1938 - Bloggen om Kulladals FF

Alla inlägg under december 2012

Av 1938 - 9 december 2012 11:23

IFK Malmö - Kosova (5) 2-2

IFK: Endrit Sahiti, Walid Shams


Noterat:
- Drilon Sahiti (45min) och Endrit Sahiti (90min) startade för Di Gule


Övrigt:

- FC Trelleborg fick respass i kvartsfinalen av TA-cupen som avgjordes i veckan. Matchen mot Behar slutade 0-3. I finalen slog TFF tillbaka Svedala med 3-2 trots ledning för Svedala med 2-0.ANNONS
Av 1938 - 7 december 2012 22:46

Gårdagens träning hölls inomhus i brottarlokalen, detta på grund av snön som föll. Inte så mycket att rapportera från denna lite mindre fotbollsinnehållande träning. Två spelare från Arlöv deltog på träningen, varav åtminstone en har spelat i Kulladal tidigare. Naturligtvis svårt att skaffa sig en uppfattning efter en träning där det inte fanns rent fotbollslirande. Men spelarna hade kul i minifotbollspelet och för lagsammanhållningen var det ett genidrag av Mats att flytta in träningen istället för att ställa in den. 


På tisdag kör vi en sista träning innan uppehållet. Den börjar kl 18.30 och hålls i brottarlokalen. Därefter väntar ett uppehåll till i mitten av januari med undantag för de spelare som blir uttagna till Skånecupen i slutet av december/början av januari. Mer information om det kommer naturligtvis när det blir mer aktuellt. Lottningen pågår för övrigt ännu...


Lite nyheter i korthet:

- Imorgon kl 11 på Stadions konstgräs (plan 10) spelas en intressant match mellan Olympic och FC Rosengård. 

- Om man bara väntar trekvart därefter kan man stå kvar och se matchen mellan Klagshamn (div 3) och Kulladals kommande seriekollega FC Trelleborg som börjar kl 13.30 (ändrad speltid, var tidigare kl 12).

- På samma plan spelar faktiskt även IFK Malmö mot Kosova (div 5) kl 15.30

- På tal om Kosova så väljer Drilon Sahiti som provtränat med Kulladal under november att lämna dom för just IFK Malmö...

- KFF-sonen och tillika MFF-ikonen Stefan Schwarz väljer att inte förlänga sitt kontrakt som assisterande tränare i HIF. Han letar efter nya utmaningar enligt en tidningsartikel från dagen

- ÖT Smygehuk har gjort klart med fyra nyförvärv hittills inför kommande säsong. Senast i raden att skriva på för Sveriges sydligaste klubb (väl?) är mittfältaren Fredrik Sjöstedt från Gyllie. De övriga som är klara är Anders Ohlsson (mv - Gylle), Rasmus Olsson (försvarare - TFF/klubblös) och Sebastian Lindahl (mittfältare - FC Trelleborg/Klagstorp)

- Skanör/Falsterbo testspelar mot Malmö City den 13dec kl 19 på Tångvalla IPANNONS
Av 1938 - 6 december 2012 10:30

Snön fortsätter rasa över Skåne och när samtidigt kommunen beslutat sig för att inte rensa planerna från snö (förståeligt med tanke på att man stänger ner idrottsplatserna från och med nästa vecka) så får vi helt enkelt komma på lite innovativa lösningar. Ikväll skulle blivit den sista utomhusträningen för året men vi flyttar istället den inomhus och till kl 18.30 Vi kommer att hålla till i brottarlokalen.


//Ledarna

Av 1938 - 4 december 2012 13:01

Snön från i söndags och dagens pågående snöfall har gjort/gör planen obrukarbar dessvärre. Vi ställer därför in ikväll och siktar på torsdag kl 20.


//Ledarna


Nyheter i korthet:

- IFK Malmö ser ut att komma in i 2013 med en till stora delar utbytt trupp. Profiler som Lucas Horntvedt (Malmö City), Andreas Åkerlund (Olympic), Christoffer Nordgaard (FC Trelleborg), Johan Palmström (FC Trelleborg) lämnar. Samtidigt har man gjort klart med tre nya spelare. Besök den alltid lika väluppdaterade ifkmalmo.com för mer detaljer kring detta.


- Förutom de två ovanstående spelarna har FC Trelleborg även gjort klart med Vångens Daniel Sibinovic, som beskrivs som en modern ytterback och har även hämtat hem Linus Nilsson som spelat med Malmö City föregående säsong. FC Trelleborg ser jag som en stark utmanare om topplatserna i div 4...!


- Höllviken blev utslaget i gruppspelet av TA-Cupen som avgörs nu under november/december. Klagstorp (1-2) och TFF (2-7) blev för svåra och då spelade det mindre roll att man slog tillbaka Näset med 3-0.

  ÖT Smygehuk gjorde Höllviken sällskap efter att man förlorat den avgörande matchen mot IFK Trelleborg med 2-4. Innan dess hade man spelat oavgjort mot Västra Ingelstad (2-2) och slagit Behar (2-1), ändå var det just Behar som tog sig vidare som grupptvåa. 

  FC Trelleborg dominerade sin grupp, som även bestod av Skanör/Falsterbo, fullständigt. Tre raka segrar mot Skegrie, Skanör/Falsterbo och Svedala gav en plats i kvartsfinal. Skanör/Falsterbo förlorade samtliga sina matcher. 


I kvartsfinal som spelas på torsdag ställs FC Trelleborg mot Behar. 


- Lottningen till Skånecupen pågår för fullt hälsar arrangörande Malmö MFF. Den lär presenteras i dagarna... Av kommande seriemotståndare är det Höllviken, IFK Malmö, Limhamn och Genarp som ställer upp med ett seniorlag i årets upplaga. Kulladal ställer upp med ett seniorlag och ett juniorlag från träningsgruppen Senior.

Av 1938 - 2 december 2012 08:50

Det var ju själve f......n! Jag som laddat hela veckan för att lira boll idag, då skickar vädergudarna ner gigantiska mängder med snö. Men som min gode vän Richard sa: Det är iallafall fint. Det lutar väl inte precis åt att nederbörden ska avta den närmaste veckan, möjligtvis ersätts snön med regn i mitten av veckan. Förhoppningsvis ska det inte bli några inställda träningar tisdag/torsdag.


Igår lirade Bayern och Dortmund 1-1. Ett helt ok resultat. Om det inte vore för en otäck skada på min absoluta favorit Holger Badstuber (ett korsband i högerknät rök och det talas om minst ett halvår) och det faktum att Bayern hade tre jättelägen i slutet där Dortmunds Weidenfeller var rena muren. Nu är det inte så att Bayern är dåligt besatt i försvarslinjen men "Holgi" är oerhört viktig för Bayern och tyska landslaget.


Fredagslistan gör comeback i vinter! Med början den 14dec kommer bloggen börja lista igen. Håll till godo!


Ett resultat från gårdagen:

Skanör/Falsterbo - Skabersjö (div 5) 3-3

Reklam

KFF-tipset

Poängställning omg 1 av 9
1. Hans Zielinsky, 2p

    Mats Olsson, 2p
    Mikael Larsson, 2p
    Patrik Swenson, 2p
    Perry Åsbrink, 2p
    Primus Swenson, 2p

 

Inlämnade tips: 53

Prisutdelning:
1. 2 385kr
2. 1 192kr
3. 398kr

 

Alla tips

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Nästa match

  vs   

 

Omg 4, Div 3 SG

Lördagen 15aug kl 14

Kulladals IP  

Föregående match

2-1    


K: Markus Swane
Ass: Eddie Ekblad

Matchreferat

Tabell

Malmömästerskapen, Grupp B

Plac Lag Ma V O F Mål P
1. Kulladal 3 3 0 0 7-3 9
2. Ariana 3 2 0 1 8-7 6
3. Lilla Torg 3 1 0 2 7-7 3
4. Flagg 3 0 0 3 1-6 0

Kulladal och Ariana vidare till kvartsfinal

 

Div 3 SG 

Tabell

Lag

Ma

V

O

F

Mål

P

Tips*

1. IFK Tbg 3 0 0 8-2  6:a
2. Malmö City  3 2 1 0 5-1 7 5:a
3. Balkan 3 2 1 0 4-1 7 2:a
4.Högaborg   3 2 0 1 7-5 6 9:a
5. Vellinge 3 1 2 0 7-5  7:a
6. Lödde 3 1 1 1 4-4 4 1:a
7. Kulladal 3 1 0 2 2-5 3 4:a
8. Veberöd 4-4  10:a
9. IFK Simris 2 5-6  3:a
10. Tomelilla 3 0 1 2 3-5 1 11:a
11. Råå 3 0 1 2 0-4 1 8:a
12. Nike 3 0 0 3 2-9 12:a

 

1:an till div 2
2:an kvalar till div 2
9:an kvalar till div 3
10:an-12:an åker ut div 3

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Länkar

Fotboll på tv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se