1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2017

Oavgjort i U-lagets höstpremiär - Gavran tvåmålsskytt

Av 1938 - 14 augusti 2017 22:30

Även U-laget fick oavgjort med sig i veckans omgång av div 1 reserv. Den på förhand tuffa bortaresan mot Höganäs slutade med 2-2 efter lika ett i paus. Får man tro spelarnas ord nedan så verkar lagen ha haft en halvlek var. Filip Gavran var tillbaka i Kulladalströjan efter tio månaders frånvaro och gjorde ingen besviken när han med sina två mål i högsta grad bidrog till att man åtminstone fick med sig en pinne hem. Det var ett tag sedan U-laget lirade match då man bland annat drabbats av uppskjutna matcher under juni månad. Av dom är det för övrigt spikat att Rosengårdsmatchen spelas torsdagen den 7sept kl 19.30 Den andra uppskjutna matchen (mot Eslöv) har ett förslag om att spelas onsdagen den 20sept kl 19.45 Med kvällens pinne behöll man ett betryggande avstånd till botten samtidigt som man har häng på nästa veckas motståndare Torn som ligger tre poäng framför. I en minst sagt haltande tabell ligger ligger Kulladal sjua (av tio) men med färre matcher spelade än de flesta lag. Ta del av Gavran och Tim Rickbos ord nedan. 

 

Matchfakta

Höganäs - Kulladal 2-2 (1-1)

K: Filip Gavran 2

Ass: Jörgen Mellberg


Truppen (inte fått del av startelvan):


Jimmie Andersson

Tim Rickbo

Calle Stenberg

Ludvig Lindberg

Oliver Ohlsson

Andreas Pajus

Filip Gavran

Sebastian Hillgren

Patrik Ingholt

Jörgen Mellberg

Mattias Andersson

Mozamel Hamid

Oliver Wågreus

Jack Berggrensson


(som vanligt med reservation för sena ändringar)


Filip Gavran:

[Hur gick det i comebacken?] Det gick bra! Matchen slutatde 2-2 och jag gjorde två mål! Första nickmål assist av Jörgen. De var bättre i första halvek, de ägde bollen sen börjar vi ta över. Första halvek slutade 1-1. Andra halvlek var vår, vi tog över helt - kunde vunnit matchen. Vi hade tio hörnor i andra, fyra-fem frisparkar och Stenbergs nick i ribban i sista minuten. Vi hade inte tur denna gången.

 

Tim Rickbo:

Vi började trögt, många vara kanske lite trötta och sega en måndagkväll efter att åkt en timme till match, och vi släpper in första målet! Men vi jobbar oss in i matchen och på en kontring så slår Jörgen ett inlägg till Gavran som nickar in kvitteringen. Tyvärr så kommer vi åter i underläge när vi slarvar med passningarna. Efter det så börjar vi jobba oss in i matchen och tar mer och mer över den. Vi har ett antal lägen att göra 2-2 men det kommer inte förrän det är 15 min kvar och efter det fortsätter vi trycka på och vi har i slutet tre hörnor i rad varav Stenberg har en nick i ribban. Tyvärr får vi inte in segermålet och det är lite surt, men en måndagkväll kl 19 borta i Höganäs och ta med sig en pinne är väl kanske inte så illa. 

 

Tack till Gavran och Timpa för orden!


Tabell och resultat

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Måndag 10 dec 13:15

Lag Spelare IN Spelare UT Tränare Balkan   Daniel Jovanovic (LB07) Firah Sahan (3) FC Trelleborg   Simon Magnusson (Lilla Beddinge)Thom Nilsson (Vellinge FF) Esbjörn Berghult (ny) Flagg Rasmus Nilsson (IFK Tbg)Oskar Axb...

Av 1938 - Måndag 10 dec 12:35

Tre säsonger blev det i Kulladalströjan för Sebastian Rask. Nästa säsong spelar han i LB07. Rask lämnar bakom sig ett fantastiskt målsnitt där han gjort 43 mål på sina 56 seriematcher för klubben, därtill kan läggas 33 framspelningar, ett otal matche...

Av 1938 - Söndag 9 dec 17:00

OBS! Kl 18.30 även torsdag i vecka 50. Vecka: 50   10/12-16/12     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag -       Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Konstgräs  Onsdag -       Torsdag T...

Av 1938 - Lördag 8 dec 18:45

(A) Träningsmatcher MM Spelare Ma Min Mål Ass
Gula Röda Mvp   Ma Mål Ass Gula Röda Mvp Andr
é Grahovac  1 36                         An
tonio Pavlovski 1 36              0 (1)     1     ...

Av 1938 - Lördag 8 dec 18:30

Kulladal förlorade årets sista match när man hemma på IP tog emot nyblivna div 2-laget Eslöv i en träningsmatch. Man hängde med bra i första halvlek som man också vann med 1-0 efter att Erik Björkman nätat sjutton minuter in i matchen, framspelare de...

Reklam

Nästa match vs ?                     

 

Nils Holgersson Cup

Tabell

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se