1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 3 juni 2017

J-lagets tredje raka!

Av 1938 - 3 juni 2017 10:57

Matchfakta

Kulladal - Malmö City 8-0 (6-0)

K: Jack Berggrensson 3, Ajdin Besic 2, Antonio Radolovic, André Grahovac, Salm Mohammed

Ass: Ludvig Lindberg, Genti Bulliqi, Jack Berggrensson, Antonio Radolovic


Laget


Noli Morina

----------------------------

Ludvig Lindberg

Oliver Wågreus

Oliver Ohlsson

Vincent Lindberg

----------------------------

André Grahovac

Salm Mohammed 

Filip Kutlesovski

Sebastian Hillgren

----------------------------

Jack Berggrensson

Genti Bulliqi


Avbytare:

Antonio Radolovic

Ajdin Besic

Zeqirjah Sylejmani


J-laget fortsätter bygga på sin segersvit. Efter klara 8-0 mot Malmö City är den nu uppe i tre matcher. Matchen avgjordes redan i den första halvleken där Kulladal gick ifrån till 6-0. Andra halvlek var mer eller mindre en transportsträcka där båda lagen bara ville att matchen skulle ta slut. Matchens energi bibehölls tack vare de inhoppande 01:orna som hela tiden ville ha bollar att jobba med. Även om det bara dröjde fyra minuter innan Jack Berggrensson skickade in ett fint förarbete längs vänsterkanten av vänsterbacken Ludvig Lindberg, kändes det till en början trögt för hemmalaget. Visst fanns hela tiden en indikation på att motståndet skulle tappa i ork, allra helst sedan man släppte in tvåsiffrigt mot Eskilsminne senast. Efter sjutton minuter snappar Jack upp ett försvarsmisstag och kan enkelt göra sitt andra. Av bara farten skapar Kulladal omgående nya chanser. Trean kommer efter en väl avvägd diagonal pass genom 02:an Genti Bulliqi som sätter André Grahovac i öppet läge - inga misstag från 01:an som fick chansen från start på vänsteryttern. En av förra veckans bästa spelare, Sebastian Hillgren spelar fyra minuter senare fram Jack som sätter sitt tredje mål på tjugofem minuter. Ska ärligt säga att jag blandar ihop de många målen när jag inte noterar från matchen men visst var det en av Oliver Ohlssons läckra offensivlöpningar från mittbacken som gav upphov till målet. Nånstans i den perioden kom dom iallafall. Sedan ny stiltje i chansskapandet för Kulladal. Trots de många målen kändes inte spelet klockrent. Etablerandet i uppspelsfasen tog alldeles för lång tid och istället för att nå anfall via innermittfältet blev det omständigt. Lagkapten Salm Mohammed fick sedan ta hand om sin egen frispark i bra läge utanför straffområdet. Salle mötte för övrigt sitt gamla lag som han lirade hos för ett par säsonger sedan. Frisparken är långt ifrån perfekt men den träffar mål och målvakten kan inte hålla ute bollen - 5-0. Ytterligare två 01:or får chansen under andra hälften av första halvlek; Antonijo Radolovic och Ajdin Besic. Ajdin går upp på topp och skickar ner Genti på mitten medan Ante tar plats på ena yttern. Fem minuter innan paus får Ante också göra sitt första mål för J-laget när han prickar in 6-0.


I paus påtalar coach Mathias Andersson vikten av att spela ut trots resultatet. Det gick kanske sådär med det. Men det är så klart inte lätt att hålla ångan uppe när segern är i hamn sedan länge, det är fredagskväll och allt det där. Malmö City är trots sin underlägsenhet inte oävna. Man har några bra spelare, bland annat i innermittfältaren Myasar Al-Azzawi som under hela matchen styrde och ställde och var svårfångad. Framåt har man åtminstone två-tre chanser under matchen (två i första) som borde resulterat i mål men där Noli Morina eller rent slarv förhindrar mål. Slarvigt till exempel när en spelare snor ett givet mål från en medspelare och blir offside på kuppen. Detta skedde för övrigt i matchens sista minut. Tyckte för övrigt om sättet deras tränare hela tiden manade på sitt lag trots siffrorna på resultattavlan. Tillbaka till Kulladals mål då. Det var faktiskt inhopparen Ajdin, som för övrigt tränat med seniorlaget under våren, som satte båda i andra halvlek. Det första kom efter fint förarbete av 01-kollegan Ante och det andra efter en påpassig retur på Salles missade straff. Under andra halvlek fick vi också se ett nytt ansikte i Zeqirjah Sylejmani som hoppade in på vänsterbacken när på lördagen A-lagsspelande Oliver vilades och Ludde således flyttades in centralt. Kanske inte den mest inspirerande matchen att hoppa in men 01:an gjorde det hur stabilt som helst. Där finns mycket att ta av i den där åldersgruppen... Domaren var snäll nog att blåsa av matchen kort efter nittio tyckte nog båda lagen och publiken som sökt sig till idrottsplatsen denna fredagkväll. Men en ny seger för Kulladal! Nästa match söndag den 11juni hemma mot serieledande Bjärred. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Måndag 22 jan 21:35

Det är väl egentligen bara grupperna som inledde sitt spel på söndagsförmiddagen som bloggen inte sammanfattat. På vår halva tog sig Kulladal och FC Trelleborg 2 (3-2 mot Lunnarp) vidare som bekant. Köpingebro vann den oerhört jämna grupp 7 på ovanli...

Av 1938 - Måndag 22 jan 12:01

Efter en något trög start, där det bara blev till 0-0 mot Husie kom Kulladal 1 igång rejält. Det dröjde tjugofem minuters speltid innan första målet prickades in av Joakim Söderlund, framspelad av debutanten i NH-sammanhang Felix Påhlsson som för övr...

Av 1938 - Måndag 22 jan 12:00

Vecka: 4   22/1-28/1     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20    Tisdag -       Onsdag -       Torsdag Träning Kulladals IP  kl 19.45-21.15   Fredag ...

Av 1938 - Lördag 20 jan 22:31

Då har två dagar av NH-Cupen genomförts. Låt oss ta en titt på vem som gått vidare...   Bland fredagskvällen två dominanter hittade vi div 4-laget Veberöd (grupp 1) med Daniel Lindgren som tränare, som ni säkert känner till från Flagg och IFK Tre...

Av 1938 - Fredag 19 jan 17:15

På söndag går Kulladals ena lag in i NH-cupen 2018. Turneringen inleds redan imorgon då dom första grupperna spelas. Kulladal spelar i söndagens andra halva med första matchen kvart över tre. Första motståndare är Husie som vi stötte på i gruppspelet...

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Nästa match

vs                      


Gruppspel, NH-cupen

Söndagen den 21jan kl 15.14

NH-hallen, Skurup

Föregående match

1-7                 

          

1-1 Markus Swane (13)

1-2 Filip Gavran (23)

1-3 Markus Swane (34)

1-4 Markus Swane (39)

1-5 Eddie Ekblad (44)

1-6 Marcus Sandén (52)

1-7 Sebastian Rask (74)

Div 3 Södra Götaland

Tabell (slutspelad)

  Lag M V O F  Mål
1.  Nosaby 20 15 67-21  49p
2.  Olympic 20 14 46-26 44p
3. Kulladal 20 12  48-26  40p
4.  Eslöv 20 9 40-33  32p
5. Dösjöbro 20 10 38-37  32p
6.  IFK Tbg 20

6

32-30  28p 
7. Lödde 20 8 21-22  24p
8.  Hörby 20 10  46-64  22p 
9. Lund 20 11  29-38 21p 
10. Bjärred 20 3 14 26-41  12p 
11. Hyllie 20 15 20-76 5p 

 

Lag 1 går direkt till div 2
Lag 2 kvalar till div 2
Lag 3-8 stannar kvar i div 3
Lag 9 kvalar för att hålla sig kvar
Lag 10-11 åker ner till div 4

ReklamUbilack AB är en modern lackeringsverkstad lokaliserad i Malmö med högsta kvalitet för reparation och lackering av alla fordon.

 

Vi reparerar och justerar alla plast- och plåtskador innan vi fullbordar verket med en lackering i högsta klass.

 

www.ubilack.se

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

KFF-tipset

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se