1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 7 september 2017

Femetta för U-laget!

Av 1938 - 7 september 2017 21:28

  

Matchfakta

FC Rosengård - Kulladal 1-5 (1-1)

K: Dennis Rickbo, Filip Ahlström 2, Filip Gavran

Ass: Filip Gavran 3, Markus Swane, Jörgen Mellberg


Laget


Nermin Smajlic

-----------------------------

Joakim Söderlund (45)

Filip Jönsson

Oliver Ohlsson

Andreas Pajus

-----------------------------

Filip Gavran

Stefan Vagic (60)

Filip Ahlström (UT 45, IN 60)

Mattias Andersson

-----------------------------

Sebastian Rask (45)

-----------------------------

Markus Swane (45)


Avbytare:

Calle Stenberg (45)

Dennis Rickbo (45)

Eddie Ekblad (45)

Jörgen Mellberg (45)


U-laget är inne i en fin period just nu. Idag kom andra raka segern mot ett topplag då Rosengård besegrades med 5-1! Bakom siffrorna finns en tidig utvisning på en hemmaspelare som räddade Markus Swanes skott med handen på mållinjen. Den satte förstås sin prägel på matchen men det var först under andra fyrtiofem som Kulladal fick utdelning på det numerära överläget. Det var annars Rosengård som började matchen bäst på Rosengård IP:s "andraplan". Många med mig trodde nog att det skulle bli konstgräs efter dagens ihållande regn. De stora chanserna lät vänta på sig men efter en kvart tilldöms hemmalaget en frispark från höger. En inte helt otagbar vänsterknorr letar sig på mål och i mål bakom debuterande Nermin i Kulladalsmålet. Det var också första skottet som gick mot honom så det var bara "pu de igen". Målet verkade tända till gästerna som dagen till ära hade en hel del A-spelare i truppen. Markus Swane löper sig loss och blir omkullsprungen i straffområdet. Sebastian Rask kliver fram och slår straffen som dock räddas av hemmakeepern. Det skulle bara dröja ett par minuter innan Kulladal tilldöms en ny straff. Ett rappt anfall ligger bakom. Fint spel från högerkanten, in i mitten - snett bak till Swane som rånas på ett mål då en utespelare slänger sig och räddar bollen med handen - förvisso en snygg räddning men svårt att snacka bort. Rött kort och straff. Ny straffläggare i form av Filip Gavran som klev fram och placerade in kvitteringen. Det hala underlaget till trots - spelarna halkade runt som Bambi - var det en trivsam tillställning och två lag fullt med kvalitéer. Nermin tog revansch via en fin räddning på ett skott vid första stolpen och via en påpasslig utrusning i slutet av halvleken. 1-1 står sig halvleken ut. I paus gör Kulladal fyra förutbestämda byten. In med fräscht folk och mycket energi. Det var förstås givet att ett redan trött Rosengård skulle få det ännu tuffare. Den enda lagdelen som hölls intakt matchen igenom var mittbackslåset Filip Jönsson och Oliver Ohlsson. En med energi var Jörgen Mellberg som sätter prägel på matchen per omgående. Efter tre minuter har han ett rungande skott som tippas i ribban av målvakten. Sen kommer ledningsmålet bara minuten senare. Ännu en inhoppare i form av Dennis Rickbo snor åt sig bollen på offensiv planhalva innan han elegant väggar med Gavran och lägger in 1-2. Sen byter Stefan Vagic ut och Filip Ahlström kommer åter och bildar ovanligt nog innermittfält med Eddie Ekblad. Särskilt länge är inte hans återinhopp innan Linköpingssonen hamnar på måltavlan. En oerhört pigg Gavran skär in från höger innan han prickar Bruce i mitten, målvakten är på förstaavslutet men lyckas sen inte hålla bollen över mållinjen. Tio minuter senare ligger samma duo bakom 4-1. Gavran spelar in till Bruce som skottar på ett, otagbart för målvakten. Rosengård kommer i några få anfallsvågor, bland annat bjuder Nermin på en räddning nere vid stolproten, men annars är det gästerna för hela slanten i andra. Avslutar målskyttet gör Ramsey med sitt andra för kvällen. Legendaren fortsätter fira stora triumfer på sin autostrada på vänsterkanten och hittar 5-1-skytten med ett inspel, ett relativt svårt avslut för yttermittfältaren (just ikväll mer centralt placerad) som får parera den i vätan snabbt emotkommande bollen. Sista tio missade jag förvisso men Kulladal bjöd på en trevlig offensivfotboll i andra halvlek, låt vara med en man mer. Det blev också en lagom genomkörare inför Löddematchen på lördag för dom som blir uttagna till den. I en haltande tabell närmar sig Kulladal den övre halvan. Nu gick man upp på sjätteplatsen, har tre poäng till femteplatsen och häng på topp 3. Även U-laget möter Lödde i nästa omgång, den matchen spelas måndag kl 19.45 hemma på Kulladal. 


Matchens spelare

Filip Gavran. Tre assist och ett mål. Det säger det mesta. Då kunde och borde yttern ändå gjort fler poäng. Den energi Gavran visat sen han kom tillbaka från Di Gule smittar av sig. Fortfarande har han en tendens att vilja göra det här extra istället för det enkla men med tre framspelningar till mål ikväll är det svårt att hävda att han inte släpper bollen... Het!    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Måndag 10 dec 13:15

Lag Spelare IN Spelare UT Tränare Balkan   Daniel Jovanovic (LB07) Firah Sahan (3) FC Trelleborg   Simon Magnusson (Lilla Beddinge)Thom Nilsson (Vellinge FF) Esbjörn Berghult (ny) Flagg Rasmus Nilsson (IFK Tbg)Oskar Axb...

Av 1938 - Måndag 10 dec 12:35

Tre säsonger blev det i Kulladalströjan för Sebastian Rask. Nästa säsong spelar han i LB07. Rask lämnar bakom sig ett fantastiskt målsnitt där han gjort 43 mål på sina 56 seriematcher för klubben, därtill kan läggas 33 framspelningar, ett otal matche...

Av 1938 - Söndag 9 dec 17:00

OBS! Kl 18.30 även torsdag i vecka 50. Vecka: 50   10/12-16/12     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag -       Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Konstgräs  Onsdag -       Torsdag T...

Av 1938 - Lördag 8 dec 18:45

(A) Träningsmatcher MM Spelare Ma Min Mål Ass
Gula Röda Mvp   Ma Mål Ass Gula Röda Mvp Andr
é Grahovac  1 36                         An
tonio Pavlovski 1 36              0 (1)     1     ...

Av 1938 - Lördag 8 dec 18:30

Kulladal förlorade årets sista match när man hemma på IP tog emot nyblivna div 2-laget Eslöv i en träningsmatch. Man hängde med bra i första halvlek som man också vann med 1-0 efter att Erik Björkman nätat sjutton minuter in i matchen, framspelare de...

Reklam

Nästa match vs ?                     

 

Nils Holgersson Cup

Tabell

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se