1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Måndag 22 maj 22:30

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Fredag19.00
 1-1 (1-1)E: Pontus Gressman

H: Arianit Mulaj
Eslöv som inför matchen kändes på gång (man slog ju serieledarna Dösjöbro i omg 4) fick en kanonstart på matchen med en straff redan efter tre minuter. Resterande del av halvleken ska även den ha gått i Eslövs spår men "ett inkast högt upp på V kanten. Kast in till "Nitti" som får på ett bra skott och så var det 1-1" som Hyllie skriver på sin hemsida. Andra halvlek hade båda lagen chanser till segermål men matchen slutar 1-1 och Hyllie har nu tagit en poäng i samtliga bortamatcher. Starkt! Härnäst tar man emot Hörby hemma medan Eslöv har en tuff uppgift på Lindängen. 
Lördag14.003-1 (1-0)

N: Robin Lindskog 3


K: Markus Swane 

Se seperat referat
 15.002-0 (0-0)O: Isak Jönsson, Ahmed Dini Olympic fortsätter imponera i toppen av serien. Med segern mot Lödde är man (tillfällig?) ny serieledare. Hänvisar mer än gärna till ett trevligt referat på deras egna hemsida. För Lödde var det ett tungt bakslag efter två lättare matcher på raken. Oerhört viktig match mot Bjärred härnäst. 
Söndag17.003-1 (2-0) 

L: Servan Salamis 2, Ola Olsson


B: Carl Geronsson

Tung seger för Lunds SK! Eftersom poängen mot BW90 ströks för oss alla hamnade Lund helt plötsligt sist i serien inför nykomlingsmötet mot Bjärred. Men här var man starkast och segrade efter 2-0 i paus. Bjärreds tränare Jörgen "JP" Persson sammanfattade matchen så här för Sydsvenskan: "De höll i alla fall division 5-klass. Både, vi, domarna och planen höll division 6-klass. Vi började bra, men så fort Lunds SK tog ledningen så började vi hänga med huvudena. Tyvärr visade de mer hjärta än oss"
Måndag19.002-2 (1-1)T: Haris Berisha, Johan Hellström

D: Fredrik Lövgren 2 

"Löken" ordnade en fin poäng åt Dösjöbro på Vångavallen när han först gav sitt lag ledningen redan efter åttio sekunder (!) och sen kvitterade i mitten på andra sedan hemmalaget vänt på steken. Även om poängtappet innebär att "Dösjan" tappar serieledningen till Olympic så är man nog rätt nöjda med poängen. Inte minst sedan "... Dösjöbro inte skapar en enda målchans i andra halvlek och ändå gör 1 mål" som Trelleborgarna uttrycker det på sin hemsida. Ny tuff match för IFK Trelleborg härnäst i form av Nosaby borta. Dösjöbro får spelledigt eftersom man skulle mött BW90. 


Tabell

 LagMVOF Mål
1. Olympic69-3 14p
2.Dösjöbro611-6 13p
3. Nosaby515-7 10p
4. IFK Tbg6

9-9 9p 
5.Kulladal9-8 7p
6. Hörby59-11 7p 
7.Lödde57-6 6p
8. Eslöv57-7 6p
9.Lund57-8 4p 
10.Bjärred608-11 3p 
11.Hyllie8-23 3p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Meriton IstrefiLödde7
2.Julian GrozdanovskiNosaby6
 Andreas DahlbomNosaby6
 Robin LindskogNosaby6
 Sebastian RaskKulladal6
5.Fisnik AlajHörby5
 Robin ForsDösjöbro5
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Markus SwaneKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (7)

Torsdag 25maj

Hyllie - Hörby (14)
Bjärred - Lödde (19.30)

Lördag 27maj

Olympic - Eslöv (13)

Nosaby - IFK Trelleborg (14)

Kulladal - Lund (14)


(Dösjöbro står över omgången)

ANNONS
Av 1938 - Måndag 22 maj 12:41

U-laget fortsätter sin div 1-serie med en tuff bortamatch mot Lödde. Liksom Kulladals A-lag ligger deras också i div 3 SG där man tillhör en av favoriterna till seriesegern men man har fått en trög start. Desto bättre har det gått i reserv serien där man plockat ihop tre vinster på fyra matcher och formligen öst in mål - 9-0 mot Staffanstorp och nu senast 8-3 mot Höganäs talar sitt tydliga språk. Oroväckande nyheter för Kulladal vars problem har varit att hålla tätt bakåt. Laget snittar fyra insläppta per match. Ett liknande problem kunde skådas för ett par år sedan när U-laget spelade i reservtvåan - skillnaden var då att man öste in mål framåt. En del minns kanske supervändningen mot Janstorp (7-5?). I en klart bättre serie måste det till en mer stabil defensiv, särskilt mot Lödde vara enda förlust kommit mot seriesuveränen Rosengård.

(Trupp på bilden, som vanligt med reservation för ändringar)

Avspark kl 19 på Tolvans IP!

ANNONS
Av 1938 - Söndag 21 maj 12:45

Kulladal kammade noll uppe i Nosaby när man förlorade med 3-1. Avgörande blev en hårt dömd direktutvisning på Eddie Ekblad i början på andra halvlek. Nosaby hade ledningen 1-0 i paus men trots det röda kunde Markus Swane kvittera med sitt första efterlängtade mål för året. Stark aktion av anfallaren som onekligen känns på gång. Ett bolltapp i egna backlinjen gjorde emellertid att Nosaby kunde återta ledningen rätt snabbt efter kvitteringen. Sista halvtimmen öppnade sig matchen rejält och det var målchanser för båda lag. Dominic Cica gjorde några strålande parader i sin seriedebut samtidigt som Kulladal också till chanser. När Kulladal gick framåt öppnade sig ytor och ännu ett slarvigt agerande i uppspelsfasen säkrade Nosaby segern med 3-1. Positivt att ta med sig var den moral laget visade trots en man mindre och trots att det kändes hopplöst mot slutet. Med lite tur kunde man fått med sig en pinne från matchen. Nya tag mot Lund kommande lördag!


Matchfakta
Nosaby - Kulladal 3-1 (1-0)
1-0 Robin Lindskog (19) 1-1 Markus Swane (59) 2-1 Robin Lindskog (63) 3-1 Robin Lindskog (84)
Assist K: 1-1 Primus Swenson

Varningar K: -

Utvisning K: Eddie Ekblad (automatisk avstängning i en match, kan bli fler efter beslut av SvFF i veckan)


Laget


Dominic Cica

-----------------------------

Eddie Ekblad (c)

Filip Jönsson

Daniel Jansson

Joakim Söderlund

-----------------------------

Tobinho Sjöbäck

Filip Ahlström (84)

Johan Mellqvist

Jörgen Mellberg (61)

-----------------------------

Primus Swenson (75)

-----------------------------

Markus Swane


Avbytare:

Calle Nelin (mv)

Mattias Jurlander (61)

Dennis Rickbo (75)

Tim Rickbo (84)


Så var matchen

Det blev Primus Swenson som ersatte sjukdomsdrabbade Sebastian Rask i startelvan, men som släpande forward bakom Markus Swane. I övrigt var Filip Ahlström ny på mitten och Dominic Cica ny i målet sedan Calle Nelin haft känning i låret. Därmed seriedebut för målvakten som redan i mars gjorde tävlingsdebut med matcher i Malmömästerskapen. Från att vara helt vindstilla när bussen trillade in på Nya Vallbjörka så började det blåsa upp ordentligt till matchstart. Det påverkade främst Christoffer Eklund i hemmamålet (Domme i andra halvlek) som fick se sina insparkar avta rejält i Nosaby tog tidigt tag i taktpinnen denna soldränkta lördagseftermiddag. Försvaret med Daniel Jansson i spetsen hade att göra inledningsvis. Kulladals första tillstymmelse till anfall kom först efter en kvart när Johan Mellqvist, Swane, Jörgen Mellberg och Tobinho Sjöbäck spelade sig fram åt Nosabys straffområde, men kyligt försvarsspel hindrade Kulladalarna från att komma till skott. Just när det såg ut som om Kulladal klarat av Nosabys första anstormning kom ett ledningsmål efter nitton minuter. Ett högerinlägg nickas bort av Danne men hemmalagets Robin Lindskog är först på andrabollen och trycker säkert in 1-0. Målet ger dom blåklädda än mer energi. Danne får fortsätta med resoluta och viktiga brytningar kring mål. Swane tar defensivt ansvar när han nickar undan en hörna. När högerkanten blir helt överspelad och det bara är tur som förhindrar att deras spelare kan styra in 2-0 fri framför mål utbrister anfallaren att motståndarna är först på första-, andra- och tredjebollen. Det var en tydlig tendens. Nosaby var som bålgetingar kring Kulladals straffområde och ägde både mitten och kanterna. Symtomatiskt för halvleken var när Domme och Filip Jönsson är helt ensamma på egen planhalva, efter en Kulladalshörna, men fem-tio sekunder senare har Nosaby ändå vunnit boll på Kulladals planhalva. Tobinhos framflytt på topp efter målet (Primme på kanten då) gav indikationer på lite mer anfallsspel för Kulladal men annars var det mångt och mycket Nosabys halvlek det här. 


För dagen rödklädda Kulladal kom ut till andra halvlek med bra energi och beslutsamhet. Kanske lite väl mycket när hemjobbet blir lidande och Nosaby får ett gyllene läge att göra 2-0 men Danne står för ännu en viktig brytning. Tio minuter in på andra får matchen sig helt nya förutsättningar när Eddie Ekblad får syna det röda kortet. Domaren anser att han går för tufft in i en duell med en hemmaspelare. Sulorna först. Med tanke på domarens höga tillåtelsenivå tidigare i matchen där rätt klara varningar uteblivit kom det röda överraskande. Lika överraskande kom sedan en Kulladalskvittering bara tre minuter senare. Primme slår upp lite av en chansboll mot Swane som med flera Nosabyspelare runt sig, tar emot och löper in i straffområdet och placerar in 1-1 fri med målvakten. En urstark prestation och Swane har äntligen fått göra sitt första seriemål i Kulladalströjan och sitt första i div 3-sammanhang. Ett redan planerat byte genomförs sedan där Legendaren går ut mot Mattias Jurlander. Vad de exakta uppställningssiffrorna blev låter jag vara osagt men Julle intog iallafall vänsterbacken. Det oavgjorda resultatet varade inte särskilt länge. Ett sällsynt misstag av Danne där han står och funderar för länge vad han ska göra med bollen gör att Nosaby kan sno åt sig bollen och Robin Lindskog kan snart placera in sitt andra för dagen. Eftersom Nosaby gärna ville framåt fanns det dock ytor för Kulladal att jobba på. Bruce får snabbt ett kvitteringsläge när han bryter igenom hemmaförsvaret men målvakten är bra ute och räddar innermittfältarens vänsteravslut. När båda lagen ville framåt blev det Hawaii-karaktär av matchen. Nosaby har ett nickavslut efter en hörna i mål men assisterande har vinkat för offside. Kort därefter kontrar Nosaby till sig ett friläge efter att Julle missat i uppspelet, men Domme står för en fin parad och håller laget kvar i matchen. Bara fem minuter senare står den unga målvakten för en ny stark parad när en Nosabyspelare blir sopren framför mål. Dennis Rickbo kommer in med kvarten kvar för lite ny energi. Primme går ut. Överraskande nog skapar Kulladal flera bra målchanser med Nosabys ovilja att bara lägga sig på försvar (är svag för den typen av fotbollsfilosofi, underbart). En boll dimper ner till Swane kring straffområdeslinjen i mitten men anfallaren får inte riktigt tag i den för ett avslut. Returen går ut till Johan vars höga avslut lämnar mer att önska. Men Swane är snart igenom igen. Anfallaren står på nytt för en stark soloaktion när han rinner igenom lite till höger, men avslutet räddas av hemmamålisen samtidigt som returen hamnar rakt till Tobinho, men inte heller han lyckas hålla avslutet under ribban. Där var chansen hade en kommentator nog hävdat. Kort därefter gör mycket riktigt också Nosaby 3-1 efter oceaner av ytor. Målskytt givetvis Robin Lindskog. Tim Rickbo får den otacksamma uppgiften att hoppa in sista fem när läget kändes hopplöst. Bruce går ut. En för den neutrale åskådaren säkert trevlig tillställning slutar 3-1. 


Matchens spelare

Markus Swane/Dominic Cica. Efter utvisningen var det dessa två som höll Kulladal kvar i kampen om poäng. Swanes starka insats på topp gav kvitteringen och flera kvitteringschanser mot slutet. Det känns onekligen som anfallaren är på gång. Domme gjorde en klart godkänd debut med sin främsta period i ett utsatt läge där Nosaby kontrade sig till flera chanser. 

Av 1938 - Fredag 19 maj 22:22

J-laget kom till kvällens seriematch med bara en poäng i bagaget, på fyra matcher. Nu dessutom möte med svårspelade Eskilsminne. Men på spelet syntes inte att det var nästjumbon mot serietvåan. Semi Erden, för dagen anfallare bredvid Jack Berggrensson satte 1-0 efter runt tjugo minuter. Framspelningen av Salm "Salle" Mohammed var tjusig, mottagningen likaså och sen var det väl inte den mest klockrena träffen man sett men mål det blev det. Framåt skapades det ytterligare lägen men gästernas målvakt var på alerten och duktig på att stänga ytor. Bakåt såg det oerhört stabilt ut med jättarna Oliver Wågréus och Oliver Ohlsson som mittlås och tvillingarna Lindberg på ytterbacken. Innermittfältet med Salle och 01:an Felix Påhlsson klickade. Dessutom lyckades man komma runt på kanterna med Sebastian Hillgren och 02:an Genti Bulliqi. Den förstnämnde fick avlösning av en pigg 01:a; André Grahovac. Mozamel "Mozzi" Hamid fick en trivsam inhopparroll som spelförstörare för gästerna. Anfallarna gjorde precis vad dom skulle - mål. Första halvlek var Kulladals klart bästa för säsongen vilket cementerades av Jacks 2-0-mål precis innan paus. Salle slog en hörna som letade sig fram till nyligen A-lagsdebuterande Jack som skickade in bollen i nät. 


Andra halvlek inleddes skakigt. Hade det inte varit för inhoppande andramålvakten Nermin Smajlovic (Dominic Cica skulle ju lira med A-laget lördag) hade Eskilsminne kunnat vara ikapp och förbi tidigt i andra. En riktigt bra juniordebut för den kepsprydde 01:an. Efter den hjärtat-i-halsgropen-perioden jämnade Kulladal ut spelet. Salle tog fortsatt ett stort ansvar och tidigare inhoppande Filip Kutlesovski och utvilade Hillgren och Jack kunde komma in med fräscha ben. Särskilt många målchanser skapade man dock inte. Närmast var André efter en fin soloprestation ute till vänster, men bollen smet retfullt förbi högra stolpen. Eskilsminnes spelövertag borde renderat i mer än det offsidemål man hade med få minuter kvar men den efterlängtade effektiviten fann vi äntligen i det blå lägret. Skönt att det hårda slitet resulterar i en trepoängare och att laginsatsen således premieras. Fantastisk insats av lagkapten Salle om man måste framhäva någon ur mängden. Gott att anfallarna får scora, försvaret/målvakterna får hålla tätt och slutligen att dom yngre lirarna har en klar påverkan på insatsen. Med segern klättrar Kulladal någon placering och lämnar således nästjumboplatsen. Härnäst väntar Hässleholms IF på torsdag (röd dag) kl 13.


Fortsätt så J!

Av 1938 - Fredag 19 maj 22:09

Det är ett till viss del sargat Kulladalslag som åker till Nosaby på lördagen. Sebastian Rask har sedan tidigare tvingats lämna återbud på grund av sjukdom. På fredagen lämnade Martin Persson återbud på grund av lårskadan som gjorde att han hoppade av torsdagsträningen. Sen kom ett negativt besked även från Calle Nelin som också fått problem med ena låret. Dominic Cica gör sig därför redo för sin seriedebut i seniorsammanhang. Med Kulladals fina truppbredd ska det inte påverka alltför mycket. Truppen har prövats förr och ställts inför ännu trängre lägen. Däremot intressant hur tränarduon väljer att ställa upp laget. Eftersom jag har en begränsad påverkan på laguttagningen är det kul att sväva fritt. Comebackande Filip Ahlström går sannolikt in på mitten och sen hoppas jag på en Jörgen Mellberg bredvid Markus Swane på topp. Nu har ju Nosaby fyllt på med lite nytt folk men förra årets Nosaby skulle man hota i djupled och då vill man ha en snabb en bredvid den starka Swanen. Med Legendaren får man ett energiknippe som kan stänga av deras speluppbyggare Henrik Fribrock. Mattias Jurlander eller Primus Swenson in på högerkanten isåfall. Vi får helt enkelt se hur tränarna pusslar ihop det. Även Nosaby rapporterar skadeproblem på sin hemsida. 

Av 1938 - Torsdag 18 maj 21:45

Ny tuff match väntar Kulladal när man på lördagen åker till nordvästra Skåne för match mot seriefyran Nosaby. Motståndarna förlorade premiären mot Dösjöbro men har inte förlorat sedan. Segrar mot Hyllie och Bjärred samt en pinne hemma mot Olympic. Dessutom slog man IFK Trelleborg ur DM här i veckan. Liksom ifjol är det ett lag som gör många mål framåt men man har också släppt in mål i varenda match hittills. Senast Kulladal var i Nosaby segrade man med 6-0 efter en fenomenal insats där allt fungerade medan hemmalaget kanske inte hade sin bästa match för säsongen. Just den matchen gav sen upphov till det säkrade kontraktet i omgången efter. Matchen mot IFK Trelleborg senast värmde hjärtat. Även om vi flera gånger under fjolåret gjort bra matcher mot starka lag (Österlen, FC Rosengård, IFK Trelleborg) så blev det en poängmässigt svag utdelning. Nu plockade laget en övertygande trea och bekräftade det faktum att man utvecklats en hel del jämfört med ett år tillbaka. Det skapar fortsatt energi, välbehövlig för att kunna utmana om poäng i alla matcher. För samtidigt som man nu fått bevis på att Kulladal kan slå de flesta lag vet vi att utan en ordentlig arbetskapacitet kan vi tappa poäng mot i stort sett alla lag. Det gäller bibehålla nittiominutersinsatsen. Truppen har varit sjukdoms- och skadedrabbad under veckan som gått. Definitivt är att Sebastian Rask (sjuk), Marcus Sandén (skadad) och Calle Stenberg missar matchen. Dessutom testas Martin Persson sent efter att ha gått av torsdagsträningen med känning i baksida lår. 


NOSABY - KULLADAL

OMG 6, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

LÖRDAGEN DEN 20MAJ KL 14

NYA VALLBJÖRKA, KRISTIANSTAD


Truppen


21. Calle Nelin

22. Dominic Cica

2. Filip Jönsson

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Primus Swenson

6. Martin Persson

7. Jörgen Mellberg

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Ahlström

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

14. Tobinho Sjöbäck

15. Tim Rickbo

16. Dennis Rickbo


VS:

 

      
Bildat19381956
HemmaplanKulladals IPNya Vallbjörka
Form-OFVV-FVOV
Fem senaste

Hyllie (H) 2-2

Olympic (B) 1-2
Bjärred (H) 2-0
IFK Trelleborg (H) 3-1

Dösjöbro (B) 1-2
Hyllie (B) 8-2
Olympic (H) 1-1
Bjärred (B) 2-1

Tabellplacering5. Kulladal 4 2 1 1 8-5 7p4. Nosaby 4 2 1 1 12-6 7p
Hemma/Borta

Borta:
11. Kulladal 1 0 0 1 1-2 0p

Hemma:
7. Nosaby 1 0 1 0 1-1 1p

Fem års möten

2016, div 3 SG: Nosaby - Kulladal 0-6 (Sebastian Rask 2, Filip Gavran, Calle Stenberg, Tobinho Sjöbäck, Martin Persson)
2016, div 3 SG: Kulladal - Nosaby 2-2 (Daniel Jansson, Filip Ahlström)

Skyttekung

Sebastian Rask, 6mål

Julian Grozdanovski, 6mål
Andreas Dahlbom, 6mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

KFF-tipsets hemsida och alla deltagares tips hittar ni här.

 

 
Från genomgången senast Kulladal spelade på Nya Vallbjörka, då vann man med 6-0.

Av 1938 - Torsdag 18 maj 09:22

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Fredag19.00
   Eslöv kommer från en spelledig helg eftersom matchen mot BW spel inställd. Men helgen innan imponerade laget genom att bli första lag att slå seriesuveränen Dösjöbro. Nu väntar den förväntade slagpåsen Hyllie som kom till korta mot Lödde senast. Allt annat än en hemmaseger överraskar. 
Lördag14.00  Efter segern mot Trelleborg senast åker Kulladal till årets längsta och en av de svåraste bortamatcherna. Inför matchen ligger lagen på samma poäng. Ifjol slutade matchen med en 6-0-seger till Kulladal. Målglada Nosaby kommer från en 2-1-seger mot Bjärred och har inte förlorat sedan premiären mot Dösjöbro. Dock har man släppt in mål i samtliga matcher här i säsongsinledningen. 
 15.00  Ett möte mellan två tippade topplag. Men det är bara Olympic som har levt upp till det hittills. En tajt 1-0-seger mot Lund befäste andraplatsen i serien. Man imponerar både offensivt och defensivt. Löddes 6-0-seger mot BW90 försvinner och efter fyra matcher har laget sex poäng. Vill man hänga med toppen behövs det nog poäng här. 
Söndag17.00  Ett viktigt söndagsmöte i botten där lagen bara skrafsat ihop en respektive tre poäng hittills. Bjärred kommer från fyra raka förluster medan Lund efter att ha fått sin seger mot BW struken nu befinner sig på jumboplatsen. Sexpoängsmatch, ångestmöte kalla det vad ni vill. 
Måndag19.00  

Ett härligt möte på måndagskvällen. Förväntade topplaget Trelleborg tar emot serieledarna Dösjöbro. Efter en trög inledning tog Trelleborg två raka segrar men så satte Kulladal en käpp i hjulet i lördags. Nu väntar svårspelade Dösjöbro som formligen krossade ett enligt rapporterna svagt Hörby senast (5-2). Ett Hörby som för övrigt får spelledigt denna helg. 


Tabell

 LagMVOF Mål
1.Dösjöbro510-5 12p
2. Olympic57-3 11p
3. IFK Tbg5

7-7 8p 
4. Nosaby412-6 7p
5.Kulladal8-5 7p
6. Hörby59-11 7p 
7.Lödde47-4 6p
8. Eslöv46-6 5p
9.Bjärred507-8 3p 
10.Hyllie7-22 2p 
11.Lund44-7 1p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Meriton IstrefiLödde7
2.Julian GrozdanovskiNosaby6
 Andreas DahlbomNosaby6
 Sebastian RaskKulladal6
5.Fisnik AlajHörby5
 Robin ForsDösjöbro5
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

Nästa omgång (7)

Torsdag 25maj

Hyllie - Hörby (14)
Bjärred - Lödde (19.30)

Lördag 27maj

Olympic - Eslöv (13)

Nosaby - IFK Trelleborg (14)

Kulladal - Lund (14)


(Dösjöbro står över omgången)

Av 1938 - Onsdag 17 maj 10:56

Idag kom det väntade beskedet att BW90 utesluts ur div 3 SG. Det ger den nya tabellen nedan. Det innebär också att Kulladal får ett fyra dagar längre sommaruppehåll eftersom matchen mot BW90 i början på augusti inte kommer att spelas. Första matchen efter sommaren blir nu Olympic hemma den 6aug. Resultat 0-3 på första matchen av KFF-tipset kommer att behållas. 


Tabell

 LagMVOF Mål
1.Dösjöbro510-5 12p
2. Olympic57-3 11p
3. IFK Tbg5

7-7 8p 
4. Nosaby412-6 7p
5.Kulladal8-5 7p
6. Hörby59-11 7p 
7.Lödde47-4 6p
8. Eslöv46-6 5p
9.Bjärred507-8 3p 
10.Hyllie7-22 2p 
11.Lund44-7 1p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

 

Skytteliga (topp 5 och Kulladalare)

Plac.SpelareLagMål
1.Meriton IstrefiLödde7
2.Julian GrozdanovskiNosaby6
 Andreas DahlbomNosaby6
 Sebastian RaskKulladal6
5.Fisnik AlajHörby5
 Robin ForsEslöv5
...Eddie EkbladKulladal2
...Daniel JanssonKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Tobinho SjöbäckKulladal1

 

Nästa omgång (6)

Fredag 19maj

Eslöv - Hyllie (19)

Lördag 20maj

Nosaby - Kulladal (14)

Olympic - Lödde (15)

Söndag 21maj

Lund - Bjärred (17)
Måndag 22maj

IFK Trelleborg - Dösjöbro (19)


Hörby skulle mött BW90 och står därför över omg 6

KFF-tipset

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

Tabell

  Lag M V O F  Mål
1.  Olympic 15 11 32-15 35p
2.  Nosaby 14 11 47-15  34p
3. Kulladal 14 28-17  27p
4.  IFK Tbg 15

4

25-21  23p 
5.  Eslöv 14 6 27-24  22p
6. Dösjöbro 15 6 24-30  20p
7.  Hörby 15 35-43  19p 
8. Lund 14 21-21 16p 
9. Lödde 14 7 15-16  15p
10. Bjärred 15 3 10 18-27  9p 
11. Hyllie 15 11 16-60 4p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

Nästa match

 vs                         

 

Omg 16, div 3 SG

Lördagen den 26aug kl 14

Kulladals IP, Kulladal

Föregående match

0-2                      

 

0-1 Dennis Rickbo (61)

0-2 Dennis Rickbo (93)

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se