1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 19 juni 2015

4-0-seger i vårens sista hemmamatch!

Av 1938 - 19 juni 2015 13:00

Efter en jämn första halvlek där Martin Madjarov satt hemmalaget i förarsätet med sitt 1-0-mål redan efter två minuter lade Kulladal i en högre växel under inledningen av den andra halvleken av kvällens Malmöderby mot Bosnien/Hercegovina. Precis när himmelen öppnade sig och regnet bara öste ner gick Kulladal ifrån till 2-0 (Filip Ahlström) och 3-0 (Mattias Andersson). Sen fastställde 99:an Noah Christoffersson slutresultatet till 4-0, hans första seriemål i Kulladalströjan! Återigen stod man för en mycket stabil insats bakåt där gästerna inte kom till många avslut, detta var för övrigt lagets femte hållda nolla för säsongen. Dessutom visade laget återigen prov på en oerhörd bredd då man alltså segrar med 4-0 trots att flera spelare saknas och två inhoppare är med och avgör mötet. 

  

Matchfakta

Kulladal - Bosnien/Hercegovina 4-0 (1-0)

1-0 Martin Madjarov (2) 2-0 Filip Ahlström (51) 3-0 Mattias Andersson (54) 4-0 Noah Christoffersson (63)

Assist: 1-0 Mattias Jurlander, 2-0 Tobinho Sjöbäck, 3-0 Tobinho Sjöbäck, 4-0 Arlind Tahiri

Varningar K: Filip Gavran (3*)


*Avstängd mot Kosova

 

Laget


Calle Nelin

-----------------------------

Calle Stenberg

Mattias Jurlander

Martin Persson

Johan Mellqvist (88)

-----------------------------

Filip Ahlström

-----------------------------

Martin Madjarov

Arlind Tahiri (81)

Andreas Romansoff (44)

Pierre Svensson (60)

-----------------------------

Tobinho Sjöbäck (c) (UT 81, IN 88)


Avbytare: 

Morgan Nielsen (mv)

Mattias Andersson (44)

Noah Christoffersson (60)

Aslan Hamadi (81)

Filip Gavran (81)

  

Så var matchen

Regnet som föll under dagen hade bara gjort vår matta gott och den fick till och med lovord av rättskiparen denna kväll. Visst har den redan blivit fin, tror inte under mina år att den varit så bra så här tidigt på året. Hur som haver. I Daniel Janssons avsaknad fick Mattias Jurlander åter gå in som mittback, denna gång bredvid Martin Persson. Andreas Romansoff var tillbaka från sin avstängning och gick in på innermittfältet  tillsammans med Arlind Tahiri i en 4-1-4-1-uppställning. Överraskningen i startelvan, om man nu ska hitta en sådan, var Martin Madjarov som intog vänsterkanten. Och som han gjorde det. Med mindre än två minuter spelade hade han redan gett sitt lag ledningen. En offensiv Julle satte med en klasspassning i djupet Madja en mot en med målvakten och väl där placerar han elegant in 1-0 i bortre. Vilken start! Bosnien/H var inte sena med att försöka replikera. Första chansen är en nick på en hörna, inga problem för Calle Nelin i Kulladalsmålet. Bara minuten senare kommer ett nytt nickförsök, ingen fara nu heller. Pierre Svensson vinner sen en nickduell på högerkanten, vilket ger en perfekt skarv och ett efterföljande inlägg mot Madja men bollen når inte ända fram. Bosnien/H har med en kvart spelad kommit in i matchen och har snart tagit över den. Ett klurigt skott fångas till slut in av Calle mv. Julles nickrensning från ett vänsterinlägg hamnar rätt ut i mitten, och där tror åtminstone jag på en kvittering men bortaspelaren lyckas få bollen utanför från i höjd med straffpunkten. Sen öppnar sig himmelen en första gång, men regnet avtar rätt snabbt. Calle Stenberg kastar ett inkast till Arre som vänder upp och skjuter över. Arre och Tobinho Sjöbäck samarbetar fram en hörna, men till skillnad från premiären i april då Danne på volley prickade in matchens enda mål så blev kvällens hörnor aldrig farliga. Bosnien/H anfallsspel kommer mest till från högerkanten, men det är stereotypt - ännu ett inlägg och en nick som blir harmlös. Istället kontrar Kulladal, Arre slår en bra boll till Tobinho i djupet som lyckas komma loss från en utrusande målvakt men sen hamnar i en svår vinkel - avslutet i utsidan av burgaveln. Nästa gång är det Tobinhos tur att agera framspelare, en läcker utsida sätter Filip Ahlström i hyfsat läge och även han kommer förbi för avslut men också ur svår vinkel - målvakten kan samla upp till slut. Även om Bosnien/H tagit över spelet i andra hälften av första fyrtiofem så är det hemmalaget som skapar. Man tilldöms en frispark tjugofem meter ut, den skjuts i muren till hörna av Arre. Vid nästa anfallsvåg har Kulladal plötsligt många spelare uppe och kanske skulle Arre gjort mer av Pierres passning än att skjuta högt över. Med mindre än tio kvar bjuder Calle mv på ett något okonventionellt  målvaktsingripande när han boxar bort ett inlägg och sedan tar hand om det själv. Effektivt! Mot slutet av halvleken hamnar domaren i fokus. Först friar han några rätt klara frisparkar kring mittplan. När Bosnien/H pressar på som värst för en kvittering blåser han av för halvlek mitt i allt, sådär populärt i bortalägret. Romansoff tvingas utgå med en sträckning precis i slutet av första. Mattias Andersson går in på topp och flyttar ner Tobinho. 

  

Ett galet regn letar sig in över idrottsplatsen i början på andra. I och med att det blåste mot avbytarbänkarna så fick undertecknad ställa sig upp på bänken (!) för att överhuvudtaget kunna notera vad som hände på plan. Kulladal rivstartar halvleken och verkar få energi av vattenfallet. Pierre inleder andra med ett avslut från höger och visst rör målvakten bollen som går utanför? Domaren tyckte inte så. Stenberg sätter sånär Matte i bra läge men den senare missar i mottagningen. Sex minuter in på halvleken skär Tobinho in från högerkanten och hittar en fristående Bruce som rakar in 2-0, ett väldigt skönt mål som kom att bli brytpunkten i matchen. Bara minuten senare kommer man fram på nytt. Madja sätts i bra läge av Arre, målvakten räddar. Men 3-0-målet dröjer inte alltför länge. Tobinho stressar fram bollen från den ena mittbacken till Matte som glider bollen förbi den utrusande målvakten och sakta men säkert (trots ett försök till rensning) letar sig bollen över mållinjen. Mattes första mål för året, och säkerligen ett jätteskönt sådant då han slutligen fick visa sitt värde  både genom målet men också med ett starkt inhopp. Regnet avtar och får till slut ge vika för solen som letat sig fram. Gräset har blivit riktigt snabbt och bollen sticker gärna iväg från spelarna. Kulladalsspelarna lämnar inte något åt slumpen och fortsätter göra jobbet efter 3-0, Bruce hemjobb som förhindrar en målchans tydligt bevis på det. Med en halvtimme kvar byter Pierre av mot Noah Christoffersson som går in på högerkanten. Med bara tre minuter på plan har 99:an gjort sitt första seriemål för året. Anfallet börjar med att Tobinho håller i och håller i, slutligen spelar till Arre i vänsterhörnet, han i sin tur spelar in bollen mot Matte som får till en viktig duell med målvakten för det gör att bollen hamnar hos Noah som bara har att skicka in 4-0. Målet är faktiskt väldigt talande för Kulladals vår där Arre/Tobinho står för förarbetet (totalt står de båda bakom tjugofyra av lagets tjugosju mål inräknat mål/assist) och två inhoppare är inblandade i målet. Matte står sen för en fin aktion när han på ett tillbakaspelar en passning till Arre, dessvärre får den senare inte till vänsteravslutet. Arre blir sen brutalt nertacklad, men det visar sig att motspelaren får utgå skadad. Calle mv går sedan ut på äventyr när han lämnar sin box för att i förstaläget bryta en boll men sedan inte kan förhindra ett avslut, det går dock över. Bosnien/H spelar sig till en frispark med kvarten kvar. Kulladals försvar kan effektivt bryta ner även den, först går skottet i muren sen blockerar antingen Julle eller Martin Persson returen. Kulladal kommer sen i bra omställningsläge när Noah driver bollen uppåt efter Julles uppspel, spelar ut den till Tobinho som från lite till höger i straffområdet provar en lobb men den läser målvakten. Noah får nästa chans efter en osjälvisk framspelning av Arre men målvakten räddar pånytt. Arre och Tobinho byts sedan ut mot Aslan Hamadi och Filip Gavran. Den senare drar något oturligt på sig sitt tredje gula för säsongen och är således avstängd mot Kosova på onsdag. För den intresserade så tar Bruce över kaptensbindeln när Tobinho utgår. MP räddar sen Kulladals femte nolla för säsongen när han bryter ett Bosnien/H anfall. Matchen slutar 4-0 och Kulladal kan åter fira helg med en delad serieledning. 


Matchens spelare

Martin Madjarov. Han gav inte bara sitt lag en utmärkt utgångsläge med sitt elegenta mål efter två minuter, han gjorde därutöver en fullständigt lysande arbetsinsats på sin kant. Var grym i bortamatchen mot Rydsgård, men det här var snäppet vassare. 

  

Div 4 södra Skåne

 

LagMVOFMålPTips
1. BK Höllviken1266035-1424p(1)
2. Kulladal12 3223-1024p(5)
3. Öja12 72328-15 23p(9)
4. FC Trelleborg1263323-1521p(3)
5. Svedala1261521-2019p(6)
6. Lunnarp125429-2018p(11)
7. Limhamn120619-2118p(10)
8. Kosova123223-19 16p(2)
9. Balkan1242624-2314p(8)
10. Rydsgård12 2719-2511p(4)
11. Bosnien/H121815-28 10p(7)
12. Oxie 1210115-543p(12)

 

Omgång 12:

Limhamn - Höllviken 2-3

Lunnarp - Kosova 1-4

Rydsgård - Öja 2-3

FC Trelleborg - Oxie 2-0

Kulladal - Bosnien/H 4-0

Svedala - Balkan 0-4

 

BÄTTRE OCH BÄTTRE DAG FÖR DAG!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Tisdag 22 jan 22:01

Träningarna fortsätter se bra ut när vi går in i andra veckan av försäsongen. Gårdagens snöfall ställde till det så till vida att löpningen skalades av något, den ordinarie löpvägen var hal och blaskig på samma gång. Men löpningen genomfördes och kom...

Av 1938 - Tisdag 22 jan 21:30

Lag Spelare IN Spelare UT Tränare Balkan Mikias Yonas (Nike)Dylan Gomli (Bosnien/H)Mohammed El-Kayed (Prespa)Sami Güngör (IFK Malmö) Daniel Jovanovic (LB07) Firah Sahan (3) FC Trelleborg   Simon Magnusson (Lilla Beddinge)Thom ...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:45

I detta nu håller alla lagen på att diskutera fram matchdagar för div 3 SG 2019. Klart är iallafall i vilken ordning vi möter alla lag och det ska ni så klart få ta del. Om inte annat så att ni kan planera in vårens KFF-tips! Observera att en omgångs...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:16

Under söndagen klev ytterligare två av turneringens förhandsfavoriter in i turneringen (Lunds BK avancerade ju till åttondel på lördagen). Varken IFK Malmö eller Österlen gjorde någon besviken och tog sig relativt bekvämt till åttondelen nästa söndag...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:00

Vecka: 4   21/1-27/1     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag Träning Kulladals IP  kl 17.30-19.30  Ha alltid med joggingskor  Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Ha alltid med joggingskor  Onsda...

Reklam

Nästa match vs                        

Nils Holgersson Cup

Fredagen den 25jan kl 18.22
Nils Holgersson Hallen, Skurup

Serie

Division 3 södra Götaland 2019

 

Lag Placering 2018
Balkan 7:a div 3 SG
FC Trelleborg 3:a div 4 södra
Flagg 2:a div 4 södra
IFK Trelleborg 5:a div 3 SG
Kulladal 4:a div 3 SG
Kvarnby 12:a div 2 VG
LB07 2:a div 3 SG
Lödde 3:a div 3 SG
Malmö City 6:a div 3 SG
Nike 1:a div 4 södra
Södra Sandby 1:a div 4 östra
Tomelilla 9:a i div 3 SG*

Malmömästerskapen

Malmömästerskapen 18/19

Grupp 1

Lag Ma V O F Mål P
1. Olympic 1 1 0 0 5-3 3p
2. LB07 1 1 0 0 1-0 3p
2. Flagg 1 1 0 0 1-0 3p
4. IFK M 1 0 0 1 0-1 0p
5. Kulladal 1 0 0 1 0-1 0p
6. Balkan 1 0 0 1 3-5 0p

Nils Holgersson Cup

NH-Cupen 2019

Grupp 11
Kulladal
Skabersjö
Anderslöv
Västra Ingelstad

Matcher:
Västra Ingelstad kl 18.22
Anderslöv kl 19.28
Skabersjö kl 21.18

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se