1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Måndag 16 april 22:16

 

Kulladal - Dösjöbro 3-4 (1-2)   

K: Marcus Sandén, Antonio Pavlovski, Edward Asamoah

Ass: Felix Påhlsson 2


Laget


Filip Hillgren

---------------------------

Antonio Pavlovski

Mukremin Semovski

Calle Stenberg

Labinot Mahalla

---------------------------

André Grahovac

Felix Påhlsson

Filip Welin

Marcus Sandén (c)

Edward Asamoah

---------------------------

Tobinho Sjöbäck


Avbytare:

Genti Bulliqi

Nikola Antic

Jon Abazi


Kulladal inleder matchen bra och skapar tidigt några halvchanser. Redan efter någon minut kommer ett inspel från höger som dock rensas undan precis innan den når en Kulladalare. Filip Welin, nyförvärvet från Wormo, startade på mitten och testar ett skott som går utanför. Men Dösjöbros kontring efter omkring tio minuter är egentligen matchens första riktiga målchans. Filip Hillgren, som gjorde sin första match i Kulladalströjan, presenterar sig på bästa sätt med en fin enhandsräddning. Med Kulladals spelövertag kom också mängder med hörnor och jag tror det är på den femte som Marcus Sandén nickar in 1-0. En av många fint slagna av Felix Påhlsson. Hillgren står sen för en ny stark aktion när han rusar ut och snor bollen från en bortaspelare. Efter tjugofem minuter genomför tränare Håkan Isgren tre byten. Debutanten Labinot Mahalla ersattes av en annan debutant Nikola Antic på högerbacken. Ante och André gick av för Genti Bulliqi och en tredje debutant i Jon Abazi. Efter en halvtimme tog Dösjöbro över, och det rejält. Efter trettiotre minuter kombinerar man tjusigt sig förbi mittfältet ut på högerkanten varpå ett fint inlägg nickas i mål över Hillgren av Noel Levin. Det var bara förrätten som anfallaren bjöd på. För bara minuten senare får han bollen till höger i straffområdet och dunkar i den via bortre stolpen. Klassmål! Helt plötsligt hade gästerna vänt på matchen. Någon återhämtning av Kulladal fick vi inte se innan paus. 


Inte heller andra började särskilt väl. Undertecknad hann inte ens ut från tvättstugan innan Dösjan hade gjort 3-1. Rapporterna säger att även det var ett snyggt mål av Jesper Oléhn (nedtagning och avslut) som dock Kulladalsförsvaret kunde/borde gjort mer för att förhindra. Bortalaget är även nära fyran via en nick som Hillgren hanterar. Förra Kulladalaren Andreas Pajus hoppade för övrigt in på Dösjans innermittfält i andra, efter att ha spelat nittio för A-laget mot Tomelilla i lördags. I paus åter inhoppande André och Ante jobbade hårt för att få sitt lag in i matchen igen. De båda samarbetar för hemmalagets i stort sett första målchans i andra, men bollen rensas från målområdet. Med tjugo minuter kvar tråcklar sig Ante förbi från vänsterkanten in i straffområdet och ser ut söka ett inlägg men får istället se bollen gå över bortakeepern Lucas Schultz in i mål till 2-3. Efter en svacka på omkring fyrtio minuters speltid hade Kulladal kommit in andra andningen, och mycket tack vare ungdomarna. För även om offensiven drog upp klungan för att tala cykelspråk, så hittade till exempel Nikola Antic rätt när han flyttade in i mittförsvaret. Och Welin/Felle fick mer kontroll över mittfältet. Det skulle också komma en kvittering. Felle radade upp fina hörnor och i mitten fanns nu Eddie Asamoah för att nicka bollen i nät. Eddies första mål sen återkomsten, i sin första start! Man är faktiskt också nära 4-3 och det är återigen en Felle-hörna som ställer till det för Dösjan, men målvakten lyckas boxa bort bollen och får se Ante skicka returen över. Nu var gästerna tillbaka i omställningsmode och här var man inte alls oävna. Hillgren får vara på tårna när han räddar en egen retur. Allra närmast ett fjärde mål i hemmalaget är Calle Stenberg när han nickar en vackert slagen frispark av Tobinho rätt på målvakten, returen får Welin något bakom sig och lyckas inte trycka ner den. Istället är det Dösjöbro som löper hem med de tre poängen. Slarvigt försvarsspel ger Ted Saarnak helt öppet mål och 3-4 med bara ett par minuter kvar. Snöpligt blir det eftersom Kulladal på ett imponerande vis kommit tillbaka in i matchen. Kvitteringen är inte kilometer bort men "chansen" som kommer efter hörna lyckas Dösjöbro rensa innan den blir till en egentlig chans. En bra U-lagsmatch som stundtals var riktigt underhållande slutar vid sju mål. Dösjöbro var en trevlig nybekantskap i U-sammanhang. Kulladal kom till spel med halva matchtruppen född på 00-talet och med det i åtanke bådar det här gott inför framtiden. Det som oroar med så många juniorer är inte att dom inte klarar det (tvärtom) utan hur mycket det sliter på juniorlaget. Det optimala är om ett par tre stycken följer med, då får dom som är med också mer utav det. Nu får U-laget dessbättre två veckors uppehåll eftersom Eslöv dragit sig ur serien. Då har vi kanske också hunnit få tillbaka några seniorspelaren från skador/sjukdomar. Nästa match är således borta mot FC Rosengård söndagen den 29april. 


Matchens Kulladalare: Antonio Pavlovski   

ANNONS
Av 1938 - Måndag 16 april 16:45

U-laget tar ikväll emot Dösjöbro för seriepremiären i reservlagens förstadivision. Dösjöbro är en ny bekantskap i U-lagssammanhang medan vi däremot mött laget tre år på raken med A-laget. U-laget ska i en tuff serie försvara fjolårets fina andraplats bakom IFK Malmö. Eslöv har dessvärre hoppat av så förutom att matchen kommande måndag blir inställd så blir det bara nio lag i årets serie. En match har spelats redan och det var den mellan Höganäs (en av seriens nya) och Lödde som slutade 2-0. Samtliga avbytare från lördagens A-match kommer till spel, där alltså Filip Hillgren gör sin första match i klubben. Utan att helt vara säker på att truppen är spikad kan vi även förvänta att se några yngre debutanter. Vill man se Kulladals framtid är det läge att bege sig ner till Kulladal ikväll. Avspark kl 19.45 på konstgräset!


Truppen


Filip Hillgren (mv)

Mukremin Semovski

Calle Stenberg

Felix Påhlsson

Marcus Sandén

Tobinho Sjöbäck

Filip Welin

Edward Asamoah

Genti Bulliqi

Antonio Pavlovski

André Grahovac

Labinot Mahalla

Jon Abazi

Nikola Antic


  vs    

ANNONS
Av 1938 - Måndag 16 april 11:45

Kulladal gjorde processen kort med Hörby denna lördagseftermiddag. En kvart in på matchen kom första målet och när krutröken lagt sig hade man mäktat med åtta pytsar mot gästernas två. Målsprutan Sebastian Rask satte personbästa i Kulladalströjan när han satte fem och då missade han ändå en straff i första halvlek. Han flankerades främst av Johan Mellqvist som gjorde en av sina bästa matcher i sin fortfarande unga seniorkarriär och fick kröna det med två mål. Rasken har nu gjort nio (!) mål på sina tre premiärmatcher i Kulladalströjan. Ett fantastiskt målsnitt. Deras samarbete vid 3-0-målet var läckert. Kulladal gick ut och gjorde precis vad man snackat om innan, man löpte motståndet sönder och samman. Man fick tidigt rull på bollen och hittade med det ytor. Det såg oförskämt bra ut. Sen vet vi att Hörby är ett tippat bottenlag och ska inte dra alltför stora växlar av resultatet. Men en bättre inledning av serien är det tveksamt om vi kunde få. Den 6maj 2006 får vi gå tillbaka till för att hitta senast ett Kulladalslag ledde div 3. I matchen noterade vi också några seriedebutanter i Mario Gloger som startade på mitten, Filip Welin som hoppade in för Martin Persson i paus och Felix Påhlsson som kom in för Mattias Jurlander en bit in på andra. Martin Persson gick av med ljumskkänning och vi släppte in två mål som vi kanske kunde undvikit, men det var väl i stort bara det som platsar i kolumnen av negativa saker. Härnäst åker vi till Tomelilla för en alltid svår uppgift. 

  

Matchfakta

Kulladal - Hörby 8-2 (5-1)

1-0 Johan Mellqvist (15) 2-0 Sebastian Rask (19) 3-0 Sebastian Rask (20) 4-0 självmål (36) 5-0 Johan Mellqvist (37) 6-0 Sebastian Rask (65) 7-0 Sebastian Rask (70) 7-1 (74) 8-1 Sebastian Rask (84) 8-2 (89)

Assist: 1-0 Sebastian Rask, 2-0 Mattias Jurlander, 3-0 Johan Mellqvist, 4-0 Sebastian Rask, 5-0 Mario Gloger, 6-0 Filip Welin, 7-0 Marcus Sandén, 8-1 Eddie Ekblad

Varningar K: - 


Laget


Calle Nelin

------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Filip Ahlström

Daniel Jansson

Joakim Söderlund (66)

------------------------------

Mattias Jurlander (66)

Mario Gloger (66)

Martin Persson (45)

Johan Mellqvist

Filip Gavran

------------------------------

Sebastian Rask


Avbytare:

Filip Hillgren (mv)

Filip Welin (45)

Calle Stenberg (66)

Marcus Sandén (66)

Felix Påhlsson (66)


Så var matchen

Beskedet om spel på konstgräs fick vi sen länge och även om det blir samma idyll som när matchen spelas på gräs så skulle det inte precis vara en nackdel för oss att lira på det. Nu kunde vi utmanövrera motståndaren på ett helt annat sätt då bollen stod för en större del av jobbet än på ett trögt vintergräs. Premiärelvan innehöll inga större överraskningar där det var tydligt att tränarduon med Mattias Jurlander och Filip Gavran på kanterna ville ha fart och med Mario Gloger i mitten mer kraft bakom Sebastian Rask. Framförallt Johan Mellqvist drog stor nytta av det. Inledningen var som vanligt i premiärer något trevande. Filip Gavrans volleyförsök som blev till hörna var i stort sett första möjligheten i matchen. Gavran fick sen också en bra chans på Eddie Ekblads fina hörna men nicken över. Hörby nyttjar Kulladals högt stående backlinje med en långboll från egen planhalva, den ställer till det rejält men det visar sig att Hörbyspelaren står offside när han skickligt placerar in bollen i bortre. En fint slagen frispark av Rask (Mario nedriven med gult som påföljd) ger Gavran nytt nickläge men denna gången utanför. Med en kvart spelad slarvar gästerna nere till höger på egen planhalva, det ger snart Rask ett skottläge där målvakten räddar bollen rakt ut varpå Johan bara har att skicka in 1-0. Kulladals första seriemål 2018 och Johans första sedan Wormo hemma 2016. Det var bara början av innermittfältarens imponerande halvlek. Bara några minuter senare får han en boll inne i straffområdet av Joakim Söderlund som kommit upp på högerkanten. Avslutet touchar en försvarare innan målvakten räddar nere vid stolpen. 2-0 skulle ändå komma i den nittonde minuten. Calle Nelin skickar påpassligt iväg en boll upp till Söder som spelar vidare till Gavran, sen till Martin Persson och ut till Julle som hittat till högerkanten. Inspel in mot Rask som nyttjar en målvaktsretur och slutligen kan peta in sitt första mål för säsongen - 2-0! Sen var det åter Mellqvist-time. Bara minuten efter tvåan får han bollen på offensiv planhalva och slår en fantastisk boll i djupet till Rask som lobbar en utrusande Johan Jönsson i Hörbymålet - 3-0! Tre mål på fem minuter och nu var laget sannerligen igång. Sen följde en period på en kvart där det blev stiltje över spelet. Inte så konstigt kanske. Med tio minuter kvar av första tilldöms Kulladal en frispark vid ungefär samma vänsterläge som i inledningen. Rask kliver åter fram och bollen skarvas i mål av en bortaspelare till 4-0. Sen dröjer det bara en minut till nästa. Återigen slarv hos gästerna som slår en boll rätt i gapet till Mario som sätter upp Johan som chippar bollen över keepern - 5-0! Johans första dubbel i A-laget! Strax innan paus har man två jättelägen till sexan. Gavran har ett skott i stolpen på Marios passning. I anfallet efter rivs Rask ner i straffområdet, får straff men skjuter den utanför. 5-0 i paus. 


De nya reglerna om fem byten (vid tre tillfällen om något inte görs i paus) ger lite mer spelrum vid en stor ledning. MP väljer att gå av i paus efter känning i ljumskarna. In kommer nyförvärvet från Wormo, Filip Welin. Hemmalagets anfallsfrenesi fortsätter, om än inte i samma takt inledningsvis. Samarbete Julle - Mario ger skott rakt på målvakten. Sen är det Julles tur att få läget, men även han skjuter rakt på keepern. Bra samarbete Rask, Söder och Johan dessförinnan. Hörby får något mer att jobba med offensivt än i första. En snabb kontring slarvas kanske bort något även om volleyskottet från trettio meter inte går alltför långt över. En ny kontring skapas efter Raskens boll in kommit tillbaka, denna gång skottet utanför. Inte länge efter det spelar man till sig en första (?) hörna. Den blir farlig då bollen dansar oroligt nära mållinjen innan Calle mv slänger sig över den. Tjugo minuter in på halvleken presenterar sig nyförvärvet Welin med en boll i djupet som Rask nyttjar på bästa sätt - 6-0! Fjolårets skyttekung tog sextiofem minuter (!) på sig att sätta säsongens första hattrick. Sen valde man att spara på domarens anteckningsblock och gjorde ett trippelbyte: Julle, Mario, Söder ut. Marcus Sandén, Calle Stenberg och Felix Påhlsson in. Seriedebut för sjuttonåringen som ändå fått känna på tävlingsnerv i försäsongens Malmömästerskap. Fyra minuter hade den trion och framförallt Mackan varit på plan innan hans fot är inblandad i nästa mål. Mackans pass bakåt sätter upp Rask som via en försvarare trycker in 7-0. Sen känns det som om kanonerna gett Kulladal viss slagsida för nu öppnar man sig bakåt. Slarv kring mittplan ger Hörby ytor att jobba på och via vänsterkanten kan snart Oualid Bouyougou Khalid göra lagets första mål för säsongen. Men varken Kulladal eller Hörby var färdiga där. Gavran får äntligen leka av sig lite nu när segern var säkrad. Det gör han mycket bra när han kringlar sig loss från högerhörnet och hittar Rask framför mål - nick över. Men Raskens femma skulle ändå komma. Zambrotta står för en pass som påminner om Tobinhos till Söder ute i Nils Holgersson-hallen (som enligt tävlingsledningen för övrigt var turneringens mål). Den bananskruven sätter iallafall upp Rask som med vänstran dundrar in sitt femte! Nytt personbästa för måltjuven som utmanar André Håkanssons målsnitt. Vilket inte säger lite. Hörby skulle dock få sista ordet när Axel Johansson tjusigt skruvar en hörna direkt i mål. Det kunde säkert undvikits men däri ligger inte fokus när Kulladal för första gången sedan säsongen 2012 hade seriepremiär på himmaplan. Det är så man blidkar sin hemmapublik!

 


Matchens spelare

Sebastian Rask/Johan Mellqvist. Det får bli en delad utnämning idag. Raskens fem mål talar för sig själv, lägg där till två assist och han är inblandad i nästan alla mål. Såg oerhört hungrig ut idag. På senaste två mötena med Hörby har han nu mäktat med åtta mål, det påminner om Lewandowskis mot Wolfsburg. Kan göra mål från alla möjliga håll och kanter och med båda fötterna. Snyggaste idag var faktiskt med vänstran. Begreppet klassavslutare ligger nära tillhands. Men glömmer Johans magiska första halvlek gör jag inte. Passningen till Rask vid 3-0 är trolleri. Innermittfältaren gjorde allting rätt och kom verkligen till sin rätt i rollen framför MP och bredvid Mario. Med dagens två försvinner också hans hjärnspöken väl framför mål. 

 

Av 1938 - Lördag 14 april 09:00

Traditionsenligt har det blivit dags för bloggen att tippa Kulladals serie. Fjolårets tre rätt och tre nära rätt (en placering fel) var också det en förbättring mot tidigare år. Förhoppningsvis fortsätter den trenden hålla i sig. En placering om dagen fram till seriepremiären i div 3 SG den 14april. 


Så här tror 1938 att div 3 södra Götaland slutar 2018:


1. Höganäs
___________________________

2. IFK Trelleborg

-------------------------------

3. Kulladal

4. Eslöv

5. Balkan

6. Wormo

7. LB07

8. Dösjöbro
-------------------------------

9. Malmö City

___________________________
10. Lödde

11. Tomelilla

12. Hörby


Kommentar: Höganäs åkte ur div 2 förra säsongen efter fyra säsonger och har sannerligen rustat för en snabb comeback. Av dom flesta tippas laget som etta innan serien drar igång. Visserligen har man förlorat kultliraren Niklas Hermansson men den ena signaturen efter den andra kom under transfermånaden och avsaknaden verkar kunna bli begränsad. Utöver tre uppflyttade hade elva nyförvärv noterats i slutet på december. Ett namn som kittlar lite extra är förre storspelaren Alvaro Santos (HIF/FCK) som skrivit in sig i truppen. Se hur mycket spel det blir för honom, men blotta namnet inger respekt. Just Hermansson var ju med när Kulladal och Höganäs låg i samma serie 2012. Då blev det till en pinne i hemmamötet medan Höganäs vann hemma. Topptippade Höganäs inleder serien hemma mot Lödde och har sedan bortamatcher mot Balkan och IFK Trelleborg. 

Nordic Bet odds för serievinst: 8,50 (delad 5:a)
Kulladal möter Höganäs: Omg 5: 12maj (H), Omg 16: 25aug (B)

Av 1938 - Fredag 13 april 10:30

Traditionsenligt har det blivit dags för bloggen att tippa Kulladals serie. Fjolårets tre rätt och tre nära rätt (en placering fel) var också det en förbättring mot tidigare år. Förhoppningsvis fortsätter den trenden hålla i sig. En placering om dagen fram till seriepremiären i div 3 SG den 14april. 


Så här tror 1938 att div 3 södra Götaland slutar 2018:


1. 
___________________________

2. IFK Trelleborg

-------------------------------

3. Kulladal

4. Eslöv

5. Balkan

6. Wormo

7. LB07

8. Dösjöbro
-------------------------------

9. Malmö City

___________________________
10. Lödde

11. Tomelilla

12. Hörby


Kommentar: Det går inte en säsong utan att IFK Trelleborg tippas i toppen. Med förra årets trupp skulle man naturligtvis ha nått högre än den sjätteplats det blev till. Inför sin elfte (!) raka säsong i div 3 SG har man återigen noterats för några fina värvningar där ex-proffset Freddy Borg får betecknas som seriens främsta. Dessutom har man tecknat duktige Nichlas Schön. Det räcker för att placera dom högt i tabellen, för även om Zebrorna blivit av med några spelare till grannen FC Trelleborg så har man täckt upp på bästa sätt. Laget har valt att matcha sparsamt med bara sex matcher under försäsongen där det har blivit till en, överraskande förlust (Malmö City) medan man har tre matcher mot div 2-lag utan förlust och klara 3-0 mot nykomlingen LB07. I premiären ställs man mot överraskningslaget ifjol Eslöv - ett lag som inte besegrades över två matcher förra säsongen. Problemet laget verkar ha är att få spelarna att dra åt samma håll, se om nye tränaren Hannu Sirviö lyckas med det. Jag är inte överraskad om Trellehulla spelar i div 2 2019. 

Nordic Bet odds för serievinst: 8,50 (delad 5:a)
Kulladal möter IFK Trelleborg: Omg 6: 18maj (B), Omg 17: 1sept (H)

Av 1938 - Torsdag 12 april 23:15

Efter världens längsta försäsong har det så äntligen blivit dags för div 3-fotboll på Kulladals IP igen. Kulladal inleder årets serie mot fjolårsåttan Hörby som efter en tuff höst tappade en rad nyckelspelare, däribland spelande tränaren Kim Johansson som gick till Nike. Föga överraskande tippas laget harva i botten av serien. Det kan tyckas vara en mjukstart men då påminns man direkt av fjolårets första hemmamatch mot Hyllie (2-2), som också var bottentippade, och som nog får betecknas som säsongens sämsta match från vår sida. Att lördagens underlag blir konstgräs kan förhoppningsvis gynna Kulladal som tidigt måste få rull på bollen. Jag hade velat säga att allting känns bra inför premiären men då antalet deltagare på sista träningen inför matchen landade på elva (!) så infogar sig direkt en oro. Träningsnärvaron har redan varit uppe för diskussion i år och den måste naturligtvis upp ett hack om vi ska gå från kontraktsjagande till toppstridande. Vi får se hur den påverkar så här inledningsvis. Inför lördagen saknas Markus Swane (jobb utomlands), Primus Swenson (ljumske) och Patrik Ingholt (knä). Lägg därtill några sjukdomar som omöjliggjort träning i veckan. Fyra spelare har chans att göra seriedebut i Kulladalströjan på lördag där det stora utropstecknet är Felix Påhlsson, född 2001. Nyförvärven Mario Gloger, Filip Welin och Filip Hillgren är de tre andra. Nu j-vlar kör vi!


KULLADAL - HÖRBY

OMG 1, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

LÖRDAGEN DEN 14APRIL KL 14

KULLADALS IP, KULLADAL (KONSTGRÄS)


Truppen


1. Filip Hillgren

21. Calle Nelin

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

10. Filip Ahlström

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Filip Gavran

15. Calle Stenberg

16. Felix Påhlsson

17. Filip Welin

18. Mario Gloger


Match-up:

                                                             
Bildat19381969
HemmaplanKulladals IPHörby IP
TränarePatrik Påhlsson (femte året)Mats Lilienberg (första året)
Fem säsonger2017: 3:a i div 3 SG
2016: 8:a i div 3 SG

2015: 1:a i div 4 SV
2014: 10:a i div 4 S
2013: 9:a i div 4 S
2012: 11:a i div 3 SG
2017: 8:a i div 3 SG
2016: 2:a i div 4 Ö
2015: 3:a i div 4 N
2014: 9:a i div 4 V
2013: 1:a i div 5 SV B
2012: 3:a i div 6 M
FormFörsta matchenFörsta matchen
Fem senaste

Första matchen

Första matchen

Tabellplacering
1. Kulladal 0 0 0 0 0-0 0p1. Hörby 0 0 0 0 0-0 0p
Hemma/Borta

Hemma:
1. Kulladal 0 0 0 0 0-0 0p

Borta
1. Hörby 0 0 0 0 0-0 0p

Fem års möten

2017, div 3 SG: Kulladal - Hörby 9-3 (Markus Swane 3, Sebastian Rask 3, Calle Stenberg, Dennis Rickbo, Marcus Sandén)
2017, div 3 SG: Hörby - Kulladal 2-2 (Markus Swane 2)
2016, träningsmatch: Kulladal - Hörby 4-1 (Filip Ahlström 2, Arlind Tahiri, Oguzcan Avci
2015, träningsmatch: Kulladal - Hörby 3-2 (Daniel Jansson, Mattias Andersson, Arlind Tahiri)

Skyttekung

Första matchen

Första matchen


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

(KFF-tipsets hemsida kommer inte vara uppdaterad till lördag eftersom ett antal tips brukar lämnas in innan match)

 

Från fjolårets första möte där Kulladal tappade en 2-0-ledning och fick nöja sig med en pinne

Av 1938 - Torsdag 12 april 22:31

Lottningen till den andra omgången av DM är klar och efter den står det klart att Kulladal ställs mot seriekollegan Lödde. Det får nog betecknas som en av de svåraste motståndarna vi ställts mot i första matchen av turneringen. Oklart varför vi som div 3-lag inte seedats. Vi ska dessutom möta Lödde i serien cirka tio dagar senare. Kulladal ska ta revansch för förra årets mediokra förstamatch mot Kosova där vi i stort sett bara ställde ut skorna - åtminstone alla utom Jörgen Mellberg. Matchen är planerad att spelas den 24-26april däromkring. Tänkbart att Pålle vill lägga den istället för en tisdagsträning då U-laget dessutom inte har match där (Eslöv drog sig ur serien). Vi får helt enkelt se. 


 

DM
Av 1938 - Torsdag 12 april 10:36


 

Jubileumsdag!

6 juni är det dags för klubbens efterlängtade internturnering. I år tänkte vi försöka göra ännu mer av den då vi också i år fyller 80 år som fotbollsförening. För er som inte varit med tidigare så blandar vi lag med deltagare från alla åldersgrupper och har en turnering. Vi kommer också att ha lotterier, café, sponsorer på plats och andra aktiviteter. Målet är att det ska bli en riktigt familjedag uppe på IP! Detaljerat tidsschema kommer. 

 

 

KFF-tipset

Antal inlämnade: 54


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Nästa match

 vs                          

Omg 5, div 3 SG

Lördagen den 12maj kl 14

Kulladals IP, Kulladal

Föregående match

 4-1        

Div 3 Södra Götaland

Tabell - Div 3 SG
  Lag Ma V O F Mål P
1. Eslöv 4 3 1 0 10-4 10p
2.  IFK Tbg 4 3 1 0 10-4 10p
3.  LB07 4 3 0 1 8-4 9p
4. Lödde 4 2 1 1 13-8 7p
5. Malmö City 4 2 1 1 9-9 7p
6. Kulladal 4 2 0 2 11-8 6p
7. Wormo 4 2 0 2 7-7 6p
8. Balkan 4 1 2 1 7-8 5p
9. Höganäs 4 1 2 1 5-6 5p
10. Tomelilla 4 1 0 3 1-3 3p
11. Dösjöbro 4 0 0 4 3-11 0p
12. Hörby 4 0 0 4 8-20 0p

 

Lag 1 går direkt till div 2
Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2018
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se