1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 16 juni 2015

Målrikt när U-laget slog Bjärred

Av 1938 - 16 juni 2015 00:15

Trots en svag inledning på matchen lyckades det U-laget att rätt komfortabelt besegra Bjärreds dito med 6-3. Kulladal lyckades dock inte få första rycket förrän efter 4-3, dessförinnan hade lagen följts åt. André Håkansson (3), Johan Mellqvist (2) och Antonijo Ladan blev blåa målskyttar. Mattias Andersson låg bakom hälften av målen. Bjärred kom till spel utan någon tränare och sista spelarna kom ner till idrottsplatsen med en kvart kvar till match, sådär seriöst. Det var annars en kylslagen kväll, förmodligen den kallaste junikvällen jag upplevt - utan ett försök till överdrivt. Med segern klättrar Kulladal något i en haltande tabell, nu på placering sju av tio (Bunkeflo har dragit sig ur serien).

  

Matchfakta

Kulladal - Bjärred 6-3 (2-2)

K: André Håkansson 3, Johan Mellqvist 2, Antonijo Ladan

Varningar K: -


Laget


Morgan Nielsen

-----------------------------

Antonijo Ladan

Ludvig Lindberg

Oliver Wågreus

Martin Madjarov

-----------------------------

Mattias Drpic (UT 35, IN 70)

Aslan Hamadi (UT 19, IN 45, UT 70)

Andreas Romansoff

Filip Gavran

-----------------------------

André Håkansson

Mattias Andersson


Avbytare:

Johan Mellqvist (IN 19, UT 45, IN 70, UT 86)

Isak Salih (IN 35, UT 70)

Håkan Isgren (86) 

  

Så var matchen

För första gången i år spelade Kulladals U-lag en hemmamatch på gräs, till stor glädje för spelarna. Bjärredspelarna började droppa in med cirka fyrtio minuter till match, gjorde oss först oroliga på om de skulla dyka upp eller inte. Det gjorde dom, dock utan tränare. I Kulladal fick vi se det yngsta mittbacksparet i mannaminne då 99:orna Ludvig Lindberg och Oliver Wågreus startade inne. När matchen väl drog igång stressar sig Mattias Andersson till sig ett gratisläge men passningen mot anfallskollegan André Håkansson når inte fram. Hemmalaget skapar några ströchanser men ingen av dom är riktigt farliga. Istället lyckas Bjärred via en långboll, mottagning och friläge sätta dit 1-0 med en kvart spelad. Efter tjugo minuter kommer Johan Mellqvist in på plan, enligt överenskommelse skulle han och Aslan Hamadi byta av varandra under matchen. De båda har spelat väldigt mycket på senare tid och gör rätt i att dela på tiden. Kulladal kvitterar bara minuten senare - genom Johan! Kulladal bjuder dessutom på ett fint anfall. Från vänsterbacken letar Mattias Drpic upp Håkansson som elegant lyfter upp och spelar en volley till Matte som löper loss och sedan slår ett inlägg till Johan som prickar in kvitteringen. Efter kvitteringen fortsätter Kulladal spela bra och ser ut att ha kontroll på händelserna. Därför känns 1-2-målet med en halvtimmes spel onödigt. Morgan Nielsen tar ett felbeslut när han spelar bollen upp i plan till en Bjärredspelare och några sekunder senare ligger bollen i nät. Hemmalagets spel kommer av sig. Håkansson och Johan samarbetar fram en bra chans men målvakten räddar den senares skott, Filip Gavran är framme på returen men skjuter utanför. Isak Salih, lillebror till tidigare seniorspelaren Denniz Salih, entrar plan efter trettiofem minuter - Mattias Drpic utgår. Bjärreds målchanser i första är lätträknade, en uppstår vid en kontring men bollen studsar upp precis före avslutet och den försvinner all världens väg. Precis innan paus kommer en tung kvittering. Samma spelare som samverkade vid 1-1, sånär som på Mattias Drpic, ligger bakom även denna. Matte slår ett nytt inlägg till Johan som drar till, målvaktens retur hamnar hos Håkansson som lyckas manövrera bollen över linjen till 2-2. En extra skön kvittering då Kulladal inte varit i närheten av sin toppförmåga. 

  

Kulladals start på andra är bättre än första. Ante hittar Håkansson med ett inlägg, toppskytten nickar dock utanför. Nästa gång Ante kommer fram på vänsterkanten, en kvart in på andra, testar han skott. Ett lyckat beslut då det borrar sig in i bortre till 3-2. Men glädjen är kortvarig. Bjärred lyckas paralysera Kulladalsförsvaret som blir bolltittande när bortalaget till slut kvitterar till 3-3. Kulladal är dock det bollförande laget mot ett allt mer tröttkört Bjärred. Matte testar en volley på ett högerinlägg, den går strax utanför. Några minuter senare testar anfallaren en cykelspark på en frispark slagen av lagkapten Martin Madjarov, avslutet går strax över. Kulladal tilldöms en ny frispark, denna gång lite längre fram på högersidan. Ante testar ett skott som visserligen går rakt på målvakten men som ändå tvingar han till en retur som han dock får väck. Ante står för flera fina inlägg från sin vänsterkant, nästa går till Mattias Drpic som nickar över. Med en kvart kvar står Johan för en härlig volleycross ut mot Gavrans vänsterkant, LB07-förvärvet hinner skickligt upp bollen före kortlinjen och spelar sen Håkansson i straffområdet men försvaret kommer emellan. Bjärreds offensiv består nu enbart av kontringar, ofta rätt lätthanterliga för det allt säkrare Kulladalsförsvaret. Med fem minuter tar hemmalaget en ointaglig ledning efter en genomskärare av Ante och ett friläge och säkert avslut av Håkansson. Bjärredsspelarna ropar förtvivlat efter offside och för sjuttioelfte gången får vi bekräftat för oss att utan assisterande domare så är det omöjligt för domaren att se sånt - liksom vid Bjärreds 1-0 ska sägas. Bjärreds kvitteringsjakt blir rätt kortvarig och får sig ett abrupt slut när Johan gör sitt andra mål för kvällen. Återigen är det Matte som med ett inlägg hittar fram till Johan som nickar in 5-3. Veteranen och tränaren Håkan Isgren står sen för ett bejublat inhopp när han hoppar in sista fem. Håkansson får som så många gånger förr sista ordet när Madjas inlägg dimper ner till honom och han krutar in 6-3. Den notoriske målskyttens elfte mål för säsongen!


Matchens spelare

Antonijo Ladan. Efter en halvdan första halvlek där han förvisso kom fram till några bra inlägg, stod Ante för en riktigt bra andra halvlek. Den fick han kröna med ett mål och en assist samtidigt som det kunde blivit till ännu mer. Gjorde ikväll sitt tredje mål för säsongen - med marginal redan den målbästa säsongen för honom. 


U-laget har redan onsdag match igen. Denna gång mot Janstorp på bortaplan. Det är också den sista matchen för våren. 

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Tisdag 22 jan 22:01

Träningarna fortsätter se bra ut när vi går in i andra veckan av försäsongen. Gårdagens snöfall ställde till det så till vida att löpningen skalades av något, den ordinarie löpvägen var hal och blaskig på samma gång. Men löpningen genomfördes och kom...

Av 1938 - Tisdag 22 jan 21:30

Lag Spelare IN Spelare UT Tränare Balkan Mikias Yonas (Nike)Dylan Gomli (Bosnien/H)Mohammed El-Kayed (Prespa)Sami Güngör (IFK Malmö) Daniel Jovanovic (LB07) Firah Sahan (3) FC Trelleborg   Simon Magnusson (Lilla Beddinge)Thom ...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:45

I detta nu håller alla lagen på att diskutera fram matchdagar för div 3 SG 2019. Klart är iallafall i vilken ordning vi möter alla lag och det ska ni så klart få ta del. Om inte annat så att ni kan planera in vårens KFF-tips! Observera att en omgångs...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:16

Under söndagen klev ytterligare två av turneringens förhandsfavoriter in i turneringen (Lunds BK avancerade ju till åttondel på lördagen). Varken IFK Malmö eller Österlen gjorde någon besviken och tog sig relativt bekvämt till åttondelen nästa söndag...

Av 1938 - Måndag 21 jan 14:00

Vecka: 4   21/1-27/1     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag Träning Kulladals IP  kl 17.30-19.30  Ha alltid med joggingskor  Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Ha alltid med joggingskor  Onsda...

Reklam

Nästa match vs                        

Nils Holgersson Cup

Fredagen den 25jan kl 18.22
Nils Holgersson Hallen, Skurup

Serie

Division 3 södra Götaland 2019

 

Lag Placering 2018
Balkan 7:a div 3 SG
FC Trelleborg 3:a div 4 södra
Flagg 2:a div 4 södra
IFK Trelleborg 5:a div 3 SG
Kulladal 4:a div 3 SG
Kvarnby 12:a div 2 VG
LB07 2:a div 3 SG
Lödde 3:a div 3 SG
Malmö City 6:a div 3 SG
Nike 1:a div 4 södra
Södra Sandby 1:a div 4 östra
Tomelilla 9:a i div 3 SG*

Malmömästerskapen

Malmömästerskapen 18/19

Grupp 1

Lag Ma V O F Mål P
1. Olympic 1 1 0 0 5-3 3p
2. LB07 1 1 0 0 1-0 3p
2. Flagg 1 1 0 0 1-0 3p
4. IFK M 1 0 0 1 0-1 0p
5. Kulladal 1 0 0 1 0-1 0p
6. Balkan 1 0 0 1 3-5 0p

Nils Holgersson Cup

NH-Cupen 2019

Grupp 11
Kulladal
Skabersjö
Anderslöv
Västra Ingelstad

Matcher:
Västra Ingelstad kl 18.22
Anderslöv kl 19.28
Skabersjö kl 21.18

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se