1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - 8 december 2016 23:12

För egen del var kvällens träning den sista för året, eftersom jag jobbar när laget gör sista träningen på måndag. Rent träningsmässigt var kvällens långt ifrån den bästa - rekordmånga återbud störde. Håller med coach om att dessa träningar är på gränsen till värdelösa då det mest handlar om att hålla igång för att vi måste (transferfönstret främsta anledning). Det är synd att de här träningarna drar ner den så fina nivå som säsongens träningar faktiskt hållt, ända från de tunga och outhärdliga februariträningarna till mellansäsongsträningarnas förvånansvärt höga kvalitet.  Nu vill alla liksom bara ta uppehåll och vila upp sig inför världens längsta (bara antar att den är det) försäsong. Men cred till dom som försökte göra det till en bra träning. Jag är övertygad om att tränarna lägger viss vikt vid sånt. På tal om tränarna och att försöka göra det bästa av saken, kolla vem som offrade sig och tog på sig målvaktshandskarna ikväll: Patrik Påhlsson! Han känner nog fortfarande av Zambrottas bomb från vänster men räddade den det gjorde han!

  

Fick en väldigt trevlig överraskning av spelarna med två julklappar innehållande min favoritöl. Det är oerhört trevligt att bli uppmärksammad och när spelarna känner en utan och innan dessutom. Det gör en pigg på att fortsätta säsong efter säsong. För att tala rent ut för en stund: Enda gången jag seriöst funderat på att kasta in var när övriga ledare slutade efter degraderingen 2012, det kändes sådär att skulla vara ensam ledare kvar men jag minns stunden hemmavid där jag övertalade mig själv om att fortsätta och där den största anledningen var för de spelare som faktiskt valde att stanna kvar's skull. Att någon fanns kvar skulle kunna ge trygghet. Varenda vecka får jag påminnelser om att beslutet var ett av de bästa jag tagit. Sammantaget kan man väl säga att uppskattningen är ömsesidig. Nä, slut med mesandet det kan vi ta en julaftonsmorgon. Men TACK! <3


Ingen officiell julhälsning ännu, bloggen ska hålla öppet en tid ännu. Transferfönsret är öppet några dagar till och nytt kommer säkerligen kring våra konkurrenter fram tills dess att det är stängt. Ett traditionsenligt första "blunda och hoppa"-serietips ska ni också få. Ska försöka komma ihåg det. Försöker också hålla bloggens sociala medier öppna (fb och insta) med bilder och annat kul. 


F-n vad jag ser fram emot 2017! 


BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG!

ANNONS
Av 1938 - 7 december 2016 19:46

Våra nyuppflyttade juniorer ska försöka hämta hem ännu en titel i Skånecupen. Man vann ju åldersklassen P16 i förra upplagan av turneringen efter ett rafflande straffavgörande. Nu ställer man upp som juniorer/P18. Preliminärt speldatum är 29dec med eventuellt finalspel den 5jan. Bland övriga motståndare hittar vi till exempel Olympic, Kvarnby, Trelleborg, Malmö FF och FC Rosengård. Juniorklassen spelas på konstgräset i Kombihallen. 


Som det ser ut nu kommer Kulladal vara representerat i samtliga pojkklasser utom P16 samt för första gången på länge även ha flicklag med i klasserna F9 och F10. Skånecupen börjar på annandagen och klasserna upp till P13/F12 spelar i Baltiska Hallen medan de äldre klasserna spelar i Kombihallen. Seniorklassen togs bort förra året för oinformerade. 


Bloggen följer som vanligt alla Kulladalsresultat från turneringen och kommer förhoppningsvis även vara på plats vid vissa matcher. 

 

ANNONS
Av 1938 - 6 december 2016 10:00

 


Omg 14 - Topp 5:

1. Teds Squad, 87p (A.Sanchez, 46p)

2. Tobinho FC, 84p (A.Sanchez, 46p)

3. FC Ennen, 79p (A.Sanchez, 23p)

     Will Griggs on fire, 79p (A.Sanchez, 23p)

5. IL Grande Ibra, 77p (C.Eriksen, 36p)


Sistaplats: FC Mukke, 15p


Totalen - Topp 5:

1. Teds Squad, 736p

2. Big T´s, 708p

3. Karlssons Bollskola, 705p

4. JT, 700p

5. FC Ennen, 684p


Sistaplats: Dommedeus, 544p

 

Vinstsumma: 14ookr

 

Nästa omgång: Lör 10dec kl 12.30. 


Här är alla lag och deltagare:


AllaVetAttHanVann (Filip "Bruce" Ahlström, Senior)

Big. T´s (Tonny "TT" Tindberg, Kvarnby - tidigare KFF-mv)

Boomxhakanogo (Tim Rickbo, Senior)

Capone´s (Eddie "Zambrotta" Ekblad, Senior)

Cesc and the city (Oliver Wågreus, 99:orna)

Dommedeus (Dominic Cica, 99:orna/Senior)

FC Ennen (Jens Ennen, tidigare Fältare, polare med TT/JT)

FC Mukke (Mukremin Semovski, Senior)

FC Stolpskott (Mathias Andersson, tränare 02:orna)

IL Grande Ibra (Björn Nelin, lagledare Senior)

Jonte (Jonathan Malmqvist, Senior)

JT (Joel "JT" Tindberg, tidigare KFF-mf)

Kanonerna FF (Filip "Fille" Jönsson, Senior)

Karlssons Bollskola (David "Linderoth" Karlsson, Senior)

Leshig Gazelle (Aslan "Lejonet" Hamadi, Senior)

Mustinatorn FF (Noah Christoffersson, Trelleborgs FF - tidigare KFF-fw)

Nydala IF (Jimmie Andersson, Senior)

Perzzons Pack (Martin "MP" Persson, Senior)

Pålle FC (Patrik "Pålle" Påhlsson, tränare Senior)

Romansoff (Andreas Romansoff, tidigare KFF-mf)

Team Liam (Liam Andersson, son till Jimmie Andersson)

Team Sötsur (Calle "Sötsur" Stenberg, Senior)

Team Träfot (Mattias Jurlander, Senior)

TedsSquad (Teddy Bergqvist, Malmö FF - Olivers polare)

Tillsammans (Primus Swenson, 99:orna)

Tobinho FC (Tobinho Sjöbäck, Senior)

Vinnarens FC (Felix "Felle" Påhlsson, 99:orna/01:orna)

Will Griggs on fire (Sebastian Rask, Senior)

Av 1938 - 3 december 2016 16:54

Kulladal var några nummer större än div 4-nykomlingen Croatia i årets sista match. Derbyträningsmatchen slutade med en hemmaseger på 4-0 sedan skyttekungen Sebastian Rask hittat rätt tre gånger och Höllvikenförvärvet Markus Swane målat i sin debut i den blå tröjan. Det andra nyförvärvet. Dennis Rickbo låg dessutom bakom två av målen. Kulladal började bra men tappade snart i intensitet bara för att komma tillbaka rejält i slutet på första. Sista tio fick man in ett ordentligt tryck på Josip Cica-tränade Croatia med bland annat fem hörnor på mindre än två minuter. Till slut fick man utdelning då Filip Ahlström skickade en lång från egen planhalva. Rask fick tag i den, löpte in i straffområdet och blev fälld till straff, en som han satte dit själv till 1-0. Tidigt i andra ökade Swane på till 2-0 sedan han dunkat in en hörnretur. Vi fick för övrigt se ett antal fantastiskt slagna hörnor både från Rasks högerfot och Dennis vänsterfot. Croatia skulle tröttna rejält under den andra halvleken - en tendens som redan visade sig i slutet på första. Trean kom efter en timme. Vänsterbacken Mukremin Semovski öppnar upp hela vänsterkanten med en fin boll, lillebror Rickbo löper sig loss och tycks få bollen få långt ifrån sig men ett motlägg med målvakten ger Rask ett läge som han inte missar. Fyran kommer med en kvart kvar och denna gång genom att Rask fångar upp en svag bakåtpassning av gästerna och sedermera får öppet mål. Förutom nyförvärven fick även provspelarna Andreas Pajus (62min) och Oliver Ohlsson (29min) chansen att visa upp sig. En bra avslutning på matchåret, spännande nya spelare och totalt sett insatser som bådar gott inför kommande uppgifter - låt vara att motståndet spelar nån division lägre. 

Segerorganisatören Sebastian Rask

 

Matchfakta

Kulladal - Croatia 4-0 (1-0)

1-0 Sebastian Rask, straff (44), 2-0 Markus Swane (60), 3-0 Sebastian Rask (69), 4-0 Sebastian Rask (75)

Assist: 2-0 Dennis Rickbo, 3-0 Dennis Rickbo

Varningar K: -


Laget


Calle Nelin (45)

-------------------------------------

Mukremin Semovski

Filip Ahlström

Daniel Jansson (c) (28)

Johan Mellqvist

-------------------------------------

Dennis Rickbo

Primus Swenson

Tim Rickbo

Sebastian Hillgren (61)

-------------------------------------

Sebastian Rask 

Markus Swane 


Avbytare:

Dominic Cica (45)

Andreas Pajus (28)

Oliver Ohlsson (61)

Debutant nr 1: Markus Swane

 

Så var matchen

Vår bedjan till vädergudarna gav verkligen resultat när det på lördagen bjöds på fantastiskt fotbollsväder med sol och knappt någon vind. Flera nya namn och positioner i startelvan, både jämfört med Kvarnbymatchen senast och jämfört med säsongen som gått. Filip Ahlström på mittbacken, en position som han spelat allt mindre på sedan flytten till mittfältet 2013. Johan Mellqvist och Mukremin Semovski som ytterbackar. Tim Rickbo fick äntligen chansen som innermitt men det varade i tjugoåtta minuter sen fick han gå ner som mittback. 00:orna Primus Swenson och Sebastian Hillgren startade på mittfältet och nyförvärven Dennis Rickbo och Markus Swane var också en del av startelvan. Från startelvan i sista seriematchen mot Flagg fanns bara Calle Nelin, Daniel Jansson och Sebastian Rask - så det var lite nytt här och var. Kulladal inleder bra. Mellqvist slår en boll ut till höger till färska nyförvärvet Markus Swane som innan han når hörnet slår en boll in mot anfallskollegan Rask - men målvakten hinner emellan. Croatia vann alltså div 5 SV ifjol och har i år fått en ny tränare i tidigare Kulladalaren Josip Cica. I deras startelva hittade vi också flera gamla Kulladalare i Jasmin Palevic, Viktor Celan och yngste brodern Sandén, Ramus. Swane visar tidigt att han är på hugget. Rask sätter han i bra läge när han lyfter bollen över två försvarare, men målvakten är återigen bra ute och lyckas förhindra, returen blir inte till något. Fem minuter senare får Kulladal en första hörna. Ett bevis på Dennis Rickbos respektabla vänsterfot fås dels när han går ut för att slå den och sedan när han slår den perfekt, Bruce försöker skarva och precis som Swane trycker in andrabollen framför mål vinkar assisterande för att den löpt över kortlinjen - synd för Danne tryckte nämligen in den i mål därefter. Storebror Rickbo vill inte vara sämre och testar även han vänsterfoten men hans skott går långt över. Croatia sticker emellan med ett första riktigt anfall, man lyckas spela sig till ett bra läge vid straffområdesgränsen men väl där kommer Mellqvist som en räddande ängel. Swane fortsätter jobba på bra, han vinner en boll högt upp och skär in för ett avslut - men målvakten kan fånga in enkelt. Efter bara en halvtimme tvingas lagkapten Daniel Jansson utgå med känningar i vaden, provspelaren Andreas Pajus går in som högerback, flyttar upp Mellqvist till mitten och Tim går ner som mittback. Plötsligt hade vi ett mittfält med födelseåren 97, 00, 99 och 00 - med tre Kulladalsfostrade. Det är inte utan att man känner sig rätt stolt. Efter en trevande inledning har Croatia vid tidpunkten för bytet verkligen ätit sig in i matchen. Vore det inte för en nickrensning av Bruce precis framför mål så hade det kunnat stå 0-1. Spelet böljar lite fram och tillbaka. Åt andra hållet bryter Primme (Primus) igenom men han dröjer med avslutet och till slut är det för sent. Men Sebastian Hillgren snappar upp andrabollen och hittar in till Swane framför mål, återigen vinner målvakten kampen när han räddar till hörna. Gästerna orkade inte bibehålla sitt spel och kom mot slutet av första att bli ordentligt tillbakapressat. Kulladal bjuder på en fin upprullning på vänsterkanten där till slut Dennis spelar in bollen, Rask hoppar över och Primme sånär får ett skottläge men en försvarare hinner precis emellan. Av de fem hörnorna nämnda i inledningen av referatet så fick Bruce det bästa läget när han från nära håll nickar Rasks hörna rakt på målvakten. Det är just dessa två som skulle ligga bakom 1-0 kort därefter. Bruce slår en lång mot vänstra bortre delen av straffområdet, bollen hamnar så småningom hos Rask som driver in i straffområdet och blir fälld. Straffen slår han distinkt i mål - hans tredje straffmål på tre halvlekar! Det avslutade den första halvleken. 


Pålle är relativt nöjd med halvleken men åberopar några förbättringar. Bestämt på förhand tar Dominic Cica över målvaktssysslan andra fyrtiofem - och far och son ställs plötsligt mot varandra. Kulladals spel känns mer direkt i andra halvlek och Croatia tvingas till obekvämt arbete. Fin upprullning på vänsterkanten när Swane och Dennis samarbetar, löpande mot första stolpen kommer Rask men vinkeln är snäv och direktavslutet går utanför. Primme, som blott 16år gammal debuterade mot Flagg i oktober, slår en fin djupledsboll till Swane - hela div 4 S skyttekung 2015 försöker hitta sin anfallskollega men passningen är inte den bästa. Croatia kontrar till sig ett kvitteringsläge men avslutet lämnar mer att önska. En kvart in på andra slår Dennis en hörna som målvakten enhandsboxar rätt ut till Swane som tar emot och sedan dunkar in 2-0. Liksom Rask förra året gör Swane mål i debuten - säkerligen väldigt skönt för en anfallare. Precis efter målet går Hillgren ut och ersätts av provspelaren Oliver Ohlsson (lillebror till Eddie Ekblad) från Husie. Oliver går in som högerback och skickar därmed upp Andreas som yttermittfältare. En lite väl ensamlämnad Myggan får svårt att försvara ett vänsterinlägg när en bortaspelare stöter till, men Domme står för en första räddning och försvarar nollan. Istället utökar Kulladal sin ledning. Myggan slår en fin öppnande passning till Dennis på vänsterkanten, han löper in mot straffområdet och efter ett motlägg med målvakten studsar bollen till Rask som nickar in 3-0. Typiskt en måltjuv! Nu var ytorna kilometerstora mellan Croatias lagdelar. Swane får stå och sikta in sig rakt framför mål och Croatia räddas av sin välspelande målvakt. Nyss inhoppande Oliver testar från distans, 20-25 meter ut, skottet går över/utanför. Med en ny måltjuvsegenskap gör Rask sitt tredje mål för matchen när han snappar upp en slarvig bakåtpassning och får öppet mål - 4-0. Att vi får användning av Dennis vänsterfot kan nog alla som såg dagens match vara överens om. Han är nära att få göra ett mål med den när han drar på från tjugo meter, men målvakten tippar bollen över. Helt plötsligt vill alla testa distansskott; Mellqvist provar och morbror Ralf får nästan hålla sig i något ute på bänken - skottet över. Swane får sista ordet i matchen då han starkt bryter sig igenom Croatias försvar men istället för att skjuta söker han Rask för ett fjärde men bollen når inte fram och det är dessutom offside. Matchen slutar 4-0 och Kulladal avslutar matchåret snyggt.


Jag sitter här i valet och kvalet mellan att vara lyrisk över våra nyförvärv och insatsen i stort och att inte dra för stora växar då laget vi mötte inte håller din kvaliteten som våra seriemotståndare. Men med så många nya på plan och sättet man spelade, kombinerade, trivdes, arbetade ihop så tycker jag oavsett vilket att det här bådar gott inför kommande säsong. 


Debutant nr 2: Dennis Rickbo


Matchens spelare

Sebastian Rask. Delaktig i nästan allt i anfallsväg. Trivdes (såklart) väldigt bra med de stora ytorna som uppstod när Croatia inte hängde med. Förmodligen väldigt nöjd med att ha Dennis Rickbo som lekkamrat igen och kom bra överens med Markus Swane som anfallskollega. Att Vellingetrion trivdes ihop gick inte att ta miste på och då ska vi ändå få in Tobinho, som enligt rapporter spelade bra mot Kvarnby, där nånstans också. 


 Bara fem månader till seriepremiär!

Av 1938 - 2 december 2016 15:00

På lördagen möter Kulladal div 4-nykomlingen Croatia i en träningsmatch. Croatia vann div 5 SV knappt framför lag som Lilla Torg och Skegrie, en stor anledning till placeringen var förre Kulladalsanfallaren Jasmin Palevic (14matcher, 2mål 2013) som satte tolv pytsar under säsongen. Tränarsysslan har en annan gammal Kulladalare Josip Cica (främst 99:ornas tränare) för övrigt tagit över inför 2017. Samtidigt som Kulladal lirade 2-2 mot Kvarnby så spelade Croatia 1-1 mot Klagshamn i Malmömästerskapens gruppspel. Kulladal låter en del andra spelare få chansen gentemot den matchen, bland annat nyförvärven Dennis Rickbo och Markus Swane samt provspelarna Oliver Ohlsson och Andreas Pajus. Stefan Vagic är ett osäkert kort efter att ha gått av torsdagsträningen med en fotskada. Hoppas på mindre vind än på Bäckagård och på torsdagens träning så vi kan få se en trevlig fotbollsmatch. Croatia och Kulladal är ett sällsynt möte nuförtiden, senast lagen möttes i seriesammanhang var 2009 - åren däromkring möttes man rätt ofta. 


KULLADAL - CROATIA

TRÄNINGSMATCH

LÖRDAGEN DEN 3DEC KL 13

KULLADALS IP, KULLADAL


Truppen


21. Calle Nelin

99. Dominic Cica

2. Sebastian Hillgren

3. Tim Rickbo

4. Daniel Jansson

5. Mukremin Semovski

6. Martin Persson

7. Sebastian Rask

8. Johan Mellqvist

9. Markus Swane

10. Filip Ahlström

11. Primus Swenson

12. Oliver Ohlsson

14. Andreas Pajus

15. Stefan Vagic

16. Dennis Rickbo


VS:

                     
Bildat19381962
HemmaplanKulladals IPKroksbäck IP
FormOVFOOVVOFO
Fem senaste

Tomelilla (H) 0-0

Nosaby (B) 6-0

Lödde (H) 1-2
Flagg (B) 2-2

Kvarnby, MM (B) 2-2

Oxie (H) 3-0
Bunkeflo (B) 3-0

Bosnien/H (H) 4-4

Lilla Torg (B) 1-2
Klagshamn, MM (H) 1-1

Tabellplacering (2016)8. Kulladal 22 6 9 7 30-34 27p1. Croatia 22 14 5 3 62-27 47p
Hemma/Borta (2016)

Hemma:
8. Kulladal 11 3 4 4 11-13 13p

Borta:
1. Croatia 11 8 2 1 29-6 26p

Fem års möten

-

Skyttekung (2016)

Sebastian Rask, 9mål

Jasmin Palevic, 12mål


Kan ni inte vara på plats följer ni matchen bäst här.


             Får vi se ett nickmål av Gäddan i årets sista match...?

Av 1938 - 2 december 2016 11:00

Höllvikens skyttekung senaste två säsongerna Markus Swane blir nästa spelare att förstärka Kulladal inför andra säsongen i div 3. På fyra säsonger har han gjort sextiofyra mål för Höllviken i div 4, där 2015 då Kulladal och Höllviken länge dustade i serietoppen var den målstarkaste. Blott 22år gammal är han alltså ändå erfaren. Vi får in en offensiv kraft som kommer tillföra massor till vårt anfall. Förutom näsa för målet är det en fysiskt stark boxspelare som lär gäcka de flesta motståndarförsvar i serien. Det tog inte lång tid för Swane att komma in i gänget (har ju tränat med oss några veckor) med den redan benfintliga Vellingeklanen nära tillhands. Uttagen till lördagens träningsmatch mot Croatia förväntas även Swane göra debut i den blå tröjan då. 


VÄLKOMMEN TILL KULLADAL SWANE!


 Av 1938 - 2 december 2016 08:00

Äntligen kan vi så presentera det första nyförvärvet inför säsongen 2017. Det är 19-årige Dennis Rickbo som hämtas in från Vellinge IF. Vellingefostrade Dennis kom upp i klubbens seniorlag redan 2013 och har de senaste säsongerna varit startspelare i det Vellinge som kvalat till div 4 och senaste säsongen slutade sexa i div 5 SV. Lillebror Rickbo (yngre broder till vår innermittfältare Tim) har under året spelat ytterback under Roger Nilsson i Vellinge men kan med fördel även användas på mittfältet. Besitter en fin vänsterfot och har en fin speluppfattning som kommer väl till pass hos oss. Tack vare en fantastisk spelarstatistik på Vellinges hemsida noterar vi bland annat åtta seriemål under 2015. Dennis Rickbo blir tredje Vellingespelare in senaste två åren efter Sebastian Rask och Tim Rickbo som kom inför 2016. Bröderna Rickbo blir för övrigt fjärde (!) syskonparet i seniortruppen (Tim/Dennis, Ralf/MP, Calle/Björn, Vinc/Ludde). Rekordvarning...? Dennis är uttagen till lördagens träningsmatch mot Croatia och förväntas göra debut då. 


VÄLKOMMEN TILL KULLADAL DENNIS!


 

Av 1938 - 2 december 2016 07:00

Grupp A
 LagMaVOFMålP
1.Kulladal10102-21p
 Kvarnby10102-21p
3.Hyllie------
 Olympic------

Omg 1

Kvarnby - Kulladal 2-2

Mer om matchen

Olympic - Hyllie (speldag ej klar)


Grupp B
 LagMaVOFMålP
1.Lilla Torg11003-03p
2.Croatia10101-11p
 Klagshamn10101-11p
4.Barrikaden10010-30p

Omg 1

Croatia - Klagshamn 1-1

Klagshamn med tidigare Kulladalsmittfältaren Freddy Helm (totalt 22matcher, 1mål, 5ass 2013) som hjälptränare, inledde Malmömästerskapen med en fin pinne borta mot div 4-nykomlingen Croatia. Något överraskande med tanke på de två inbördesmötena under seriesäsongen där Croatia segrade i båda och det med en sammanlagd målskillnad på 9-1. Klagshamns mål gjordes av blott 17-årige försvarsspelaren Gustav Johansson. Croatia drabbades av en utvisning tidigt i andra vilket kan ha påverkat matchbilden. 


Barrikaden - Lilla Torg 0-3

Trots att bröderna Nilssons Barrikaden stod som hemmalag så spelades matchen på Mariedals IP med mindre optimala förutsättningar såsom hällregn, stark sidovind och dålig belysning - ungefär som vår träning samma kväll med andra ord. Efter en trevande första halvtimme där Barrikaden var närmast ett ledningsmål så steppade Lilla Torg upp. Victor Hersner satte psykologiskt viktiga 1-0 precis innan paus. Trots stort bollinnehav dröjde det till en kvart kvar innan Husieförvärvet Rickie Hagel satte 2-0 i sin debut för Torget. Innan domaren blåste för full tid gjordes även 3-0 efter självmål. En fin start på MM för Torget som senaste åren gått till final och semifinal i turneringen. 


Grupp C
 LagMaVOFMålP
1.Flagg11004-03p
2.Balkan11004-13p
3.M City10011-40p
4.Husie10010-40p

Omg 1

Balkan - Malmö City 4-1


Husie - Flagg 0-4

Förre Kulladalsspelaren Andy Borg (totalt 35matcher, 16mål 2010 och 2012) ledde sitt Flagg till en storseger borta mot div 5-nedflyttade Husie. Anfallaren gjorde två mål i 4-0-segern. Matchen var mållös fram till i mitten av första då Flagg tilldömdes en straff som man satte dit. 2-0 kom precis innan paus och sen fortsatte Flagg dominera matchbilden. En flygande start för den nye tränaren Alexander Burman. 


Grupp D
 LagMaVOFMålP
1.Bellevue10102-21p
 Lindeborg10102-21p
3.Bunkeflo------
 Oxie------

Omg 1

Lindeborg - Bellevue 2-2

En högdramatisk tillställning mellan två div 6-lag, dit Lindeborg halkat ner från femman och Bellevue klättrat upp från sjuan, slutade i en delad pott. Gästerna rivstartade matchen som mig veterligen var Lindeborgs (A-laget) första på sitt nya konstgräs och hade 2-0 redan efter en kvart. Det ska också sägas att matchen var Bellevues första någonsin i Malmömästerskapen, klubben bildades så sent som 2010. Hyfsad start får man väl säga. Men hemmalaget skulle komma in i det och Joel Berggrensson (bror till vår egen Jack Berggrensson för övrigt) satte 1-2 innan paus. Kvitteringen skulle dröja till sista tio och den satte Marcus Tügel dit då laget spelade med en man mindre! Lite senare blev det tio mot tio, dock utan att det påverkade slutresultatet. Som för många andra lag är denna omg 1 ett första test för nytillkomna tränare - Peter Nilsson i Lindeborg är en av dom. Denna grupp D är en ren div 6-grupp med också nedflyttade Oxie och Bunkeflo som övriga lag. 


Oxie - Bunkeflo (inget resultat inrapporterat)

KFF-tipset

Presentation


Välkommen till bloggen om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

 

  Lag Ma V O F  Mål
1.  Bjärred            
  BW90            
  Dösjöbro            
  Eslöv            
  Hyllie            
  Hörby            
  IFK Tbg            
  Kulladal            
  Lund            
  Lödde            
  Nosaby            
  Olympic            


Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-12 åker ner till div 4

Nästa match

 vs              
        
 

Träningsmatch

Lördagen den 25mars kl 14
Guldheden södra, Göteborg

Föregående match

 3-0         

 

1-0 Markus Swane (70)

2-0 Sebastian Rask (81)

3-0 Markus Swane (89)

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se