senast. Matchen mot Bjärred senast tyckte jag var den första där laget spelade som en enhet då samtliga lagdelar levererade en stabil insats så nu gäller det att bygga vidare på den. Sett till förra året har vi precis lika många poäng inspelade som inför dåvarande möte med IFK Trelleborg i omg 5, med placeringsmässigt ungefär liknande motstånd. På flera sätt kan lördagens möte bli ett bevis på om vi utvecklats eller har kvar att jobba med gentemot förra året. Fyra nya namn jämfört med truppen mot Bjärred: Filip Ahlström (tillbaka efter lårskada), Mattias Jurlander, Marcus Sandén och Calle Stenberg. 


KULLADAL - IFK TRELLEBORG

OMG 5, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

LÖRDAGEN DEN 13MAJ KL 14

KULLADALS IP, KULLADAL


Truppen


21. Calle Nelin

22. Dominic Cica

2. Filip Jönsson

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Ahlström

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Primus Swenson

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg

16. Jörgen Mellberg


VS:

 

   
Bildat19381910
HemmaplanKulladals IPVångavallen
Form-VOFV-OOVV
Fem senaste

BW90 (B) 3-0
Hyllie (H) 2-2

Olympic (B) 1-2
Bjärred (H) 2-0

Olympic (B) 1-1
Eslöv (H) 1-1
Bjärred (B) 1-0
Hörby (H) 3-2

Tabellplacering5. Kulladal 4 2 1 1 8-4 7p3. IFK Tbg 4 2 2 0 6-4 8p
Hemma/Borta

Hemma:
3. Kulladal 2 1 1 0 4-2 4p

Borta:
2. IFK Tbg 2 1 1 0 2-1 4p

Fem års möten

2016, div 3 SG: IFK Trelleborg - Kulladal 1-1 (Mattias Jurlander)
2016, div 3 SG: Kulladal - IFK Trelleborg 0-3 (-)
2012, div 3 SG: IFK Trelleborg - Kulladal 2-1 (Daniel Jansson)

2012, div 3 SG: Kulladal - IFK Trelleborg 0-1 (-)

2012, träningsmatch: Kulladal - IFK Trelleborg 4-2 (Filip Ahlström, Mattias Jurlander, Daniel Jansson, Robin Svensson)

Skyttekung

Sebastian Rask, 5mål

Andreas Persson, 3mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

KFF-tipsets hemsida och alla deltagares tips hittar ni här.


Uppvärmning från Vångavallen där lagens senaste möte ägde rum. Matchen slutade 1-1 efter att "Julle" gjort målet.

Av 1938 - Onsdag 10 maj 17:16

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Fredag18.45
  
Två lag som fick sina förlustnollor spräckta i förra omgången inleder den femte omgången av div 3 SG. Dösjöbros fjärde raka uddamålsmatch slutade denna gången i förlust. Men serien leder man ändå. Hörby ledde med 2-0 men fick ändå se sig besegrade på Vångavallen. Ändå starkt med tanke på att laget saknade flera ordinarie spelare. Intressant möte. 
Lördag13.00  Liksom Kulladal tappade Lund en tvåmålsledning mot tippade bottenlaget Hyllie. Nu möter man ett nytt Malmölag i form av Olympic som inlett serien bra. Senast hämtade man hem en godkänd poäng i Kristianstad efter en sen hemmakvittering på straff. Ursprungstips: Etta. 
 13.00  För tredje matchen i rad gick Bjärred mållösa när man förlorade på Kulladal. Nu möter man dessutom seriens mest målglada lag i form av Nosaby (15mål hittills!). Efter två raka bortamatcher får man äntligen spela hemma i Borgeby igen. Nosaby hade enligt rapporter flytet med sig när man kvitterade sent mot Olympic som "hade matchen". 
 14.00 
Ny imponerande upphämtning av Hyllie på Smörlyckan men man vill nog undvika att sätta sig i såna situationer framöver. Nu möter man ett Lödde som trots att man underpresterat hittills bara är tre poäng från serieledning. Hyllies arton insläppta hittills avskräcker knappast Lödde som satte 6st mot BW senast. 
 14.00  

Första matchen för Kulladal mot ett lag från förra årets serie! 2016års möte slutade i en 3-0-vinst för Trelleborgarna. Efter en seg start verkar "Zebrorna" ha kommit igång med två raka "krigarsegrar". Kulladals 2-0 mot Bjärred kom efter ett stort fall framåt där det var stabilt från målvakt till anfall, till skillnad från tidigare matcher. Se om Kulladals IP kan bli en efterlängtad hemmaborg som 2015. Bra match att visa det isåfall. 

Söndag17.00

 
  Konkurshotade BW90 har lika svårt att få till det på fotbollsplanen. Senast en klar förlust mot Lödde. På frågan om tränaren fortsätter över nästa match svarade han till Skånskan: "Vi får se". Den största frågan i och kring serien är om laget överhuvudtaget slutför serien. Eslövs tur att gå in i gräddfilen med två matcher mot seriens förmodade elva och tolva när serien är slutspelad. Sex poäng i dom och man är i toppen. 

Tabell

 LagMaVOF Mål
1.Dösjöbro45-3 9p 
2. Olympic46-3 8p 
3. IFK Tbg46-4 8p 
4. Nosaby415-6 7p 
5.Kulladal8-4 7p 
6. Hörby47-6 7p 
7.Lödde49-4 6p 
8. Eslöv46-6 5p 
9.Lund45-6 4p 
10.Bjärred406-6 3p 
11.Hyllie7-18 2p 
12. BW9041-15 0p

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Julian GrozdanovskiNosaby6
2.Andreas DahlbomNosaby5
 Meriton IstrefiLödde5
 Sebastian RaskKulladal5
5.Fisnik AlajHörby4
 Kim JeppssonEslöv4
...Eddie EkbladKulladal2
...Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (6)

Fredag 19maj

Eslöv - Hyllie (19)

Lördag 20maj

Hörby - BW90 (14)

Nosaby - Kulladal (14)

Olympic - Lödde (15)

Söndag 21maj

Lund - Bjärred (17)
Måndag 22maj

IFK Trelleborg - Dösjöbro (19)

Av 1938 - Onsdag 10 maj 11:30

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Fredag19.00
 2-1 (1-1)

E: Andreas Celind, Tim Mathiasson


D: Fredrik Lövgren

Eslöv blev första lag att ta poäng av seriens överraskning Dösjöbro. Detta trots att fjolårets skyttekung Fredrik Lövgren satte sitt första mål för säsongen för "Dösjan". Trots att Eslövs första seger kom först i match nummer fyra har man inte gjort en dålig inledning då man bland annat tagit poäng på svårspelade Vångavallen. Möjligt att man fick retroaktiv utdelning idag. 
 19.002-2 (2-0)L: Yousuf Ouis, Oscar Paradis

H: Arianit Mulaj, Ziad El-Jerbi
Hyllie gjorde det igen! I slutet på första satte Lund 2-0 hemma på Smörlyckan men liksom mot Kulladal i omg 2 var det inget som fick de grönsvarta att ge upp. Skyttekungen Arianit Mulaj satte sitt tredje för året när han reducerade till 1-2 i början på andra. Sen satte förre Kulladalaren Ziad El-Jerbi kvitteringen med en handfull minuter kvar av ordinarie tid. Laget må läcka som ett såll men visar upp en oerhört imponerande vilja och lagmoral. 
Lördag14.00 2-0 (0-0)K: Sebastian Rask, Tobinho Sjöbäck Se seperat referat 
 14.001-1 (0-0)

N: Julian Grozdanovski


O: Isak Jönsson

Från Sydsvenskan:
Olympic såg ut att ta alla tre poängen. Men en sen straff gjorde att man fick nöja sig med oavgjort.
- Vi hade det mesta av spelet så jag kan inte säga att jag är nöjd. Men Nosaby har en väldigt liten plan så det finns inga ytor att spela på. Jag tror att många kommer få problem när de möter dem borta, sa Olympics tränare Ahmed Chahrour.
1-1 kom med tio minuter kvar att spela.
- Vi får glädjas över att vi fortfarande är obesegrade. Nu har vi dessutom tre raka hemmamatcher, det är också ett plus.
 15.00 6-0 (1-0)L: Meriton Istrefi 3, Nils Runnberg 2, Ludvig Larsson 

Från Sydsvenskan:

Första halvlek var förhållandevis jämn. Men efter paus tog Lödde över mer och mer.
- Vi gjorde 2-0 tidigt i andra halvlek. Efter det mattades BW90, sa Löddes tränare Georg "Rossi" Eterovic.
Målen trillade in ett efter ett. Bland annat gjorde Meriton Istrefi ett hattrick. Men sett till hela matchen var 6-0 lite väl stora siffror.
- BW90 stod upp bra i första halvlek. Jag har sett dem ett par gånger tidigare, och jämför man så var de klart bättre mot oss. Men vi vann och fick göra många mål. Dessutom höll vi nollan, det är alltid skönt.
Måndag19.30

 
3-2 (0-0)T: Andreas Persson 2, Joan Hofvander

H: Fisnik Alaj, Kim Johansson
Efter en mållös första halvlek med övertag för hemmalaget chockstartade gästerna andra med två mål inom loppet av tre minuter genom notoriske målskytten Fisnik Alaj och spelande tränaren Kim Johansson. Men IFK Trelleborg kom tillbaka på ett imponerande vis och med tre snabba mål vände man på steken. Höllvikenförvärvet Andy Persson verkar kommit igång med målskyttet - nu uppe i baljor. Nästa omgång åker "Zebrorna" till Malmö för match mot Kulladal medan Hörby har en tuff bortamatch mot Dösjan redan på fredag. 

Tabell

 LagMaVOF Mål
1.Dösjöbro45-3 9p 
2. Olympic46-3 8p 
3. IFK Tbg46-4 8p 
4. Nosaby415-6 7p 
5.Kulladal8-4 7p 
6. Hörby47-6 7p 
7.Lödde49-4 6p 
8. Eslöv46-6 5p 
9.Lund45-6 4p 
10.Bjärred406-6 3p 
11.Hyllie7-18 2p 
12. BW9041-15 0p

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Julian GrozdanovskiNosaby6
2.Andreas DahlbomNosaby5
 Meriton IstrefiLödde5
 Sebastian RaskKulladal5
5.Fisnik AlajHörby4
 Kim JeppssonEslöv4
...Eddie EkbladKulladal2
...Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (5)

Fredag 12maj

Dösjöbro - Hörby (18.45)

Lördag 13maj

Olympic - Lund (13)

Bjärred - Nosaby (13)

Hyllie - Lödde (14)

Kulladal - IFK Trelleborg (14)

Söndag 14maj

BW90 - Eslöv (17)

KFF-tipset

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

Tabell

  Lag M V O F  Mål
1.  Olympic 9 19-6  23p
2.  Nosaby 9 23-11  19p
3.  IFK Tbg 10

19-13  18p 
4. Dösjöbro 9 14-10  17p
5.  Hörby 9 22-21  14p 
6. Kulladal 9 14-14  12p
7. Lödde 9 9-11  10p
8.  Eslöv 10 16-19  10p
9. Bjärred 10 2 13-16  8p 
10. Lund 9 10-13  7p 
11. Hyllie 12-37  3p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

Nästa match

  vs                  

                                

Omg 12, div 3 SG

Tisdagen den 27juni kl 19

Hyllie IP, Malmö

Föregående match

 4-2                                   

1-0 självmål (14)

2-1 Markus Swane (45)

3-1 Markus Swane (54)

4-1 Markus Swane (68)

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se