1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 3 juni 2017

J-lagets tredje raka!

Av 1938 - 3 juni 2017 10:57

Matchfakta

Kulladal - Malmö City 8-0 (6-0)

K: Jack Berggrensson 3, Ajdin Besic 2, Antonio Radolovic, André Grahovac, Salm Mohammed

Ass: Ludvig Lindberg, Genti Bulliqi, Jack Berggrensson, Antonio Radolovic


Laget


Noli Morina

----------------------------

Ludvig Lindberg

Oliver Wågreus

Oliver Ohlsson

Vincent Lindberg

----------------------------

André Grahovac

Salm Mohammed 

Filip Kutlesovski

Sebastian Hillgren

----------------------------

Jack Berggrensson

Genti Bulliqi


Avbytare:

Antonio Radolovic

Ajdin Besic

Zeqirjah Sylejmani


J-laget fortsätter bygga på sin segersvit. Efter klara 8-0 mot Malmö City är den nu uppe i tre matcher. Matchen avgjordes redan i den första halvleken där Kulladal gick ifrån till 6-0. Andra halvlek var mer eller mindre en transportsträcka där båda lagen bara ville att matchen skulle ta slut. Matchens energi bibehölls tack vare de inhoppande 01:orna som hela tiden ville ha bollar att jobba med. Även om det bara dröjde fyra minuter innan Jack Berggrensson skickade in ett fint förarbete längs vänsterkanten av vänsterbacken Ludvig Lindberg, kändes det till en början trögt för hemmalaget. Visst fanns hela tiden en indikation på att motståndet skulle tappa i ork, allra helst sedan man släppte in tvåsiffrigt mot Eskilsminne senast. Efter sjutton minuter snappar Jack upp ett försvarsmisstag och kan enkelt göra sitt andra. Av bara farten skapar Kulladal omgående nya chanser. Trean kommer efter en väl avvägd diagonal pass genom 02:an Genti Bulliqi som sätter André Grahovac i öppet läge - inga misstag från 01:an som fick chansen från start på vänsteryttern. En av förra veckans bästa spelare, Sebastian Hillgren spelar fyra minuter senare fram Jack som sätter sitt tredje mål på tjugofem minuter. Ska ärligt säga att jag blandar ihop de många målen när jag inte noterar från matchen men visst var det en av Oliver Ohlssons läckra offensivlöpningar från mittbacken som gav upphov till målet. Nånstans i den perioden kom dom iallafall. Sedan ny stiltje i chansskapandet för Kulladal. Trots de många målen kändes inte spelet klockrent. Etablerandet i uppspelsfasen tog alldeles för lång tid och istället för att nå anfall via innermittfältet blev det omständigt. Lagkapten Salm Mohammed fick sedan ta hand om sin egen frispark i bra läge utanför straffområdet. Salle mötte för övrigt sitt gamla lag som han lirade hos för ett par säsonger sedan. Frisparken är långt ifrån perfekt men den träffar mål och målvakten kan inte hålla ute bollen - 5-0. Ytterligare två 01:or får chansen under andra hälften av första halvlek; Antonijo Radolovic och Ajdin Besic. Ajdin går upp på topp och skickar ner Genti på mitten medan Ante tar plats på ena yttern. Fem minuter innan paus får Ante också göra sitt första mål för J-laget när han prickar in 6-0.


I paus påtalar coach Mathias Andersson vikten av att spela ut trots resultatet. Det gick kanske sådär med det. Men det är så klart inte lätt att hålla ångan uppe när segern är i hamn sedan länge, det är fredagskväll och allt det där. Malmö City är trots sin underlägsenhet inte oävna. Man har några bra spelare, bland annat i innermittfältaren Myasar Al-Azzawi som under hela matchen styrde och ställde och var svårfångad. Framåt har man åtminstone två-tre chanser under matchen (två i första) som borde resulterat i mål men där Noli Morina eller rent slarv förhindrar mål. Slarvigt till exempel när en spelare snor ett givet mål från en medspelare och blir offside på kuppen. Detta skedde för övrigt i matchens sista minut. Tyckte för övrigt om sättet deras tränare hela tiden manade på sitt lag trots siffrorna på resultattavlan. Tillbaka till Kulladals mål då. Det var faktiskt inhopparen Ajdin, som för övrigt tränat med seniorlaget under våren, som satte båda i andra halvlek. Det första kom efter fint förarbete av 01-kollegan Ante och det andra efter en påpassig retur på Salles missade straff. Under andra halvlek fick vi också se ett nytt ansikte i Zeqirjah Sylejmani som hoppade in på vänsterbacken när på lördagen A-lagsspelande Oliver vilades och Ludde således flyttades in centralt. Kanske inte den mest inspirerande matchen att hoppa in men 01:an gjorde det hur stabilt som helst. Där finns mycket att ta av i den där åldersgruppen... Domaren var snäll nog att blåsa av matchen kort efter nittio tyckte nog båda lagen och publiken som sökt sig till idrottsplatsen denna fredagkväll. Men en ny seger för Kulladal! Nästa match söndag den 11juni hemma mot serieledande Bjärred. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Tisdag 22 jan 22:01

Träningarna fortsätter se bra ut när vi går in i andra veckan av försäsongen. Gårdagens snöfall ställde till det så till vida att löpningen skalades av något, den ordinarie löpvägen var hal och blaskig på samma gång. Men löpningen genomfördes och kom...

Av 1938 - Tisdag 22 jan 21:30

Lag Spelare IN Spelare UT Tränare Balkan Mikias Yonas (Nike)Dylan Gomli (Bosnien/H)Mohammed El-Kayed (Prespa)Sami Güngör (IFK Malmö) Daniel Jovanovic (LB07) Firah Sahan (3) FC Trelleborg   Simon Magnusson (Lilla Beddinge)Thom ...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:45

I detta nu håller alla lagen på att diskutera fram matchdagar för div 3 SG 2019. Klart är iallafall i vilken ordning vi möter alla lag och det ska ni så klart få ta del. Om inte annat så att ni kan planera in vårens KFF-tips! Observera att en omgångs...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:16

Under söndagen klev ytterligare två av turneringens förhandsfavoriter in i turneringen (Lunds BK avancerade ju till åttondel på lördagen). Varken IFK Malmö eller Österlen gjorde någon besviken och tog sig relativt bekvämt till åttondelen nästa söndag...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:00

Vecka: 4   21/1-27/1     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag Träning Kulladals IP  kl 17.30-19.30  Ha alltid med joggingskor  Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Ha alltid med joggingskor  Onsda...

Reklam

Nästa match vs                        

Nils Holgersson Cup

Fredagen den 25jan kl 18.22
Nils Holgersson Hallen, Skurup

Serie

Division 3 södra Götaland 2019

 

Lag Placering 2018
Balkan 7:a div 3 SG
FC Trelleborg 3:a div 4 södra
Flagg 2:a div 4 södra
IFK Trelleborg 5:a div 3 SG
Kulladal 4:a div 3 SG
Kvarnby 12:a div 2 VG
LB07 2:a div 3 SG
Lödde 3:a div 3 SG
Malmö City 6:a div 3 SG
Nike 1:a div 4 södra
Södra Sandby 1:a div 4 östra
Tomelilla 9:a i div 3 SG*

Malmömästerskapen

Malmömästerskapen 18/19

Grupp 1

Lag Ma V O F Mål P
1. Olympic 1 1 0 0 5-3 3p
2. LB07 1 1 0 0 1-0 3p
2. Flagg 1 1 0 0 1-0 3p
4. IFK M 1 0 0 1 0-1 0p
5. Kulladal 1 0 0 1 0-1 0p
6. Balkan 1 0 0 1 3-5 0p

Nils Holgersson Cup

NH-Cupen 2019

Grupp 11
Kulladal
Skabersjö
Anderslöv
Västra Ingelstad

Matcher:
Västra Ingelstad kl 18.22
Anderslöv kl 19.28
Skabersjö kl 21.18

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se