1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Torsdag 20 april 22:15

Då har det så äntligen blivit dags för himmapremiär!  Premiären mot BW90 kan vi skönt nog lägga till handlingarna med den trea vi fick med oss. På lördagen tar Kulladal emot grannen i väst, Hyllie som haft en minst sagt brokig väg fram till seriestarten i förra veckan. Med en i stort sett ny trupp ställdes man mot Bjärred i premiären, ett lag som man slog båda gångerna i div 4 SV ifjol - nu fick man stryk med 1-6. Naturligtvis kommer det ta tid innan Hyllie blir ett slagkraftigt lag men nog finns tillräcklig individuell kompetens för att störa lag i denna serie. Det fick vi erfara i MM-gruppspelet där Hyllie ställde laget lågt och gav oss bekymmer även om vi till slut vann med 1-0. Något liknande kan vi nog förvänta oss på lördag. Förra året hade vi stora problem att få rull på bollen mot lag som backade hem, i träningsmatcherna har detta därför varit första prioritet. Det ska bli intressant att se vad försäsongen gett oss i det avseendet. Efter första matchen har några spelare skavanker. Mattias Jurlander har hämtat sig fint från sin skada som tvingade honom att utgå i premiären, däremot har Martin Perssons fot inte läkt så han missar lördagens match. I övrigt är truppen intakt. Noterbart är att legendaren Jörgen Mellberg och en av truppens yngsta, Primus Swenson som gjorde seriedebut mot Flagg i höstas är nya i truppen jämfört med senast.  


KULLADAL - HYLLIE

OMG 2, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

LÖRDAGEN DEN 22APRIL KL 14

KULLADALS IP, KULLADAL


Truppen


21. Calle Nelin

99. Dominic Cica

2. Filip Jönsson

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Primus Swenson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Ahlström

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Andreas Pajus

14. Tobinho Sjöbäck

15. Stefan Vagic

16. Dennis Rickbo

17. Jörgen Mellberg


VS:

                              
Bildat19381930 (Vintrie)
HemmaplanKulladals IPHyllie IP
Form----V----F
Fem senaste

BW90 (B) 3-0

Bjärred (H) 1-6

TabellplaceringDiv 3 SG:
2. Kulladal 1 1 0 0 3-0 3p
Div 3 SG:
12. Hyllie 1 0 0 1 1-6 0p
Hemma/Borta

Hemma:
(första matchen)

Borta:
(första matchen)

Fem års möten

Malmömästerskapen, 2017: Kulladal - Hyllie 1-0 (Stefan Vagic)
Träningsmatch, 2012: Kulladal - Hyllie 5-2 (Oskar Hemby 3, Andy Borg, Luftim Vejseli)

Skyttekung

Sebastian Rask, 3mål

Yousef El Beyrouti, 1mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

 

KFF-tipsets hemsida och alla deltagares tips hittar ni här.

 

  Precis innan avspark i februari månads MM-match som Kulladal vann med 1-0 efter mål av Stefan Vagic

ANNONS
Av 1938 - Onsdag 19 april 22:45

DagKlHemmaBortaSlutresultat Målskyttar 
Fredag19.15
    Nykomlingen Lunds SK förlorade första matchen mot en annan nykomling, Hörby. Enligt rapporterna gjorde man en bra första halvek där man förtjänade mer än 1-1 men tappade i andra. Bättre gick det då för Dösjöbro som slog tillbaka tippade topplaget Nosaby med 2-1. Att notera från den matchen: Det var inte notoriske målskytten "Löken" som gjorde målen, utan Niklas Ganneby. Ett starkt resultat. En annan match nu där man kanske måste föra spelet med mindre omställningar till följd. 
Lördag13.00 
  Ett på många sätt intressant möte. Trots olika poängutdelning imponerade båda lagen i premiären. Olympic som kanske förtjänade mer än en pinne mot IFK Trelleborg och Bjärred som krossade Hyllie med 6-1. Det är också en match mellan två välspelande fotbollslag. Dessutom är det en speciell match för Bjärreds tränare Jörgen "JP" Persson som fostrades i dom gröna innan han kom till Malmö FF. 
 14.00      BW90 åker alltså till Kristianstad utan fyra avstängda spelare. Den trupp man lyckas få ihop tror jag har väldigt små chanser att hämta hem poäng. Nosaby förlorade visserligen premiären och hade ifjol en svag hemmastatistik men det här bör man plocka hem utan svårigheter. 
 14.00 
   Malmöderby redan i andra omgången! Hyllies premiär visade att man inte lyckats spela ihop sin nya trupp på ett tillfredsställande sätt. Vet inte hur mycket man sen kan göra på en vecka men Kulladal ska akta sig för underskattning. Utan den energi och inställning som byggt upp lagets spel kan man få svårt mot alla lag, det syntes inte minst mot bottenlagen Hanaskog, Tomelilla och Nike 2016. Det här blir lite av ett examensprov på huruvida vi kan föra matcher mot lag som backar tillbaka, det gjorde nämligen Hyllie i vinterns MM-match som slutade med en knapp 1-0-seger för Kulladal. 
 14.00     Eslöv får verkligen bekänna färg här i inledningen av sin comeback till div 3. Efter en bra match mot Lödde som trots det slutade i förlust i premiären åker man nu till Vångavallen för årets kanske svåraste bortamatch. "Zebrorna" imponerade inte särskilt i sin första match men på trots av det lyckades man hämta hem en poäng och med lite tur fått med sig ännu mer då man spelade med en man mer i slutet av matchen.
 15.00

   

  
  Med viss möda lyckades det båda lagen att vinna sina premiärer med 3-2. Oerhört starkt av Lödde att vända ett 0-2-underläge (plus missad straff av Eslöv) till seger på bortaplan. Även om spelet kanske inte satt perfekt fick Hörby något av en kalasstart på säsongen med mål direkt av skyttekungen Fisnik Alaj och seger mot en nykomling och tillika förmodad konkurrent i kampen om nytt kontrakt. Tuff match nu. 

ANNONS
Av 1938 - Onsdag 19 april 22:40

Eslöv - Kulladal 4-3 (2-1)

K: Salm Mohammed, Stefan Vagic, Andreas PajusAv 1938 - Onsdag 19 april 13:47

Ikväll inleder U-laget sitt seriespel i div 1 reserv mot Eslöv på bortaplan. Serieledande Lödde har redan hunnit spela sin tredje match innan Eslöv och Kulladal spelar sin premiär, men vi som följt reservlagsserier genom åren vet att det hör till vanligheterna med haltande serietabeller. IFK Malmö och FC Rosengård är de övriga Malmölagen i serien som även innehåller Lödde och Eslöv vars A-lag lirar i samma serie som vårt A-lag. Sen är det Höganäs, Staffanstorp, Nike, Tomelilla och Torn. Nu när Kulladal har ett juniorlag för första gången på väldigt många år är det lite ovisst hur det påverkar U-laget, vars påverkan både kan bli positiv eller negativ beroende på spelartillgången under säsongen. Vi har under många år upplevt att U-laget haft problem med laguttagningen, på trots att vi haft en bred spelartrupp. Se hur det blir med den saken i år. Håkan Isgren har tagit ut sin första trupp och den ser ut enligt nedan. Att notera är att Marcus Sandén och Jörgen Mellberg går mot en comeback efter skada och sjukdom. 


  vs    


Truppen


Dominic Cica 

Ludvig Lindberg

Vincent Lindberg

Oliver Ohlsson

Tim Rickbo

Dennis Rickbo

Marcus Sandén

Primus Swenson

Stefan Vagic

Mattias Andersson

Jörgen Mellberg

Jack Berggrensson

Salm Mohammed

Andreas Pajus

Sanel Smajic


(med reservation för sena ändringar)


Avspark kl 19 på Berga IP (Eslöv)


Tabell och resultat

Av 1938 - Onsdag 19 april 11:11

Speldag för matchen mellan Kulladal och div 4-laget Kosova i DM:s andra omgång blir tisdagen 25april kl 18.30 på Kulladals IP. Det blir således tre raka Malmöderbyn för Kulladal som i omg 2 och 3 av div 3 SG möter Hyllie hemma respektive Olympic borta.

Av 1938 - Måndag 17 april 23:00

DagKlHemmaBortaSlutresultat MålskyttarOm matchen
Fredag13.00   
    1-1 (0-0)1-0 Gabriel Steven (46)
1-1 Jasmin Besic (59)
Efter en trevande inledning på matchen var det hemmalaget Olympic som tog tag i matchpinnen. Man skapade en del bra chanser precis innan paus och tog sedan rättvist ledningen när anfallaren Gabriel Steven elegant lobbplacerade in 1-0 i början på andra. Ungefär en kvart senare kvitterade gästerna, fortfarande under en bra Olympic-period, då Jasmin Besic skickade in en hörnretur. "Zebrorna" fick energi av målet och visst hjälpte det att hemmalagets Isak Jönsson fick sitt andra gula med tjugo kvar. Trots det förmådde inte seriefavoriten att få till ett 2-1-mål och lagen fick dela på poängen.
 13.00
  
   
2-1 (1-0)

1-0 Niklas Ganneby (40) 
1-1 Andreas Dahlbom (84)

2-1 Niklas Ganneby (89)

Ett annat tippat topplag, Nosaby hade ännu större problem i premiären där Dösjöbro blev för svåra. Niklas Ganneby blev stor matchhjälte när han med en minut kvar av ordinarie tid skickade in sitt och lagets andra mål för eftermiddagen. En stark start på säsongen för fjolårets seriesjua som liksom ifjol bevisar sitt värde mot ett (förmodat) topplag. I nästa omgång åker man till Smörlyckan i Lund medan Nosaby tar emot BW90 hemma på Nya Vallbjörka. 
Lördag12.00    
3-2 (1-1)1-0 Admir Maletic (12), 1-1 Sebastian Sterner (29), 2-1 Fisnik Alaj (66), 3-1 Fisnik Alaj (78), 3-2 Oscar Paradis (90)Fisnik Alaj visade direkt i premiären att han även i div 3 kommer bli en kandidat till skytteligatiteln (vann ju skytteligan i fyran förra säsongen), när han stänkte dit två i Hörbys historiska förstamatch i trean. Det var annars Lund som var bästa lag in till paus där ställningen var 1-1. Men i andra tog hemmalaget över och närmare än en 2-3-reducering precis i slutet kom inte Lund som för övrigt spelade sin första match i trean sedan 2005. Matchen spelades delvis i snöstorm (!). Källa: Skånskan
 14.00  
  1-6 (0-5)0-1 Sebastian Weijdegård (2), 0-2 Hamid Alamin (4), 0-3 Kevin Svensson Mugosa (8), 0-4 Hamid Alamin (27), 0-5 Hamid Alamin (44), 1-5 Yousef El Beyrouti (49), 1-6 Fredrik Svensson (69)En katastrofal start på säsongen för nykomponerade Hyllie. Med nitton nya spelare i truppen (endast fyra kvar från 2016) tog man sig an förra årets seriekollega Bjärred. Ifjol vann Hyllie båda mötena lagen emellan. Dagens ihållande regn gjorde att matchen fick spelas på konstgräset ute i Hyllie. Bjärred, som senast spelade i trean 2002 ledde redan i paus med 5-0, varav tre mål föll första åtta minuterna. Hamid Alamin blev bästa målskytt med sina tre - samtliga i första. Källa: Hyllie IK
 14.00   2-3 (2-0)1-0 Kim Jeppsson, 2-0 Pontus Gressman, 2-1 Meriton Istrefi, 2-2 Meriton Istrefi, 2-3 Darko JocikjEslöv såg ut att få en smakstart på säsongen när man hade 2-0 in i paus mot tippade topplaget Lödde. Men Lödde vände på steken och via en stark vändning såg man till att bärga hem tre pinnar. Eslövs tränare Peter Olsson i Skånskan: "Det känns mest skit, inte alls något roligt att snacka om. Jag tycker inte det var ett dugg rättvist med tanke på alla lägen som vi skapade. Samtidigt gäller det att utnyttja sina målchanser. Bland annat missade vi en straff". Meriton Istrefi segerorganisatör när han satte två i vändningen. Segermålet satte dock inhopparen Darko Jocikj. Med den tappade ledningen i bagaget ska nu Eslöv åka till Vångavallen om en vecka - onekligen en tuff start på serien. Lödde tar emot Hörby på Tolvan. Källa: Skånskan, IF Lödde
Måndag17.00   
0-30-1 Sebastian Rask (19), 0-2 Sebastian Rask (71), 0-3 Sebastian Rask (91)Matchreferat


Tabell

 LagMaVOF Mål
1.Bjärred106-1 3p 
2.Kulladal3-0 3p 
3. Hörby13-2 3p 
 Lödde3-2 3p 
5.Dösjöbro2-1 3p 
6. IFK Tbg1-1 1p 
 Olympic11-1 1p 
Eslöv2-3 0p 
 Lund2-3 0p 
10.Nosaby11-2 0p 
11. BW9010-3 0p 
12.Hyllie1-6 0p 


Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

Nästa omgång (2)

Fredag (21april)

Lund - Dösjöbro (19.15)

Lördag (22april)

Bjärred - Olympic (13)

Nosaby - BW90 (14)

Kulladal - Hyllie (14)

IFK Trelleborg - Eslöv (14)

Lödde - Hörby (15)

Av 1938 - Måndag 17 april 22:30

Kulladal åkte upp till Bjärsjölagård och hämtade hem tre sköna pinnar i premiären av div 3 södra Götaland. Sebastian Rask blev hjälten för dagen när han satte samtliga mål i 3-0-segern, det sista på straff en knapp minut in på övertiden. Dessvärre är det inte bara det man kommer prata om i Kulladalskretsar när matchen kommer på tal i framtiden. BW90 ställde ett lag på banan vars fotbollskunskaper kraftigt kan ifrågasättas. När domaren blåste av för matchen hade man dragit på sig fyra utvisningar, den ena klarare än den andra. Många satsningar var så horribla att man tappade andan. Med lite otur hade dom kunnat kosta Kulladalsspelare säsongen, nu stannade det vid en skada på Mattias Jurlander som fick utgå i mitten på andra med en smäll på skenbenet. Mest talande var väl i slutet av matchen där lagkapten Eddie Ekblad föreslog att laget bara skulle spela runt bollen i backlinjen för att undvika risken för skador. Det var liksom inte tal om att gå för fler mål utan snarare att komma från matchen helskinnade och med de tre poängen. Efter slutsignal var det chockade bortaspelare som sjöng årets första segersång. Mycket har man sett på en fotbollsplan men det här... Här går våra spelare och ledare runt i fyra månader för att genom hård träning och uppoffrad tid förbereda sig för denna div 3-säsong och så möts man av det här. Stor cred till spelarna som skötte det hela oerhört proffsigt och bara fokuserade på att fixa de tre poängen. 

  

Matchfakta

BW90 - Kulladal 0-3 (0-1)

0-1 Sebastian Rask (19) 0-2 Sebastian Rask (77) 0-3 Sebastian Rask (91)

Assist: 0-2 Stefan Vagic

Varningar K: Markus Swane (1)


Laget


Calle Nelin

-------------------------------

Eddie Ekblad (c)

Filip Ahlström

Daniel Jansson

Joakim Söderlund (84)

-------------------------------

Mattias Jurlander (71)

Martin Persson

Johan Mellqvist (84)

Tobinho Sjöbäck

-------------------------------

Markus Swane

Sebastian Rask


Avbytare:

Dominic Cica (mv)

Stefan Vagic (71)

Calle Stenberg (84)

Andreas Pajus (84)

Dennis Rickbo

Filip Jönsson


Så var matchen

Bjärsjölagårds annars så fina gräsmatta hade även den fått en släng av påskens vinterväder. Ordföranden lät meddela att det låg fem centimeter snö på den igår morse. Inte konstigt att den var så svårspelad. Patrik Påhlsson ställde upp med en väntad 4-4-2-uppställning som inte innehöll några överraskningar. Matchen var inte gammal när BW90 spelar sig till en första hörna som nickas iväg av Daniel Jansson, returen går sedan utanför stolpen. Ett par minuter senare är det Kulladals tur att skaffa en hörna, men den leder inte till nåt. Första stora chansen kommer istället några minuter senare när Johan Mellqvist via en fin yttersida sätter Sebastian Rask i bra läge, men efter att ha rundat målvakten kommer anfallaren ur vinkel och passningen in framför mål hindras. Förra årets skyttekung får dock snabb revansch när han skottar in en frispark- eller hörnretur till 1-0 efter nitton minuter, ett skott rakt på mål som målvakten borde ha tagit. Fem minuter senare drabbas BW av sin första utvisning. En vårdslös tackling på Joakim Söderlund, som om han inte hoppat undan nog hade fått gå på kryckor ett tag framöver. BW sticker emellan med ett helt ok läge vid bortre stolpen, vinkeln är dock svår och bollen går högt över. Ny Kulladalschans; Mattias Jurlander sätter Tobinho Sjöbäck i bra läge men även han kommer ur vinkel när han rundat målvakten och chansen går om intet. Inte långt efter ordnar Julle en frispark i bra läge sedan han pressat högt, tagit bollen och blivit fasthållen. Frisparken skjuter Rask utanför bortre stolpen. Nästa chans får Eddie Ekblad efter att en hörna runnit ut till honom, även det avslutet går utanför. Mot slutet av halvleken intensifieras Kulladals press och chanserna avlöser varandra. En märklig utrusning från hemmamålvakten ger anfallsparet Markus Swane och Rask öppet mål men ingen av dom lyckas avsluta innan försvaret är tillbaka. Målvakten ligger sedan kvar när nästa anfallsvåg kommer, där blir Julle fälld men domaren låter spelet fortgå. Återigen står målet öppet men avslutet av någon som jag inte noterat går i burgaveln. Med ett par minuter kvar serverar Johan ånyo Rask men den senares avslut räddas av målvakten till hörna. Den hörnan nickas över av Swane. 

Andra tar vid där första slutar, nämligen med Kulladalstryck. Ett inlägg av Söder tappas av målvakten men Swane lyckas inte få avslutet på mål. En kvart in på andra kommer nästa märkliga sekvens i denna match. Den redan varnade målvakten löper mitt i allt in i omklädningsrummet - oklart varför - utan att ha pratat med domaren som vid hans återkomst till planen inte har något annat val än att ge ännu ett gult kort (reglen säger att man får lämna planen men inte hoppa in igen utan domarens tillåtelse). En utespelare fick hoppa in i mål, högst möjligt att målvakt nummer ett också var utespelare. Varenda situation tog nu tid och frustrationen var påtaglig både här och var. Kulladal förmår trots det numerära övertaget inte att skapa det helt stora. Svaga frisparkar, ineffektivitet framför mål, dålig plan och farliga motståndare var väl fyra huvudanledningar till detta. En ny huvudlös satsning, denna gång på Julle ger BW ett tredje rött kort i matchen. Julle tvingas utgå efter att ha fått en sula rakt på skenbenet. Stefan Vagic ersätter. När Rask efter en miss i BW:s försvar lyckas manövrera in just Stefans passning känns de tre poängen bärgade - vilket var oerhört skönt givet förutsättningarna. Filip Ahlström kommer upp bra på Zambrottas fina hörna men får inte nicken på mål med tio minuter kvar (naturligtvis övertid med utvisningarna). Dubbelbyte med fem minuter kvar: Söder och Johan ut, Calle Stenberg och Andreas Pajus in. Bruce upp på mittfältet. När matchuret gått upp till nittio kommer en ny obegriplig satsning - betänk att dom jag noterat här bara är dom som gav rött kort! - när Rask blir fälld i straffområdet. Andra gula på mittbacken som blir fjärde BW-spelare att få syna det röda. Rask skickar in sitt tredje mål för dagen. Efter målet vågar Kulladal knappt gå framåt mer och det blir bara att spela av matchen. Domaren kunde lagt till en hel del tid mer än vad han gjorde men kände väl liksom varenda blåklädd på plan att nu får det vara nog med det här och blåste av. Sällan har man varit så dämpad efter en premiärvinst, det är väl inte så här det ska behöva kännas. Samtidigt är det i såna här stunder jag är särskilt stolt över vad vi har och står för i Kulladals FF.

  

Matchens spelare

Sebastian Rask. Skön start på säsongen för förra årets poängkung som redan nu kommit upp i en tredjedel av 2016års målskörd. Gladdes såklart åt sina mål men inombords var nog irritationen lika stor hos samtliga Kulladalare. Det här var ingen rolig premiär överhuvudtaget. 

 

Av 1938 - Söndag 16 april 11:12

Äntligen har det blivit dags för premiär! 196 dagar har gått sedan Kulladals senaste seriematch som var 2-2-matchen mot Flagg på Dalhem. En hel del har hänt sedan dess, vi har fått in nya hungriga lirare samtidigt som stommen av truppen bibehållts på ett tillfredsställande sätt. Hur många timmar uppbyggnadsperioden bestått av är oklart men den har bestått av en hel del löpmeter och fysträning. Nu ska det omvandlas till poäng. I serien har sju (!) lag tillkommit där fem är nykomlingar och två kommer från div 2. Måndagens motståndare BW90 är ett av dessa två lag. Laget slutade på trettonde plats i div 2 SG med sjutton inspelade poäng. Utöver det vet vi ovanligt lite om motståndaren. Skönt är väl det för då kan vi fokusera på vårt eget. Senast Kulladal var i Bjärsjölagård fixade Mattias Jurlander en sen 3-3-kvittering och således en skrällpinne med hem i div 3 SG 2012. I samma match gjorde Joakim Söderlund ett av två mål den säsongen. BW90 vann returen på Kulladal i utklassningsstil och vann sedan serien överlägset. Patrik Påhlsson har tagit ut en sjutton man stark trupp där skador och sjukdomar för en gång skull inte stör uppladdningen alls. Veckans träningar (missade förvisso lördagens) som varit dom första på gräs har sett bra ut. Kulladal verkar redo för premiär. Nu kör vi!


BW90 - KULLADAL

OMG 1, DIV 3 SÖDRA GÖTALAND

MÅNDAGEN DEN 17APRIL KL 17

BJÄRSJÖLAGÅRDS IP, SJÖBO


Truppen


21. Calle Nelin

99. Dominic Cica

2. Filip Jönsson

3. Mattias Jurlander

4. Daniel Jansson

5. Stefan Vagic

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Ahlström

11. Eddie Ekblad

12. Joakim Söderlund

13. Andreas Pajus

14. Tobinho Sjöbäck

15. Calle Stenberg

16. Dennis Rickbo


VS:

                                                
Bildat19381990
HemmaplanKulladals IPBjärsjölagårds IP
Form(Premiär)(Premiär)
Fem senaste

(Premiär)


(Premiär)

Tabellplacering (2016)
Div 3 SG, 2016
8. Kulladal 22 6 9 7 30-34 27p
Div 2 SG, 2016
13. BW90 26 4 5 17 30-100 17p
Hemma/Borta (2016)

Borta:
9. Kulladal 11 3 5 3 19-21 14p

Hemma:
 13. BW90 13 2 3 8 14-49 9p

Fem års möten

2013, tm: Kulladal - BW90 0-4
2012, div 3 SG: Kulladal - BW90 0-5

2012, div 3 SG: BW90 - Kulladal 3-3 (Joakim Söderlund, Mattias Andersson, Mattias Jurlander)

Skyttekung (2016)

Sebastian Rask, 9mål

Code Demba Sy, 12mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.

KFF-tipsets hemsida och alla deltagares tips hittar ni här (notera att tips förmodligen trillar in även under måndagen därför kommer hemsidan inte bestå av allas tips förrän under tisdagen/onsdagen).


 
Bild från lagens senaste möte 2012 som BW90 vann med hela 5-0. Foto: BW90

KFF-tipset

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

Tabell

  Lag M V O F  Mål
1.  Olympic 9 19-6  23p
2.  Nosaby 9 23-11  19p
3.  IFK Tbg 10

19-13  18p 
4. Dösjöbro 9 14-10  17p
5.  Hörby 9 22-21  14p 
6. Kulladal 9 14-14  12p
7. Lödde 9 9-11  10p
8.  Eslöv 10 16-19  10p
9. Bjärred 10 2 13-16  8p 
10. Lund 9 10-13  7p 
11. Hyllie 12-37  3p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

Nästa match

  vs                  

                                

Omg 12, div 3 SG

Tisdagen den 27juni kl 19

Hyllie IP, Malmö

Föregående match

 4-2                                   

1-0 självmål (14)

2-1 Markus Swane (45)

3-1 Markus Swane (54)

4-1 Markus Swane (68)

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se