1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - 16 november 2017 12:15

Hemmasegern tycktes vara ett faktum när matchen mellan Olympic och Kulladal gick in på övertid. Kulladal hade skapat några chanser men det var Olympic som dittills skapat mest och bäst och tagit ledningen tidigt i andra halvlek. Men då klev Kulladals ungdomar in i bilden. Först Primus Swenson, som efter pass av tävlingsdebuterande Felix Påhlsson, född 2001 driver in från vänster, står för en klassisk helikopterfint innan han retfullt placerar bollen stolpe in från utanför straffområdet. En poäng var helt klart något att ta med sig från en av gruppspelets svåraste matcher. Men gästerna nöjde sig inte med det. En övertidsminut senare får comebackande Tobinho Sjöbäck tag i bollen högt upp på offensiv planhalva, letar alternativ innan han hittar en framrusande Filip Gavran (även han comeback efter fotskada) på vänsterkanten - yttern tar sig förbi försvararen innan han petar in 2-1 bakom den utrusande målvakten. Vändningen fullbordad via två fina mål och glädjen förstås stor bland Kulladalarna. Därmed fick fjolårsmästaren en fin start på årets upplaga av Malmömästerskapen som fortsätter med match mot Kvarnby om tio dagar. Värt att notera är att Kulladal vid tidpunkten för avgörandet hade inne fyra spelare födda 99-01. Vi måste också nämna Jimmie Anderssons fantastiska räddning på en nick från nära håll i första halvlek - Gordan Banks-klass på den! Tre av fyra mot Olympic, vad sägs om det Ekwall?

  

Matchfakta

Olympic - Kulladal 1-2 (0-0)

1-0 Sadmir Zekovic (52) 1-1 Primus Swenson (91) 1-2 Filip Gavran (92)

Assist: 1-1 Felix Påhlsson, 1-2 Tobinho Sjöbäck

Varningar K: Eddie Ekblad (1)


Laget


Jimmie Andersson

---------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Marcus Sandén (75)

Martin Persson (UT 58, IN 75)

Joakim Söderlund (UT 61, IN 61, UT 83)

---------------------------------

Johan Mellqvist (UT 75, IN 92)

---------------------------------

Filip Gavran (UT 60, IN 75, UT 92)

Sebastian Rask (75)

Primus Swenson (UT 60, IN 61, UT 61, IN 75)

Tobinho Sjöbäck (75)

---------------------------------

Markus Swane (UT 60, IN 75)


Avbytare:

Noli Morina (mv)

Tim Rickbo (58)

Jack Berggrensson (60)

Sebastian Hillgren (60)

Felix Påhlsson (60)


Så var matchen

Tobinho Sjöbäck och Filip Gavran bjöd på två efterlängtade comebacker när man under onsdagskvällen spelade sina första matcher sedan den 6aug respektive 10sept, det var också dom två som skulle ligga bakom avgörandet. Matchen började annars trevande. Det syntes att det var två lag som nyligen kommit åter i träning efter en lång säsong. Kulladal ställde upp med ett nykomponerat mittbackspar i Marcus Sandén och Martin Persson, den förstnämnde lyckas rensa hemmalagets första inlägg från vänster. Första avslutet på mål är det Kulladal som har. Gavran får tag i bollen utanför straffområdet och trär in den till Sebastian Rask som löper sig fri, lättar den över Olympics Kevin Svensson men då har assisterande höjt flaggan. Olympic har sedan ett antal fasta situationer, något som på förhand oroade något med tanke på deras längd och vår brist på det. En frispark ute till höger lyckas inte nickas bort av Johan Mellqvist varpå den landar hos Aron Nouicer som lägger in den framför mål - men ingen medspelare lyckas få foten på den. Åt andra hållet står Markus Swane för ett bra jobb vilket ger Gavran en chans längre fram, skottet dock högt över. Tålamodet Kulladal byggt upp i slutet av säsongen, det vill säga hålla i bollen när man väl får den, var lite som bortblåst ikväll. Några passningar i backlinjen men bollen skulle allt som oftast bara framåt. Matchen igenom har Olympic många inspel från kanterna som passerar farligt nära framför Jimmie Andersson, allra främst i andra halvlek. Eddie Ekblad räddar upp ett potentiellt friläge när han löper in från sin ytterbacksposition och vinner en duell med deras forward. Vänsterbacken får sedan chans att scora på en frispark i fint läge, men avslutar i muren - hands ropar Kulladalarna på men det tycker inte domaren. Gavran står för en vågad glidtackling i eget straffområde som dock blir till en klockren bollvinst. Nästa gång Olympic är uppe blir det dock farligt. Ett inlägg från höger nickas på mål av Sadmir Zekovic men Jimmie Andersson står för en svettig räddning och lyckas hålla bollen från nätkänning. Innan paus har Olympic tagit över spelet och man har också ett andra nickavslut av samme Zekovic men det hamnar på nättaket. Domarens halvtidssignal kommer lägligt. 


Inga byten i paus. Om första halvlek var trögstartad så var andra halvlek motsatsen. Ett fint Kulladalsanfall börjar med Jimmies boll ut till Rasken på högerkanten, sen vidare till Swane på samma kant som slår ett perfekt inlägg till Gavran som letat sig in framför mål - men hans nick får knapp styrfart. Där ska det vara mål! Istället utnyttjar Olympic det hela till att ta ledningen. Något så ovanligt som en cross rakt upp i banan (åtminstone för Olympic) går förbi Kulladals mittbackar och sätter Zekovic helt ren med Jimmie och där är han hur kylig som helst - 1-0. Ett försök till replik låter inte vänta på sig. Olympic lyckas inte rensa ett frisparksinlägg av Eddie som istället dimper ner till Rask som får på ett avslut men som går i stolpen. Returen lyckas man inte skicka på mål. Med en timme spelad kommer Kulladals första byten - fyra till antalet. Tim Rickbo ersätter MP på mittbacken, Jack Berggrensson går in mot Swane på topp, Sebastian Hillgren intar högerkanten och Felix Påhlsson tar en plats på mitten - för övrigt tävlingsdebut för hans del. De fyra bytena hämmade väl spelet något inledningsvis, det brukar ta tid att anpassa sig. Eddie har ett inlägg som landar på ribban efter pass av Tobinho men mycket mer fram till nästa fyra-byte händer inte. Med en kvart kvar kommer de fyra utbytta in på plan igen och Tobinho, Rask, Mackan och Johans tur att vila. När Kulladal satsar något mer framåt mot slutet får Olympic ytor att trivas på. Men avsluten håller inte högsta kvalitet eller så löper inspelen rakt igenom straffområdet - "hungrigare framför mål" ropar någon hemmaspelare. Inhoppande Hillgren får oväntat nog ett nickläge sedan Eddies hörna blivit längre än väntat, men målvakten greppar avslutet. Joakim Söderlund tvingas utgå med kramp i båda (!) benen, Tobinho ersätter. Kulladal försöker etablera spel offensivt men lyckas inte med detta förrän matchuret gått in på övertid. En halv minut in på densamma får Primme tag i Felix passning något till vänster utanför straffområdet, innan han styr in gör en fint likt Taco-Anders mot Senegal VM 2002 men med skillnaden att han avslutade stolpe in. Kvitterat! Mitt i all oro över att Olympic nu skulle framåt smiter Kulladal upp igen, bara någon minut efter kvitteringen. Tobinho får tag i bollen högt upp, slår ut den till Gavran som driver förbi en back innan han petar bollen förbi keepern - 2-1! Kulladal hade inom loppet av två minuter vänt på underläget! Ett panikslaget Olympic försökte samla ihop krafterna och gå framåt. Swane försöker sig på en lobb från fyrtio meter men den landar ovan målet. Domaren lägger till mycket tid - sju minuter till slut. Men någon kvitteringschans kommer inte och Kulladal vinner matchen. En sällan skådad vändning på övertid. 


Matchens spelare

Filip Gavran. Inte bara för avgörandet även om det naturligtvis vägde över till hans fördel. Stod för ett uppoffrande hemåtjobb i tid och otid när han inte uppehöll motståndarförsvaret med ständiga löpningar. Hade en framspelning till Raskens offsideavvinkade 0-1 i första. Borde dock ha gjort mål med sitt nickläge på Swanes inlägg i mitten på andra. Har sedan återkomsten från IFK Malmö imponerat stort i Kulladalströjan. 

ANNONS
Av 1938 - 14 november 2017 19:00

Dags för match igen! Mitt i gråa kalla november lyser det heta derbyt mellan Olympic och Kulladal upp en del. Matchen är en del av gruppspelet av Malmömästerskapen 2017/18 och är lagens första i upplagan. Båda lagen har rätt nyligen kommit igång med träningen igen efter sensommarens seriespel där lagen uppnådde en andra- respektive tredjeplats. Olympic gick sedan vidare till kval där man fullständigt körde över både Lerkil och Sölvesborg och således tog tillbaka sin förlorade div 2-plats. Sedan dess har man hunnit med att skaffa nya tränare i form av Adem Özay och Max Fuxberg. Eftersom transferfönstret inte öppnat än (öppnas faktiskt imorgon) blir det förmodligen inte så värst annorlunda matchtrupper än i lagens förra möte i augusti. Onsdagskvällens möte är lagens fjärde (!) under året, där Kulladal gått vinnande ur två och Olympic i ett. Lagen är en del av sexlagsgrupp som dessutom innehåller Balkan, IFK Malmö, Kvarnby och LB07. Det kommer bli riktigt bra matchträning för Kulladal inför nästa säsong, ett Kulladal som ju går in som försvarande mästare! Kulladal kommer dessvärre till spel utan 1-0-skytten från sist det begav sig, Dennis Rickbo som dras med en knäskada. Saknas gör även Daniel Jansson som jobbar i Kalmar. Däremot kan 01:an Felix Påhlsson göra tävlingsdebut i A-laget efter att ha debuterat i träningsmatchen mot Rydsgård i somras. Debut i den matchen gjorde även Noli Morina som imorgon är uttagen som andrekeeper bakom Jimmie Andersson. Tobinho Sjöbäck gör efterlängtad comeback efter en långvarig fotskada under hösten. 


OLYMPIC - KULLADAL

GRUPPSPEL, MALMÖMÄSTERSKAPEN

ONSDAGEN DEN 15NOV KL 19

LINDÄNGENS IP, MALMÖ


Truppen


1. Jimmie Andersson

26. Noli Morina

2. Sebastian Hillgren 

3. Tim Rickbo

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Gavran

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Felix Påhlsson

14. Tobinho Sjöbäck

15. Primus Swenson

16. Jack Berggrensson


Match-up:

                              
Bildat19381920
HemmaplanKulladals IPLindängens IP
TränarePatrik Påhlsson (femte året)Adem Özay (första året)
Fem säsonger2017: 3:a i div 3 SG
2016: 8:a i div 3 SG

2015: 1:a i div 4 SV
2014: 10:a i div 4 S
2013: 9:a i div 4 S
2012: 11:a i div 3 SG
2017: 2:a i div 3 SG
2016: 14:e i div 2 SG

2015: 1:a i div 3 SG
2014: 6:a i div 3 SG
2013: 4:a i div 3 SG
2012: 11:a i div 2 SG
FormVOVVVVFVVV
Fem senaste

Lund (B) 3-2

Lödde (H) 1-1
Eslöv (B) 3-1
Hörby (H) 9-3
Dösjöbro (B) 3-0

Hörby (H) 3-1
Dösjöbro (B) 3-4

Hyllie (B) 3-1
Lerkil (B) 5-1
Sölvesborg (H) 4-0

Tabellplacering

2. Kulladal 0 0 0 0 0-0 0p

2. Olympic 0 0 0 0 0-0 0p
Hemma/Borta

Borta:
2. Kulladal 0 0 0 0 0-0 0p

Hemma:
2. Olympic 0 0 0 0 0-0 0p

Fem års möten

2017, div 3 SG: Kulladal - Olympic 2-0 (Dennis Rickbo, Martin Persson)
2017, div 3 SG: Olympic - Kulladal 2-1 (Eddie Ekblad)
2017, gruppspel MM: Kulladal - Olympic 5-1 (Tobinho Sjöbäck 4, Daniel Jansson)
2015, gruppspel MM: Olympic - Kulladal 4-0 (-)
2015, gruppspel MM: Olympic - Kulladal 2-2 (Tobinho Sjöbäck, Arlind Tahiri)

2013, gruppspel MM: Kulladal - Olympic 4-5 (Filip Ahlström 2, André Håkansson, Pierre Svensson)
2012, träningsmatch: Kulladal - Olympic 1-1 (Eddie Ekblad)

Skyttekung 

Första matchen

Första matchen


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 


Från senaste mötet i augusti som Kulladal vann med 2-0 efter mål av Dennis Rickbo (bilden) och Martin Persson

ANNONS
Av 1938 - 10 november 2017 13:16

Då avslutade vi den andra veckan här under mellansäsongen igår. Det skulle ju egentligen varit en MM-match här till helgen men den flyttades av olika anledningar till onsdag i nästa vecka. Det blir lite avhugget för en själv när man missar två måndagsträningar i månaden - särskilt nu när vi bara tränar två gånger i veckan. Men vad göra... Enligt rykten (det är dom bloggen får gå på när infon inte ramlar ner i inboxen) är Filip Ahlström sugen på en fortsättning i Kulladal, det fanns vissa tveksamheter i slutet på säsongen. Han tränade för övrigt i måndags. Detsamma gäller Dominic Cica som ju faktiskt lät meddela att han tänkte ta ett uppehåll från fotbollen men som nu tränade för fullt igår. Men som sagt rykten i väntan på något annat. Sen omgärdas mittfältaren Primus Swenson ständigt av rykten, det är inget att sticka under stol med. Han provtränar med diverse lag här i november. Se hur det slutar. För vår del lyser provspelare med sin frånvaro - ett till stor del medvetet val av tränarna som inte vill förändra en fungerande trupp alltför mycket om jag förstår det rätt. Däremot går våra yngre spelare framåt hela tiden. Antonio Radolovic har imponerat stort med sin kvickhet och vilja att utmana. Minst en gång per träning bjuder han på en senap-och-ketchup-på-den-fint. Så om inte utifrån så känns det iallafall oerhört spännande underifrån. Nästa vecka lär vi höra mycket mer om transfers hit och dit... 


En pangstart på MM-äventyret nästa vecka när vi ställs mot våra antagonister från Lindängen. Ser på deras hemsida att dom i detta nu har fullt upp med att signa upp spelare från årets trupp till div 2. Nya tränare har dom i form av tidigare spelaren Adem Özay och Max Fuxberg. Efter bara två veckors uppehåll drog dom igång träningen igen i måndags. Inför matchen har vi några avbräck då Dennis Rickbos knäproblem vägrar ge med sig och Daniel Jansson är på jobb i Kalmar. Också en del återbud på grund av sjukdom på gårdagens träning, dom kan i och för sig ha gett med sig över helgen. 


MM har redan dragit igång för övrigt. Igår mötte Flagg nyblivna div 4-laget Lilla Torg i en match som slutade 1-1. Ingen av hemsidorna är uppdaterade med ett referat men intressant att "Torget" står sig så pass bra mot ett etablerat fyrelag. MM-schemat är snart uppdaterat med matcher och resultat. Redan till helgen spelas en del matcher, bland annat LB07 - IFK Malmö från vår grupp. 


Trevlig helg!

Av 1938 - 6 november 2017 12:49

Kulladals första match i detta års (2017/18) upplaga av Malmömästerskapen kommer att spelas den 15nov kl 19 på Lindängens IP. Den andra matchen som ska spelas innan nyår är mot Kvarnby och den spelas 25nov kl 14 på Kulladals IP. 


Grupp A


Balkan (3)

IFK Malmö (2)

Kulladal (3)

Kvarnby (2)

LB07 (3)

Olympic (2) 


Omg 1

Kvarnby - Balkan 3dec kl 13

IFK Malmö - LB07 11nov kl 12.30

Olympic - Kulladal 15nov kl 19


Omg 2

Balkan - IFK Malmö

Kulladal - Kvarnby 25nov kl 14

LB07 - Olympic


Omg 3 - rekommenderade speldagar: 2-5feb

IFK Malmö - Kulladal

LB07 - Balkan

Kvarnby - Olympic


Omg 4 - rekommenderade speldagar: 9-12feb

Kulladal - LB07

Kvarnby - IFK Malmö

Olympic - Balkan


Omg 5 - rekommenderade speldagar: 16-19feb

LB07 - Kvarnby

Balkan - Kulladal

IFK Malmö - Olympic

Av 1938 - 6 november 2017 12:39

 

Topp 5 - Omg 11

1. A.C Dalaplan (Mattias Andersson) - 72p

2. Töööstii FC (Eddie Ekblad) - 69p

3. FC Ennen (Jens Ennen) - 66p

4. Mourinhos pågar (Andy Mandoka) - 65p

5. FC tack för cashen (Felix Påhlsson) - 58p

Jumbo: Big T´s (Tonny Tindberg) - 25p


Topp 5 - Totalt

1. Mourinhos pågar (Andy Mandoka) - 612p

2. Speakers corner (Patrik Swenson) - 603p

3. Karlssons gifflar (David Karlsson) - 601p

4. Töööstii FC (Eddie Ekblad) - 585p

5. Nydala IF (Jimmie Andersson) - 582p

Jumbo: FC Jonte - 458p


Deltagare 2017/18

 

@swensontyckertill (Primus "Primme" Swenson, Senior)
A.C Dalaplan (Mattias "Matte" Andersson, Senior)
Big T´s (Tonny "TT" Tindberg, i Kulladal som ungdom och 2009-2010)

BoomXhakaLaca (Tim "Timpa" Rickbo, Senior)

BW 90 (Sebastian "Rasken" Rask, Senior)

Chiellini con carne (Oliver "Cahill" Wågreus, Senior)

Dommedeus 2.0 (Dominic "Domme" Cica, Senior)

Fc tack för cashen (Felix "Felle" Påhlsson, 01:orna)
Fc Ennen (Jens Ennen, tidigare Fältare)
FC Jonte (Jonathan "Jonte" Malmqvist, i Kulladal från ungdom till 2015)

JT (Joel "JT" Tindberg, i Kulladal 2013)
Karlssons gifflar (David "Linderoth" Karlsson, i Kulladal 2015)

Lagledarns elva (undertecknad)
Lingons (Patrik "Ingo" Ingholt, Senior)

MestaMästaren (Filip "Bruce" Ahlström, Senior)
Mourinhos pågar (Andy Mandoka, i Kulladal som ungdom)

Mustinatorn FF (Noah Christoffersson, i Kulladal från ungdom till 2015)

Nujävlar (Patrik "Pålle" Påhlsson, Senior)
Nydala IF (Jimmie "Mr 100" Andersson, Senior)

Runkebo FF (Dennis "Ramsey" Rickbo, Senior)

Speakers Corner (Patrik "Swisse" Swenson, supporter och speaker)

Team Jompas (Jonathan "Jompas" Asp, Åtvidaberg - i Kulladal som ungdom)

Team SOtsur (Calle "CS" Stenberg, Senior)

TeddyAlwaysWin (Teddy Bergqvist, Åtvidaberg)

Tobinho FC (Tobinho Sjöbäck, Senior)
Tööösti FC (Eddie "Zambrotta" Ekblad, Senior)


Prispengar:

1. 1.820kr (70%)

2. 520kr (20%)

3. 260kr (10%)

Av 1938 - 2 november 2017 10:49

Nils Holgersson Cupen är 79 dagar borta. Kulladal kommer i år att ställa upp med två lag i turneringen. För närvarande är 32lag anmälda till cupen där Kulladal just nu är högst rankade lag med Tomelilla som enda div 3-kollega. Men det finns ännu tid och plats för fler lag att anmäla sig.

Som vanligt spelas cupen i januari. Gruppspelet är 20-21januari samt 26-27januari med slutspel söndagen den 28januari.

Kulladal är med för sjätte året i rad. Fjolårsmästare är Trelleborgs FF.

Av 1938 - 1 november 2017 16:00

Topp 5 - Omg 10

1. Mourinhos pågar (Andy Mandoka) - 61p

2. MestaMästaren (Filip Ahlström) - 60p

3. Mustinatorn (Noah Christoffersson) - 59p

4. Teddy Always win (Teddy Bergqvist) - 56p

5. Big T´s (Tonny Tindberg) - 55p

    Runkebo FF (Dennis Rickbo) - 55p   

Jumbo: Team Jompas (Jonathan Asp) - 19p


Topp 5 - Totalt

1. Speakers corner (Patrik Swenson) - 564p

2. Karlssons gifflar (David Karlsson) - 560p

3. Mourinhos pågar (Andy Mandoka) - 547p

4. @swensontyckertill (Primus Swenson) - 541p

5. Nujävlar (Patrik Påhlsson) - 536p

Jumbo: FC Jonte - 418p


Deltagare 2017/18

 

@swensontyckertill (Primus "Primme" Swenson, Senior)
A.C Dalaplan (Mattias "Matte" Andersson, Senior)
Big T´s (Tonny "TT" Tindberg, i Kulladal som ungdom och 2009-2010)

BoomXhakaLaca (Tim "Timpa" Rickbo, Senior)

BW 90 (Sebastian "Rasken" Rask, Senior)

Chiellini con carne (Oliver "Cahill" Wågreus, Senior)

Dommedeus 2.0 (Dominic "Domme" Cica, Senior)

Fc tack för cashen (Felix "Felle" Påhlsson, 01:orna)
Fc Ennen (Jens Ennen, tidigare Fältare)
FC Jonte (Jonathan "Jonte" Malmqvist, i Kulladal från ungdom till 2015)

JT (Joel "JT" Tindberg, i Kulladal 2013)
Karlssons gifflar (David "Linderoth" Karlsson, i Kulladal 2015)

Lagledarns elva (undertecknad)
Lingons (Patrik "Ingo" Ingholt, Senior)

MestaMästaren (Filip "Bruce" Ahlström, Senior)
Mourinhos pågar (Andy Mandoka, i Kulladal som ungdom)

Mustinatorn FF (Noah Christoffersson, i Kulladal från ungdom till 2015)

Nujävlar (Patrik "Pålle" Påhlsson, Senior)
Nydala IF (Jimmie "Mr 100" Andersson, Senior)

Runkebo FF (Dennis "Ramsey" Rickbo, Senior)

Speakers Corner (Patrik "Swisse" Swenson, supporter och speaker)

Team Jompas (Jonathan "Jompas" Asp, Åtvidaberg - i Kulladal som ungdom)

Team SOtsur (Calle "CS" Stenberg, Senior)

TeddyAlwaysWin (Teddy Bergqvist, Åtvidaberg)

Tobinho FC (Tobinho Sjöbäck, Senior)
Tööösti FC (Eddie "Zambrotta" Ekblad, Senior)


Prispengar:

1. 1.820kr (70%)

2. 520kr (20%)

3. 260kr (10%)

Av 1938 - 1 november 2017 10:35

Igår på uppstarten inför säsongen 2018 offentliggjordes det att Kulladal fortsätter med samma ledaruppsättning som under de senaste säsongerna. Senaste ledare in i gänget, Zoltan Szabo är inte helt bekräftad ännu men det förväntas bli det inom kort. Beskedet var mer eller mindre väntat men att det nu blev officiellt kändes riktigt bra. Patrik Påhlsson gör därmed sin femte raka säsong som huvudtränare, Ralf Ekberg gör sin sjätte raka säsong som assisterande och Håkan Isgren gör även sin sjätte raka säsong som assisterande/U-lagstränare. Tränartrions antal säsonger dessförinnan är så många att man får använda miniräknare. För egen del blir det nionde säsongen som lagledare där de senaste sex varit för A-laget. Huruvida Johan Isgren fortsätter som lagledare för U-laget är obekräftat men låt oss hoppas att även det beskedet kommer inom kort. Således är den första pusselbiten inför 2018 lagd. 


På första träningen deltog omkring 25st spelare. En provspelare, Said, visade upp sig och han kommer även träna torsdag. Förutom de i måndags nämnda 01:orna var det idel kända ansikten. Tobinho Sjöbäck kunde för första gången på länge genomföra en hel träning och verkade inte känna något av sin fot "men allt annat i kroppen". Dennis Rickbo hade problem med sitt knä när säsongen avslutades och är inte helt kvitt det men tycktes ändå förhoppningsfull. Ännu saknar vi besked från spelare som Filip Ahlström och Jörgen Mellberg, ingen av dom var med igår. Några har aviserat en flytt och av dom väntar tränaren besked inom kort. Tidigare har det kommit fram att årets spelare i U-laget, Mattias Andersson vill prova någon annanstans - eventuellt i Lindeborg. Primus Swenson, Sebastian Hillgren och Jack Berggrensson är enda juniorer kvar i truppen. Vi lär bli klokare ju närmare transferfönstret vi kommer.


Gött att vara igång! 

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Nästa match

vs                      


Gruppspel, NH-cupen

Söndagen den 21jan kl 15.14

NH-hallen, Skurup

Föregående match

1-7                 

          

1-1 Markus Swane (13)

1-2 Filip Gavran (23)

1-3 Markus Swane (34)

1-4 Markus Swane (39)

1-5 Eddie Ekblad (44)

1-6 Marcus Sandén (52)

1-7 Sebastian Rask (74)

Div 3 Södra Götaland

Tabell (slutspelad)

  Lag M V O F  Mål
1.  Nosaby 20 15 67-21  49p
2.  Olympic 20 14 46-26 44p
3. Kulladal 20 12  48-26  40p
4.  Eslöv 20 9 40-33  32p
5. Dösjöbro 20 10 38-37  32p
6.  IFK Tbg 20

6

32-30  28p 
7. Lödde 20 8 21-22  24p
8.  Hörby 20 10  46-64  22p 
9. Lund 20 11  29-38 21p 
10. Bjärred 20 3 14 26-41  12p 
11. Hyllie 20 15 20-76 5p 

 

Lag 1 går direkt till div 2
Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

KFF-tipset

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2018
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se