1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 2 januari 2019

Juniorerna äntrar Skånecupen

Av 1938 - Onsdag 2 jan 18:11

Imorgon (torsdag) ska Kulladals juniorer lira Skånecupen och man gör det i Wihlborgs Arena ute i Bunkeflo. Totalt arton lag deltar i åldersklassen där Kulladal blivit indelad i en fyrlagsgrupp med Bjärred, FC Trelleborg 2 och Hyllie. I den elvamannatrupp som tränarna tagit ut finns två spelare tillhörande seniortruppen i Felix Påhlsson och Nikola Antic, ytterligare två som gjort seriedebut i A-laget i Antonio Pavloski och André Grahovac samt två som gjort A-lagsdebut men inte i seriesammanhang; Boran Hummet och Mosafer Azizi. Det är således en stark trupp juniorerna har med sig in i turneringen. Noterbart i truppen är även de två nyförvärven Tarik Dzanic (Husie) och Emil Ahmetovic (Hyllie). 


Truppen 


1. Nermin Smajlovic

2. Tarik Dzanic

3. Nikola Antic

4. Zeqir Sylejmani

5. Felix Påhlsson

6. Boran Hummet

7. Mosafer Azizi

8. Antonio Pavlovski

9. André Grahovac

10. Katalin Mitea

11. Emil Ahmetovic


Bloggen kontaktade tränare Amar för att få några ord om gruppen och läget i truppen:

Vi har hamnat i en relativt tuff grupp med Bjärred som är ett juniorallsvenskt lag samt Hyllie vars 01:or alla har blivit uppflyttade till seniorlaget och lirar div 5-fotboll. Jag förväntar mig att det står mellan oss, Bjärred och Hyllie för de två platserna som leder till A-slutspel. Vi går för seger i varje match och gör vi det vi ska så ska vi avancera till A-slutspel. Som vanligt hänger mycket på oss själva, denna generation har visat att när vi gör saker tillsammans och noggrant så kan vi uppnå riktigt bra saker. De flesta killarna har fått smaka på seniorfotboll och en del är med och knackar på speltid i div 3 vilket jag förväntar mig ska synas imorgon. Vi har även två nyförvärv med i form av Tarik (02:a) och Emil (01:a) som imponerat i de två träningsmatcherna vi haft i nov/dec. 


Matcher:
Kulladal - Bjärred kl 09.40

FC Trelleborg 2 - Kulladal kl 11.00

Hyllie - Kulladal kl 12.40


Går man vidare som etta eller tvåa väntar kvartsfinal mot ettan eller tvåan i grupp B som består av FC Trelleborg 1, Sjöbo, Lunds SK och LB07 1. Dom matcherna spelas kl 17 respektive kl 17.20 i Kombihallen. Skulle man sluta trea eller fyra i gruppen väntar B-slutspel mot trean eller fyran i nämnda grupp. Dom matcherna spelas kl 15 och kl 15.20 också i Kombihallen. 


Lycka till pågar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Tisdag 22 jan 22:01

Träningarna fortsätter se bra ut när vi går in i andra veckan av försäsongen. Gårdagens snöfall ställde till det så till vida att löpningen skalades av något, den ordinarie löpvägen var hal och blaskig på samma gång. Men löpningen genomfördes och kom...

Av 1938 - Tisdag 22 jan 21:30

Lag Spelare IN Spelare UT Tränare Balkan Mikias Yonas (Nike)Dylan Gomli (Bosnien/H)Mohammed El-Kayed (Prespa)Sami Güngör (IFK Malmö) Daniel Jovanovic (LB07) Firah Sahan (3) FC Trelleborg   Simon Magnusson (Lilla Beddinge)Thom ...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:45

I detta nu håller alla lagen på att diskutera fram matchdagar för div 3 SG 2019. Klart är iallafall i vilken ordning vi möter alla lag och det ska ni så klart få ta del. Om inte annat så att ni kan planera in vårens KFF-tips! Observera att en omgångs...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:16

Under söndagen klev ytterligare två av turneringens förhandsfavoriter in i turneringen (Lunds BK avancerade ju till åttondel på lördagen). Varken IFK Malmö eller Österlen gjorde någon besviken och tog sig relativt bekvämt till åttondelen nästa söndag...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:00

Vecka: 4   21/1-27/1     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag Träning Kulladals IP  kl 17.30-19.30  Ha alltid med joggingskor  Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Ha alltid med joggingskor  Onsda...

Reklam

Nästa match vs                        

Nils Holgersson Cup

Fredagen den 25jan kl 18.22
Nils Holgersson Hallen, Skurup

Serie

Division 3 södra Götaland 2019

 

Lag Placering 2018
Balkan 7:a div 3 SG
FC Trelleborg 3:a div 4 södra
Flagg 2:a div 4 södra
IFK Trelleborg 5:a div 3 SG
Kulladal 4:a div 3 SG
Kvarnby 12:a div 2 VG
LB07 2:a div 3 SG
Lödde 3:a div 3 SG
Malmö City 6:a div 3 SG
Nike 1:a div 4 södra
Södra Sandby 1:a div 4 östra
Tomelilla 9:a i div 3 SG*

Malmömästerskapen

Malmömästerskapen 18/19

Grupp 1

Lag Ma V O F Mål P
1. Olympic 1 1 0 0 5-3 3p
2. LB07 1 1 0 0 1-0 3p
2. Flagg 1 1 0 0 1-0 3p
4. IFK M 1 0 0 1 0-1 0p
5. Kulladal 1 0 0 1 0-1 0p
6. Balkan 1 0 0 1 3-5 0p

Nils Holgersson Cup

NH-Cupen 2019

Grupp 11
Kulladal
Skabersjö
Anderslöv
Västra Ingelstad

Matcher:
Västra Ingelstad kl 18.22
Anderslöv kl 19.28
Skabersjö kl 21.18

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2019
>>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se