1938 - Bloggen om Kulladals FF

Alla inlägg under december 2012

Av 1938 - 16 december 2012 11:50

- Limhamn och Vången ställde upp i inomhusturneringen Tomtecupen som avgjordes så sent som igår. Vången ställde upp med två lag och framförallt förstalaget imponerade med tre raka segrar, visserligen mot beskedligt motstånd, i gruppspelet mot Håkanstorp, Malmö Korpförening och Ramdala. I kvartsfinalen blev det dock respass då Flagg blev för svåra och segrade med 3-2. För Limhamns del hamnade man i en desto tuffare grupp med bland annat slutvinnaren Kvarnby. Redan efter två matcher var det slutspelat för Limhamn, och då hjälpte det föga att man krossade Prespa Birliks andralag med 8-2 i sista matchen.


Även 1938:s favorit "andralag", Nydala deltog i inomhusturneringen som för övrigt avgjordes i Kombihallen. Efter tre raka segrar mot Prespa, Nike U och Gylle så fick man stryk i kvartsfinalen mot Liria med 2-6. 


Segrade gjorde alltså Kvarnby som i finalen slog Prespas tredjelag med 3-2. Kvarnbys andra inomhusturneringsseger på kort tid efter att man även vann TA-cupen. 


- Även i IFK Malmös tredje testmatch för vintern blev man utan seger. Lödde segrade på hemmaplan med 3-2 på lördagen. Tidigare Kulladalaren Drilon Sahiti gjorde "Di Gules" båda mål innan han i andra halvlek drog på sig en andra varning och fick syna det röda. 


- Rydsgård meddelar fyra nyförvärv inför 2013: Ebbe Hellsing (Skivarp), Samuel Harsten (Skivarp), Johannes Wetterberg (Sjöbo) samt Kevin Tjörnevik (Trelleborgs FF)


- FC Trelleborg som sedan tidigare gjort klart med Christoffer Nordgaard (IFK Malmö), Johan Palmström (IFK Malmö), Daniel Sibinovic (Vången) och Linus Nilsson (Malmö City) har även gjort klart med Marwin Eljaouni (Sbrija) och Joel Svendsen (Gislöv)

 

- ÖT Smygehuk fyller på sin trupp med Martin Silvhed (Trelleborgs FF), det femte nyförvärvet i ordningen efter Fredrik Sjöstedt (Gylle), Anders Ohlsson (Gylle), Rasmus Olsson (klubblös) och Sebastian Lindahl (FC Trelleborg/Klagstorp)

ANNONS
Av 1938 - 15 december 2012 12:01

Kulladal kommer att ställa upp i Nils Holgersson-cupen som avgörs i slutet av januari-månad. Matcherna är på sjumanna och avgörs på konstgräs i Nils Holgersson hallen i Skurup. Förra året segrade Kvarnby mot Rydsgård i finalen och kammade hem första priset på 8000kr. 


Bland årets deltagare hittar vi kommande seriekollegor som:

Rydsgård

ÖT Smygehuk

Skanör/Falsterbo

Veberöd

Limhamn

FC Trelleborg


... dessutom lag som BW 90, Kvarnby, Flagg, Eriksfält.


Lottning genomförs 22dec. 


Silly season är över för denna gång. Väntar på godkännande från klubben att summera vårt deltagande. 

ANNONS
Av 1938 - 15 december 2012 00:30

Då var det en dryg vecka kvar tills dess att KFF:s jullotteri avgörs i form av dragning på KFF:s kansli. Exakt datum är 22dec och exakt tid kl 15.00


För er som inte är på plats så kommer dragningen att presenteras live på 1938:s FB-sida där nummer för nummer presenteras. Om inget oförutsett inträffar. Här är alla priser som kan vinnas:


*           1:pris      RESECHECKAR (Värde 10.000kr)
*           2:pris      GERT SKÖLD CYKEL & TV CYKEL "den Finska minicykeln"
                             PONI (värde 3.500kr)
*           3:pris      SNOWRACER (värde 700kr st)
*           4:pris      BORDSHOCKEY Stiga (värde 500kr)
*           5:pris      BABAS Restaurang (värde 500kr)
*        6-7:pris     SAGAFORM ugnsfast (värde 400kr/st)
*        8-9:pris     GERT SKÖLD CYKEL & TV, Cykelhjälm (400kr/st)
*   10-11:pris      St. BOSTADSPELET (värde 350kr/st)
*   12-13:pris      MALMBORGS MOBILIA (värde 300kr/st)
*   14-15:pris      MARIEDALSFRISÖREN (värde 290kr/st)
*   16-17:pris      9:ans KLIPP (värde 250kr/st)
*   18-22:pris      SOLRESOR ryggsäck, badlakan, minisäck (värde 250kr/st)
*   23-30:pris      PUB VAGABOND, presentkort (värde 250kr/st)
*   31-40:pris      LIMHAMNS JEANS & LEATHER (värde 200kr/st)
*         41:pris      TRÄNINGSSET KFF, väska, overall, t-shirt & strumpor
                             (värde 600kr)
*   42-44:pris      GASTROTEKET Mobilia (värde 100kr/st)
 
Jag har ännu ett tiotal lotter kvar till försäljning för er som vill köpa (100kr/styck). Kontakta mig om ni skulle vilja köpa!
 
Trevlig helg!
Av 1938 - 14 december 2012 11:00

Det var över tre år sedan, den senaste Fredagslistan. Då listade jag de bästa sakerna med Kulladal. Vad som gjorde att det dröjde så det vet inte ens jag själv, men nu är den tillbaka. Innan året skiftar från 12 till 13 så drar jag ihop två listor. Idag och kommande fredag, sen får även bloggen ha lite uppehåll - för det har varit ett långt år.


Fredagslista 5 - Kulladals rivaler, hetaste derbyna, antagonisterna

Dagens lista listar de hetaste derbyna, eller de hetaste motståndarna om ni så vill, med Kulladal på ena planhalvan. Genom åren har det varit riktigt härliga matcher mot både nya och gamla antagonister. Det har tillkommit lag vars blotta närvaro skapar en speciell karaktär i samband med match mot Kulladal. Och sen får vi såklart inte glömma gamla klassiska möten mot grannarna i sydöst. Bland 2013-års seriemotståndare så hittar vi framförallt två lag som skulle kunna nosa vid topp 5 men som inte är i närheten av den klara ettan - som ni nog alla stavar namnet till i detta nu. Låt oss sätta igång:


1. BK Olympic


Så länge man tillhört Kulladal så har alltid Olympic haft en otvetydlig topplats på en lista som skulle kunna liknas vid denna. "Di Gröne" från Lindängen kommer förmodligen alltid att vara Kulladals största antagonister av dels solklara skäl (geografiskt) och av mindre tydliga skäl. Frågan man Olympicsonen Patrik Ekwall så finns det ett lag som han inte tycker om, frågar man Kulladalslegender som Ralf Ekberg, Håkan Isgren och Jörgen Mellberg så finns det framförallt ett lag de skulle spela mot trots två brutna ben. Under min senaste sejour i Kulladals FF så har jag inte riktigt haft förmånen (?) att ställas mot Olympic i seriesammanhang. Men jag har en Skånecup-slutspelsmatch i färskt minne där Kulladal efter en bragdartad match slog ut Lindängelaget efter en riktigt jämn tillställning, det var för mig större än hela turneringssegern. Lite närmare nutid har vi även en seger i träningsmatch att lägga till högen av vinstmatcher, efter ett vackert avslut av Eddie Ekblad så segrade KFF med uddamålet i en av vårens träningsmatcher. Men i minnet finns också en blöt tillställning från några år tillbaka där en allt annat än välspelad match slutade 4-4 efter att regnet flyttat ner matchen på konstgräset (kan till och med varit Olympics hemmamatch, lite osäker) och genomförts i vattenpoloformer. En bild av Marcus Sandén deppandes sitta kvar på gräset efter matchen har etsat sig fast. Det är något speciellt att möta BK Olympic...


2. Eriksfälts FF


Såklart. En mer modern antagonist i lite mindre grad, av lite mindre tradition är grannen från Lindeborg - Eriksfälts FF. Med modern menar jag inte att Fältet inte funnits länge, för det har klubben, utan i den meningen att det är först på senare tid som de båda lagen på allvar börjat mötas. Tidigare har det mest varit i ungdomsåren som rivaliteten funnits, eller rivalitet och rivalitet, det var väldigt vanligt att man vandrade mellan klubbarna åtminstone när jag var liten. Själv har jag tillhört båda två (där kom det fram för er som inte visste innan!). Vi ska inte heller glömma att spelare som Martin "MP" Persson och storebror Ralf "Legenden" Ekberg tillhört de båda... Seniormässigt, nja den rivaliteten kanske inte riktigt finns där i den mån att det är krig när klubbarna möts, men syskonrivaliteten kan man inte komma ifrån. 2011 förstörde "lillebror" Eriksfält för Kulladal genom att slå tillbaka oss med klara siffror på Lindeborg och spela oavgjort i en riktigt kass match på Kulladal. 2012 var det dock inget snack när Kulladal segrade med 3-1 borta och 4-0 hemma på Kulladal.3. KSF Prespa Birlik


En match från 2011 kommer det dröja flera årtionden innan det slutas pratas om. Det var hemmamatchen mot Prespa Birlik i div 4 på Kulladals IP. Naturligtvis missade jag den, jag jobbade. Men med allt som jag hört så är jag nog väldigt glad för det. Kulladal höll på att sätta Heleneholmslaget på plats bland annat efter ledningsmål av Mattias Andersson, när man mot slutet tappade sin ledning och så småningom förlorade med 2-3. Men det var allt runtomkring, vad det var vet ni som var på plats bättre än jag, som skapat interna rubriker och som för lång framtid skapat ett speciellt förhållande mellan lagen. Visst fick det också lite utlopp efter slutsignalen under årets bortamatch där det blev lite gruff, återigen efter ett sent mål av Prespa. Den säsongen, 2011 fick Kulladal en liten revansch då man gjorde en av säsongens bästa matcher på Heleneholm och snodde åt sig en poäng, 2-2. Det blir inga nya möten mellan lagen 2013 då Prespa tog steget upp till div 2 efter kval. Men visst har Kulladal skaffat sig en ny antagonist...!


4. Hyllie IK


Nio möten på fem säsonger säger väl det mesta. Hyllie har sedan namnbytet från Vintrie kommit att bli en av Kulladals "klassiska" motståndare, med senaste matchen för bara en dryg månad sedan. Det har dock aldrig riktigt blivit något hatmöte, än... Istället är det rätt så välspelade tillställningar, inte för att det utesluter det andra, som omges av bra atmosfär. Jag är nog inte ensam om att tycka om Hyllie IP:s gryta med larmen från brandstationen i bakgrunden. Med spelare som Viktor Borggren och Jonas Olsson så är det svårt att försöka få mötena till något annat än just trevliga tillställningar. Men fortsätter lagen att mötas så här tätt så kan det nog forma sig till ett eller annat hett derbyt så småningom. Fjärdeplaceringen är väl aningen överklassad, men nio möten på fem säsonger! Vilket annat lag har Kulladal mött så ofta...? 


5. Kvarnby IK


Framförallt en säsong har satt sina spår som leder fram till den här kanske lite oväntade listningen. Efter en sensationell säsong där unga Kulladal otroligt nog lyckades hämta sig från tunga spelartapp efter att ha halkat ur från division 3 och hamnade på en meriterande kvalplats ställdes Kulladal pånytt mot Kvarnby i kvalet upp. Efter en inledande förlust i norra Skåne fick man ett wildcard tillbaka in i kampen om gruppsegern när man sedermera lyckades slå tillbaka BW 90 efter ett sent segermål på Kulladals IP i andra matchen. Avgörande matchen skulle spelas på Husiegård - mot Kvarnby. Jag, Mamma och min brors flickvän (Calle spelade vänsterback i matchen) satt ensamma bland femtiotalet påhejande hemmasupportrar i regnvänder. 1-0 kom, 2-0, 3-0, 4-0... André Håkansson drog på sig ett rött kort, det var den säsongen där domare blev tillsagda att vara mer stränga mot fula ord, efter att ha svurit på sig själv efter en dålig frispark. Det var den värsta matchen jag sett på i hela mitt liv, och jag kan bara tänka mig hur det var för Daniel Jansson, Mattias Jurlander och de andra unga spelarna som gjort en så fin säsong. Allt gick i spillror. Patrik Påhlsson som var tränare under säsongen, och flertalet därefter har sagt att han hellre väljer Olympic före Kvarnby, då vet man hur det är ställt. Mycket har hänt sedan dess. Kulladal har slagit ut Kvarnby ur MM, blivit utslagna av Kvarnby i MM, allas vår favorittränare Richard Nordström har huvudansvaret och man har dessutom tvingats avvara två duktiga spelare i form av Tonny Tindberg och som det ser ut idag Robin Svensson till laget, och det till en klubb som vi slog när jag var liten med 8-0 och jag satte en balja mot... 


Bubblare: Oxie IF, Limhamns FF, IFK Malmö, Höganäs BK (!)


Fredagslistan är tillbaka den 21dec.

Av 1938 - 13 december 2012 21:27

I dagarna blev spelordningen av div 4 Södra Skåne klar. I den första omgången åker Kulladal österut för bortamatch mot nykomlingen Sjöbo som vann div 5 Östra 2012. 


Första omgången (preliminärt 14april):

Vången - Genarp

Sjöbo - Kulladal

Limhamn - ÖT Smygehuk

Rydsgård - Höllviken

Skanör/Falsterbo - Veberöd

IFK Malmö - FC Trelleborg


Första derbyt är redan i andra omgången då Limhamn med bland andra Richard Rosdahl och Andreas Freij i truppen besöker Kulladals IP. 


Kulladals spelordning:

Sjöbo, borta

Limhamn, hemma

Rydsgård, borta

Skanör/Falsterbo, hemma

Veberöd, borta

Höllviken, hemma

ÖT Smygehuk, borta

IFK Malmö, borta

Genarp, hemma

Trelleborg, borta

Vången, hemma


... och sen returmatcher på hösten med början mot Sjöbo hemma. Det vill säga spelordningen vänds inte upp-och-ner som den gör i div 3 och uppåt. Tid och datum är inte spikade än.


Alle man till Sjöbo!

Av 1938 - 11 december 2012 11:57

Sista träningen för året är ikväll kl 18.30 i Brottarlokalen! 


Men planeringen för 2013 fortsätter. Träningsmatcher för försäsongen är enligt följer (datum och tid är inte helt spikat på alla så avvaktar med det):


Herr A:

Feb.

Åkarp (4) - Kulladal

Staffanstorp (3) - Kulladal

Kulladal - LB 07 U 19 (U)

Sjöbo (4) - Kulladal

Flagg (4) - Kulladal


Mars.

Olympic (3) - Kulladal

Kulladal - BW 90 (2)

Kulladal - Eriksfält (5)

Lilla Torg (5) - Kulladal

Kulladal - Eslöv (4)


April.

Kulladal - Nydala (5) 


Herr U:

Mars.

Malmö Korpförening (6) - Kulladal

Anderslöv (6) - Kulladal

Kulladal - Flagg (Res2)

Kulladal - Eriksfält (Res2)


April.

Kulladal - Nydala (Res4)

Sjöbo (Res3) - Kulladal


Ses ikväll!

Av 1938 - 10 december 2012 19:19

Då var lottningen i årets Skånecupen klar.


Seniorerna hamnade i grupp med Furulund som man som bekant mötte under div 3-säsongen, samt Dösjöbro. Matcherna spelas på annandagen, den 26:e december kl 12.45 (Furulund) respektive 14.15 (Dösjöbro). Skulle Kulladal vinna gruppen väntar åttondelsfinal mot vinnaren i grupp 6 som består av Lunds BK, Bjärred och Olympia. Åttondelen spelas bara en kvart efter slutsignalen av andra gruppmatchen, det vill säga kl 14.45 Som vanligt spelas alla matcher i Baltiskan!


Juniorerna hamnade i grupp med Klagshamn 2, Kvarnby och Lilla Torg. Samtliga matcher spelas den 2jan kl 9.15, kl 10.30 samt kl 12.15 Går man vidare som gruppetta väntar kvartsfinal den 5jan kl 18.45 mot vinnaren av grupp 6 som består av Malmö Boys 1, Husie 2, Svedala 2 och Rosengård. 


För andra året i rad missar jag turneringen på grund av jobb... Kass!

Av 1938 - 9 december 2012 12:47

Vi har ett spännande 2013 framför oss. Istället för en befarad (?) Malmöserie så delades Malmölagen upp och vi fick några nya spännande lag som Kulladal inte mött så länge jag varit inblandad och förmodligen inte så mycket innan dess heller. Faktum är att det bara är IFK Malmö, ÖT Smygehuk och Veberöd som Kulladal mött i seriespel de senaste säsongerna. Räknar vi in Vången (förmodad ihopslagning med Oxie) och Limhamn (träningsmatcher) så blir det bara hälften av lagen vi känner igen. 


Jag tänkte ändå ge mig på ett tidigt serietips. Kanske mest för att ge er en inblick i var lagen kommer ifrån och för att snön utanför mitt fönster får mig att hålla mig inne för stunden. Därmed betyder det inte så mycket...


1. FC Trelleborg
Placering 2012: 4:a (div 4 SV)

Kommentar: Ansågs av många vara en liten outsider till uppflyttning i div 4 SV 2012. Fick ihop en stark trupp som dock inte lyckades spela ihop sig tillräckligt. Bjöd dock på några starka resultat, bland annat 5-1 borta mot Hyllie och 6-0 hemma mot IFK Malmö men varvade högt och lågt mest hela säsongen och kom till slut på fjärdeplats. Nu får man in ännu lite fler intressanta spelare. Stark utmanare till topplaceringar enligt mig. 

2. Kulladal

Placering 2012: 11:a (div 3 SG)

Kommentar: Tappar troligtvis några tongivande spelare från säsongen. Får ändå ses som en av favoriterna i toppen. Ett tufft 2012 där skadorna på framförallt mittfältet förstörde chanserna till nytt kontrakt. Vann endast en match på hela hösten (4-1 mot Råå) men hade ändå chans ända in i sista omgången. Avgörande 2013 blir truppens bredd, för kvaliteten finns där.

3. ÖT Smygehuk

Placering 2012: 2:a (div 5 S)

Kommentar: Har nog lärt sig en del gentemot förra sejouren i div 4 då det blev nedflyttning efter kval. Kändes som ett stabilt topplag under hela året i div 5 2012. Hade chansen att vinna serien och därmed gå upp direkt i sista omgången mot Vången, men nådde bara oavgjort. Öste in otroliga 87mål i serien vilket kan jämföras med 45mål för serievinnaren Vången. En liten outsider...

4. IFK Malmö

Placering 2012: 8:a (div 4 SV)

Kommentar: Lyckades med nöd och näppe klara nytt kontrakt i div 4 2012, klarade det genom 0-0 mot Balkan i sista omgången. Byter ut stora delar av sin trupp till kommande säsong. Känns verkligen som om man har kvaliteten för att strida i toppen av serien, men från det och faktiskt leverera finns en tung period med negativa resultat för "Di Gule". 

5. Höllviken

Placering 2012: 5:a (div 4 SV)

Kommentar: Stabilt 2012 med en slutlig femteplats i serien. Var länge med och krigade om en kvalplats till div 3 men räckte inte riktigt till i avgörandet när man förlorade mot de andra konkurrenterna Limhamn och Flagg i de sista omgångarna. Har för övrigt "broderföreningen" FC Höllviken i serien ovanför. Fyller man på med några starka spelare inför 2013 så utmanar man toppen.

6. Limhamn

Placering 2012: 3:a (div 4 SV)

Kommentar: Riktigt nära en kvalplats till div 3 men föll i sista omgången mot klara serievinnaren Hyllie, vilket gav Flagg platsen. Lyckades gå en hel säsong utan en oavgjort match. Har bra spelare att tillgå, bland annat tidigare Kulladalarna Andreas Freij och Richard Rosdahl. Måste bli jämnare för att kunna hålla till i toppen. Outsider...!

7. Rydsgård

Placering 2012: 7:a (div 4 SV)

Kommentar: Lite flyt med att IFK Malmö och Balkan möttes i sista omgången annars hade risken för kval varit uppenbar. Vann de matcher man skulle vinna, mot de andra bottenlagen - med undantag för Oxie som man förlorade mot gånger två. Etablerat sig i div 4 och kommer inte ha några problem att klara kontraktet - tror jag. 

8. Veberöd
Placering 2012: 7:a (div 4 Ö)

Kommentar: Mittenplacering i div 4 Östra 2012. Åkte ur div 3 2011 och kunde inte riktigt hämta sig i div 4 efter spelarförluster. Hade en märklig säsong där segrar med 8-1, 6-0, 5-4, 4-0 varvades med förluster på 2-5, 0-5, 0-6, 4-6 - vilket till slut gav målskillnaden 56-58 när serien skulle sammanfattas. Kan alldeles för lite om laget och dess nyförvärv inför säsongen för att försöka ge en djupare analys. 

9. Vången

Placering 2012: 1:a (div 5 S)

Kommentar: Slås man ihop med Oxie kan man få ett slagkraftigt lag för div 4-säsongen. Men är kvaliteten tillräcklig? Oxie har inte skördat så stora framgångar de senaste åren och åkte till och med ur div 4 2012 och trots seriesegern i div 5 imponerade inte Vången på mig de matcher jag såg. Får dock en riktigt bra mittback i Olympics Pedersen som kan betyda oerhört mycket. Avgörande blir förmågan att spela ihop laget på några månader innan seriestart.

10. Sjöbo

Placering 2012: 1:a (div 5 SÖ)

Kommentar: Tog en överlägsen serieseger Österlensfemman förra säsongen med nio poäng ner till tvåan Liga 06. Gjorde flest mål och släppte in minst. Förlorade bara två matcher på hela säsongen. Frågan är hur pass bra den serien var...  

11. Genarp

Placering 2012: 8:a (div 4 Ö)

Kommentar: Har en tuff säsong framför sig. I en förmodad jämn serie utan "slagpåselag" gäller det att strida hårt för att plocka välbehövliga poäng för att undvika bottenstrid. Har Genarp truppen för att hänga med under hela säsongen? Kan nog överraska en del lag men får det svårt i längden. Kval?!

12. Skanör/Falsterbo

Placering 2012: 3:a (div 5 S)

Kommentar: Om man inte skrapar ihop några starka nyförvärv inför 2013 så tror jag inte Skanör lyckas rädda nytt kontrakt. Såg bortamatchen mot Nydala under hösten och här hade man flyt. Känns som ett "femmalag" som halkade till sig platsen i div 4. Blott två segrar av sex möjliga mot de andra topplagen (Vången, ÖT och Fältet) under året. 


Vi får väl se hur det artar sig... Nytt serietips kommer som vanligt innan seriepremiären i april. 


Sista träningen innan uppehållet är tisdag kl 18.30 inomhus... 

Reklam

KFF-tipset

Poängställning omg 1 av 9
1. Hans Zielinsky, 2p

    Mats Olsson, 2p
    Mikael Larsson, 2p
    Patrik Swenson, 2p
    Perry Åsbrink, 2p
    Primus Swenson, 2p

 

Inlämnade tips: 53

Prisutdelning:
1. 2 385kr
2. 1 192kr
3. 398kr

 

Alla tips

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Nästa match

  vs   

 

Omg 4, Div 3 SG

Lördagen 15aug kl 14

Kulladals IP  

Föregående match

2-1    


K: Markus Swane
Ass: Eddie Ekblad

Matchreferat

Tabell

Malmömästerskapen, Grupp B

Plac Lag Ma V O F Mål P
1. Kulladal 3 3 0 0 7-3 9
2. Ariana 3 2 0 1 8-7 6
3. Lilla Torg 3 1 0 2 7-7 3
4. Flagg 3 0 0 3 1-6 0

Kulladal och Ariana vidare till kvartsfinal

 

Div 3 SG 

Tabell

Lag

Ma

V

O

F

Mål

P

Tips*

1. IFK Tbg 3 0 0 8-2  6:a
2. Malmö City  3 2 1 0 5-1 7 5:a
3. Balkan 3 2 1 0 4-1 7 2:a
4.Högaborg   3 2 0 1 7-5 6 9:a
5. Vellinge 3 1 2 0 7-5  7:a
6. Lödde 3 1 1 1 4-4 4 1:a
7. Kulladal 3 1 0 2 2-5 3 4:a
8. Veberöd 4-4  10:a
9. IFK Simris 2 5-6  3:a
10. Tomelilla 3 0 1 2 3-5 1 11:a
11. Råå 3 0 1 2 0-4 1 8:a
12. Nike 3 0 0 3 2-9 12:a

 

1:an till div 2
2:an kvalar till div 2
9:an kvalar till div 3
10:an-12:an åker ut div 3

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Länkar

Fotboll på tv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se