1938 - Bloggen om Kulladals FF

Alla inlägg under december 2012

Av 1938 - 25 december 2012 14:07

Imorgon drar seniorerna igång Skånecupen, och 1938 är på plats och följer de två, eventuellt tre, matcherna trots tidigare besked om annat. Första matchen kl 12.45 mot bekantingen från 2012års serie Furulund. Därefter väntar Dösjöbro kl 14.15 Kulladal är redo, är du?!

ANNONS
Av 1938 - 22 december 2012 17:10

Seniorer

Speldag: 26dec

Spelplats: Baltiska Hallen, Malmö

Samling: kl 11.45 i Baltiska Hallen

Gruppmatcher: Furulund kl 12.45 och Dösjöbro kl 14.15

Eventuell åttondelsfinal är kl 14.45 samma dag, ev kvartsfinal fre 4jan kl 18.45, ev semi fre 4jan kl 19.45 och ev final sön 6jan kl 15.20


Laget:

22. Robin "Bobbie Lee" Svensson

2. Hozan "Dani Alves" Faridoon

3. Mattias "Julle" Jurlander

7. Joel "JT" Tindberg

8. André "Stevie G" Jönsson

9. Freddy Helm

10. Filip "Fille" Jönsson

11. Erik Magnusson

12. Oskar Hemby


Juniorer
Speldag: 2jan

Spelplats: Baltiska Hallen, Malmö

Samling: kl 8.30 i Baltiska Hallen

Gruppmatcher: Klagshamn kl 9.15, Kvarnby kl 10.30 och Lilla Torg 12.15

Eventuell kvartsfinal är lör 5jan kl 18.45, ev semi lör 5jan kl 19.30 och ev final sön 6jan kl 14.45


Laget:

1. Markus "Super-Mackan" Larsson

2. Hozan "Dani Alves" Faridoon

3. Umid Azizi

6. Pierre Svensson

7. André Isgren

8. Hassen Lagoun

11. Antonijo "Ante" Ladan

14. Jonathan "Jonte" Malmqvist


Lycka till!

ANNONS
Av 1938 - 22 december 2012 14:08

I dagarna blev det klart vilka lag Kulladal ställs mot i Nils Holgersson Cupen som avgörs i slutet av januari. Kulladal spelar sina matcher söndagen den 20januari. Kulladal inleder mot IFK Ystad kl 9.50 Inträde är 40kr för er som hade tänkt komma och kolla.


Kulladals grupp:

Kulladal

IFK Ystad

Gislöv

Gislövsdal*


*I spelprogrammet står det att Kulladal möter Anderslöv i sista matchen men i grupplottningen heter motståndet Gislövsdal. Vi får avvakta den rätta ordningen innan det kan bekräftas vilket lag det handlar om, men troligtvis är det Gislövsdal som är rätt. 


KFF - Ystad kl 9.50

Gislöv - KFF kl 11.30

KFF - Gislövsdal kl 13.35

Av 1938 - 21 december 2012 13:36

Vi kör en fredagslista till innan uppehållet på allvar drar igång.


Fredagslista 6 - Bästa matcherna 2012

Den här gången listar 1938 Kulladals (A-lagets) bästa matcher 2012. De var kanske inte så många som man hoppats på men där fanns absolut ljusglimtar att ta med sig in i framtiden. Att 2012års matcher ska komma upp i nivå med MFF-matchen i svenska cupen för ett antal år sedan är väl att ta i, men även en kass säsong har man mycket att dra lärdom av - och varför inte ta tag i det positiva först. 


1. Omg 10, div 3 SG: Kulladal - Svedala 4-1 (4-0) Målskyttar: Robin Svensson 2, Eddie Ekblad, Mattias Jurlander


Kulladals tredje raka seger i en stark svit som följdes av den något tyngre inledningen på säsongen med bland annat tre raka förluster de tre första omgångarna. Efter segrar mot Åkarp, Staffanstorp och nu Svedala kändes Kulladal rejält på gång och för första gången kunde man så smått snegla uppåt i tabellen. Den annars så givna degraderingen kändes plötsligt långt långt borta. Den första halvleken mot Svedala var riktigt bra, det fanns ett lag på banan och som Kulladal kunde spela ut. Redan efter tolv minuter gav Eddie Ekblad Kulladal ledningen och efter bara en halvtimme stod det 3-0 på måltavlan. Just 3-0-målet var en stund av magi där Kulladals skyttekung Robin Svensson drog till från tjugofem meter och pangade bollen rätt upp i krysset. Innan halvleken var slut hade han även gjort 4-0 och Kulladal kunde mycket väl gjort fler mål på de många målchanser som skapades. Svedala hade inte mycket att sätta emot under en match som till slut slutade 4-1. Mina farbröder från Stockholm kom för att se matchen, och det var ju riktigt trevligt att få se en sådan tillställning, om det inte varit för att de kom till andra fyrtiofem... 


2. Omg 6, div 3 SG: BW 90 - Kulladal 3-3 (2-2). Målskyttar: Mattias Andersson, Joakim Söderlund, Mattias Jurlander


Efter ännu en tung hemmaförlust (IFK Trelleborg) åkte laget till Bjärsjölagård för möte med en av seriens absoluta favoriter, BW 90. Redan på förhand fick man räknas som underdogs och när man dessutom stod utan två viktiga spelare i Daniel Jansson och Andy Borg så kändes det som en omöjlig uppgift. Men som en amerikansk politiker uttryckte det: Det är som mörkast precis innan gryningen. För när Kulladal överraskande tog ledningen med 1-0 efter ett tafatt försvarsspel av hemmalaget så väcktes något som inte riktigt synts till innan. Inte ens en kvittering minuterna senare skulle sätta stopp för det för dagen energiska Kulladalslaget som på nytt tog ledningen genom Joakim Söderlund. Heller inte det mentalt så tunga 2-2 sekunderna innan pausvilan och BW 90:s för dem förlösande 3-2-mål i andra kunde hindra Kulladal från att plocka säsongens kanske mest överraskande poäng, speciellt med facit i hand. För på övertid manglade Mattias Jurlander allt och alla när han tryckte in kvitteringen till 3-3. Stort, stort jubel hos bortalaget som naturligtvis firade det hela som en seger och "Julle" fick dagens efter en egen plats i Skånskans sportsdel. 


3. Omg 9, div 3 SG: Staffanstorp - Kulladal 0-2 (0-2) Målskyttar: Andy Borg, Robin Svensson


Den kanske bästa matchen sett till nittio minuter. Kulladal hade från första början fullständig koll på denna tillställning. Efter två tidiga mål genom Andy Borg och Robin Svensson så kunde man helt kontrollera matchen under resterande sjuttio minuter. Man tillät sig till och med att missa ett par öppna målchanser under den andra halvleken. Marcus Sandén, lite överraskande på innermittfältet, gjorde en lysande insats liksom övriga laget - bland dem Eddie Ekblad i spetsen. I två raka matcher hade Kulladal visat att man kunde ta ledningen och sedan kontrollera resterande del av matchen, förmågan att stänga matcherna. I omgången innan hade man nämligen gjort samma sak mot Åkarp, seger 1-0. Dock utan att imponera på det sätt man gjorde mot Staffanstorp. Och detta trots avstängingar och skador. Kulladal var på gång...

 

4. Åttondelsfinal, Malmömästerskapen: Balkan - Kulladal 1-1, 2-4 efter str. (0-1) Målskyttar: Jimmy El-Jaleb. Straffar: Christoffer Persson, Christoffer Bengtsson, Mattias Andersson, Jimmy El-Jaleb


Ett rejält försvagat Kulladal med inte mindre än sex återbud på ett dygn åkte till Rosengårds IP för match mot Balkan i Malmömästerskapen. De sista två spelarna kallades in mindre än en timme innan samlingen och att Kulladal några timmar senare skulle stå i kvartsfinal i MM var mer än överraskande. U-lagsspelare, Juniorer och 97:or drog alla sitt strå till stacken och visade verkligen att Kulladals framtid är säkrad när man tog matchen till straffar. U-lagets otvivelaktiga skyttekung Jimmy El-Jaleb gav Kulladal ledningen efter drygt halva första spelad, efter en fin passning av Pierre Svensson. En ledning som stod sig till halvtid. Balkan, som också de ställde upp med ett reservbetonad lag, satte ordentlig press i andra halvlek och fick också till slut utdelning när man kvitterade med tio minuter kvar. Då trodde nog fler än jag att hemmalaget även skulle avgöra matchen. Men chans på chans gick till spillo och när straffläggningen sedan var ett faktum kändes det lite som Kulladals kväll. Så blev det också efter att "Totte" inlett straffdramat med en stenhård kanon rätt i mål. "Jesus" fick chansen att avgöra tillställningen med sin fjärde straff och gjorde inga misstag. Kulladal vidare till kvartsfinal i MM.


5. Omg 7, div 3 SG: Höganäs - Kulladal 2-1 (1-0) Målskyttar: Jörgen Mellberg


Säsongens längsta bortaresa stod på schemat denna lördagseftermiddag, och detta bara veckan efter den starka insatsen borta mot BW 90 i Bjärsjölagård. Spelarnas sarjade självförtroende hade definitivt börjat rättas till efter den redan nämnda tuffa inledningen på säsongen, man började så smått komma in i div 3-tempot. Michael Sanders taktiska egenskaper kombinerat med spelarnas hårda jobb var sånär nog för att plocka med sig poäng även från topplaget Höganäs hemmaplan. Höganäs hade ledningen efter första halvlek, utan att för den sakens skull ha ett alltför stort spelmässigt övertag, men Kulladal var helt klart med i matchen. Sakta men säkert byggde man också upp en grund för att sedermera kunna kvittera med kvarten kvar genom legendaren Jörgen Mellberg som hoppat in i matchen en kvart tidigare. En olycklig situation bara minuten senare ledde dock till dystra miner i Kulladalslägret som dock, som slutet av våren skulle visa, tog förlusten på rätt sätt. Förbannade över att man inte lyckades knipa poäng mot detta inte alltför vassa topplaget kände man att det fanns hopp om en bra säsong. 


Bubblare: Prespa (B) 3-3, Råå (H) 4-1


Matcherna i MM mot Malmö City och Kvarnby såg jag aldrig och därför placerar sig inte någon av dem på listan

Av 1938 - 20 december 2012 22:07

Det var ett lite nytt äventyr för Kulladal, att träna i en sporthall, och ännu lite nyare äventyr att träna på Lindängen denna torsdagskväll. Trots det lita tafatta försöket att hitta en inomhusboll (hur ska jag veta var man gömt dem när vi aldrig tränar inomhus!) och det lite glatta golvet är jag rätt övertygad om att spelarna uppskattade möjligheten att få en sista träning innan uppehållet och kanske främst att få ett inomhuspass innan Skånecupen på annandagen. Lagen tas för övrigt ut i detta nu och kommer presenteras under morgondagen. 


Kvällens träning innehöll bara lir hela vägen. Det började med två lag med avbytare, de yngre (inklusive Mats och Ralf) mot de äldre. Här var det aldrig något snack och de äldre tog hem de två matcherna med klara siffror. Efter drygt halva träningen delades truppen istället in i tre lag där det i mångt och mycket stod mellan blått och rött lag, där gula hamnade i skymundan. Vem som scorade mest till slut låter jag vara osagt men snyggaste målet stod det blåa lagets Daniel Jansson för när han rakade in en boll från halva plan upp i krysset. En bättre högoddsare får man nog leta efter än mittbacken "Danne" som är mest känd för sina krigarmål á la Höllviken borta 2012. Annars stack André Jönsson ut med sin läckra MFF-tröja från slutet av 90-talet, ni vet den där lila. Besviken över att målvakterna inte fick fler lägen att göra mål dock...


Lite uppdatering vad gäller skadelistan så här innan uppehållet:

Jimmy El-Jaleb - knä (menisk). Väntar på en operation i slutet av januari och väntas vara tillbaka i träning redan under februari.

Jörgen Mellberg - knä. Kan vara en liknande skada som Jimmy har. Väntar på magnetröntgen var det senaste jag hörde. Ska inte vara någon fara för spel 2013.

Tobinho Sjöbäck - knä. Opererad och nu väntar återhämtning. Väntas kunna träna från sommaren och kanske kanske vara tillbaka under slutspurten av serien. 


Annars är truppen frisk och det känns ju bra.


Har bara kvar att önska er god jul men avvaktar lördagens jullotteri så jag är säker på att ni inte lägger ner läsandet förrän efter det...


Ha det!

Av 1938 - 20 december 2012 14:31

Åtminstone inom fotbollen. Det händer inte det helt stora just för tillfället, varken på Kulladal eller i andra klubbar runt om i Skåne. Efter kvällens träning på Lindängen tar Kulladals seniorer välförtjänt ledigt från allt som heter fotboll fram till Skånecupen på annandagen, där naturligtvis inte alla kommer vara med men en del. Förutom kvällens träning äger jullotteriet rum denna vecka, närmare bestämt på lördag kl 15. För er som köpt lotter och inte kan vara på plats så kommer 1938:s FB-sida alltså rapportera live från dragningen. Fram till Skånecupen som startar den 26/12 händer sen inte mycket. Här på 1938 kommer du kunna läsa lite om hur det går för våra lag i Skånecupen, främst från den 28/12 då 97:orna går in i turneringen.


Vi hörs på lördag!

Av 1938 - 17 december 2012 17:19

Torsdag (20/12) tränar seniorerna i Lindängens sporthall kl 19-21. Det ska ha gått ut i ett sms till samtliga spelare, men bara för säkerhets skull skriver jag det också här. Ta med egna träningskläder och inneskor så ses vi där!


Kulladals kanslist Cliff har satt ihop en riktigt bra lista över KFF:s samtliga matcher i Skånecupen, den följer här (ni får ursäkta att det ser lite konstigt ut bland vissa motståndarlag, men det blir aldrig bra när man copy/paste:ar, hoppas ni kan läsa ändå).


Tidigare år har jag varit obarmhärtig när det gäller följandet av våra egna lag, av enkla anledningar har jag bara valt "mina egna" lag. Men i år blir det annorlunda. Eftersom jag jobbar båda dagarna seniorerna och juniorerna ska spela så kommer jag istället följa våra ungdomslag, så gott det går.


Vi ses väl i Baltiskan/Kombihallen?! 


SKÅNECUPEN 2012/2013 Kulladals FF deltagande.

 

Datum                 Kl.                        Spelplats            Lag__________________________

26/12                  12.45                   BH                      Senior                               - Furulund

                             13.15                   Kombi B             P14 I                                                - Bjärred

                             14.00                   Kombi B             Veberöds AIF/Linero IF               - P14 I

                             14.15                   BH                       Dösjöbro IF                                     - Senior

                             15.15                   Kombi B             Husie IF 4                                       - P14 I

 

27/12                  09.00                   Kombi B             P14 II                                               - MFF 2

                             09.30                   Kombi A             P13 I                                           - Höllviken

                             10.00                   Kombi B             P14 II                                            - Staffans

                             10.30                   Kombi A             P13 I                                        - Klags/Vellin

                             11.00                   Kombi B             Hyllie IK                                          - P14 II

                             11.30                   Kombi A             IFK Simrishamn                            - P13 I

                             13.00                   Kombi A             Liria IF                                            - P13 II

                             14.00                   Kombi A             P13 II                                               - Skegrie

                             14.45                   Kombi A             P13 II                                           - Höllviken

 

28/12                  09.30                   Kombi A             P12 I                                                - Bjärred

                             09.30                   BH                       Lunds BK 1                                    - P16 III

                             10.30                   Kombi A             P12 I                                                - TFF

                             10.45                   BH                       Kvarnby IK 2                                  - P16 III

                             11.30                   Kombi A             Malmö FF 3                                     - P12 I

                             11.45                   BH                       P16 III                                              - Klagsh

                             13.00                   Kombi A             Höllviken                                 - P12 II

                             14.15                   Kombi A             Liria IF 2                                         - P12 II

                             15.15                   Kombi A             P12 II                                               - Kvarnb

                             15.30                   BH                       P16 I                                                - Åkarp

                             16.00                   BH                       LB07 1                                            - P16 II

                             16.30                   BH                       P16 I                                                - Lund

                             17.15                   BH                       Husie IF                                           - P16 II

                             17.30                   BH                       GIF Nike                                         - P16 I

                             18.15                   BH                       P16 II                                               - Lilla T 2

                            

29/12                  09.45                   Kombi B             Lilla Torg FF                                  - P11 II

                             10.45                   Kombi B             P11 II                                               - Gislöv

                             11.30                   Kombi B             P11 II                                               - MFF 1

                             12.15                   Kombi A             P12 III                                         - Viridis/S 2

                             13.15                   BH                       P15 III                                              - MFF 4

                             13.30                   Kombi A             FC Trelleboerg - P12 III

                             14.00                   BH                       Staffanstorps GIF                          - P15 III

                             14.45                   Kombi A             Husie IF 2                                       - P12 III

                             15.15                   BH                    Heleneholm               - P15 III


30/12                  09.00                   BH                       P15 I                                                - Lund SK

                             10.00                   BH                       Lunds BK 1                                    - P15 II

                             10.30                   BH                       P15 I                                                - Olympic

                             11.45                   BH                       Vellinge IF                                      - P15 II

                             12.00                   BH                       Staffanstorps GIF 2                       - P15 I

                             13.00                   Kombi A             BK Höllviken                                 - P11 I

                             13.15                   BH                       P15 II                                         - Real Malmö

                             14.15                   Kombi A             VAKANT 3                                     - P11 I

                             15.15                   Kombi A             P11 I                                                - Linero IF

 

2/1                       09.15                   BH                       IFK Klagshamn - Herr Juniorer

                             10.30                   BH                       Herr Juniorer                              - Kvarnby 1
                             12.15                   BH                       Herr Juniorer                               - Lilla Torg 

 

3/1                      11.45                   Kombi B             P10                                             - MFF 5

                             12.30                   Kombi B             LB07 2                                            - P10

                             13.45                   Kombi B             BK Höllviken                                 - P10

Av 1938 - 16 december 2012 16:22

Ja, då var Silly season slut för den här gången. Den här mer eller mindre galna övergångsmånad där spelare i småklubbarna kan flytta mellan klubbarna lite som de önskar, och så var verkligen fallet även i år. Kulladal tillhörde väl knappast vinnarna av årets övergångsperiod då man tappade elva spelare från 2012-säsongs trupp. Naturligtvis inte en hel startelva då merparten av spelarna var utanför den under säsongen, Billy, Samir och Stigsson spelade ju knappt en minut under hösten och Bengan lyckades aldrig riktigt slå igenom i seniorlaget, men ändå elva spelare. Det är alltid jobbigt när så många spelare försvinner, det gör ju att det skapas ett tomrum. Men man får tänka lite som Kalle Palm, Svedalas tränare nämnde i sitt inlägg på Firman bloggar: "Men man ska känna för det annars blir det inte kul och då inte heller bra". Kulladal, liksom Svedala för övrigt, har en väldigt god ungdomsverksamhet som så småningom kan fylla tomrummet. Vi måste se positivt på det hela. Som en sammanfattning av övergångsperioden kan man säga att "89:eran" i Kulladals FF är över (för denna gången?) då Joel Bang Berg, Joakim Söderlund, Eddie Ekblad och Marcus Sandén alla lämnar truppen. Då tänker ni insatta, men är inte de tre sistnämnda 90:or? Jo, men de kan ju i allra högsta grad betecknas som en del av 89:eran som burit upp Kulladals seniorer i mer än fem säsonger. Kvar är Tobinho Sjöbäck, Daniel Jansson och Mattias Jurlander, lägg där till Christoffer Persson som ju kom tillbaka 2011. 


AUS:

Robin Svensson - Kvarnby (div 2)

Andy Borg - Flagg (div 4)

Adam Weiszewski - Hyllie (div 3)

Joel Bang Berg - Hyllie (div 3)

Joakim Söderlund - klubb ej känd

Billy Hanafi - varvar ner

Samir Diaz Emanuelsson - Skanör/Falsterbo (div 4)

Eddie Ekblad - Höllviken (div 3)

Christoffer Bengtsson - Vellinge (div 5)

Mattias Stigsson - Vellinge (div 5)

Marcus Sandén - Nydala (div 5)


Å andra sidan lockade Kulladal till sig fem spännande spelare som har en del att tillföra truppen. En målvakt, tre mittfältare (som under 2012 varit den mest sårbara lagdelen) och en anfallare. Calle Nelin har jobbat i Norge under nästan två år och har under tiden behållt sin status som fotbollsspelare, men har skolat om till målvakt. En hemvändare med stort KFF-hjärta och massvis med rutin är precis vad Kulladal behöver när man precis åkt ur en division och försöker hämta sig. Mats Persson har blivit imponerad av det han sett av Calle på träningar och i matchen mot Hyllie. Det gör att vi nu har fyra målvakter (förutom Calle även Robin Svensson, Christoffer Persson och junioren Markus Larsson) och är ovanligt väl besatta på den positionen. Joel Tindberg, lillebror till Tonny "TT" Tindberg, joinar oss från Eriksfält. En kvick, ettrig, välfotad yttermittfältare som kan tillföra snabbhet till vårt spel, kanske framförallt i omställningsspelet - dessutom en ung spelare med utvecklingspotential. Erik Magnusson, också han yttermittfältare har haft ett uppehåll från fotbollen och strävar efter att komma tillbaka i gammal god form som han till exempel hade i Ängelholm. Behöver lite tid på sig, tid som han kan få under vintern/våren. Fysiskt stark och kanske lite motsatsen (om ni förstår) till Joel Tindberg trots samma position. Oskar Hemby tränade med Kulladal under 2012 men släpptes aldrig av sin klubb Malmö Korpförening då. Kallades in till matchen mot Hyllie och svarade direkt genom att göra tre mål. Snabb, orädd, djupledsstark målskytt som Kulladal rentav saknat sen André Håkansson. Oerhört viktigt nyförvärv då vi tappat Andy Borg. Slutligen hittar vi mittfältaren Freddy Helm, använd som innermittfältare mot Hyllie, som jag tror kan bli ett rejält utropstecken under 2013. Fick bara 45min, men väldigt intressanta 45 tillsammans med kompisen André Jönsson, under en andra halvlek mot Hyllie. Kan rentav lyfta André Jönsson som tappade suget under slutet av säsongen. Högintressant spelare.


VÄLKOMNA:

Calle Nelin - Svelvik (div 4, Norge)

Joel Tindberg - Eriksfält (div 5)

Erik Magnusson -

Oskar Hemby - Korpföreningen Malmö (div 6)

Freddy Helm - Askeröd (div 5)


Att beteckna Daniel Janssons beslut att stanna kvar som ovärdeligt är i det närmaste en underdrift, han kommer bära fram laget under 2013. Så även Mattias Jurlander, som hade en fantastisk vår denna säsong, och Filip Ahlström som är grymt nyttig på mittbacken. Att dessutom få behålla vår mest talangfulla spelare i ytterbacken Hozan Faridoon känns också viktigt. Vi får sammanfatta övriga truppen när kommande säsong börjar närma sig mer men försvarslinjen (inklusive våra fyra målvakter, rutinerade allroundspelaren Filip Jönsson och moralboostern Calle Stenberg) är intakt och det känns som prioritet ett. Oerhört glädjande är också att Jörgen Mellberg satsar vidare i Kulladalströjan. Legendaren som återvände hem från Höllviken 2009 kan bli superviktig 2013, framförallt med sin rutin och förmåga att alltid ge hundra procent oavsett vad. 


Det sammanfattar 2012års Silly season.

Reklam

KFF-tipset

Poängställning omg 1 av 9
1. Hans Zielinsky, 2p

    Mats Olsson, 2p
    Mikael Larsson, 2p
    Patrik Swenson, 2p
    Perry Åsbrink, 2p
    Primus Swenson, 2p

 

Inlämnade tips: 53

Prisutdelning:
1. 2 385kr
2. 1 192kr
3. 398kr

 

Alla tips

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Nästa match

  vs   

 

Omg 4, Div 3 SG

Lördagen 15aug kl 14

Kulladals IP  

Föregående match

2-1    


K: Markus Swane
Ass: Eddie Ekblad

Matchreferat

Tabell

Malmömästerskapen, Grupp B

Plac Lag Ma V O F Mål P
1. Kulladal 3 3 0 0 7-3 9
2. Ariana 3 2 0 1 8-7 6
3. Lilla Torg 3 1 0 2 7-7 3
4. Flagg 3 0 0 3 1-6 0

Kulladal och Ariana vidare till kvartsfinal

 

Div 3 SG 

Tabell

Lag

Ma

V

O

F

Mål

P

Tips*

1. IFK Tbg 3 0 0 8-2  6:a
2. Malmö City  3 2 1 0 5-1 7 5:a
3. Balkan 3 2 1 0 4-1 7 2:a
4.Högaborg   3 2 0 1 7-5 6 9:a
5. Vellinge 3 1 2 0 7-5  7:a
6. Lödde 3 1 1 1 4-4 4 1:a
7. Kulladal 3 1 0 2 2-5 3 4:a
8. Veberöd 4-4  10:a
9. IFK Simris 2 5-6  3:a
10. Tomelilla 3 0 1 2 3-5 1 11:a
11. Råå 3 0 1 2 0-4 1 8:a
12. Nike 3 0 0 3 2-9 12:a

 

1:an till div 2
2:an kvalar till div 2
9:an kvalar till div 3
10:an-12:an åker ut div 3

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Länkar

Fotboll på tv

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se