1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

ANNONS
Av 1938 - 7 oktober 2016 10:00

Dags för den traditionella A till Ö-sammanfattningen av säsongen. Detta utmärkta verktyg för att försöka sammanfatta vår första säsong i div 3 på fem år och vår första kontraktsförlängning med divisionen på tio år. Trevlig läsning!


Aprilskämtet i år var att Kulladals gräs skulle behövas läggas om. Det skapade viss panik på kansliet men rätt kul att så många gick på det. Det blir svårare och svårare att pricka ett gå-på-bart skämt. 


Bussresorna var tillbaka för första gången sedan 2009 då A-laget hamnade i en västlig div 4. Efter oavgjort, förlust och förlust talades det om en förbannelse. Byte av busschaufför, större buss, tränaren fick ta alternativt färdmedel och det faktum att bussförbannelsen inte kunde stå emot vårt röda bortaställ gjorde till slut att vi tog en buss-seger mot Nosaby - med 6-0. 


Calle var sannerligen namnet för året. Calle Nelin och Calle Stenberg kokade ihop sju matchens lirare under året. De båda golfpolarna har levererat i sin första div 3-säsong på många år. 


Det var nog en del som höjde på ögonbrynen när Kulladal anmälde sig till den svåra reservlagsserien och visst förväntade man att laget skulle få det tufft men att det skulle bli en nyttig erfarenhet. Laget imponerade dock stort och var i början hösten ännu med i kampen om seriesegern. Av olika förklaringar hamnade man sen i en svacka men en slutplacering som nummer fyra är bättre än vad många vågat hoppas på. 


En trea i Tomelilla! När hände det senast?! Segern satte oss i förarsätet i kontraktsstriden och skulle jag tvingas peka ut en match som var viktigare än alla andra så väljer jag den. Inte den bästa på något sätt, men den viktigaste... 


Fyra nya lag mötte Kulladal inför årets säsong. Hanaskog, Wormo, Dösjöbro och Nosaby var alla lag som Kulladal inte mött (i seriesammanhang) i modern tid är väl bäst att tillägga. 


Grannarna hade inga roliga säsonger. Det stod tidigt klart att Olympic skulle trilla ur tvåan efter bara ett år, för första gången sedan 2009 spelar nu lokalrivalerna i samma serie. Lindeborg hade den ena matchbollen efter den andra att faktiskt säkra kontraktet i div 5 men förluster mot jumbon och nästjumbon gjorde att bröderna Nilssons Barrikaden gick förbi och även i år tvingas Lindeborg kvala för att hålla sig kvar i femman. 


Hemvändarnas år var detta. Eddie Ekblad (Höllviken), Filip Jönsson (Husie) och Joakim Söderlund (LB 07) kom att stärka ett redan starkt försvar. Försvaret gjorde ännu en stark säsong och det kom att bli lagdelen att förlita sig på när det körde fast framåt. 


Istället för träning gick vi en torsdag i september och såg Malmö FF mot Elfsborg. Ingen spelmässig stormatch precis men ändå ett trevligt avbrott från kontraktsstrid. Erdal Rakips mål på övertid känns så här i efterhand extremt viktigt. 


Jörgen Mellberg. Legendar och förebild. "Statham" är som en flaska vin och blir bara bättre för var säsong som går. Låt oss se om han gör en Totti och spelar fotboll över sin 40års dag. Hoppas, hoppas. Sen väntar 1938:s wall of fame... 


Kågeröd, tränade av förre Kulladalsliraren Johan Isgren blev sommarens sparringpartner. Lagens andra möte under året efter att man träningsspelat på IP under försäsongen. Kulladal vann båda dom mötena. Kågeröd imponerade dock mest i seriespelet då dom slutade sexa i div 3 SV. Om lagen möts i kommande års serie låter vi vara osagt men klart är att tränare Isgren inte fortsätter över nästa säsong. 


LB 07 fortsatte att "leverera" spelare till Kulladal när Joakim Söderlund, Stefan Vagic och Viktor Celan i år gjorde Filip Ahlström och Filip Gavran sällskap. Åt andra hållet gick målvakten Morgan Nielsen som tröttnade på att sitta på bänken och ville prova nytt. 


Mellqvist-familjen har inte bara en talangfull fotbollslirare i Johan man kan också det här med att bjuda på kräftskiva. F-n va trevlig tillställning! Tack för alla kvällsbjudningar under året! 


Nicholas Reilly som ifjol gjorde succé på yttermittfältet lyckades inte ta sig ur sitt skadehelvete och förblev borta hela säsongen. Det hade varit oerhört kul att se hur Nick klarat sig i div 3 med sin modiga och uppoffrande spelstil. Vi saknar dig Nick!


Oxie som ju åkte ur Kulladals serie ifjol rasade igenom femman också. En jobbig tid för klubben som rätt nyligen bildades via sammanslagningen av Oxie IF och BK Vången. Även Svedala riskerar att trilla igenom femman, man har dock ett kval mot Landskronalaget Fram som livlina. Redan inne på ämnet kan vi även konstatera att Husie får börja om div 5 efter att ha trillat igenom fyran. 


Persson! 22 av 22 spelade matcher. Lagets motor har stått för en strålande säsong på mitten och har ännu en gång motbevisat eventuella skeptiker. Das U-Boooot!


Quizet som vi hade under samkvämet i våras avslutade en riktigt trevlig dag som började på Hyllie Sportcenter och avslutades på Toban. Lag Bruce (Bruce, Samuel, Jonte, Arre) hämtade till slut hem segern i en lång trekamp (beachvolleyboll, pingis, fotbollsquiz).  


Rosengård blev motståndare i tredje omgången av DM efter 3-0-segern mot Ramlösa i första matchen. En riktigt tuff bortamatch mot dåvarande serieledarna i div 2 SG. Kulladal stod dock upp på ett bra sätt och hemmalagets två mål kom först under matchens sista kvart. 


Swenson, vår eminenta speaker måste få några ord här. Det har varit väldigt trevligt att ha en kontinuerlig speaker och musikansvarig, som dessutom föredrar Volbeat - woho! 


Tipset fortsatte även över denna säsong. Nisse Falk och Patrik Swenson plockade hem förstaplatserna under vårens respektive höstens upplagor. Nytt för året var tvåpoängarna vid rätt "utgång" som skapade mer nerv i sammandraget. Bloggen fick äntligen kamma hem en pengagivande plats när det blev till en andraplats under hösten - det dröjde bara fem år. 


Utan Ulla Persson kan Kulladals verksamhet läggas på is. Men det är nog inte bara det. Skulle jag ha en dålig dag blir den omedelbart mycket bättre när jag möter Ulla. En lördagseftermiddag utan Ulla är otänkbart, Du är bäst! <3


Vellinge levererade två starka spelare under vintern. Sebastian Rask visade direkt sin nytta med att vinna poängligan (åtta mål och tio framspelningar), detta under debutsäsongen i div 3. Tim Rickbo tog ingen startplats i A men kom att bli en ovärdelig kugge i U-laget och en stark back-up att kasta in vid behov i A-laget, vilket inte minst hans nio inhopp visar. 


Wormo var onekligen seriens stora utropstecken, åtminstone fram till sista omgångarna då man kollapsade något. Den klarade kvalplatsen gjorde nog sitt till men så klart påverkades man av de många skadorna. Landskronalaget värvade klokt och hemvävt som nykomling i trean och länge var man enda lag som lyckades utmana Österlen. Låt oss se hur det går för Wormo i div 2-kvalet mot Varberg. 


Xabi Alonso, fotbollsgeniet Vad sägs om detta målet som var Bundesligas första denna säsong...


Ymorvallen blev ingen skådeplats för Kulladalslirarna denna säsong. Det var annars lite av en favoritarena för oss då vi under 2013-2015 inte förlorade en match där. Jag kan sakna mötena mot FC Trelleborg. Alltid välspelade, dramatiska och jämna. 


Zoltan Szabo kom tillbaka som målvaktstränare vilket gjorde att Calle Nelin kunde fokusera på sitt eget målvaktsspel och inte behöva hålla i målvaktsträningen. Ett extremt nyttigt tillskott till truppen framförallt för våra tre målvakter, men hans erfarenhet kom också väl till pass i övriga delar av fotbollsverksamheten. 


Årets mål kommer inte att högprofileras såsom förra året. Detta av två anledningar: 1. Vandringspokalen gick i sönder hos senaste innehavaren och 2. Några videoklippt likt Paul Reillys förra säsongen har vi inte att tillgå. Men får bloggen välja blir det Filip Gavrans 1-1-mål i hemmamötet mot Lödde i omg 21 där han elegant placerar in bollen i vänster kryss - kyligt framspelad av Sebastian Rask. 


Äntligen lyckades det Kulladal att bibehålla sin div 3-status. Senaste man lyckades med bedriften var det säkrade kontraktet 2006 som innebar att man spelade kvar i serien även 2007. 


Österlen FF. Vilken imponerande säsong man gjorde. Sejouren i div 3 blev kortvarig och på ett utklassningsvis återtog man sin plats i div 2. Mladen Blegojevic lyckades skapa ett lag trots det stora utbytet av spelare. Laget grundades i defensiven vilket de femton (!) hålla nollorna och ett enda insläppt mål på bortaplan bekräftar. Se om man denna gång lyckas skapa ett slagkraftigt lag i tvåan, senast gick det ju sådär. 

ANNONS
Av 1938 - 6 oktober 2016 10:00

Traditionsenligt följer årets-utnämningarna här veckan efter sista A-lagsmatchen. Trevlig läsning! 

 

A: Sebastian Rask U: Stefan Vagic

       

                

    

Nyförvärvet från Vellinge kom in som en frisk fläkt i en redan stark Kulladalstrupp. Visade tidigt var skåpet skulle stå med bland annat ett hattrick i träningsmatchen mot div 3-kollegan Kågeröd. Blev sedan premiärskytt mot Hanaskog och såg bland annat till att Kulladal hämtade sin första seger i Tomelilla på år och dar. Hade liksom övriga laget en svacka i början av hösten där målskyttet gick i stå men den visade sig tillfällig. Rasken var en av kandidaterna till att ta hem den interna skytteligan inför säsongen men det som imponerar mest är de många framspelningarna och att han med sina mål och assist legat bakom arton av lagets trettio mål. Av Kulladals sista nio mål låg anfallaren bakom åtta av dom. Har trots allt en hel del att lära på nivån men har stått för en debutsäsong i div 3 som bådar gott inför framtiden.  

 

Stefan kom att bli en nyttig spelare i det U-lag som stod inför sin kanske tuffaste serieutmaning på flera år. En spelare som gör allt för laget, aldrig gnäller och jobbar på oavsett var han får spela - anfallare eller tillbakadragen anfallare. Hans riv och slit på plan gjorde att laget vann många bollar högt upp i plan och det gjorde man många mål på. Hans för fotbollen obekväma arbetstider har begränsat Stefans träningsmöjligheter och därmed chanser att på allvar utmana om en plats i A-laget. Startade bara en match (Wormo borta) och gjorde fem inhopp, men det var ofta spelminuter som lovade mer. Härlig lirare. 

 

Tidigare års vinnare:

2015: Arlind Tahiri och Noah Christoffersson

2014: Arlind Tahiri och Johan Mellqvist

2013: André Håkansson och Edward Asamoah

2012: Andy Borg och Jimmy El-Jaleb

2011: André Håkansson och Jimmy El-Jaleb

 

Årets spelare kommer presenteras i samband med lördagens truppsammankomst innan dom läggs upp på bloggen

Av 1938 - 5 oktober 2016 14:00

Det var ju egentligen avgjort och sammanfattat på tipsets egna hemsida redan i måndags men det är först nu jag fick lite tid över att skriva om det. Vårens vinnare Nisse Falk var länge med om slutsegern även i höst men fick till slut se sig omsprungen med några matcher kvar. Istället kammade Patrik Swenson, vår eminente speaker hem slutsegern. Man får väl anta att alla matcher som speaker gett något inte bara för aktörerna på plan! För första gången under KFF-tipsets historia lyckades också undertecknad kamma hem ett slutpris med andraplatsen. Tredjeplatsen delades av vår egen Sebastian Rask och Kulladalsprofilen Perra. Alla resultat är redovisade här men för enkelhetens skull kommer här pristagarna:


Slutställning

1. Patrik Swenson, 21p - 2,070kr

2. Blogg1938, 20p - 1,035kr

3. Perra, 18p - 172kr

     Sebastian Rask, 18p - 172kr


KFF-tipset återkommer så klart till våren. Se till att vässa era pennor tills dess!

Av 1938 - 5 oktober 2016 11:18

Traditionsenligt följer årets-utnämningarna här veckan efter sista A-lagsmatchen. Trevlig läsning! 


A: Martin Persson U: Viktor Celan

                             

     

                
     

Från årets försvarare förra året till årets mittfältare denna säsongen. Det krävs en Martin Persson för det, och det dessutom i en division högre upp. Innermittfältaren har startat samtliga seriematcher denna säsong och således varit en av lagets viktigaste. Ingen poängkung så här över trettioårsstrecket men desto viktigare i speluppbyggnaden och försvarsarbetet. Fick trots allt sätta dit sitt första mål sedan 2014 när han prickade in slutresultatet i Nosaby. Om man fortsätter i rent anatomiska termer och utdelar ryggraden till Danne, hjärtat till Mellberg så får MP hjärnan. MP:s egna kropp verkar hålla bättre än på flera säsonger och låt oss hoppas att den trenden håller i sig över 2017.

 

Celan hade en grym vårsäsong som defensiv mittfältare i det U-lag som efter våren satt i förarsätet till att faktiskt ta hem hela serien. Hösten kom han inte riktigt upp i vårens klass men sett över hela säsongen gör han det bra. Fick chansen i A-laget via de två DM-matcherna under våren men mer spel än så blev det inte för 18-åringen som har en ljus framtid för sig. Med rätt utveckling skulle han kunna formas till en stark tvåvägsspelare. Framtiden på Kulladals innermittfält ser väldigt trevlig ut med Mellqvist (född 99), Swenson (född 00) och Celan (född 98) som mer eller mindre redan visat sitt värde i A-truppen.


Tidigare års vinnare:

2015: Filip Ahlström och Aslan Hamadi

2014: Filip Ahlström och Alex Mårtensson

2013: Tobinho Sjöbäck och Denniz Salih

2012: Robin Svensson och Christoffer Bengtsson

2011: Joel Bang Berg och Mattias Stigsson

Av 1938 - 4 oktober 2016 10:00

Traditionsenligt följer årets-utnämningarna här veckan efter sista A-lagsmatchen. Trevlig läsning! 


A: Daniel Jansson U: Tim Rickbo

                       

    

 


                
   

Återigen stod laget för en stark försvarsmässig säsong och det som nykomlingar i div 3. Ryggraden i det här försvaret och egentligen i hela laget heter Daniel Jansson. Lagkaptenen har återigen visat sig oumbärlig och är naturligtvis en stor anledning till de sex hållda nollorna under året. I hemmamötet mot Nosaby gjorde han också sitt obligatoriska mål (Danne snittar ju lite över ett mål per säsong sedan han kom upp i A-laget). I tredje sejouren (2007, 2012, 2016) fick han så äntligen vara med om att hålla kvar sin moderklubb i div 3. Har redan nu förtjänat sin plats i bloggens kommande wall of fame men kommer förhoppningsvis bidra i flera säsonger framöver. 

 

Tim som inför året kom från Vellinge IF fick tidigt skola om till mittback i U-laget, eftersom laget återigen drabbades av mittbacksbrist. Men den passningsskicklige innermittfältaren tog uppgiften med den äran och stod för en stark säsong där laget länge var med och slogs om topplaceringar. Har under hela säsongen fått agera back-up i A-laget och det på en position som han faktiskt sällan spelade matcher på - inte jättetacksamt. Har dock via flera inhopp visat sig hållbar även på den nivån. Fantastisk känsla i högefoten. Övertygad om att han efterhand kommer vara redo för en startuppgift i div 3.  


Tidigare års vinnare:
2015: Martin Persson och Morgan Nielsen

2014: Calle Nelin och Denniz Salih

2013: Hozan Faridoon och Jonathan Malmqvist

2012: Eddie Ekblad och Hozan Faridoon

2011: Daniel Jansson och Hozan Faridoon

Av 1938 - 3 oktober 2016 18:45

Statistik tävlingssäsongen 2016 (A) 


 Serie      Cup     
SpelareMaMålAssGulaRödaMvp MaMålAssGulaRödaMvp
Arlind Tahiri9322-- 1-----
Aslan Hamadi3----- 1-----
Calle Stenberg201-2-3 1
Daniel Jansson21121 1-1
Eddie Ekblad19156-1 --
Filip Ahlström15311-- -
Filip Jönsson8--2-- ------
Filip Gavran164111 --
Joakim Söderlund15-11-1 1-----
Johan Mellqvist1912--2 2-----
Jörgen Mellberg16112-1 1----1
Marcus Sandén9--1-- 1-----
Martin Persson

22

112-2 -
Mattias Andersson

5

----- 11----
Mattias Jurlander11 131 1
Nicholas Reilly1----- 1-----
Oguzcan Avci16111-- -
Pierre Svensson1--1-- 21----
Primus Swenson1----- ------
Robinn Sander1----- ------
Sebastian Rask19810813 2-31-
Stefan Vagic6----- ------
Tim Rickbo9----- -
Tobinho Sjöbäck21455-1 
Viktor Celan------ 2-----

Målvakter

 Serie      Cup      
SpelareMaHNAssGulaRödaMvp MaHNStrAssGulaRödaMvp
Calle Nelin             215---4 -------
Jimmie Andersson11---- 11-----
Morgan Nielsen------ 1------
Av 1938 - 3 oktober 2016 12:48

Omg 22

 

Dösjöbro - Nike 1-4

Hanaskog - Bromölla 0-7

Flagg - Kulladal 2-2

Lödde - Wormo 1-2

Nosaby - Österlen 0-3

Tomelilla - IFK Trelleborg 1-2

 

Vilken fantastisk avslutning på serien för Lommalaget Nike. Tredje (!) raka segern kom i bortamötet med Dösjöbro, som på det senaste haft stor otur med allvarliga knä- och hälseneskador. Nike tog ledningen genom Niklas Olsson efter tio minuter och även om den kvitterades redan arton minuter senare så var det Nikes eftermiddag. 2-1 i paus blev 4-1 efter full tid. Man kan inte låta bli att tänka om Nike bara kommit igång tidigare. Skeptiker hävdar säkert att man bara varit bra när andra lag inte haft nåt att spela för, men till exempel vinsten mot Flagg kom när Kirsebergarna hade kontrakt att spela för. I övrigt var det sista matchen både för Nikes tränare Jonas Wramner och Dösjöbros tränare Johan Augustsson som båda har meddelat att årets säsong blev den sista vid rodret. Nämnas bör även Dösjöbros anfallare Fredrik Lövgren som med sina 19mål (precis hälften av lagets samtliga) vann seriens skytteliga, där är för övrigt tredje raka säsongen han vinner en skytteliga då han även gjort det i femman och fyran. Imponerande minst sagt. 


Bromölla sopade banan med Hanaskog i ett annat derby i avslutningen av serien. Calle Nilsson blev med sina tre mål bästa målskytt i 7-0-vinsten. Bromöllas alltid läsvärda referat efter match innehöll till och med ordet fotbollspropaganda. Hanaskogs sejour i div 3 blev tvåårig och nu får man börja om i fyran. Bromölla gick återigen igenom en säsong där man var för bra för bottenstrid men hade en alldeles för svag vår för att utmana om en topplats. 2017 gör man sin åttonde raka säsong i div 3. Bloggläsaren kanske tycker det tjatas lite väl mycket om detta faktum men när man betänker att nära hälften av lagen lämnar divisionen (antingen upp eller ner) varje säsong så är det ett intressant faktum. Segern samtidigt som Nosaby förlorade innebar också att Bromölla för första gången sedan 2006 hamnade före lokalrivalen i seriesystemet. 


Wormo tog en efterlängtad seger när man på imponerande vis kämpade ner serietrean Lödde på bortaplan. Därmed satte man stopp för en tre matcher lång förlustsvit. Matchhjälte blev Ludvig Hegdal som satte 2-1 på övertid - hans första mål för säsongen! Vinsten är välkommen inför kvalet som inleds kommande helg. Som nämnt tidigare möter man Varberg i ett dubbelmöte. Vinnaren där får sedan möta tolvan i div 2 SV G - just nu Torslanda. Matchen var tränare Daniel Diethelms sista för Lödde. 


I en regnpräglad tillställning lyckades det Österlen att hämta hem en 3-0-seger och förbli obesegrade serien igenom. Dessutom lyckades man hålla en ny nolla bakåt, den femtonde på tjugotvå matcher och på säsongens elva bortamatcher släppte man bara in ett enda mål (Tomelilla borta i omg 10). Till slut vann Österlen serien med tretton poäng ner till Wormo. En oerhört imponerande säsong är över och nu återstår att se om Österlen är bättre förberett för div 2 än förra gången man var uppe - då åkte man ju ur direkt. Det ska iallafall bli intressant att följa detta kompletta lagbygge i nästa säsongs div 2 S G. Nosaby avslutade inte hemmasäsongen särskilt väl (0-9 två sista matcherna) men får ladda batterierna till nästa säsong. En snabb kalkylering över vilka lag som trillar ur tvåan och kommer upp från fyran gör gällande att Kulladal inte kommer möta laget nästa säsong, se om SvFF kommer fram till samma beslut. 


Flagg fick hjälp av sin gamla tränare Daniel Lindgren att klara återkvalplatsen. Hans IFK Trelleborg vann nämligen med 2-1 ute i Tomelilla och befäste därmed sin fjärdeplats. En besvikelse med tanke på utmanarpositionen man hade inför säsongen. Men det finns mycket att ta av hos "Zebrorna" och utan ett storsatsande lag (som det ser ut nu) får man nog ha favoritskapet i nästa säsongs div 3 SG. Isak Björklunds kvittering samtidigt som Kulladal hade kvitterat på Dalhem gav nog hopp på och kring idrottsplatsen men med Joan Hofvanders (tidigare Flagg!) 2-1-mål med tjugo kvar släcktes allt hopp. Tomelilla får börja om i div 4. 


Tabell

 

 LagMaVOF Mål
1. Österlen221840+4458p
2.Wormo221435+1945p
3.Lödde221156+1538p
4. IFK Tbg221147+1437p
5.Bromölla2211110+934p
6. Nosaby221048-334p
7.Dösjöbro22949-531p
8. Kulladal22697-427p
9.Flagg226511-423p
10.Tomelilla2263

13

-1021p
11. Nike225314-1518p
12.Hanaskog220517-605p

Skytteliga

 

 SpelareLagMål
1.Fredrik LövgrenDösjöbro19
2.Daniel JovanovicIFK Tbg14
 Jim NylanderÖsterlen14
 Kristian MjörnmanLödde14
5. Karl RydhögNosaby13
6. Nils RunnbergLödde11
7. Niklas TidbladBromölla10
...Sebastian RaskKulladal8
...Filip GavranKulladal4
 Tobinho SjöbäckKulladal4
...Arlind TahiriKulladal3
 Filip AhlströmKulladal3
...Calle StenbergKulladal1
 Daniel JanssonKulladal1
 Eddie EkbladKulladal1
 Johan MellqvistKulladal1
 Jörgen MellbergKulladal1
 Martin PerssonKulladal1
 Mattias JurlanderKulladal1
 Oguzcan AvciKulladal1

Presentation


Välkommen till bloggen om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

ReklamVälkommen till Gasolin! Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma, vi visar matcher och intressanta sportevenemang på våra två storbilds-TV.

www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

Slutställning

 

  Lag Ma V O F  Mål
1.  Österlen 22 18 4 0 +44 58p
2. Wormo 22 14 3 5 +19 45p
3. Lödde 22 11 5 6 +15 38p
4.  IFK Tbg 22 11 4 7 +14 37p
5. Bromölla 22 11 1 10 +9 34p
6.  Nosaby 22 10 4 8 -3 34p
7. Dösjöbro 22 9 4 9 -5 31p
8.  Kulladal 22 6 9 7 -4 27p
9. Flagg 22 6 5 11 -4 23p
10. Tomelilla 22 6 3

13

-10 21p
11.  Nike 22 5 3 14 -15 18p
12. Hanaskog 22 0 5 17 -60 5p


Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

Nästa match

vs 

  

Gruppspel, NH-Cupen

Söndagen den 22jan kl 09.22

Nils Holgersson Hallen, Skurup

Föregående match

2-2 

1-1 Filip Gavran (23)

1-2 Tobinho Sjöbäck (29)      

KFF-tipset

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se