1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Måndag 13 feb 10:41

Ingen rast, ingen ro. Efter lördagens MM-match mot Olympic är det redan ikväll dags för ny match då div 2-laget IFK Malmö kommer på besök. Samtidigt tycker nog spelarna att det är inspirerande med match mot bra motstånd mitt uppe i en tung träningsperiod. Divisionsmässigt lär det bli ett av det bästa vi möter på hela året. Relativt tidigt stod det klart att "Di Gule" skulle klara sig kvar i tvåan ifjol och nu verkar man återigen få ihop ett slagkraftigt gäng som rentav skulle kunna gå för toppstrid denna säsong. Tre gamla Kulladalare kommer tillbaka i en gul matchtröja denna afton: Oguzcan Avci (2016), Robin Svensson (2008-2012) och Filip Gavran (2015-2016) där den sistnämnde ännu inte är helt klar för klubben. Matchen mot Kulladal är IFK:s första i år. Senast lagen möttes var på hösten 2013 då "Di Gule" segrade med 2-0. Laget vann för övrigt samtliga tre matcher mot oss den säsongen. Skador, sjukdomar och andra förhinder gör att Kulladalstruppen inte luftas så pass som det var tänkt från början. Endast Oliver Ohlsson är ny i truppen jämfört med lördagens match. Filip Ahlström fick förhinder och Marcus Sandén och kanske framförallt hans vad vilas inför kommande uppgifter. 


KULLADAL - IFK MALMÖ

TRÄNINGSMATCH

MÅNDAGEN DEN 13FEB KL 19.30

KULLADALS IP, KULLADAL


Truppen


1. Jimmie Andersson

2. Filip Jönsson

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Oliver Ohlsson

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Stefan Vagic

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Andreas Pajus

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg

16. Dennis Rickbo


VS:

                           
Bildat19381899
HemmaplanKulladals IPMalmö Stadion
FormFOOVVOVFVO
Fem senaste

Lödde, div 3 SG (H) 1-2

Flagg, div 3 SG (B) 2-2

Kvarnby, mm (B) 2-2
Croatia, tm (H) 4-0
Olympic, mm (H) 5-1

Hässleholms IF, div 2 SG (B) 2-2
Nybro, div 2 SG (H) 3-1

Torn, div 2 SG (H) 1-3

Berga, div 2 SG (B) 3-0
Asarum, div 2 SG (H) 2-2

Tabellplacering (2016)Div 3 SG
8. Kulladal 22 6 9 7 30-34 27p
Div 2 SG
10. IFK Malmö 26 9 5 12 41-50 32p
Hemma/Borta (2016)

Hemma:
8. Kulladal 11 3 4 4 11-13 13p

Borta:
11. IFK Malmö 13 3 3 7 17-27 12p

Fem års möten

Div 4 SV, 2013: Kulladal - IFK Malmö 0-2 (-)
DM, 2013: IFK Malmö - Kulladal 3-2 (André Håkansson 2)

Div 4 SV, 2013: IFK Malmö - Kulladal 6-2 (Calle Stenberg, Oskar Hemby)

Div 4 S, 2011: Kulladal - IFK Malmö 1-0 (André Håkansson)

Div 4 S, 2011: IFK Malmö - Kulladal 2-2 (André Håkansson, Joel Bang Berg)

Skyttekung (2016)

Sebastian Rask, 8mål

Mohammed El-Kayed, 13mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

        

ANNONS
Av 1938 - Söndag 12 feb 13:30

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar
Tisdag19.45Högaborg (3)Dösjöbro3-3D: Fredrik Lövgren 2, Oskar Lundin
Fredag19.00HyllieKvarnby (2)0-3H: -
Lördag11.00Hittarp (2)Dösjöbro6-1D: ?
 12.00EslövTågarp (4)11-0E: Ted Sandberg 4, Kim Jepsson 3, Pontus Gressman 2, Filip Olsson, Viktor Nilsson
 13.00IFK TrelleborgPrespa Birlik (2)0-4T: -
 13.00IFK Hässleholm (2)Lödde2-0L: -
 14.00KulladalOlympic5-1K: Tobinho Sjöbäck 4, Daniel Jansson
O: ?
Söndag13.00Kulladal (J)Nike (J)1-2

K: Oliver Wågreus

Ass: Salm Mohammed

ANNONS
Av 1938 - Lördag 11 feb 22:30

Inte sedan 17maj 2008 hade Kulladal besegrat rivalen Olympic, men i eftermiddag var det så äntligen dags för den dystra sviten att spräckas. Och som man gjorde det! I pausen av 2017 års första match såg det annars mörkt ut då Kulladal precis i slutet av halvleken fått mittbacken Filip Jönsson utvisad efter två gula på kort tid och Olympic tagit ledningen minuten efter. I övrigt bjöd första halvlek inte på någon sprudlande offensivfotboll och bra chanser var lätträknade. Noterbart är att hemmalaget gjorde fem byten redan efter en halvtimme. Andra halvlek var bara sju minuter gammal när Martin Persson hittade Tobinho Sjöbäck som fick förvånansvärt stora ytor strax utanför straffområdet, såg att målvakten var långt ut och elegant lobbade in kvitteringen. Bara sex minuter senare lyckades det Dennis Rickbo att komma runt på vänsterkanten och hitta Tobinho i mitten som strax fick på en praktträff som seglade i mål för 2-1. Av bara farten ordnade samma duo, med hjälp av en långboll av Jimmie Andersson, 3-1 ett par minuter senare. Även detta avslut höll klass då Tobinho prickade in målet med en yttersida. Ett äkta hattrick på åtta minuter var inte nog för anfallaren som i efterdyningarna av en hörna samlade upp bollen, tunnlade en motståndare innan han skickade in 4-1 i bortre. Wow! Det var en sjuttonminutersperiod som hette duga! Daniel Jansson hamnade också i målprotokollet då han skickade in Dennis inspel från vänster med ett par minuter kvar, Dennis tredje assist för dagen. Kulladal vann alltså det numerära underläget med 5-1 och leder nu Malmömästerskapens Grupp A före Kvarnby som slog Hyllie med 3-0 på fredagskvällen. 

     

Matchfakta

Kulladal - Olympic 5-1 (0-1)

0-1 (40) 1-1 Tobinho Sjöbäck (52) 2-1 Tobinho Sjöbäck (58) 3-1 Tobinho Sjöbäck (60) 4-1 Tobinho Sjöbäck (69) 5-1 Daniel Jansson (88)

Assist: 1-1 Martin Persson, 2-1 Dennis Rickbo, 3-1 Dennis Rickbo, 5-1 Dennis Rickbo

Varningar K: Calle Stenberg (1), Tobinho Sjöbäck (1), Marcus Sandén (1)

Rött kort K: Filip Jönsson (två gula)*


*Avstängd mot Hyllie 

 

Laget


Jimmie Andersson

----------------------------------

Eddie Ekblad (c) (69)

Filip Jönsson (utv 40)

Calle Stenberg (UT 32, IN 45) 

Johan Mellqvist (UT 32, IN 69)

----------------------------------

Mattias Jurlander (45)

Filip Ahlström (45)

Martin Persson (UT 32, IN 45) 

Andreas Pajus (32) 

----------------------------------

Sebastian Rask (67)

Stefan Vagic (UT 30, IN 67) 


Avbytare:

Tobinho Sjöbäck (30)

Daniel Jansson (32)

Dennis Rickbo (32)

Joakim Söderlund (32)

Marcus Sandén (32)


Så var matchen

Solskenet som Malmöborna vaknade upp till försvann lagom till avspark på Kulladals IP, men det hindrade inte en tapper skara från att följa Kulladals årspremiär från sidlinjen. Trots en del skador ställde man ett starkt lag på banan och en stark bänk som planerades att luftas friskt denna eftermiddag. Inledningsvis kände lagen på varandra där det blev mycket bolltrillande utan stora chanser. Pålle var nöjd med den satta pressen och påtalade detta tidigt. Matchen var runt tio minuter gammal när Olympic skapade dens första målchans, deras ytter Kevin Robert med förflutet i Kulladal drog av på högerkanten men avslutade en bit över. Det dröjde desto längre för hemmalaget vars bästa möjlighet kom efter stress högt upp men där Stefan Vagic inte lyckades få tag i anfallskollegan Sebastian Rasks petning. Möjligtvis kan Mattias Jurlanders vänsterinlägg där högeryttern Andreas Pajus nog var fel person att få nickläget ha varit en bättre möjlighet men bara själva jämförelsen säger lite om matchens karaktär. Runt tjugo minuter skapar Olympic ett bra frisparksläge lite till vänster, men den slarvas bort med en dålig spark. Precis innan Kulladals hockeybyte har Rask ett avslut som kommer till efter Eddie Ekblads långa inkast, anfallaren lyckas dock inte få avslutet under ribban. Redan på förhand hade Kulladal bestämt att alla spelare skulle få minst en halvtimme därav kedjebytet efter en halvtimme (bytena och minuterna ser ni ovan). Runt tio minuter kvar av första börjar matchen få liv och först då syntes det att det var en match mellan två mångåriga rivaler. Filip Jönssons tackling kring mittplan var på gränsen vilket Olympics tränare också påtalade genom att säga att det trots allt bara var en träningsmatch, men lite mer än så gällde den trots allt - åtminstone för oss. Domaren halade hur som helst upp ett gult kort till Jöns. Det dröjde inte länge innan Jöns fick syna ett nytt gult efter att ha tagit bollen med handen strax utanför straffområdet. På den efterföljande frisparken studsar bollen Olympics väg och man lyckas trycka in 1-0 med fem minuter kvar av halvleken. Så klart tungt att få ett baklängesmål så snabbt efter utvisningen och så tätt inpå halvlek. 

  

Lite taktiska småändringar i paus gjorde att Kulladal tidigt i andra lyckades vinna kampen om innermittfältet. Återinhoppande Martin Persson satte snabbt sin prägel när han skickar fram en passning till Tobinho Sjöbäck som upptäcker stora ytor och det faktum att målvakten är långt ute, efter en precis lobb var det kvitterat - 1-1. Knappt hade tränarduon (nu hade också Legenden dykt upp) diskutera hur man skulle anpassa sig efter den nyuppkomna situationen, när Dennis Rickbo tar sig runt på vänsterkanten och hittade Tobinho vars avslut var vackrare än ord kan beskriva - helt plötsligt stod det 2-1 till Kulladal! Olympic stack emellan med en målchans i bortre delen av straffområdet men Jimmie Andersson kan rädda enkelt. I nästa sekvens har målvakten skickat upp en lång boll till Tobinho som återigen samarbetar med Dennis innan han med en elegant yttersida knorrar in 3-1! Vad höll på att hända här frågade sig nog merparten av folket på och utanför plan. Det svaret hade planens gigant Tobinho som är nära att få med sig en assist när han skickar ett högerinlägg mot Rask som sånär kommer till avslut, innan han själv bombar in 4-1 efter att ha sugit in en andraboll och tunnlat en motståndare strax utanför straffområdet. Samtliga fyra mål på sjutton minuter! Gästerna försökte repa mod men bakåt höll Jimmie tätt när försvaret väl passerades. Olympic hade en del lägen mot slutet där det farligaste kom efter slarvigt hemspel. Kulladals fantastiska effektivitet nådde sitt max när Daniel Jansson tryckte in femman med få minuter kvar, återigen var det Dennis som stod för framspelningen. Noterbart är att Vellingeförvärvet nu stått för fem målgivande passningar på sina två uppträdanden i Kulladalströjan. Inte långt efter blåste domaren för full tid och en nioårig förbannelse fick sig äntligen ett slut. 


Matchens spelare

Tobinho Sjöbäck. Det gamla goda uttrycket ketchupeffekt passar väl bäst här. Äntligen lossnade det för Tobinho som i jämförelse med 2015 hade en målmässigt svag fjolårssäsong och känslan har varit att det påverkat anfallaren när lägena väl uppkommit. Av det syntes ingenting idag. Några fantastiska avslut, hypereffektivitet och så var den gamla Tobinho tillbaka igen. Vi har saknat dig!


 

   

Grupp A
 LagMaVOFMålP
1.Kulladal21107-34p
2.Kvarnby21105-24p
3.Hyllie20112-51p
4.Olympic20113-71p

Omg 1

Kvarnby - Kulladal 2-2

Mer om matchen

Olympic - Hyllie 2-2


Omg 2

Hyllie - Kvarnby 0-3

Kulladal - Olympic 5-1


Omg 3

Kulladal - Hyllie 17feb kl 19

Olympic - Kvarnby 18feb kl 14

Av 1938 - Fredag 10 feb 15:15

Äntligen har det blivit dags för lite matchande igen. Om man bortser från inomhusturneringen i Skurup var 4-0-vinsten mot Croatia i december lagets senaste. Lördagens match mot lokalrivalen Olympic är en del av MM:s gruppspel där det redan hunnits spela en omgång och där alla lag står på en poäng efter den. Liksom andra lag är Kulladal mitt uppe i en tung träningsperiod och så sent som i tisdags sa tränare Patrik Påhlsson att det är där fokus kommer ligga oavsett motstånd. Med det sagt går man med lördagens match in i en tuff period med tre matcher på sex dagar. Säkerligen kommer man gå runt på många spelare och det ska bli intressant att se hur truppen står sig gentemot bra motstånd. Div 2-degraderade Olympic har redan hunnit med att spela två träningsmatcher i år (Hyllie 2-2 och Staffanstorp 5-1). Man har en till stora delar ny trupp inför i år med tvåsiffrigt antal nyförvärv, senast i raden är LB07:s skyttekung från ifjol Kristian Benkö. Senast Kulladal och Olympic möttes segrade de gröna med klara 4-0. Calle Nelin, Dominic Cica, Tim Rickbo och Markus Swane missar matchen på grund av skador. 


KULLADAL - OLYMPIC

GRUPPSPEL, MALMÖMÄSTERSKAPEN

LÖRDAGEN DEN 11FEB KL 14

KULLADALS IP, KULLADAL


Truppen


1. Jimmie Andersson

2. Filip Jönsson

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson 

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Stefan Vagic

10. Filip Ahlström

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Andreas Pajus 

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg

16. Dennis Rickbo


VS:

                        
Bildat19381920
HemmaplanKulladals IPLindägens IP
FormVFOOVFFVOV
Fem senaste

Nosaby, div 3 SG (B) 6-0

Lödde, div 3 SG (H) 1-2
Flagg, div 3 SG (B) 2-2

Kvarnby, mm (B) 2-2
Croatia, tm (H) 4-0

Torn, div 2 SG (B) 1-2
Berga, div 2 SG (H) 1-2

Eslöv, tm (H) 3-0

Hyllie, mm (H) 2-2
Staffanstorp, tm (H) 5-1

Tabellplacering (MM)1. Kulladal 1 0 1 0 2-2 1p1. Olympic 1 0 1 0 2-2 1p
Hemma/Borta (MM)

Hemma:
3. Kulladal 0 0 0 0 0-0 0p

Borta:
3. Olympic 0 0 0 0 0-0 0p

Fem års möten

2015: Olympic - Kulladal 4-0 (-)
2015: Olympic - Kulladal 2-2 (Tobinho Sjöbäck, Arlind Tahiri)

2013: Kulladal - Olympic 4-5 (Filip Ahlström 2, André Håkansson, Pierre Svensson)
2012: Kulladal - Olympic 1-1 (Eddie Ekblad)

Skyttekung (MM)

Sebastian Rask, 2mål

-


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.


 

Av 1938 - Tisdag 7 feb 12:44

När vi nu vände till februari i månadskalendern och vi knappt haft en snöflinga trodde jag nog att vi skulle klara oss undan den denna försäsong. Men igår kom den, fortsatte idag och prognoserna vill ge ännu mer i dagarna som kommer. Hoppas inte det ställer till det för oss när vi nu äntligen ska börja träningsmatcha. Först ut är lokalrivalen Olympic. Motståndet, första matchen och det faktum att det är Malmömästerskapen ger matchen lite nerv. 5-1 för dom gröna mot div 4-laget och nykårade mästarna i EMEK-cupen Staffanstorp imponerar. Det blir en värdemätare direkt. Sett till divisionstillhörighet blir försäsongens tre första matcher bra värdemätare. Efter Olympic väntar nämligen IFK Malmö på måndagen och Hyllie på fredagen. Tufft och tajt spelprogram men vår trupp är bred och i och med att U-laget inte har sin första träningsmatch förrän 26feb så kommer den nog luftas en del. För bloggen ska det också bli kul med matcher igen, äntligen något att skriva om!


Nedan får ni U- och J-lagets träningsmatcher. Det kan komma att bli ändringar under försäsongens gång men då får ni reda på det så klart. 


U-lagets träningsmatcher

DatumMotståndSpelplatsDiv
26feb kl 13Lunds BK U19KlostergårdenU19 Allsvenskan S
17mars kl 19BarrikadenSorgenfriDiv 5 SV
26mars kl 14.15Vellinge IFVanningenDiv 5 SV
2april kl 14.15BunkefloKulladalDiv 6 SV

J-lagets träningsmatcher

DatumMotståndSpelplatsDiv
4feb kl 13SvedalaKulladal-
12feb kl 13Nike Kulladal-
5mars kl 14Staffanstorp (DM)Kulladal-
12mars kl 11Wormo (DM)Ulkavallen-
14mars kl 19.45Lödde (DM)Kulladal-
25-26marsev. Lödde  
2april kl 14Kvarnby Bäckagård 
Av 1938 - Lördag 4 feb 17:45

HemmaBortaSlutresultat Målskyttar
Kulladal (J)Svedala (J)6-2 (4-0)K: Primus Swenson 3, Johan Mellqvist 2, Genti Bulliqi
Ass: Felix Påhlsson 3, Sebastian Hillgren, Mozamel Hamid, Jack Berggrensson
IFK TrelleborgHöllviken (4)5-0 (3-0)T: Haris Smriko, Martin Cavdarovski, Jasmin Besic, Oliver Wilson, Arbenit Avdyli
Landskrona (1)Lödde3-0 (1-0)Lö: -
OlympicStaffanstorp (4)5-1 (3-0)O: Johan Palmström 2, Aron Nouicer, Jonathan Roos, (provspelare)

Av 1938 - Torsdag 2 feb 23:45

Tiden fortsätter rinna iväg. Nu har vi varit igång i tre veckor och helgen som kommer blir den sista utan matcher på ett tag. Tycker det ska bli kul att dra igång träningsmatchandet, det skapar en viss nerv (särskilt i MM) och något att se fram emot för spelarna när dom jobbar som hårdast på träningsplanen. Ännu en träningsmatch är inplanerad. Motståndet är IFK Malmö och den kommer läggas mellan våra MM-matcher mot Olympic och Hyllie, mer om det när det är helt bekräftat. Det är också bara två veckor kvar av löpträningarna i Pildammarna sen går vi in i brottarhallen, där Pålle lovar att spelarna kommer längta tillbaka till löpträningarna när det drar igång. 


Vi verkar vara inne i en skade- och sjukdomsperiod. Två spelare (Tim Rickbo, lår och Oliver Wågreus, fot) gick av kvällens träning. Sällan har min telefon plingat så mycket som det gör några timmar innan träning. Inne på det i mitt förra inlägg befarar jag att några inte klarar att ta upp kampen, men hoppas att jag har fel. Det hade annars varit ett ypperligt tillfälle att visa upp sig på lördag när juniorerna möter Svedala. Men där är andra som får chansen. Vi har för närvarande en juniormålvakt på plats och bland annat han får möjligheten att visa upp sig på lördag. Inne på målvakter: Skönt att se Calle Nelin tillbaka i träning efter en veckas frånvaro på grund av sjukdom. 


Som det alltid har varit kommer bloggen lägga störst fokus på A-laget under säsongen. Det är liksom anledningen till att det hela drog igång 2009. När det kommer till U- och J-laget får helt enkelt jobb och ork styra. Men jag ska försöka ha ett gott samarbete med mina lagledarkollegor så att ni läsare kan få en inblick i lagen även om undertecknad inte är på plats, som på lördag till exempel. Det hade varit kul med lite mer heltäckande bevakning, men det går helt enkelt inte att göra själv. 


Det blev sent detta. Vi får höras senare i veckan!


Av 1938 - Onsdag 1 feb 12:01

Redan inne i februari månad! Tiden går undan. Den fjärde av totalt sex löpträningar ägde rum igår. Förutom det faktum att träningskläderna ska levereras fram och tillbaka från Kulladal så verkar Pildammsparken vara en utmärkt plats för tisdagsträningen. Flera spelare som förra året klagade på asfaltsunderlaget hemma på Kulladal påpekar skillnaden att springa runt på gruset i Pildammarna. Sen efter löpningen har vi den berömda kullen intill Tallriken som kommit att bli ett bra verktyg för diverse övningar. Lovorden för Pildammarna verkar dock inte nå ut för uppslutningen är direkt svag. Det är för många återbud just nu, främst bland dom nyuppflyttade som inte alls verkar vilja ta upp kampen. Ingen skugga ska falla över hela juniorgruppen, faktum är att somliga utmanar de erfarna på allvar eller åtminstone försöker ta upp kampen genom att vara där och ge allt vilket vi inte minst såg igår och har sett under första träningsveckorna. Men till övriga: Skärp er nu, ta chansen nu när ni har den. Den kommer inte tillbaka... Ett, sett till alla återbud till träning, väldigt sarjat juniorlag ska till helgen träningsspela mot Svedala. Lördag kl 13 hemma på Kulladal för intresserade. 


Ikväll fortsätter träningsmatcherna. Hyllie och Olympic var ju först ut med MM-matchen den 22jan (2-2). Ikväll är det ännu en "div 3 SG-match" mellan Eslöv och Lödde. Den andra av totalt tio (!) träningsmatcher mellan lag i serien. Vi hade några såna här internmatcher i november/december förra året men då hade silly season inte avslutats. Först nu kan man börja dra lite slutsatser även om det fortsatt är väldigt långt till seriepremiär. Eslöv är nykomlingar efter att ha vunnit div 4 N förra säsongen. Lödde slutade trea i vår serie förra säsongen och utmanar väl även i år om en topplats. Laget rivstartar för övrigt försäsongen och har redan till helgen inplanerat en ny match mot Landskrona BOIS. En helg som även Olympic (Staffanstorp) träningsspelar på. I övrigt startar dom flesta lag först nästa vecka. Kulladal på lördagen (den 11feb). Alla lags (utom BW90) träningsmatcher finns här


Ha en trevlig onsdag!

KFF-tipset

Presentation


Välkommen till bloggen om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

 

  Lag Ma V O F  Mål
1.  Bjärred            
  BW90            
  Dösjöbro            
  Eslöv            
  Hyllie            
  Hörby            
  IFK Tbg            
  Kulladal            
  Lund            
  Lödde            
  Nosaby            
  Olympic            


Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

Nästa match

 vs              
        
 

Träningsmatch

Lördagen den 25mars kl 14
Guldheden södra, Göteborg

Föregående match

 3-0         

 

1-0 Markus Swane (70)

2-0 Sebastian Rask (81)

3-0 Markus Swane (89)

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se