1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Tisdag 20 juni 22:15

Efter den svårsmältna bortapoängen mot Hörby är det dags att ta sig upp på hästen igen när Dösjöbro kommer till Kulladals IP för sista matchen innan serien börjar om. Fjolårets sjua har startat årets säsong utmärkt och efter nio spelade matcher befinner sig laget på fjärdeplats i tabellen. Medan hemmastatistiken imponerar stort, fyra vinster och en oavgjort, är bortastatistiken något sämre med bara fyra inspelade poäng på lika många matcher. Förra året gick dock "Dösjan" segrande från mötet på Kulladals IP medan motsvarande möte på Dösjöbro IP slutade oavgjort. Inför i år har förre spelaren Niklas Söderström tagit över laget och man har bland annat fyllt på med Vladimir "Vladi" Marica som representerat Malmö City och Limhamns FF i stan. Dessutom har man fått behålla sin skyttekung Fredrik "Löken" Lövgren som har satt fem pytsar i år. Kulladal har hunnit med en träning efter Hörbymatchen, den inleddes föga överraskande om ett långt snack om lördagens match. Förhoppningsvis kan spelarna använda frustrationen från den matchen till att bygga upp energi till denna. Tobinho Sjöbäck är tillbaka från avstängning och tar Stefan Vagics plats i truppen. I övrigt är det samma som trupp som i lördags. Oklart om elvan blir densamma. Låt oss hoppas att sista hemmamatchen blir något positivt att ha med sig över sommaruppehållet. 


KULLADAL - DÖSJÖBRO

OMG 11, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

ONSDAGEN DEN 21JUNI KL 19

KULLADALS IP, KULLADAL


Truppen


21. Calle Nelin

99. Dominic Cica

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Ahlström

11. Eddie Ekblad

12. Jörgen Mellberg

13. Primus Swenson

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg

16. Dennis Rickbo


                     
Bildat19381938
HemmaplanKulladals IPDösjöbro IP
FormFFOVOVOVFO
Fem senaste

Nosaby (B) 1-3

Lund (H) 0-2
Lödde (B) 0-0
Eslöv (H) 3-2
Hörby (B) 2-2

Hörby (H) 5-2
IFK Trelleborg (B) 2-2
Hyllie (H) 2-1
Olympic (B) 0-2
Bjärred (H) 1-1

Tabellplacering6. Kulladal 9 3 3 3 14-14 12p4. Dösjöbro 9 5 2 2 15-11 17p
Hemma/Borta

Hemma:
3. Kulladal 5 3 1 1 10-7 10p

Borta:
7. Dösjöbro 4 1 1 2 4-6 4p

Fem års möten

2016, div 3 SG: Dösjöbro - Kulladal 2-2 (Jörgen Mellberg, Arlind Tahiri)
2016, div 3 SG: Kulladal - Dösjöbro 1-2 (Filip Ahlström)

Skyttekung

Sebastian Rask, 6mål

Fredrik Lövgren, 5mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

KFF-tipsets hemsida och alla deltagares tips hittar ni här.

     
Bild från 2016års match på Kulladal som slutade 1-2

ANNONS
Av 1938 - Måndag 19 juni 22:15

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Onsdag19.00    Som väntat hade IFK Trelleborg inga problem att hämta hem tre pinnar i bortamötet med jumbon Hyllie. Med en match mer spelade än övriga kollegor har man trots allt ett fint utgångsläge som utmanare i toppen. Efter fyra matcher utan att producerat mål vann Lödde ångestmötet mot Lund med 2-1 och fick tillfällig ro gentemot botten. Oerhört svår match nu. Det ska dock sägas att Lödde segrade i båda mötena mot Zebrorna förra säsongen (!). 
 19.00  Efter den tursamma poängen mot Kulladal senast åker Hörby nordost för en tuff bortamatch mot Nosaby. Efter den klara förlusten mot IFK Trelleborg i omg 7 har Kristianstadlaget tre raka segrar och det har tagit laget till en andraplats i tabellen. Man fortsätter ösa in mål och snittar 2,5 mål per match. Eftersom det är de två mest målglada lagen i serien lär det bli en underhållande tillställning. 
 19.00  Efter ett oerhört tungt poängtapp mot Hörby möter Kulladal topplaget Dösjöbro hemma på Kulladal. Det måste vara svårt för motståndarna att veta var Kulldal står i nuläget men klart är att man har tre raka utan förlust i serien (fyra med MM-finalen) och det kan man iallafall ta med sig in till onsdagens match. Dösjöbro var bäst i fjolårets första möte (2-1) och sedan blev det oavgjort (2-2) i det andra. Dösjöbro var länge förste utmanare till Olympic men efter två matcher utan vinst tappar man något i toppen. 
Torsdag19.00

 

  Malmöderby på Lindängen när toppen möter botten. Olympic ska vinna, kommer vinna och säkrar med det vårsegern i div 3 SG. Frågan är vilket lag som skulle kunna stoppa de grönklädda i höst. Nosaby känns alldeles för sårbart bakåt medan IFK Trelleborg mest sabbar för sig själv. En hel del av serien kvar dock. 
 19.00  

Nytt ångestmöte för Lund. I förra omgången förlorade man mot tiondeplacerade Lödde. Nu möter man åttondeplacerade Eslöv. Vid vinst går Lund om Eslöv i tabellen och det känns som en oerhört nödvändig livlina just nu.  Eslöv har en poäng senaste tre matcherna medan Lund noll poäng senaste tre. Snacka om sexpoängsmatch...


Tabell

 LagMVOF Mål
1. Olympic919-6 23p
2. Nosaby923-11 19p
3. IFK Tbg10

19-13 18p 
4.Dösjöbro914-10 17p
5. Hörby922-21 14p 
6.Kulladal914-14 12p
7.Lödde99-11 10p
8. Eslöv1016-19 10p
9.Bjärred10213-16 8p 
10.Lund910-13 7p 
11.Hyllie12-37 3p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Andreas DahlbomNosaby9
2. Fisnik AlajHörby8
3.Meriton IstrefiLödde7
 Robin LindskogNosaby7
 Gabriel StevenOlympic7
...Sebastian RaskKulladal6
...Markus SwaneKulladal3
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Dennis RickboKulladal1
 Filip AhlströmKulladal1
 Jörgen MellbergKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

 

Nästa omgång (12)

Eslöv - IFK Trelleborg 3-1
Måndag 26juni
Dösjöbro - Lund (19)

Tisdag 27juni 
Hyllie - Kulladal (19)

Onsdag 28juni
Olympic - Bjärred (19)

Hörby - Lödde (19)

 

(Nosaby står över omgång 12)

ANNONS
Av 1938 - Söndag 18 juni 10:45

Efter en mållös men i stort sett säsongens bästa första halvlek trillade också två mål av Markus Swane in i andra. Det såg väldigt bra ut då, tvåmålsledning och mängder med skapade chanser och numerärt överläge på motståndarnas planhalva. Till och med efter Hörbys långskottsreducering med åtta kvar kändes det tryggt eftersom oceaner av yta gav Kulladal utmärkta lägen att stänga tillställningen. Men med sekunder kvar av matchen skickar Hörby ett inlägg/avslut på en Kulladalshand och domaren dömer straff. Kvitterat och känslan av en fruktansvärd orättvisa rann över en. Matchen påminde lite om Hyllie med skillnaden att vi här skapar tiotalet mer chanser. Kulladals ineffektivitet har blivit ett mentalt hinder för spelarna, likaså förmågan att stänga matcher. Idag hör de båda ihop väldigt mycket. Att sätta fingret på vad som fattas har aldrig varit lättare (spelmässigt klockren insats som bara måste resultera i en seger) men lösningen på det... Nu får manskapet göra en total nedbrytning ikväll men sen börja fokusera på nästa match som spelas redan onsdag. Positivt att Swanen sätter två och Sebastian Rask åter från sjukdom gjorde tjugo minuter idag. Att vi inte förlorat kan väl också tas med i den kolumnen. Nya tag onsdag!


Matchfakta
Hörby - Kulladal 2-2 (0-0)

0-1 Markus Swane (52) 0-2 Markus Swane (79) 1-2 Fitim Zeneli (83) 2-2 Fisnik Alaj (94)

Assist: 0-1 Jörgen Mellberg, 0-2 Sebastian Rask

Varningar K: Mattias Jurlander (2)


Laget


Calle Nelin

------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Filip Ahlström

Daniel Jansson

Calle Stenberg

------------------------------

Martin Persson

------------------------------

Mattias Jurlander

Johan Mellqvist

Primus Swenson

Jörgen Mellberg

------------------------------

Markus Swane


Avbytare:

Dominic Cica (mv)

Sebastian Rask (72)

Marcus Sandén (81)

Stefan Vagic (86)

Dennis Rickbo

  

Så var matchen

Ett fräscht och modernt Hörby IP bjöd på fantastiska förutsättningar för fotboll denna lördagseftermiddag. I Kulladals trupp fanns två spelare som varit borta flera veckor på grund av skada eller sjukdom i Calle Nelin (från start) och Sebastian Rask (inhopp). Tidigt i matchen ligger Hörbys spelande tränare Kim Johansson nere skadad efter en duell med Daniel Jansson, men mittfältaren reser sig och spelar vidare. Kulladal ställde för andra matchen i rad upp med en 4-1-4-1-uppställning där nu Martin Persson intog rollen mellan försvar och mittfält medan Filip Ahlström i Filip Jönssons frånvaro flyttade ner på mittbacken. Markus Swane tillbaka på topp efter avstängning. Kulladal spelade en riktigt bra första halvlek, kanske rentav vår bästa på hela säsongen. Man spelade med fart, fläkt och rörelse vilket gav upphov till stora ytor. En passning av Mattias Jurlander ger Swane ett tidigt läge men inspelet fastnar på Hörbymålvakten Niclas Andersson. I andravågen som följer lyckas Primus Swenson ta tillbaka bollen och frispela en offsidestående Swane, inget mål därav. I en kontring några minuter senare blir Primme nedriven vid mittplan och Hörbys Midhat Nukic får syna ett taktiskt gult. Kulladal lyckas flera gånger om komma runt på kanterna och på det komma till inlägg, men hemmaförsvaret är bra på att rensa dessa - som vid kvarten spelad när mittbacken slängnickar iväg Jörgen Mellbergs. På hörnan som följer är Swane nära att styra in Eddie Ekblads fina hörna men anfallaren lyckas inte hålla nere bollen. Mitt i allt anfallsspel blir Kulladal sårbart bakåt. En pass i djupet friställer en hemmaspelare, men Calle mv:s utrusning stör så pass mycket att han skjuter utanför. Sen fortsätter Kulladals offensiv. Med ett väl avvägt inspel friställer Primme sin mittfältskollega Johan som bara har att skicka bollen i mål men får till ett svagt avslut som målvakten mer eller mindre plockar upp. Ett inkast ett par minuter senare ger Swane läge men han skickar bollen utanför bortre stolpen. Johan får en ny jättemöjlighet, faktiskt en dubbelchans - men återigen stressar han till det med två svaga avslut som resultat. Uppenbart att det satt sig i huvudet på honom för i stort sett allt annat gör 99:an rätt på plan. Swane tycks het. Med klart övertag på ena mittbacken surfar han fram nära kortlinjen innan han spelar en boll framför mål, målvakten når precis den. Nästa gång är han åter förbi när Legendaren spelar fram, men mer än hörna blir det inte. Hörby som knappt varit över planhalvan i första får en jättechans mot slutet där en frispark till slut hamnar i mål men då har domaren vinkat för offside. Sen har man även en nick som Calle mv handhar med enkelhet. En riktigt bra halvlek av Kulladal. 


I andra skulle också målen komma. Swane sätter 1-0 efter sex minuter efter att Legendarens skarv på Calle Stenbergs uppspel konstigt nog letat sig igenom två försvarare och anfallaren rusat mot mål. Skottet går rätt rakt på målvakten men han tappar in den. I sekvensen skadar sig Hörbys mittback Admir Maletic (för övrigt han som avgjorde mot Bjärred på övertid senast). Som så många gånger förr är Kulladal sårbart efter ett ledningsmål. Det är nära två gånger om när Hörby snabbt repar mod men Kulladal lyckas freda sitt mål. Matchens tredje offsidemål får vi när Legendaren petar in Julles skarv med runt en timme spelad. Med 1-0 i ryggen får Kulladal vind i seglen. Zambrotta och Julle väggar sig till ett läge men den förstnämndes skott räddas enkelt av målvakten. Nästa chans har Swane efter att Legendaren med en vågad passning in i mitten satt Johan i fint dirigentläge - Swanes avslut dock rakt på målvakten. Precis när Sebastian Rask gör sig redo för inhopp och comeback efter många veckors sjukdom blir det en lång spelsekvens där spelet flyter på fint och lagen turas om att vara nära med inspel och instick. Om man inte stått förväntansfullt för bytet som skulle komma var det nog fint att titta på. Rask in, Primme ut med tjugo kvar cirka. Med bara ett par minuter på plan är Rask nära att rinna igenom för ett friläge men försvararen delar ut en rutinerad knuff och chansen går om intet. Hörby satsar för en kvittering. Efter att ha kommit runt ute till höger får man på ett bra skott, Calle mv räddar den ut till vänster (ur Hörbys synvinkel) och när bollen sen kommer in igen nickas den centimetrar utanför bortre stolpen, men då har assisterande höjt flaggan. Tränarduon gör ett nytt byte när Marcus Sandén tas in mot MP i städrollen. 2-0 skulle komma med sju minuter kvar av ordinarie tid (domaren förväntades lägga till mycket med tanke på skadan på mittbacken innan). En osjälvisk Rask sätter Swane i fint läge, han rundar målvakten och lägger in vad som då kändes som spiken. Om inte det var det så följde väl fem nya spikar att spika i resterande del av matchen. Hörby reducerar med en vänsterkanon från tjugo meter. Femmålsskytten från U-laget senast, Stefan Vagic kommer in mot Legendaren. Sista tio minuterna skapar Kulladal otroligt mycket chanser. Förutom en extrem oförmåga att göra det rätt i och kring straffområdet var det som någon hånlog oss rätt i ansiktet. Det börjar med att Stefan kommer helt ren med målvakten men snubblar till i avslutet. Det fortsätter med att Rask står och siktar i straffområdet fri med målvakten men skjuter utanför. Swane bombar ett skott över när man med lätthet kunde manövrerat sig till ett 3-1-mål eller spelat ut bollen mot hörnan och låtit tiden gå. Man har otaliga lägen under andra halvlek där man kommer tre mot en, två mot en, fyra mot två, en mot målvakten utan att lyckas få in bollf-n. Som en fet j-vla dolk i ryggen kommer sen en handssituation där Hörby tilldöms straff och gör 2-2 innan domaren blåser för full tid. Om man själv kände en total uppgivenhet, för kan man inte vinna såna här matcher... så måste Hörby firat poängen som om det vore julafton. Så här arton timmar efter slutsignal brusade man upp lite här i referatet igen men nånstans måste jag landa i att vi gör en spelmässigt högklassig insats i åttio minuter, vi kommer till otroligt många lägen och tycks ha hittat en uppställning som passar oss. Vi har återfått en offensiv frenesi som påminner om försäsongen. Vi behöver nog ha in en avslutscoach eller nån mental coach men VI KOMMER IALLAFALL TILL LÄGENA. Värre om det vore tvärtom. Snart match igen. 


Matchens spelare

Mattias Jurlander.

 

Av 1938 - Söndag 18 juni 10:00

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Fredag19.00   1-1 (0-1)D: Niklas Ganneby

B: Kevin Svensson Mugosa 
 
Lördag14.002-2 (0-0)H: Fitim Zeneli, Fisnik Alaj

K: Markus Swane 2 
 
 14.001-3 (0-3)E: Jesper Olsson

N: Karl Rydhög, Andreas Dahlbom, Daniel Kardum
 
 14.00

1-5 (0-2)H: Sebastian Lundin

T: Andreas Persson 2, Adam Golstrand 2, Haris Smriko 
 
 15.002-1 (0-0)Lö: Viktor Joelsson, Emil Joelsson

Lu: Servan Salamis 

 


Tabell

 LagMVOF Mål
1. Olympic919-6 23p
2. Nosaby923-11 19p
3. IFK Tbg10

19-13 18p 
4.Dösjöbro914-10 17p
5. Hörby922-21 14p 
6.Kulladal914-14 12p
7.Lödde99-11 10p
8. Eslöv1016-19 10p
9.Bjärred10213-16 8p 
10.Lund910-13 7p 
11.Hyllie12-37 3p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Andreas DahlbomNosaby9
2. Fisnik AlajHörby8
3.Meriton IstrefiLödde7
 Robin LindskogNosaby7
 Gabriel StevenOlympic7
...Sebastian RaskKulladal6
...Markus SwaneKulladal3
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Dennis RickboKulladal1
 Filip AhlströmKulladal1
 Jörgen MellbergKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (11)

Onsdag 21juni
IFK Trelleborg - Lödde (19)

Nosaby - Hörby (19)

Kulladal - Dösjöbro (19)

Torsdag 22juni

Olympic - Hyllie (19)

Lund - Eslöv (19)


(Bjärred står över omgång 11)

Av 1938 - Torsdag 15 juni 21:15

På lördagen åker Kulladal till mellersta Skåne för match mot femteplacerade Hörby. Nykomlingen har imponerat under säsongsinledningen där man framförallt surfat fram på sin fina offensiv, med sina tjugo mål har Hörby gjort flest i serien tillsammans med Nosaby. Senaste matchen avgjorde Admir Maletic på övertid mot Bjärred. Kulladal letar ännu efter sin första bortaseger, senast hämtade man iallafall första poängen efter 0-0 mot Lödde. Lördagens möte blir lagens första i seriesammanhang även om det de senaste åren har spelats ett par träningsmatcher som Kulladal gått vinnande ur. Tobinho Sjöbäck är avstängd, Filip Jönsson byttes ut skadad mot Eslöv och Joakim Söderlunds vad är inte i ordning ännu. En inte alltför vågad gissning är att Filip Ahlström och Calle Stenberg blir ersättarna i backlinjen - precis som senast - och att Markus Swane som är tillbaka från avstängning tar plats i anfallet. Även målvakt Calle Nelin har hämtat sig från sin lårskada och skyttekungen Sebastian Rask är efter kvitt sin långvariga sjukdom, tveksamt om han orkar nittio minuter dock. 


HÖRBY - KULLADAL

OMG 10, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

LÖRDAGEN DEN 17JUNI KL 14

HÖRBY IP, HÖRBY


Truppen


21. Calle Nelin

99. Dominic Cica

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Ahlström

11. Eddie Ekblad

12. Jörgen Mellberg

13. Primus Swenson

14. Stefan Vagic

15. Calle Stenberg

16. Dennis Rickbo


                  
Bildat19381969
HemmaplanKulladals IPHörby IP
FormVFFOVFFVFV
Fem senaste

IFK Trelleborg (H) 3-1

Nosaby (B) 1-3
Lund (H) 0-2
Lödde (B) 0-0
Eslöv (H) 3-2

IFK Trelleborg (B) 2-3

Dösjöbro (B) 2-5
Hyllie (B) 7-2
Olympic (H) 1-4

Bjärred (B) 3-2

Tabellplacering6. Kulladal 8 3 2 3 12-12 11p5. Hörby 8 4 1 3 20-19 13p
Hemma/Borta

Borta:
12. Kulladal 3 0 1 2 2-5 1p

Hemma:
7. Hörby 3 1 1 1 5-7 4p

Fem års möten

2016, träningsmatch: Kulladal - Hörby 4-1 (Filip Ahlström 2, Arlind Tahiri, Oguzcan Avci
2015, träningsmatch: Kulladal - Hörby 3-2 (Daniel Jansson, Mattias Andersson, Arlind Tahiri)

Skyttekung

Sebastian Rask, 6mål

Fisnik Alaj, 6mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

KFF-tipsets hemsida och alla deltagares tips hittar ni här.

 
Från 2016års försäsongsmatch som Kulladal gick segrande ur med 4-1.

Av 1938 - Torsdag 15 juni 09:51

Morgondagens juniormatch mellan Kulladal och Sjöbo är inställd. Anledningen är att Sjöbo inte får ihop något lag. Nästa match för Juniorerna blir istället borta mot FC Rosengård söndagen den 25juni. 

Av 1938 - Onsdag 14 juni 10:49

SpelareSkadaFv ComebackNotis
Calle NelinLårHörby (B)Målvakten förväntas vara tillbaka i spel till helgens match mot Hörby. Började träna fullt ut redan förra veckan och har fortsatt så mån-tis. Hade mått bra av en match innan lördag sa mv-tränare Zoltan Szabo i måndags. Men aktuell för en uttagning lördag. 
Filip JönssonLårRydsgård (H)Mittbacken drog baksidan i slutet av hemmamötet mot Eslöv. Missar resten av vårens matcher och är inte aktuell för en comeback förrän träningsmatchen mot Rydsgård i bästa fall. Ersätts förmodligen av Filip Ahlström som går ner som mittback bredvid Daniel Jansson. 
Joakim SöderlundVadHyllie (B)Söder försökte träna med laget under måndagsträningen men kände då av vadskadan som han fick mot i bortamatchen mot Lödde. Joggade lätt under tisdagsträningen. Svårt veta när han är redo för spel eftersom matcherna kommer relativt tätt nu. Efter lördagens match spelar vi redan onsdag mot Dösjöbro igen. Mer troligt att ytterbacken är redo för Hylliematchen?
Mattias AnderssonRygggjordGjorde comeback i U-laget i måndags och spelade hela andra halvlek. Fin inställning på tisdagsträningen där ryggen absolut inte tycktes störa. Snart tillbaka i gammal form. 
Sebastian RaskSjukdomHörby (B)Skyttekungen har äntligen hämtat sig från sin sjukdom. De sista testerna gav klartecken och nu är det "bara" konditionen som ska byggas upp igen. Aktuell för ett inhopp på lördag förutsatt han blir uttagen i truppen. 
Tim RickboSätesmuskelEslöv U (H)Innermittfältaren har återigen börjat träna för fullt efter att ha hållt i några veckor. Var inte med i U-lagets match i måndags så förmodligen inte med i diskussionerna om lördag, men skulle nog kunna vara aktuell för kommande måndagsmatch mot Eslöv. 

Av 1938 - Tisdag 13 juni 21:14

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Fredag19.00     Trots en man mindre från omkring en halvtimme var Bjärred ytterst nära att få med sig en poäng i hemmamötet mot Hörby. Men det blev till en tung förlust efter kvittering i 86:e och Hörbyavgörande på tilläggstid. Nu möter JP:s mannar topplaget Dösjöbro på bortaplan, ingen lätt uppgift med tanke på "Dösjans" fyra av fyra på hemmaplan. Dösjöbro förlorade seriefinalen mot Olympic senast, men man hade en boll på mållinjen vid ställningen 1-0 i slutet. 
Lördag14.00  Hörby fortsätter imponera och fortsätter ösa in mål. Förra matchen nämnd här ovan. Med sina tjugo mål är man delad etta tillsammans med Nosaby i antal gjorda mål. Kulladal tycks vara inne i en lite bättre period efter de två raka förlusterna i avslutningen av maj månad. Med MM inräknat tre raka utan förlust. Svår bortamatch nu. Det gäller att backlinjen är på tårna. I en haltande tabell befinner Hörby sig två poäng före Kulladal inför lördagens match. 
 14.00  Lika hade varit mest rättvist sa Eslövs tränare Peter Olsson efter lördagens match mot Kulladal. Nu fick man istället se sig omsprunga i tabellen med tre poäng ner till nedflyttning. Trots allt en godkänd start på säsongen, inte minst sedan det tycks att man är med i alla matcher. Noterbart: Eslöv slog ikväll ut div 2-laget Hittarp ur DM (2-1 efter förlängning) och spelar nästa säsong i Svenska Cupen! Just Nosaby är det andra laget från div 3 SG kvar i DM, möter Rosengård i omg 4. Nosaby verkar vara i serietoppen för att stanna. Klara 3-0 mot Lödde senast bekräftar detta. Andreas Dahlbom upp i ensam skytteligatopp efter ett mål där. 
 14.00

  Hyllie hemma, då vet vi hur matchen slutar. Hyllie har inte varit i närheten av poäng hemma på Hyllie IP denna säsong. På bortaplan ser det desto bättre ut med tre raka oavgjorda innan uddamålsförlust mot Dösjöbro. IFK Trelleborg må ha underpresterat med en del poängtapp som följd, men ändå är man och nafsar bakom topplagen. Lagen däruppe får nog skaffa sig större poängmarginal innan Trelleborgarna ska räknas bort. En stark tvåa hade jag lagt in på oddset. 
 15.00  

Ångestmöte på Tolvans IP. Lödde har nu fyra raka matcher utan ett gjort mål framåt. Goda råd börjar bli dyra för "Rossi". Sedan förra säsongen har man nästan halverat sin målskörd efter åtta omgångar. Nu tar man emot Lund i en oerhört viktig sexpoängsmatch. Medan Lödde tyckts ha varit utspelade i Kristianstad så var Lund desto närmare en pinne hemma mot "Zebrorna" senast (0-1). Vinnaren här slipper undan akut bottenstrid. 


Tabell

 LagMVOF Mål
1. Olympic919-6 23p
2. Nosaby820-10 16p
3.Dösjöbro813-9 16p
4. IFK Tbg9

14-12 15p 
5. Hörby820-19 13p 
6.Kulladal812-12 11p
7. Eslöv915-16 10p
8.Lund89-11 7p 
9.Bjärred9112-15 7p 
10.Lödde87-10 7p
11.Hyllie11-32 3p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Andreas DahlbomNosaby8
2.Meriton IstrefiLödde7
 Robin LindskogNosaby7
 Fisnik AlajHörby7
 Gabriel StevenOlympic7
...Sebastian RaskKulladal6
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Dennis RickboKulladal1
 Filip AhlströmKulladal1
 Jörgen MellbergKulladal1
 Markus SwaneKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (11)

Onsdag 21juni
IFK Trelleborg - Lödde (19)

Nosaby - Hörby (19)

Kulladal - Dösjöbro (19)

Torsdag 22juni

Olympic - Hyllie (19)

Lund - Eslöv (19)


(Bjärred står över omgång 11)

KFF-tipset

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

Tabell

  Lag M V O F  Mål
1.  Olympic 15 11 32-15 35p
2.  Nosaby 14 11 47-15  34p
3. Kulladal 14 28-17  27p
4.  IFK Tbg 15

4

25-21  23p 
5.  Eslöv 14 6 27-24  22p
6. Dösjöbro 15 6 24-30  20p
7.  Hörby 15 35-43  19p 
8. Lund 14 21-21 16p 
9. Lödde 14 7 15-16  15p
10. Bjärred 15 3 10 18-27  9p 
11. Hyllie 15 11 16-60 4p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

Nästa match

 vs                         

 

Omg 16, div 3 SG

Lördagen den 26aug kl 14

Kulladals IP, Kulladal

Föregående match

0-2                      

 

0-1 Dennis Rickbo (61)

0-2 Dennis Rickbo (93)

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se