1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2015

Kulladal överlägset Oxie

Av 1938 - 30 augusti 2015 22:45

Kulladal följde upp förra veckans 9-1 mot Lunnarp med ännu en förkrossande seger på lördagseftermiddagen. Jumbon Oxie hade inget att sätta emot serietvåan och fick direkt inrikta sig på att hålla nere förlustsiffrorna. Filip Ahlströms 1-0 redan efter två minuter blev starten på en målfest som slutade med Mattias Anderssons 9-0 ett par minuter före full tid. Tre tvåmålsskyttar hittade vi i hemmalaget i form av Tobinho Sjöbäck, Arlind Tahiri och inhoppande Mattias Andersson. Smolken i glädjebägaren blev André Jönssons röda kort en bit i på andra. Oxies beteende mot slutet där man medvetet gick in för att skada Kulladalarna gör att man vinner rätt lite till noll sympati trots situationen man befinner sig i. Jöns utvisning till trots så höll sig både spelarna och tränarna i hemmalaget förvånansvärt lugna, stor cred för det, och för en gång skull fick undertecknad bära hundhuvudet. 18-1 på två matcher och försvarad andraplats i serien. 

  

Matchfakta

Kulladal - Oxie 9-0 (4-0)

1-0 Filip Ahlström (2) 2-0 Tobinho Sjöbäck (8) 3-0 Daniel Jansson (30) 4-0 Arlind Tahiri (33) 5-0 André Jönsson (51) 6-0 Arlind Tahiri (59) 7-0 Tobinho Sjöbäck (64) 8-0 Mattias Andersson (69) 9-0 Mattias Andersson (88)

Assist: 1-0 Filip Gavran, 2-0 Nicholas Reilly, 3-0 Arlind Tahiri, 4-0 André Jönsson, 5-0 Tobinho Sjöbäck, 6-0 André Jönsson, 7-0 Filip Gavran, 8-0 Martin Persson, 9-0 Filip Ahlström

Varningar K: Marcus Sandén (3*), Tobinho Sjöbäck

Utvisning K: André Jönsson*


*Avstängda mot Svedala


Laget


Calle Nelin

-----------------------------

Johan Mellqvist

Martin Persson

Daniel Jansson (c)

Marcus Sandén (65)

-----------------------------

Nicholas Reilly

Filip Ahlström

André Jönsson

Filip Gavran (UT 65, IN 77)

-----------------------------

Tobinho Sjöbäck (77)

Arlind Tahiri


Avbytare:

Morgan Nielsen (mv)

Mukremin Semovski (65)

Mattias Andersson (65)

Aslan Hamadi

Noah Christoffersson

  

Så var matchen

Efter nästan en hel veckas regnande skingrade sig molnen lagom till lördagen och Kulladals IP bjöd åter sin publik på fint fotbollsväder. Frånvaro på Calle Stenberg och ljumskproblem för Jörgen Mellberg tvingade tränare Patrik Påhlsson till nya ändringar i elvan. Försökskaninen eller allt-i-allon Johan Mellqvist tog över vänsterbacksplatsen och Marcus Sandén högerbacken. Även Tobinho Sjöbäck var tillbaka i elvan efter sin avstängning förra veckan. Bara någon minut in på matchen ordnar André Jönsson fram en frispark stax utanför straffområdet när backen dröjer kvar med sitt stödjeben. Arlind Tahiri slår den i muren. Men redan minuten efter står det faktiskt 1-0 ändå. Ett snabbt inkast av Mackan till Filip Gavran öppnar upp, den senare slår en passning till Filip Ahlström som bara har att raka in bollen. Det var för övrigt Bruce´fjärde mål på mindre än nittio minuter. En på bänken lyrisk Ralf Ekberg är nöjd över att ett inkast resulterar i mål. Ett par minuter senare kommer Arre ren med målvakten men när han kommer något ur vinkel lyckas målvakten hålla ute avslutet. Men målvakten tvingades kapitulera inom kort. Johan Mellqvist lägger en fin boll ut mot Nicholas Reilly som på sedvanligt manér spurtar ner mot kortlinjen och frispelar Tobinho som lägger in sitt åttonde säsongsmål. Två fina spelmål med bara åtta minuter spelade. Oxie försöker replikera med ett överraskande långskott, bollen går strax över. Arre får en ny chans att överlista bortamålvakten, denna gång kommer han mer mitt framför mål, men målvakten står för en kanonräddning. Näste man att testa är Nick som denna gång blir framspelad av Tobinho, halvvolleyn räddas. Oxie är inte ofarliga. Ett inlägg från höger är bra men spelaren i mitten lyckas inte få på någon nick i straffområdet, där har Kulladal tur. En sedvanligt pigg Nick kommer fram pånytt, skär in från vänster och avslutar - målvakten tippar skottet över. Knappt har yttermittfältaren hunnit andas innan Martin Persson slår en läcker Beckham-cross ut på hans kant, Nick hittar Jöns som i sin tur hittar Arre men skottet går i täck och anfallet vinkas snart av för offside. 3-0 skulle dröja till den trettionde minuten. Lagkapten Daniel Jansson tar en riktigt bra löpning inne i straffområdet och när Arre står bakom inlägget vet man att det bara är att sätta huvudet till. Ett snyggt fotbollsmål! Tre minuter och ännu en sumpad målchans senare kommer så slutligen Arre i målprotokollet. Jöns lirkar sig igenom försvaret och i det närmaste skjuter bollen på Arre som därmed återigen toppade den interna skytteligan. Matchens kanske finaste anfall resulterar dessvärre inte i mål; Kring mittlinjen spelar Jöns bollen till Tobinho som väggspelar med Arre och löper mot mål. Det enda som lämnar mer att önska är avslutet där Tobinho drar på en tåfis som går högt över. Nick provar pånytt, men åtminstone den duellen har målvakten övertag i när han återigen räddar. Paussiffrorna skrivs till 4-0, definitivt ett resultat i underkant.

  

Redan tidigt i andra halvleken har Kulladal nått säsongsrekord i antalet hörnor, men till skillnad från Lunnarpsmatchen resulterade dom inte i mål (Dannes mål var på ett frisparksinlägg). Med förra matchen och första halvleken i åtanke känns det som förgjort när Jöns avslutar ännu ett anfall med att missa en målchans Men det skulle faktiskt bara dröja någon minut innan nästa möjlighet uppstod och den missade han inte. Tobinho sätter en boll i djupet och Jöns blir ren med målvakten - 5-0. Det är faktiskt en rutinerad liten kroppstackling av Tobinho som ger upphov till anfallet, kategori: Varför man ska gå in ordentligt i närkamperna - hårt men inte fult. En målsugen Arre kunde gott passat vid nästa anfall, istället väljer han att avsluta slarvigt. När han gjort fyra mål och fyra assist på en och en halv match är han dock snabbt förlåten. Snyggaste anfallet som blev till mål var ändå 6-0-målet. Mackan spelar upp till Tobinho som elegant klackskarvar bollen vidare till Jöns som sedan spelar en vidöppen Arre som bara har att lägga in bollen. Ett klassmål! Fem minuter senare kommer sjuan. Den senaste målskytten hittar ut bollen till Gavran som osjälviskt spelar fram Tobinho, som har tid att både ta emot och lägga till rätta bollen innan han lägger in 7-0. Ett dubbelbyte med tjugo minuter spelade: Mackan och Gavran ut, Mukremin Semovski och Mattias Andersson in. Ingen tävlingsdebut för Myggan, den gjorde han redan 2011, men väl en efterlängtad tävlingscomeback. Ännu en jättefin insats av Gavran som fortsätter visa fin form. Man får också imponeras av Mackan som alltid går in och gör sitt jobb, var han än spelar. Bortamålvaktens enda misstag kom med tjugo kvar då han tappar MP:s frispark som retfullt studsar vidare mot mål. Då den löper mot ena stolpen petar Matte den över mållinjen för säkerhets skull, det är möjligt den är inne innan men domaren tilldömer Matte målet. Supersub Matte skulle också hinna att göra ett andra mål innan full tid, trots få matcher från start har anfallaren mäktat med fyra fullträffar - imponerande och ett bevis på att han tar inhopparrollen på allvar. Att kasta in Matte mot slutet när motståndarlagen har slut på energi visar sig alltmer gynnsamt, hans obegränsade fysik gör att motståndarna sällan får en lugn stund. Innan hans 9-0 strax innan slutsignal skulle matchen få en tråkig utveckling. Oxiespelarnas frustration ökade för varje minut och till slut rann det över. Det hela började innan en provokation av Jöns, som ledde till att han blev utvisad, men det var den som fick det hela att urarta. Inom loppet av fem minuter innebär nästan varje duell direkt fara för hemmaspelarna då motståndarna fullständigt struntade i om dom träffade boll eller inte. Trots en handfull år som lagledare, flera möten med div 5-och div 6-lag och korpendeltagande på Limhamnsfältet har jag aldrig varit med om sånt innan. När en spelare så toksatsade mot Tobinho gick jag igång. Men det hela lugnade ner sig bland annat efter att Oxies tränare utropat: "Sluta skäm ut er" till sina egna spelare. Trots en man mindre fortsatte Kulladal dominera men utan att utöka sin ledning. Arre har ett distansskott i stolpen. Men nian skulle alltså komma. En fin boll i djupet av Bruce placeras lika fint i mål av Matte. Slutresultat 9-0.


Matchens spelare

André Jönsson. Totaldominerade mittfältet och hade lektstuga med förvirrade motståndare. Spelade fram till två och fick till slut göra ett själv efter några brända lägen. Onödig utvisning med tanke på resultatet och det faktum att en viktig match mot Svedala väntar. Oxies lyckade fotbollsaktioner under nittio minuter får nog samtliga läggas på den duktiga målvakten, men man lyckades åtminstone provocera fram en utvisning på Jöns. För övrigt inte många som lyckas med ett Gordie Howe-hattrick inom fotbollen: mål, assist och matchstraff i samma match!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Påle

30 augusti 2015 00:50

Aldrig hundhuvud på dig. När du agerar då har det gått långt😄😄

1938

30 augusti 2015 08:35

Tack Coach. Och ja, igår gick det för långt. Korpen var inget i jämförelse!

 
Ingen bild

Perry

30 augusti 2015 10:36

Hundhuvud eller träskalle? Jag förstår att det handlar om någon skalle på vallen som borde få Rött kort. Men nu går vi vidare och fyller läktaren så Ulla får mycket att göra, för pengar behövs om det skulle bli trean. Tråkigt att styrelsen inte verkar vara på banan men det blir säkert bättre när verksamheten flyttar in i Eves "kontor" vilket säkert har behandlats under många år på styrelse nivå. Helt klar grabbarna vill spela i 3:an.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Torsdag 15 nov 22:32


  Idag inleddes frimånaden där alla utan kontrakt kan vandra fritt mellan klubbar. Som jag alltid skrivit inför fönstrets öppnande så är det med viss oro man som Kulladalare går in till 15nov. Det är svårt att matcha större klubbars erbjudande, fr...

Av 1938 - Tisdag 13 nov 21:44


  Så var han då på plats, Georg "Rossi" Eterovic som tillsammans med Pålle ska lotsa Kulladal in i framtiden. Under kvällens första träning intog han en mer observerande roll ute på planen. Sannolikt kommer hans ansvar trappas upp när han blir var...

Av 1938 - Måndag 12 nov 22:49

Det blev ett väntat serieförslag för div 3 SG SvFF gick ut med under dagen. Blir förslaget definitivt blir det sex Malmölag i serien och fem nykomlingar. Sex lag är samma som under årets serie.   Serieförslag Div 3 SG 2019 Lag Placeri...

Av 1938 - Måndag 12 nov 13:00

Lag Motstånd Datum (res) Balkan Lödde (H) 17nov kl 13   Olympic (B)   FC Trelleborg     Flagg IFK Malmö (H)   Högaborg Höganäs (B) 29nov  Höganäs Hittarp (B) 22nov    Högaborg (H) 29nov   ...

Av 1938 - Måndag 12 nov 12:45

Vecka: 46   12/11-18/11     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag -       Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Konstgräs  Onsdag -       Torsdag Träning Kulladals IP  kl 20-21.30 Konst...

Reklam

Nästa match vs                   

 

Gruppspel, Malmömästerskapen
Fredagen 23nov kl 19
Plan 9, Stadionområdet

Tabell

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se