1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Onsdag 6 juni 17:04

 

På Sveriges nationaldag anordnades äntligen en internturnering för Kulladals FF igen! 2013 var senaste gången den gick av stapeln och i dagens högsommarvärme var det dags igen. Själva turneringen var så bra samordnad av ungdomsansvarige Jonas Cajerby med sexton lag indelade i fyra grupper och med alla lag döpta efter europeiska storklubbar. Spelaren från seniorerna ända ner till fotbollsskolan var indelade i lagen. Det var fantastiskt kul att se dom små springa runt bredvid dom stora. Vilken glädje dom små måste ha känt. Våra seniorspelare ska ha stor cred i sättet dom tog sig an uppgiften och ansvaret som kom med det. Och alla som tog visselpippan utan någon klagan efter sin egen match för att döma nästa. Klubbkänslan kommer verkligen fram under såna här dagar. Matcherna spelades på två gräsplaner och två konstgräsplaner och pågick i tjugo minuter. Alla ettor vidare till A-semifinal och alla tvåor vidare till B-semifinal. Mellan matcherna finns aktiviteter som hoppborg för dom små, dessutom besök av polis och brandkåren. Grillat så det räckte och blev över. Glassvagnen som var oerhört populär i värmen.


Grupp A (Liverpool, Real Madrid, Milan och Dortmund) lyckades de gulsvarta tyskarna, tränade av Pia Lindström, plocka hem efter att ha öst in mål. Tolv mål prickade man in på de tre gruppmatcherna och sju poäng med det. Andraplatsen tog till slut Patrik Påhlssons Liverpool hem efter att ha slagit Milan i en direkt avgörande match. Real Madrid hade en tuff start på turneringen men lyckades iallafall få med sig en pinne hem mot gruppsegraren Dortmund. En av två matcher jag självt dömde. Kanske också en av turneringens mest underhållande. 


Grupp B (Tottenhamn, A.Madrid, Juventus, Benfica) var en jämn historia. Trots förlust i sista matchen mot Juventus lyckades Tottenhamn kamma hem gruppen på sex poäng. Prestigeseger för Eddie Ekblad mot Daniel Jansson om inte annat. Juventus förlorade ingen match men tappade poäng i dom två andra. A.Madrid och Benfica hade en liten chans på andraplatsen inför sista matchen och bjöd här på turneringens målrikaste där hela nio mål föll i 4-5-matchen. 


Grupp C (Man City, Sevilla, Roma, Paris SG) plockade Sevilla hem med maximal poäng. Det enda laget som lyckades med den bedriften. City blev tvåa på fyra poäng och gick vidare till B-semifinal där Bayern väntade. Håkan Isgrens PSG lyckades inte leva upp till förväntningarna man hade inför turneringen med bland annat årets junior 2017 Primus Swenson i laget. Tredjeplatsen blev iallafall deras medan Roma åkte ut. 


Grupp D (Chelsea, Barcelona, Napoli, Bayern) fick avgöras på målskillnad där Napoli tack vare en större seger mot Chelsea gick vidare som etta. Bayern och Napoli, som båda nådde final (B respektive A) tränades av Jessika Forsberg och Karolina Andersson. Den prestigekampen slutade 2-2. Undertecknad blev assisterande och tog hand om två matcher som domare. Det var faktiskt inte fel att få en annan synvinkel på matcherna. Barcelona drog det kortaste strået i slaget om tredjeplatsen som Chelsea vann. 

       


Bayerns resultat, målskyttar och matchens spelare:

Grupp:
Napoli - Bayern 2-2
B: Abodi Ramadan, Cedrick Gansou

Ms: Abodi Ramadan


Bayern - Chelsea 4-3
B: Oscar Zakhary 2, Timothy Larsson, Abodi Ramadan
Ms: Oscar Zakhary

Barcelona - Bayern 1-2
Bay: Oscar Zakhary, Lucas Minter
Ms: Michelle Olsson


B-semifinalerna blev således Liverpool - Juventus där den gamla damen vann på straffar. Den andra b-semin vann Bayern övertygande med 4-2 mot Manchester City. I en repris på gruppspelsmatchen från höstens Champions League mellan Dortmund och Tottenham gick engelsmännen segrande även här. Tottenham vann med 1-0. Det var semifinal A-1. Den andra vann Napoli övertygande med 4-1 och befäste grupp D som den absolut starkaste gruppen. 


Semifinal:
Bayern - Man City 4-2
B: Lucas Minter, Arbnor Haziraj, Abodi Ramadan, Aldin Adrovic
Ms: Emmanuel Chimemerem


B-finalen blev jämn. Juventus hämtade upp Bayerns ledning två gånger om, den sista kvitteringen med bara en halvminut kvar. Det hela gick till straffar, Juventus andra raka straffläggning. Men tyska lag och straffar, det kan bara sluta på ett sätt. Särskilt med en målvakt som Lucas Minter från 04:orna som plockade samtliga sex som slogs! Vilket psyke på Arbnor som trots petad från första fem straffläggarna går in och sätter sudden-straffen och avgör hela finalen. 


A-finalen blev Tottenham mot Napoli. Här noterades tyvärr inget resultat på resultatavlan och jag var fullt upptagen med att få ner mina spelare till match men vann gjorde Tottenham och blev nykorade Internturneringsmästare! 


Final:

Juventus - Bayern 2-2
B: Abodi Ramadan, Oscar Zakhary, avgörande straff: Arbnor Haziraj
Ms: Lucas Minter


 

Mitt härliga Bayern-lag bestod av:

Marcus Sandén (A-lag)

Timothy Larsson (03)

Lucas Minter (04)
Oscar Zakhary (05)
Aldin Adrovic (06)

Abnor Haziraj (06)
Abodi Ramadan (07)

Sigge Tillaeus (07)

Cedrick Gansou (08)

Emmanuel Chimemerem (08)

Lucas Sutalo (09)

Emin Kamber (10)

Nils Mårtensson (10)

Michelle Olsson (F09)

Lo Linghagen (F09)


     


ANNONS
Av 1938 - Tisdag 5 juni 15:07

 

Matchfakta

Kulladal - IFK Malmö 5-3 (3-2)

K: Tobinho Sjöbäck 2, Filip Gavran, Felix Påhlsson, Edward Asamoah

Ass: Tobinho Sjöbäck 2, Felix Påhlsson, Edward Asamoah


Laget


Jimmie Andersson

------------------------------------

Labinot Mahalla

Filip Ahlström

Nikola Antic

Mukremin Semovski (c)

------------------------------------

Zeqirjah Sylejmani

Felix Påhlsson

Tobinho Sjöbäck

Boran Hummet

------------------------------------

Edward Asamoah

Ervin Pasalic


Avbytare: 

Mosafer Azizi

Filip Gavran


U-laget fortsätter ösa in mål och rada upp segrar i reservlagsserien div 1. På måndagskvällen kom femte raka vinsten efter en målrik tillställning på Kulladals IP:s konstgräs. Slutresultatet landade på 5-3 efter Kulladalsledning med 3-2 i paus. Kulladal kom till spel med ett ungt lag med inte mindre än sex juniorer i truppen. Sjukdomstillbud på Antonio Pavlovski gjorde dock truppen väldigt tunn med bara en avbytare men eftersom A-laget tränade samtidigt skickades Filip Gavran ner och såg till så laget iallafall hade två avbytare. Man skulle kunna hävda att det räddade matchen. IFK Malmö med en av mina favoritmittfältare Sami Güngör i startelvan har redan efter tre minuter ett ypperligt läge för 1-0 men avslutet från nära håll går utanför Jimmie Anderssons högerstolpe. Det tar ett tag innan Kulladal letar sig in i matchen. Tobinho Sjöbäck, för dagen innermittfältare bredvid Felix Påhlsson, jobbar till sig bollen några meter utanför straffområdet innan han provar ett skott som går över. Inte långt därefter ordnar man dessutom sin första hörna efter bra jobb av Edward Asamoah med förarbete av Mukremin Semovski och mellanarbete av Boran Hummet. Felle som blivit något av en expert på fasta slår den perfekt till Tobinho som möter upp och pannar in 1-0 tretton minuter in på matchen. Di Gule tar snart över taktpinnen igen och har bland annat en frispark i farligt läge innan kvitteringen kommer i mitten på halvleken. Förvisso efter en tids tryck mot Kulladalsmålet men passivt försvarsagerande i situationen. Det var en del nya namn att lära känna i hemmalaget. En av dom var Mozafer Azizi, lillebror till tidigare seniorspelaren Umid Azizi. Han kom in strax efter IFK:s kvittering och då hade vi redan nybekantingen Ervin Pasalic på plats bredvid Eddie på anfallet och Zeqirjah "Shake "Sylejmani på högeryttern. Myggan står för en vågad nedbröstning som Jimmie inte alls hinner reagera på, sån tur är går bollen till hörna istället för i mål. Ett logiskt 1-2-mål kom tio minuter före paus. Labinot Mahalla ser sig tvingad att rensa ett inlägg rätt ut i mitten och då har bortaspelaren bara att skicka in bollen i nät. Ett inhopp av Gavran skulle förändra Kulladals offensiv en hel del, kanske främst i avseendet bollägande och att Tobinho flyttade upp på topp. Men inhoppet börjar inte strålande då Gavran tappar boll långt ner vilket efterföljs av ett skott i utsida stolpe. Det tog dock Gavran revansch på omgående. Tre minuter längre fram bryter han själv till sig bollen utanför straffområdet, lägger bollen på ena sidan backen och löper själv på andra möter upp bollen som han dundrar i mål för 2-2! Klassiskt Gavran. Kulladal skulle även göra 3-2 innan paus. Det landar under kategorin kontringar. Efter en IFK-hörna kommer Kulladal snart fyra mot två och trots inte optimalt samspel på den lyckas Tobinho slutligen göra sitt andra för kvällen. 

 

Återinhoppande Boran borde ha fått med sig en assist när han och Eddie stormar fram men just som Borans passning är på väg till Eddie studsar den upp över straffpunkten och avslutet blir aldrig av. Andra halvleks inledning påminner annars om den första där intensiteten är rätt låg. Kanske har det att göra med att gästernas bästa spelare tvingas utgå med en ryggskada. I gästernas backlinje hittade vi för övrigt en gammal Kulladalare i Mozamel "Muzzi" Hamid, han fick onekligen att göra ofta utlämnad av lagkamraterna. Trots att Kulladal bara hade två avbytare tycktes det vara IFK:arna som blev snabbast trötta. Det märktes inte minst vid 4-2 när Tobinho (ass) och Felle (mål) leker sig fram till ett relativt enkelt avslut. Sen kommer dom igång något, Jimmie Andersson tvingas till en räddning nära ena stolpen och ett avslut går utanför stolpen. En hörna resulterar i en 3-4-reducering och ny nerv i matchen. Kulladal styr ändå det mesta av resterande delen av matchen. Tobinho står bakom en hel del, bland annat en framspelning till Gavran som skjuter utanför. Filip Ahlström styrde och ställde på mittbacken, vilket lycka för Nikola Antic att ha den rutinen bredvid sig. Hans passning till Eddie är lika precis som den är magnifik, anfallaren söker sedan Gavran i straffområdet men en försvarare är i vägen. Ett avgörande skulle komma tre minuter före full tid. Återigen är det Tobinho som står för förarbetet via en vrickning till höger där Eddie placerar in 5-3. Med Eskilsminnes oavjorda mot Höganäs äter Kulladal in försprånget något, nu bara en pinne bakom. Och nästa måndag möts de båda i en tidig seriefinal! Två matcher återstår av våren. 

 

Matchens spelare

Tobinho Sjöbäck.

ANNONS
Av 1938 - Tisdag 5 juni 15:00

Omg: 8/22
1juni kl 191-2
Tabellplac:11:a10:a 
Form:FFOFFVFOFF 
Bloggtips: 1
 
1juni kl 190-1
Tabellplac:5:a3:a 
Form:OFVVOFFVVV 
Bloggtips: X
 
2juni kl 131-1
Tabellplac:7:a9:a 
Form:FVFVOFVOFF 
Bloggtips: 1
 
2juni kl 156-0
Tabellplac:6:a12:a 
Form:VVOFVFFFFF 
Bloggtips: 1
 
3juni kl 144-1
Tabellplac:1:a8:a 
Form:VVFVVFFOVO 
Bloggtips: 1
 
4juni kl 192-2
Tabellplac:4:a2:a 
Form:VVOFVVVVVO 
Bloggtips: 1

Tabell - Div 3 SG
 LagMaVOFMålP
1.Eslöv861125-1319p
2.Kulladal860222-1218p
3. LB07852116-717p
4. IFK Tbg843120-1515p
5.Lödde842226-1214p
6.Balkan833218-1412p
7.Wormo831415-1710p
8.Höganäs824211-1310p
9.Malmö City823314-229p
10.Tomelilla82248-128p
11.Dösjöbro80178-211p
12.Hörby800814-390p

Skytteliga (Topp 5 + KFF:are) - Div 3 SG
 SpelareLagMål
1.Sebastian RaskKulladal10
2.Oscar ErlandssonLödde8
 Kim JeppssonEslöv8
4.Daniel JovanovicBalkan6
 Kristian LegiecMalmö City6
...Markus SwaneKulladal4
... Johan MellqvistKulladal3
 Filip GavranKulladal3
...Calle StenbergKulladal1

Av 1938 - Måndag 4 juni 22:14

Av 1938 - Måndag 4 juni 13:39

Ikväll spelar U-laget hemma mot IFK Malmö i reservlagsserien. Seniortruppens många skador påverkar så klart även U-laget varpå det blir en juniorfylld trupp till kvällens match. Motståndet har inlett serien minst sagt ojämnt där man åkt på tvåsiffriga förluster men till exempel nu senast slog Höganäs med 9-3, lagets blott andra seger på sex matcher. Kulladal har gått som tåget och öst in mål. Trots, eller på grund av frånvaro och skador för A-laget har U-laget lyckats få till starka laguttagningar vilket lagt grunden för en stark start av serien. Ikväll är det bara Felix Påhlsson, Edward Asamoah, Tobinho Sjöbäck, Filip Ahlström, Mukremin Semovski och Jimmie Andersson från seniortruppen. Övriga sju är juniorer. Spännande och en riktig utmaning. Avspark kl 19.45 på konstgräset!


Truppen


Jimmie Andersson

Felix Påhlsson

Edward Asamoah

Tobinho Sjöbäck

Filip Ahlström

Mukremin Semovski

Nikola Antic

Labinot Mahalla

Mosafer Azizi

Antonio Pavlovski

Ervin Pasalic

Boran Hummet

Zeqirjah Sylejmani

Av 1938 - Söndag 3 juni 14:30

Kulladal åkte nyss ifrån Rosengårds IP med tre nya pinnar i bagaget. En ny stark laginsats lade grunden för segern som är lagets fjärde raka efter mardrömsmatchen i Löddeköpinge. Fantastiskt hur vi lyckades resa oss efter den och faktiskt utvann något positivt ur det eländet. Kvällens match avgjordes till stor del via två straffar. Balkan tilldömdes en alldeles i början på andra men sköt den över. Sebastian Rask ordnade och skickade in sin med sju minuter kvar av ordinarie tid och det blev matchens enda mål. Efter ett sömnpiller till första halvlek kom matchen igång något i andra där chanserna blev klart fler utan att gå i mål. Filip Hillgren gjorde ånyo en stormatch i Kulladalsmålet med åtminstone tre avgörande räddningar, extra skönt att hans insats fick krönas med första hållda nollan i Kulladalströjan. Mot slutet var det två lag som hängde mot repen och det var tydligt att värmen satt sina spår. Andelen ordnat spel från lagen var inte särskilt stor över nittio minuter utan skillnaden idag var Raskens kyla från elva meter. Beröm kan utdelas till höger och vänster men lite extra till det nykomponerade mittbacksparet Calle Stenberg och Marcus Sandén som skötte det hela galant. Oerhört starkt av (ett sargat) Kulladal att åka till Rosengård och plocka hem en trea, en trea som innebär att Kulladal leder div 3 södra Götaland åtminstone över natten. Säger som Eddie Ekblad och Hasse Borg: Det finns inget bättre än att vinna med 1-0! Njut nu av helgen grabbar!

   

Matchfakta

Balkan - Kulladal 0-1 (0-0)

0-1 Sebastian Rask (83)

Varningar K: - 


Laget


Filip Hillgren

--------------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Marcus Sandén

Calle Stenberg

Joakim Söderlund

--------------------------------------

Mattias Jurlander (45)

Martin Persson

Sebastian Rask (85)

Johan Mellqvist (88)

Filip Gavran (73)

--------------------------------------

Markus Swane 


Avbytare:

Tobinho Sjöbäck (45)

Felix Påhlsson (73)

Tim Rickbo (85)

Mukremin Semovski (88)


Så var matchen

Värmen bara fortsätter skölja över Malmö och så även under fredagskvällen. Men det får vi väl passa på att njuta av. Tränarduon tvingades återigen till omändringar i startelvan, framförallt i backlinjen där ett nykomponerat mittbackspar bildats i form av Calle Stenberg och Marcus Sandén. Jag vågar inte säga att det var första gången men har det hänt ligger det iallafall utanför mitt minne. När domaren blåste av efter nittiofem minuter tycktes det som om dom inte gjort annat än att spela tillsammans. Joakim Söderlund var tillbaka på högerbacken och Markus Swane på topp. Matchen börjar något trevande. Kulladal skapar tidigt en hörna som rensas vid förstaytan, ingen Mario Gloger för skarv denna gång eftersom han dras med problem med ryggen/höften. Balkans första farlighet har Alexander Manevski men hans skott letar sig en bit utanför. Hemmalagets första hörna blir också den ofarlig. I hemmalagets backlinje återfann vi vår gamla spelare Hozan Faraidoon som är den som förhindrar Sebastian Rasks framfart efter tio minuter, Johan Mellqvist med passförsöket. När spelet inte var så fungerande från något av lagen så låg fokus istället på en massa hörnor. Marcus Sandén lyckas täcka ut ett inlägg med näsan varpå blodet börjar rinna. Balkan får där några hörnor på raken men ett disciplinerat Kulladal lyckas få iväg alla, till skillnad från MM-matchen tillbaka i februari. Glädjande att se lärdomar dras. I ett av få ordnade anfall lyckas Filip Gavran ta sig förbi ut på högerkanten men just vid inläggsförsöket får han en tuff tackling som inte får någon åtgärd. Därefter öppnar sig matchen något. Först spelar Balkan till sig ett fint läge från nära håll men istället för pass inåt som kanske hade varit att föredra skickar avslutaren bollen högt över. Sen åt andra hållet blir det läge för Swane efter att Gavran slagit en boll ut till Rask på vänsterkanten, men centertanken lyckas aldrig få ordning på avslutet och det hela rinner ut i sanden. En riktigt fin brytning på Gavrans framfart ger Balkan ett ypperligt kontringsläge men då replikerar Eddie Ekblad men en lika fin glidtackling. Paolo Maldiniklass på dom båda. Halvlekens bästa läge har hemmalagets William Tonji Ngounou när han får chansen från nära håll men Filip Hillgren är snabbt ute och blockerar. Strax innan paus får han också vara extra uppmärksam när Balkan provar en snabb frispark. Precis innan har Swane testat Balkans dito Marko Markovic men vänsteravslutet hanteras varsamt. Mållöst i paus, Kulladals första 0-0-paus i år.  


Mattias Jurlander utgår i paus efter att i mitten på första ramlat ut över löparbanorna och slagit handen rätt illa. Tobinho Sjöbäck ersätter med sitt sjätte inhopp. Om första halvlek var segstartad så var andra raka motsatsen. Det var främst Balkans förtjänst. Hillgren tvingas till en kalasräddning redan efter ett par minuter (själv hade jag inte hunnit bänka mig och såg den därför från nära håll). Särskilt många minuter efter det stormar hemmalaget fram igen och domaren hävdar att ett inlägg tar på en Kulladalshand varpå han blåser straff. På den behöver Hillgren inte göra särkskilt mycket för den skickas över. Det var kanske startsignalen för Kulladal. För då bjuder man på ett tjusigt klapp-klapp spel som slutar med ett inspel från Söder och hade Rask haft Jan Kollers skostorlek han han nått dit men bollen istället precis förbi. Matchen tycktes nu vidöppen. Balkan lyckas spela sig förbi Kulladals högerkant men dessbättre för de rödklädda fås inte inspelet ner och det hela mynnar bara ut i en hörna. Sen var det dags åt andra hållet. Söder spelar Johan i mitten som längre fram hittar Tobinho som söker Rask nära straffområdet, anfallaren lyckas få tag i bollen och får iväg ett vänsteravslut som inte går alltför långt över. En hörna av Zambrottas skarvas rakt in i slottet, för att skriva i hockeytermer, där Rask befinner sig men inte lyckas få ner sin nick som även den går över. Nu var det gratisutdelning av flygbiljetter till Hawaii. Gazmend Xhemajli får en bra chans när Balkan lirkat sig igenom, men han får inte ner avslutet. Någon minuter senare lyckas Johan få med sig en boll av Rask och kommer ensam med målvakten som drar det längsta strået och räddar Johans placeringsförsök, en back precis i ryggen bör påpekas. Balkan vill ha en ny straff när Calle Stenberg går hårt åt en spelare men domaren halar istället upp ett gult för filmning alternativt något sagt ord. Balkan lyckas ordna några hörnor på raken men Kulladal får bara mer energi för var hörna som skickas undan, denna gång är det Hillgren som boxar bort en av dom. Stenberg bryter strax efter till en ny. En tröttkörd Gavran byts ut med kvarten kvar och även Felix Påhlsson entrar plan för sjätte gången denna säsong. Innan Mackan bjuder på en delikatess när han axlar ut en boll till vänster så har Rask och Hozan haft en härlig dust. Såg ju Balkans match mot Höganäs tidigare i vår och både där och i fredags var Hozan en gigant i försvaret. Balkans keeper får tack vare den låga solen problem med Zambrottas inläggsfrispark men lyckas till slut avstyra det hela. Swane får nyvunnen energi och jobbar till sig en hörna. Med sju minuter kvar söker Martin Persson Rask med ett inspel, en dragning senare och anfallaren har blivit fälld. Domaren pekar på straffpunkten. Rask kliver själv fram och placerar in 0-1! Hans tionde mål för säsongen! Inte långt efter blir han utbytt mot Tim Ricko, han låg länge på max efter att ha varit sjuk i veckan. Mot slutet gjorde Kulladal allt för att tiden skulle gå. Tobinho och Swane gjorde det bra där. Mukremin Semovski kommer in mot slutet och gör sina första serieminuter sedan Rydsgård hemma 13september 2015. Kulladal lyckas hålla undan för fjärde raka!


Matchens spelare

Filip Hillgren. Ännu en målvaktsutnämning! Särskilt stora tvivel hade jag inte kring denna utnämning eftersom det är Hillgren som räddar oss från Balkans anstormning i början på andra (även ett par viktiga ingripanden i första), för där är vi inte alls med. Vi kommer ur stormen med två räddningar och en sumpad straff. Resten av halvleken håller vi desto tätare och kan utmana offensivt. Hillgren utmanas främst av mittbacksparet. 

   

Av 1938 - Torsdag 31 maj 21:14

Då går vi in i den åttonde omgången av div 3 södra Götaland. För Kulladals del innebär det säsongens första Malmöderby medan hemmalaget Balkan redan spelat två mot LB07 (vinst) och Malmö City (oavgjort). Det var dock inte länge sedan lagen möttes på Rosengårds IP då i form av en gruppmatch i Malmömästerskapen. En minst sagt underhållande tillställning slutade med en 4-3-seger för Kulladal och vidare avancemang i turneringen, där det sen blev respass mot ett annat Rosengårdslag. I seriesammanhang möttes lagen senast 2015. Balkan har inlett serien stabilt med bara en förlust  på första sju matcherna. Inte illa alls för en nykomling. Senast mot Tomelilla hade man ledningen 2-1 tills en bit in på övertid då motståndarna kvitterade. Kulladal kommer till Rosengård med en något sargad trupp, något bloggen nämnde redan igår där Mario Gloger, Filip Ahlström och Daniel Jansson saknas förutom dom sedan tidigare skadade Calle Nelin, Primus Swenson, Dennis Rickbo, Oliver Ohlsson och Patrik Ingholt. Sebastian Rask testas sent efter att ha varit sjuk under veckan. Däremot är Tobinho Sjöbäck och Markus Swane tillbaka efter avstängning respektive sjukdom. Mukremin Semovski är med i truppen för första gången på nära två år, riktigt kul för honom. Filip Hillgren är åter i mål efter att ha missat förra matchen på grund av resa. 


BALKAN - KULLADAL

OMG 8, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

FREDAGEN DEN 1JUNI KL 19

ROSENGÅRDS IP, MALMÖ


Truppen


1. Filip Hillgren

2. Tim Rickbo

3. Mattias Jurlander

5. Marcus Sandén

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Filip Gavran

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg

16. Felix Påhlsson

17. Mukremin Semovski


Match-up:

                                                                                  
Bildat19381962
HemmaplanKulladals IPRosengårds IP
TränarePatrik Påhlsson (femte året)Firat Sahan (andra året)
Fem säsonger2017: 3:a i div 3 SG
2016: 8:a i div 3 SG

2015: 1:a i div 4 SV
2014: 10:a i div 4 S
2013: 9:a i div 4 S
2012: 11:a i div 3 SG
2017: 2:a i div 4 SV
2016: 6:a i div 4 SV
2015: 5:a i div 4 S
2014: 10:a i div 4 V
2013: 9:a i div 4 V
2012: 9:a i div 4 SV
FormFFVVVOFVVO
Fem senaste

Eslöv (H) 1-2

Lödde (B) 1-4
Höganäs (H) 5-2
IFK Trelleborg (B) 3-1

Dösjöbro (H) 2-1

Malmö City (B) 3-3
IFK Trelleborg (H) 0-3
Hörby (B) 5-2
Dösjöbro (H) 4-1
Tomelilla (B) 2-2

Tabellplacering
3. Kulladal 7 5 0 2 21-12 15p5. Balkan 7 3 3 1 18-13 12p
Hemma/Borta

Borta:
5. Kulladal 3 2 0 1 5-5 6p

Hemma:
5. Balkan 4 2 1 1 8-6 8p

Fem års möten

2017, gruppspel Malmömästerskapen: Balkan - Kulladal 3-4 (Filip Gavran, Daniel Jansson, Sebastian Rask, Felix Påhlsson
2015, div 4 S: Balkan - Kulladal 1-6 (Tobinho Sjöbäck 2, Nicholas Reilly, André Jönsson, Arlind Tahiri)

2015, div 4 S: Kulladal - Balkan 2-1 (Tobinho Sjöbäck, Arlind Tahiri)

2015, Malmömästerskapen: Kulladal - Balkan, 5-0 (André Jönsson 2, Arlind Tahiri 2, Tobinho Sjöbäck)

Skyttekung

Sebastian Rask, 9mål

Daniel Jovanovic, 7mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

Alla tips i KFF-tipset hittar ni här

 


Från februari månads MM-match där Kulladal vann med 4-3 efter sent mål av Felix Påhlsson (t.v.) framspelad av Johan Mellqvist (t.h.)

Av 1938 - Onsdag 30 maj 21:08

Det får man väl nästan kalla det eftersom vi inte haft två hela fotbollsfria dagar sedan i januari. Ja, med resan till Hamburg som undantag men då var vi ju ändå tillsammans. För egen del har det blivit ännu längre. Att inte vara på Kulladals IP fem dagar känns mycket konstigt. Ledigheten kan ju ändå vara skön på nåt sätt eftersom det med Internturneringen på onsdagen blir många dagar fotboll nästa vecka. Truppen behövde också detta med alla småskavanker här och var. Senast var det Mario Gloger (rygg) och Daniel Jansson (framsida lår) som tvingades till byte på grund av skador. Filip Gavran har problem efter smällen mot IFK Trelleborg. Joakim Söderlund gjorde comeback i måndags efter sina ryggproblem. Primus Swenson närmar sig en comeback efter sin ljumskproblem. Dennis Rickbo verkar aldrig riktigt bli kvitt sina knäproblem, hoppas han kan få hjälp via en operation av nåt slag. Calle Nelin missade Dösjöbromatchen med sin fotskada. Oliver Ohlsson kom tillbaka efter sin fotskada men drabbades då av en lårskada. Sedan tidigare står det klart att Filip Ahlström missar Balkanmatchen på fredag. Positivt att Tobinho Sjöbäck åter är tillgänglig efter sin avstängning. Markus Swane verkar redo igen efter sin sjukdom. En dag ska jag ta mig tid och gå igenom hur många år sedan det var vi spelade med samma elva två matcher i rad. Å andra sidan verkar just det inte påverka oss negativt. 


Balkan på fredag ja. Det blir vårt första Malmöderby denna säsong, totalt ska vi spela sex stycken. Det har inte gått många månader sen senast vi möttes och det var en smågalen tillställning på Rosengårds IP:s konstgräs. Både en och två gånger under matchen hade man gett upp hoppet om ett avancemang från gruppen. Men våra youngguns fixade segern precis innan domaren blåste av. Det finns goda förutsättningar för en underhållande match även på fredag. Kulladal har gjort flest mål av alla lag (tillsammans med Eslöv) och släppt in femte flest. Balkan ligger trea respektive fyra på samma listor. Av lagens sju senaste möten har det blivit under tre mål bara en gång. Målsnittet på dom sju ligger på strax över fyra mål per match. Vidare noterar vi att Kulladals Sebastian Rask leder seriens skytteliga medan Balkans Daniel Jovanovic ligger trea på den samma. Av tradition är det också två lag som vill spela boll. Vi vet med säkerhet att tidigare Kulladalaren Mohammed Ryahi missar matchen mot sitt gamla lag då han blev utvisad i 2-2-matchen mot Tomelilla senast, efter att ha fått syna sitt andra gula från bänken. Segern tappade för övrigt Balkan i 94:e matchminuten. Däremot lär den andra, Hozan Faraidoon starta i backlinjen. 


Nu hoppas vi på en stark torsdagsträning innan vi laddar för ett högoktanigt Malmöderby på Rosengård!

KFF-tipset

Antal inlämnade: 54


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Nästa match

  vs    

                         

Omg 11, div 3 SG

Torsdagen den 21juni kl 19

Kirsebergs IP, Malmö

Föregående match

 0-1   

Div 3 Södra Götaland

Tabell - Div 3 SG
  Lag Ma V O F Mål P
1. Eslöv 10 8 1 1 30-14 25p
2.  LB07 10 7 2 1 18-7 23p
3. Kulladal 10 7 0 3 23-13 21p
4.  IFK Tbg 10 5 3 2 25-19 18p
5. Lödde 10 5 2 3 29-13 17p
6. Malmö City 10 4 3 3 19-23 15p
7. Balkan 10 3 4 3 19-18 13p
8. Höganäs 10 3 4 3 17-16 13p
9. Wormo 10 3 2 5 15-18 11p
10. Tomelilla 10 3 2 5 11-16 11p
11. Dösjöbro 10 0 1 9 9-24 1p
12. Hörby 10 0 0 10 15-49 0p

Lag 1 går direkt till div 2
Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2018
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se