1938 - Bloggen om Kulladals FF

Senaste inläggen

Av 1938 - Onsdag 19 juli 22:00

 

Andra träningen efter omstarten ikväll. Lite mer än tjugo man på plats och då räknar vi in två provspelare, två underifrån (Felix Påhlsson och Genti Bulliqi) och vår tyska vän Super-Mario. Så antalet på plats var inte så uppmuntrande men det brukar å andra sidan vara halvdan uppslutning vid uppstarten i juli. Överhuvudtaget blir det något hackigt här i sommartider när spelarna nyttjar sin semester. Tror knappast vi är ensamma om det. Folket på plats bidrog däremot på hög nivå. "En av de bästa träningar jag sett på länge" sa till exempel vår trogna supporter Perry Åsbrink. Mycket löpning och fys första två tredjedelarna av träningen, märktes inte minst på vattnet som gick åt. Träningen avslutades med lir. Mest uppseendeväckande under det var att Ralf "Legenden" Ekberg fick starta som vänsterback (!) i det ena laget, varpå Filip Jönsson fick utgå och ersattes av Patrik "Pålle" Påhlsson. Hur många A-matcher med Kulladal har egentligen dom tillsammans? Med den erfarenheten kunde laget inte heller förlora. Spännande att se nyförvärvet Patrik Ingholt. Nu är han ju äntligen kvitt sin fotskada och såg oförskämt bra ut tillsammans med Johan Mellqvist och Primus Swenson på mitten. 

 

En del tunga ben syntes naturligtvis. Men överlag tyckts sommarledigheten inte försvagat våra spelare nämnvärt, snarare verkar den ha gjort gott. Både tror och hoppas att vi ligger en nivå högre än ifjol - vår första seger ska hursomhelst inte behöva dröja till den sjätte matchen som då. 

 

På skadelistan hittar vi något så ovanligt som en tränare. Vår juniortränare Mathias Andersson cyklade oturligt nog och trillade i helgen och drabbades av frakturer på båda armbågarna. Skönt att se honom "uppe" och på besök vid kvällens träning. Hoppas du snart är tillbaka i matchform Mathias! Eddie Ekblad tränade på egen hand efter att ha fått problem med sin fot i slutet på förra veckan. Filip Jönsson, som ju missade sista matcherna i våras, tränade till det återstod en kvart innan gick han av.  I övrigt var det bara jag själv som sträckte till låret när jag skulle kopiera Jimmie Anderssons utsparkar efter träningen. Någon ville påminna mig om varför jag blev ledare istället. 

 

Känns riktigt bra att vara igång igen. Uppehåll är bara jobbigt för en lagledare/bloggare. 

 

Antal KFF-tips inkomna: 4st! 

 

  

ANNONS
Av 1938 - Måndag 17 juli 22:56

Efter tre veckors uppehåll, nåt sånär, är vi äntligen igång igen. Kvällens träning hade löpning på schemat vilket överraskar föga om vi slår en blick bakåt i tiden. Det var nog tufft för en del ikväll. Tyvärr var undertecknad inte på plats då denna måndag även innebar att min semester är slut. Ni får ursäkta de bristfälliga uppdateringarna veckan som gick här på bloggen, jag hade tänkt skriva lite när jag var iväg men ja tiden gick till andra trevligheter. Men i bloggens andra medier uppdaterades friskt. Ytterligare en anledning till att följa bloggen på sociala medier! Det blev ingen neddykning i tysk lokalfotboll denna gång, även dom hade uppehåll. Det får bli nästa gång. 


Denna och nästa vecka tränar vi lite annorlunda. Istället för imorgon (tisdag) tränar vi på onsdag. Varför kan nog alla fotbollsintresserade i stan lista ut. Detsamma gäller nästa vecka. Sen går vi över på sedvanligt schema igen. Som vanligt senaste åren har vi en testmatch då Rydsgård kommer till Kulladal den 29juli. Ett kärt återseende med Michael Sander. Senast Kulladal mötte Rydsgård utomhus (möttes ju i Nils Holgersson) segrade Kulladal med 4-3 efter att Rydsgård hämtat upp från 4-0. Det brukar bli målrika matcher när vi möts så det kan nog bli en trivsam tillställning. 


Vi är långt ifrån ensamma om att testspela här under julimånad. Här är våra kollegors testmatcher:


Lag*MotståndareDivDatum
Bjärred**Harrie (H)425juli kl 19.30
Dösjöbro**Glumslöv (H)321juli kl 19
EslövHögaborg (H)320juli kl 19
HörbyBalkan (B)429juli 14
LöddeHöganäs (B)
Bridges (H)
2
Int
19juli kl 19
24juli kl 18
LundLilla Torg (B)525juli kl 19
KulladalRydsgård (H)429juli kl 13
NosabyBromölla (H)321juli kl 18.30
OlympicSnöstorp/N (H)324juli kl 19

*IFK Trelleborg och Hyllie har ingen match inplanerad enligt respektive hemsida

**Bjärred och Dösjöbro har även matcher mot div 6-lagen Harlösa respektive Furulund

 

Nu är bloggen också igång på allvar. Inom kort kommer det upp en ny omgång KFF-tipset. Vässa pennorna!

ANNONS
Av 1938 - Lördag 8 juli 18:53

Hoppas ni har ett skönt sommaruppehåll. Vädret har väl varit lite sådär, åtminstone för dom som gillar sol och höga temperaturer. Själv har jag hunnit med en sedvanlig tripp till Deutschland och Ruhrområdet, där regnade det mestadels men eftersom vi var där för att se starten i Tour de France så gjorde det inte mycket. Att se starten av världens största sportevenemang var en upplevelse jag sent kommer att glömma. Halvdansk som jag är har jag växt upp med tävlingen och nu fick jag så äntligen se det live. En miljon cykelfans uppskattade arrangören det till över två dagar. 


Mitt i uppehållet fick vi den trevliga nyheten att Patrik Ingholt är klar för oss. Mittfältaren blir en joker att ha tillgodo nu när vi drar igång seriens åtta sista matcher. Få av oss har sett honom i matchspel men väl skadefri har det sett bra ut på träningarna. Klart intressant. Det ger truppen ännu lite mer bredd. Det fanns några matcher där mitt på våren där man satte visst tvivel på huruvida vi kunde klara ut skador och avstängningar men i slutet av våren tycker jag detta tvivel raderades ut. Beviset på det såg vi på resultaten och klättringen i tabellen. Beslutet att gå över på en 4-1-4-1-uppställningen kom i vågorna av skade- och avstängningsproblematiken på anfallarna, men känslan är att övergången permanentats i och med framgångarna på sistone. Frånvaron på Calle Nelin löstes genom att Dominic Cica kom in och gjorde det hur stabilt som helst. Frånvaro, skador och avstängningar på försvarare löstes genom (en mångårig) bredd på försvarssidan. Det är en lagdel där Kulladal under mina år aldrig haft några bekymmer, inte ens nu när Daniel Jansson, Filip Jönsson och Filip Ahlström saknades. Mittfältet har klarat sig från skador någorlunda där ynglingarna Johan Mellqvist och Primus Swenson visat imponerande kontinuitet. Sån tur är turades Martin Persson och Filip Ahlström om att vara skadade varför den så grundläggande balansplatsen aldrig äventyrades. Det är med viss optimism laget går in i höstsäsongen. Förutom att vi inte förlorat på sex matcher fungerade spelet både framåt och bakåt mot slutet av våren, skadelistan är under kontroll, tre nyckelspelare har nollställt avstängningshotet och sen ligger där en känsla av att vi presterat en bit under vår toppnivå. 


Förstår att spelare och tränare ännu slickar såren efter våren och säkerligen njuter av ännu en veckas uppehåll men jag kan knappt bärga mig! 


Ha en fortsatt trevlig helg!

Av 1938 - Fredag 7 juli 10:24

Kulladal har så äntligen kunnat skriva över smålänningen Patrik Ingholt som under en stor del av våren tränat med laget. Den 26-årige mittfältaren kommer närmast från Älmhults IF där han spelade i laget som slutade trea div 3 SÖ G förra säsongen även om en knäskada höll honom borta från spel under vårsäsongen. Säsongen innan det uppträdde han för Malmölaget Kvarnby i tvåan. Under försäsongen spelade han en träningsmatch för U-laget men när klubbarna inte kom överens om en övergång blev det bara träningsmedverkan innan han skadade foten. Precis innan sommaren var Patrik åter redo för spel och nu kom alltså det goda beskedet att övergången gått igenom. 


Välkommen till Kulladal!


 

Av 1938 - Onsdag 5 juli 15:04

Kulladals juniorer avslutade sina vårsäsong med en förlust hemma mot Sjöbo, 1-3. Med det slutade man på sjundeplats i div 1-serien. Nu har Skåneboll lagt höstens serie som innehåller någorlunda samma lag med undantag för Råå och Staffanstorp som tillkommer från div 2 och FC Rosengård som trillade ur serien. Råå kom förvisso bara tvåa i sin div 2 norra men får platsen då vinnarna, Osby 2 redan är representerade av ett lag i div 1. Staffanstorp vann div 2 södra före Nike som hade samma poäng men sämre målskillnad. Kulladal inleder hösten med en bortamatch mot Hässleholms IF (tia i våras) helgen den 5/6aug. Första hemmamatchen är sen ett derby mot Kvarnby (trea i våras) helgen efter, den matchen är spikad till söndagen den 13aug kl 14. 


I samma veva kan vi nämnas att U-laget inleder sin höst med en bortamatch mot Höganäs den 14aug kl 19. U-lagets serie börjar som bekant inte om utan körs i ett rakt format. Kulladal vann vårens möte med Höganäs med 4-1. 


Seniorlagens första matcher i höst

A-lagetU-lagetJ-laget 
Rydsgård (H) 29juli kl 13 (tm) Höganäs (B) 14aug kl 14Hässleholms IF (B) 6aug kl ?? 
Olympic (H) 6aug kl 14Torn (H) 21aug kl 19.45Kvarnby (H) 13aug kl 14 
Bjärred (B) 11aug kl 19IFK Malmö (H) 28aug kl 19.45Osby (B) 20aug kl ?? 

J-lagets matcher utan avsparkstid kan komma att flyttas till en annan dag

Av 1938 - Onsdag 5 juli 11:38

Serietips - Div 3 södra Götaland
 Omg 111938MTUTPPNB
1.OlympicIFK TrelleborgIFK TrelleborgKulladalIFK TrelleborgIFK Trelleborg
2.NosabyLöddeNosabyIFK TrelleborgLöddeOlympic
3.IFK TrelleborgNosabyKulladalNosabyNosabyLödde
4.KulladalKulladalLöddeLöddeOlympicNosaby
5.DösjöbroOlympicEslövOlympicKulladalBjärred
6.HörbyDösjöbroOlympicBjärredDösjöbroDösjöbro
7.EslövBjärredDösjöbroHyllieLundKulladal
8.LöddeHörbyLundDösjöbroEslövEslöv
9.LundEslövBjärredLundBjärredHörby
10.BjärredLundHyllieEslövHörbyBW90
11.HyllieHyllieHörbyHörbyHyllieLund
12.(BW90)BW90BW90BW90BW90Hyllie
 Helt rätt*32220
 Nära rätt**33244

*Rätt placering
**Inom en placering 

 

MT - Läsarutmanare

U - Läsarutmanare 2
PP - Patrik Persson, bloggare Kristanstad Allehanda

NB - Tabell enligt Nordic Bets oddssättning

Av 1938 - Fredag 30 juni 09:00

Bloggen gör en repris och sammanfattar serien i en tabell med lite mer info liksom ifjol när samtliga lag nu spelat klart vårens matcher. Notera att Nosaby spelat en match mindre eftersom BW90 som bekant dragit sig ur och Nosaby skulle mött dom i den redan spelade tolfte omgången. 


I mobilversion: Vänd i sidled för bättre läsning.


LagTabellpl.Hemma/BortaSkyttekungFormBetygAnalys  
   1. BKO 11 9 2 0 27-8 29pH: 8 7 1 0 20-6 15p
B: 4 2 1 0 7-2 7p
Gabriel Steven, 11mål  *****Olympic har imponerat enormt i sitt försök att nå div 2 så snabbt som möjligt igen. Något överraskande har man kommit upp i Österlens fjolårsstandard, åtminstone poängmässigt. De flesta hade tippat Olympic i toppen men efter spelartapp och en föga imponerande försäsong var det få som trodde på sån här dominans. Just nu känns det som om Nosaby är enda lag som har tillräcklig kontinuitet för att utmana om förstaplatsen. Tilläggas bör att Olympic redan spelat åtta hemmamatcher och bara tre bortamatcher...   
 2. NIF 10 7 1 2 30-12 22pH: 5 3 1 1 14-6 10p
B: 5 4 0 1 16-6 12p
Andreas Dahlbom, 11mål****Nosabys offensivfrenesi har tagit laget till en andraplats med halva serien spelad. Man har stått för imponerande tre mål per match i snitt och den defensiva läckan från ifjol har man täppt till. Sina två förluster har man mot Dösjöbro och närmst jagande IFK Trelleborg. Det har blivit en stor lucka upp till Olympic men man kommer fram till att Lindängelaget står över omg 21 ha en hängmatch. Bakåt får man se upp för IFK Trelleborg som bara måste prestera bättre under hösten.   
 3. IFK 11 5 4 2 19-13 19pH: 4 1 3 0 6-5 6p
B: 7 4 1 2 13-8 13p
Andreas Persson, 7mål   **Samma visa som ifjol. IFK Trelleborg lyckas inte prestera över tid och allas favorit till att ta hem serien har en stor lucka att täppa till om man vill spela div 2-fotboll kommande säsong. Lyckas man ta sig förbi Nosaby (som man har mentalt övertag på efter 3-0-seger) blir det en repris på 2015 då "Zebrorna" jagade just Olympic under hela hösten. Det positiva ur dom randigas synvinkel är att trots stor underprestation så befinner man sig på en tredjeplats i serien. Kommer laget upp i någorlunda standard är man svårslaget. Obesegrat på stora Vångavallen där man har sex matcher i höst men man har också bara en vinst där.   
 4. KFF 11 5 3 3 22-16 18pH: 6 4 1 1 14-9 13p
B: 5 1 2 2 8-7 5p
Sebastian Rask, 9mål***Kulladal ligger fyra med elva matcher spelade och i direkt jämförelse med ifjol är det fyra placeringar bättre. Det är också en placering många tippade Kulladal på, inklusive bloggen. Så där har laget definitivt lyckats halvvägs. Man har också gjort det trots att fjolårets skyttekung missat fyra matcher på grund av sjukdom. Det finns dock utrymme för förbättring. På bortaplan har det bara blivit till en seger. Dessutom har man två tappade 2-0-ledningar som borde resulterat i sex poäng istället för två. Det är dock en skön känsla att efter mer än halva säsongen befinna sig på fjärde plats och ändå känna att det kunde varit bättre. Dock är det så med Kulladal att gör man avkall på sina hörnstenar löpning, inställning och ödmjukhet tappar man mycket.    
 5. DIF 11 5 2 4 18-17 17pH: 6 4 1 1 12-7 13p
B: 5 1 1 3 6-10 4p
Robin Fors, 6mål  ***Dösjöbro inledde säsongen lysande och totalt sett är vårsäsongen mer än godkänd. Men tendesen är oroväckande med blott en poäng på de senaste fyra matcherna, där man också gått från andra- till femteplats i serien. Många spelare borta verkar till slut ha påverkat resultaten. Uppehållet kommer onekligen lägligt för "Dösjan" som har en tuff inledning på hösten med Nosaby och Lödde på bortaplan.   
   6. HFF 11 4 3 4 25-30 15pH: 5 1 3 1 9-11 5p
B: 6 3 0 3 16-19 9p
Fisnik Alaj, 9mål***Ett annat lag som tappat på det senaste är nykomlingen Hörby. En strålande offensiv håller laget på övre halvan än så länge. Men till det har man också en sårbar defensiv vilket bland annat 1-7-förlusten i Nosaby förtäljer. Nu senast mot Lödde verkade man ha fått ordning på det med en stabil 2-0-ledning en bit in på andra, men då släppte man in två och tappade segern. Se om man lyckas få ordning på det över sommaren. En fullt godkänd vår trots allt.   
   7. EBK 11 3 4 4 19-21 13pH: 6 2 2 2 10-10 8p
B: 5 1 2 2 9-11 5p 
Kim Jeppsson, 6mål  ***Även nykomlingen Eslövs vår får betecknas som klart godkänd. Man har till exempel tvålat dit IFK Trelleborg på ett minst sagt imponerande vis. Och sen 1-1 hemma mot dom på det. Samtliga förluster utom den mot Lödde har kommit mot topp 4. Bottenlagen har man lyckats neutralisera eller slå och fortsätter det över hösten bör kontraktet klaras. Den största missräkningen var enpoängaren hemma mot Hyllie men det är man ju inte ensamt om.   
 8. IFL 11 3 3 5 11-13 12pH: 3 1 1 1 2-2 4p
B: 8 2 2 4 9-11 8p 
Meriton Istrefi, 8mål*Seriens största besvikelse hittills hittar vi på åttondeplats. Fjolårets trea Lödde har bara vaskat ihop tolv poäng på elva matcher och med bara elva mål gjorda har man uppenbarligen inte lyckats ersätta fjolårets skyttekung Kristian Mjörnman. På slutet verkar man dock ha kommit igång något med bortapoäng mot IFK Trelleborg och Hörby och en livsviktig seger i bottenmötet med Lund. I den här märkliga serien är det också så att Lödde har sju (!) hemmamatcher till hösten och bara två borta. Man börjar hösten med fem raka hemmamatcher och lyckas man bara säkra himmaborgen kommer laget klättra ordentligt i tabellen.   
   9. LSK 11 3 1 7 14-17 10pH: 6 1 1 4 7-10 4p
B: 5 2 0 3 7-7 6p
Servan Salamis, 6mål**Lund är på kvalplats med elva matcher spelade. Det var väl också omkring där laget var tippade att ligga. Med undantag för en fin dubbelseger i omg 5 och 6 har laget haft det tungt i vår. Mot slutet här förlorade man de två viktiga sexpoängsmatcherna mot Lödde och Eslöv. Men så i sista omgången tog man en riktigt fin skalp i Dösjöbro. Den segern kan bli riktigt mycket värd när serien sammanfattas i slutet av september. Fortfarande är man dock i ett prekärt läge med två poäng till nedflyttning och två poäng från säker mark. Men man har en fördel i ett jämfört med övriga lag oerhört långt sommaruppehåll - nästa match är inte förrän den tolfte augusti!    
   10. BIF 11 2 2 7 14-19 8pH: 5 1 0 4 4-8 3p
B: 6 1 2 3 10-11 5p
Hamid Alamin, 3mål 

(m.fl.)
 *Nog trodde man lite mer på Bjärred än vad laget visat hittills. Bloggen tippade laget sjua och Nordic Bet hade dom så högt som fyra. Något likt det har man inte levt upp till. Efter storvinsten mot Hyllie första omgången hade man fem raka förluster. Nästa vinst dröjde till den sjunde omgången då man hemmaslog Lödde och sedan har det inte blivit till fler. Man kan väl lugnt säga att det krävs en seger när man möter Hyllie igen i slutet på juli för att hänga på Lund i första hand. Se vad sommaruppehållet kan medbringa.   
     11. HIK 11 0 3 8 13-46 3pH: 6 0 0 6 6-34 0p
B: 5 0 3 2 7-12 3p
Arianit Mulaj, 7mål**Kan man ge ett lag utan seger på elva matcher godkänt? Utan tvekan! Laget var totalt uträknat inför säsongen då man drabbades av en sällan skådad spelarflykt. Ersättarna hade inte samma divisionsmeriter och med tanke på det är det inte konstigt att man haft det svårt. På trots av bara tre poäng är det imponerande hur dessa kommit till, mot Eslöv, Kulladal och Lund - alla på bortaplan. Det som saboterat för laget är ett bedrövligt hemmaspel där man släppt in 34mål på sex matcher och bara snittat ett framåt. Det som ger någorlunda hopp om att närma sig lagen framför är klassanfallaren Arianit Mulaj som satt sju av lagets mål hittills. Att laget skulle sluta på annan plats än sista är dock en rejäl högoddsare.   


Med detta inlägg tar bloggen lite uppehåll från allt skrivande. Tillbaka i början på nästa vecka! 

Av 1938 - Torsdag 29 juni 15:07

Tisdagens match mot Hyllie var den tolfte och sista matchen av vårens KFF-tips. Jimmie Andersson vann i utklassningsstil och spikade in ett svårslaget rekord på 27p! Det är alltså den högsta vinstpoängen sedan tipsets återstart för några år sedan. Det bör såklart tilläggas att vårens tips bestod av tolv matcher och inte elva som under förra säsongen och att tidigare upplagor innan dess inte haft nuvarande poängräkning (5p - 2p), men ändock imponerande. Jimmie tog tidigt täten i tipset och efter några poängsvaga matcher avslutade han tipset med sju raka poänggivande matcher varav två fullpoängare. Sju poäng efter hamnade Martin Persson på en fin andraplats, äntligen utdelning efter att ha varit med i tipset under många säsonger men aldrig vunnit nåt. Även MP hamnade tidigt i toppen, tappade något mot den efterföljande matcher men fick in en avgörande stöt med fullpoängaren mot Dösjöbro. Även på tredjeplats hittar vi en mångårig deltagare i Jonas Falk samt Fredrik Engdahl som mig veterligen är rätt ny i gamet. Det intressanta med den delade tredjeplatsen är att Jonas med sju stycken nyttjade den relativt nya poängformen 2p för rätt "utgång" medan Fredrik nådde den via imponerande tre fullpoängare (bara Jimmie som hade fler) men bara en för rätt utgång. Såklart finns det två sidor av det hela men majoriteten av er tippare verkar positivt inställda på poängformen som ger ytterligare en dimension. Nämnas bör även Filip Ahlström och Lars-Göran "Gas" Petersson som bara var en poäng ifrån pengautdelningen. Hoppas ni kommer revanschsugna till höstomgången! Sen ville Perry Åsbrink sponsra tipset genom att ge 500kr till sistaplatsen i KFF-tipset och efter Hylliematchen stod det klart att den delas av Johan Mellqvist och Winnie Nelin Jensen som därmed får 250kr var. 


KFF-tipset våren 2017 - Slutställning:

1. Jimmie Andersson, 27p (3 fullpoängare; BW90 (B), Nosaby (B), Hörby (B) och 6 tvåpoängare)
2. Martin Persson, 20p (2 fullpoängare; BW90 (B), Dösjöbro (H) och 5 tvåpoängare)
3. Fredrik Engdahl, 19p (3 fullpoängare; Bjärred (H), Eslöv (H), Hörby (B) och 2 tvåpoängare)
    Jonas Falk, 19p (1 fullpoängare; BW90 (B) och 7 tvåpoängare)


Grattis till samtliga vinnare!


KFF-tipset är tillbaka i höst och runt mitten på juli kommer nya tipskuponger ut. Hoppas ni är med då!

KFF-tipset

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Div 3 Södra Götaland

Tabell

  Lag M V O F  Mål
1.  Nosaby 19 14 63-21  45p
2.  Olympic 19 13 43-25 41p
3. Kulladal 19 11  45-26  37p
4. Dösjöbro 19 10 38-34  32p
5.  Eslöv 19 9 39-32  31p
6.  IFK Tbg 19

5

32-29  28p 
7.  Hörby 19 46-60  22p 
8. Lödde 19 8 20-22  21p
9. Lund 19 11  28-37 20p 
10. Bjärred 20 3 14 26-41  12p 
11. Hyllie 19 14 19-73 5p 

 
Lag 1 går direkt till div 2

Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

Nästa match

 vs                            

Omg 21, div 3 SG

Lördagen den 23sept kl 14

Kulladals IP, Kulladal

Föregående match

1-3                      

 

0-1 Dennis Rickbo (3)

0-2 Sebastian Rask (13)
0-3 Sebastian Rask (59)

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2017
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se