1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 3 januari 2019

Juniorerna till kvartsfinal

Av 1938 - Torsdag 3 jan 14:34

Kulladal fick jobbet gjort och gick vidare till kvällens kvartsfinal i juniorklassen genom att bli tvåa i gruppen bakom Bjärred och före FC Trelleborg 2 och Hyllie. Vi tar det match för match. 


Kulladal - Bjärred 1-1
K: Katalin Mitea

Ass: Nermin Smajlovic


Kulladal drabbades av två återbud innan första avspark då André Grahovac och Tarik Dzanic insjuknat. Efter en trevande inledning, som sig bör i turneringens första match, kom vad som skulle bli gruppens toppmatch igång mot slutet. Efter ett långt utkast av keeper Nermin Smajlovic som studsade via en rödklädd lyckades Katalin Mitea på ett elegant vis plocka ner och kruta in 1-0. Dessvärre skulle ledningen bli kortvarig och Bjärred kvitterade rätt så omgående. Totalt sett var Bjärred närmare en vinst än Kulladal men oavgjort kunde nog båda lagen leva med. För Kulladals del var nämligen en pinne mot två senaste årens finallag ett bra resultat om det skulle bli avancemang till A-slutspel. 


FC Trelleborg 2 - Kulladal 0-1

K: Emil Ahmetovic
Ass: Felix Påhlsson


Eftersom Trelleborgarna vunnit sin inledande match mot Hyllie var det ett måste med nya poäng även i den andra matchen. Det här var Kulladals sämsta match av dom tre och överlag ingen höjdare för åskådarna på plats. FCT dominerade matchen men lyckades inte få till några vassa avslut, med undantag för ett från nära håll som Nermin stod för en reflexräddning på. Det var för övrigt målvaktens sista ingripande i gruppspelet (oklart om han kommer tillbaka till kvartsfinalen) eftersom han fått en smäll mot knäet i en krock med Bjärreds anfallare. Mosafer Azizi tog plats mellan stolparna och lyckades freda målet. När matchen tycktes gå mot 0-0 fick Felix Påhlsson tag i bollen ute till höger, vände upp och tunnlade en motståndare innan han frispelade nyförvärvet från Hyllie, Emil Ahmetovic som la in matchens enda mål. 

 

Hyllie - Kulladal 1-3

K: Emil Ahmetovic 2, Felix Påhlsson

Ass: Felix Påhlsson 2

 

Inför sista matchen var man redan klart för kvartsfinal medan Hyllie redan hamnat sist i gruppen. Det präglade matchen som höll ett segt tempo. Felix blixtrade till med en fin frispark till 1-0. Hyllie kvitterade inte så långt efter, något tafatt försvarsspel där Hyllie tog sig fram utan att förta sig och avslutade med en strumprullare. Sen var det åter dags för den spännande duon Felle och Emil där den förstnämnde två gånger om spelade fram och den sistnämnde något turligt fick in 2-1 och sedan vräckte in 3-1 på ett desto läckrare vis. För gruppseger hade det behövts en 5-1-seger. Nu blev det istället en andraplats och match mot FC Trelleborg 2. Som alltid bör man ta där här med första- och andralag med en nypa salt, så FCT 2 betyder sannolikt inte ett lättare motstånd än FCT 1 i gruppen. Utan att förta sig nämnvärt har Kulladal nått kvartsfinal, men där är en hel del att förbättra ännu. 

 

Klockan 17.20 spelas kvartsfinalen och då i Kombihallen. Skulle man vinna den möter man vinnaren av LB07 2 och MFF i semifinal klockan 19.30. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Tisdag 22 jan 22:01

Träningarna fortsätter se bra ut när vi går in i andra veckan av försäsongen. Gårdagens snöfall ställde till det så till vida att löpningen skalades av något, den ordinarie löpvägen var hal och blaskig på samma gång. Men löpningen genomfördes och kom...

Av 1938 - Tisdag 22 jan 21:30

Lag Spelare IN Spelare UT Tränare Balkan Mikias Yonas (Nike)Dylan Gomli (Bosnien/H)Mohammed El-Kayed (Prespa)Sami Güngör (IFK Malmö) Daniel Jovanovic (LB07) Firah Sahan (3) FC Trelleborg   Simon Magnusson (Lilla Beddinge)Thom ...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:45

I detta nu håller alla lagen på att diskutera fram matchdagar för div 3 SG 2019. Klart är iallafall i vilken ordning vi möter alla lag och det ska ni så klart få ta del. Om inte annat så att ni kan planera in vårens KFF-tips! Observera att en omgångs...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:16

Under söndagen klev ytterligare två av turneringens förhandsfavoriter in i turneringen (Lunds BK avancerade ju till åttondel på lördagen). Varken IFK Malmö eller Österlen gjorde någon besviken och tog sig relativt bekvämt till åttondelen nästa söndag...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:00

Vecka: 4   21/1-27/1     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag Träning Kulladals IP  kl 17.30-19.30  Ha alltid med joggingskor  Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Ha alltid med joggingskor  Onsda...

Reklam

Nästa match vs                        

Nils Holgersson Cup

Fredagen den 25jan kl 18.22
Nils Holgersson Hallen, Skurup

Serie

Division 3 södra Götaland 2019

 

Lag Placering 2018
Balkan 7:a div 3 SG
FC Trelleborg 3:a div 4 södra
Flagg 2:a div 4 södra
IFK Trelleborg 5:a div 3 SG
Kulladal 4:a div 3 SG
Kvarnby 12:a div 2 VG
LB07 2:a div 3 SG
Lödde 3:a div 3 SG
Malmö City 6:a div 3 SG
Nike 1:a div 4 södra
Södra Sandby 1:a div 4 östra
Tomelilla 9:a i div 3 SG*

Malmömästerskapen

Malmömästerskapen 18/19

Grupp 1

Lag Ma V O F Mål P
1. Olympic 1 1 0 0 5-3 3p
2. LB07 1 1 0 0 1-0 3p
2. Flagg 1 1 0 0 1-0 3p
4. IFK M 1 0 0 1 0-1 0p
5. Kulladal 1 0 0 1 0-1 0p
6. Balkan 1 0 0 1 3-5 0p

Nils Holgersson Cup

NH-Cupen 2019

Grupp 11
Kulladal
Skabersjö
Anderslöv
Västra Ingelstad

Matcher:
Västra Ingelstad kl 18.22
Anderslöv kl 19.28
Skabersjö kl 21.18

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se