1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 3 januari 2019

Snöpligt sista-minuten-mål fällde Kulladal i semin

Av 1938 - Torsdag 3 jan 22:45

Kvartsfinal:

FC Trelleborg 2 - Kulladal 2-3

K: Felix Påhlsson 2, Antonio Pavloski

Ass: Antonio Pavlovski


I kvarten stod ännu ett FC Trelleborg-lag för motståndet efter att dom vunnit gruppen med LB07, Sjöbo och Lunds SK. Med två halvdana matcher, och segrar, i ryggen höjde sig Kulladal snäpp för snäpp under torsdagen. I kvartsfinalen tvingades man jaga efter att FC Trelleborg tagit ledningen efter en hörna som Nermin Smajlovic misstajmade. Trots det var det skönt att ha honom åter mellan stolparna efter att Mosafer Azizi fått ersätta under slutet av gruppspelet, och så behövdes lillebror Azizi ute på plan. Kulladal kvitterade sen efter en riktig indianare av en FCT-försvarare som Felix Påhlsson snappade upp och kvitterade på. Lagkapten Felle var onekligen dagens man i Kulladal (totalt fyra mål och tre assist) och det stärkte han med ett vackert 2-1-mål ur ingen vinkel alls nere från vänsterhörnet framspelad av Antonio Pavlovski. Tyvärr tilläts Trelleborgarna kommer tillbaka in i matchen efter ett avslut från utanför straffområdet till 2-2. Sen var det kanske mer tur än skicklighet när Kulladal återigen blev serverade av en hårresande passing rätt in i banan, i stort sett en repris på 1-1-målet bara att denna gång var det Ante som tackade och tog emot. Så var Kulladal i semifinal. 


Semifinal:

Kulladal - Malmö FF 0-1


Det krävdes en ordentlig höjning från tidigare insatser, åtminstone sett till hälften av matcherna, för att överhuvudtaget störa MFF som innan denna matchen krossat både Rosengård (9-0) och sedermera finalklara Olympic (5-1). Och det var precis vad Kulladalsspelarna stod för. Man valde föga överraskande en låg utgångspunkt där MFF var spelförande nästan hela matchen. Dock lyckades man hålla det till skott utifrån och ett par tre farliga frisparkslägen. Både Nikola Antic, för övrigt en försvarsgigant turneringen igenom, och tror det var Mosafer hindrar bollar från att gå in nära mållinjen om inte Nermin var på plats. Fram till matchens sista minut är det dock Kulladal som har det allra bästa läget när Ante dundrar en frispark i stolpen, överraskande frisparksavslut ute från högerkanten som ställde keepern (en tidigare Kulladalare faktiskt) men som retfullt inte ville gå in. När endast en minut återstår av ordinarie matchtid tilldöms MFF en frispark i utmärkt läge något till vänster från mitten. Frisparken tar i tvåmannamuren och seglar i en båge över Nermin i målet till 1-0. Jo, MFF var så pass spelförande och chansskapande att det inte var orättvist men sättet målet kom till på och tidpunkten för det gjorde det extra surt för ett välkämpande Kulladalslag. Inte helt olikt semifinalförlusten för juniorerna mot just MFF 2016/17. 


Matchens spelare i de fem matcherna har jag glömt skriva in:
vs Bjärred: Nikola Antic
vs FC Trelleborg 1: Boran Hummet

vs Hyllie: Emil Ahmetovic
vs FC Trelleborg 2: Felix Påhlsson
vs Malmö FF: Antonio Pavlovski


Här finns mängder att ta med sig från turneringen. En semifinalplats i Skånecupen är ett bra facit. Det faktum att Kulladal gör sina två bästa insatser mot semifinallagen Bjärred (åkte efter förlängning mot Olympic) och Malmö FF visar att man är jämförbara med Skånes främsta diton. Många har växt till sig och det ska vi tacka tränarduon Amar och Dzenan för. Idag, främst under slutspelet, var kämpaglöden onekligen där. Ett gigantiskt steg från förra årets uttåg där förvisso bara tre av dagens spelare var med. Sist men inte minst de individuella prestationerna som i gruppen var helt avgörande för vidare avancemang: Katalins klassmål i premiären, Emils näsa för mål och vidare under kvällen Felix som tog stort ansvar, Nikos försvarsspel, Antes speed och löp. Och övriga som på grund av min kunskapsbrist kring mindre detaljer sällan får de stora orden. Det var bra detta och det bådar gott inför utesäsongen där juniorerna förhoppningsvis tar vidare steg i utvecklingen och snart kan utmana om platser i A-truppen. 


Tack för dagen!


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Tisdag 22 jan 22:01

Träningarna fortsätter se bra ut när vi går in i andra veckan av försäsongen. Gårdagens snöfall ställde till det så till vida att löpningen skalades av något, den ordinarie löpvägen var hal och blaskig på samma gång. Men löpningen genomfördes och kom...

Av 1938 - Tisdag 22 jan 21:30

Lag Spelare IN Spelare UT Tränare Balkan Mikias Yonas (Nike)Dylan Gomli (Bosnien/H)Mohammed El-Kayed (Prespa)Sami Güngör (IFK Malmö) Daniel Jovanovic (LB07) Firah Sahan (3) FC Trelleborg   Simon Magnusson (Lilla Beddinge)Thom ...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:45

I detta nu håller alla lagen på att diskutera fram matchdagar för div 3 SG 2019. Klart är iallafall i vilken ordning vi möter alla lag och det ska ni så klart få ta del. Om inte annat så att ni kan planera in vårens KFF-tips! Observera att en omgångs...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:16

Under söndagen klev ytterligare två av turneringens förhandsfavoriter in i turneringen (Lunds BK avancerade ju till åttondel på lördagen). Varken IFK Malmö eller Österlen gjorde någon besviken och tog sig relativt bekvämt till åttondelen nästa söndag...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:00

Vecka: 4   21/1-27/1     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag Träning Kulladals IP  kl 17.30-19.30  Ha alltid med joggingskor  Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Ha alltid med joggingskor  Onsda...

Reklam

Nästa match vs                        

Nils Holgersson Cup

Fredagen den 25jan kl 18.22
Nils Holgersson Hallen, Skurup

Serie

Division 3 södra Götaland 2019

 

Lag Placering 2018
Balkan 7:a div 3 SG
FC Trelleborg 3:a div 4 södra
Flagg 2:a div 4 södra
IFK Trelleborg 5:a div 3 SG
Kulladal 4:a div 3 SG
Kvarnby 12:a div 2 VG
LB07 2:a div 3 SG
Lödde 3:a div 3 SG
Malmö City 6:a div 3 SG
Nike 1:a div 4 södra
Södra Sandby 1:a div 4 östra
Tomelilla 9:a i div 3 SG*

Malmömästerskapen

Malmömästerskapen 18/19

Grupp 1

Lag Ma V O F Mål P
1. Olympic 1 1 0 0 5-3 3p
2. LB07 1 1 0 0 1-0 3p
2. Flagg 1 1 0 0 1-0 3p
4. IFK M 1 0 0 1 0-1 0p
5. Kulladal 1 0 0 1 0-1 0p
6. Balkan 1 0 0 1 3-5 0p

Nils Holgersson Cup

NH-Cupen 2019

Grupp 11
Kulladal
Skabersjö
Anderslöv
Västra Ingelstad

Matcher:
Västra Ingelstad kl 18.22
Anderslöv kl 19.28
Skabersjö kl 21.18

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se