1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2012

Kvalet till div 4 färdigspelat

Av 1938 - 28 oktober 2012 11:31

Igår avgjordes kvalet till div 4. Så här gick det. 


Balkan hade 3-3 med sig borta mot Förslöv till returen på Rosengård och via mål av Mario Petric och Molis Nikolic så kunde man säkra div 4-platsen genom en säker 2-0-seger. Balkan spelar med största sannolikhet i samma serie som Kulladal 2013 - div 4 SV.


Skanör/Falsterbo klarade med nöd och näppe att kvala sig upp från div 5. Första matchen vann man på hemmaplan med 2-1 och i andra matchen borta mot Hardeberga så klarade man 1-1. Stor hjälte blev Karl Magnusson som satte kvitteringen strax innan halvtidsvilan. Även Skanör/Falsterbo spelar med största sannolikhet i samma serie som Kulladal 2013 - div 4 SV.


2011 tog Kulladal och ÖT Smygehuk minst sagt skiljda vägar när Kulladal gick till div 3 och Smyge förlorade kvalet och åkte ur div 4. Men nu är de båda tillbaka i samma serie efter att Smyge vunnit hemma 4-2 och spelat oavgjort borta mot Näsum. Smyge har en stark trupp och har absolut ett lag för övre halvan av div 4. Frågan är vilken division 4 man hamnar i. 


Bunkeflo som imponerade ifjol och tidigt klarade kontraktet i div 4 åkte igår ur samma division. Wormo segrade enkelt i båda matcherna och gjorde processen kort mot Erik Larsson och hans mannar.


I kvalet segrade även Hanaskog och Eket .  


Från div 5 till div 4 har vi alltså följande lag:

Osby, Yngsjö, Marieholm, Bjärred, Vången, Sjöbo, ÖT Smygehuk, Skanör/Falsterbo, Wormo och Hanaskog.


Kvalade sig kvar gjorde: Balkan och Eket

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Torsdag 15 nov 22:32


  Idag inleddes frimånaden där alla utan kontrakt kan vandra fritt mellan klubbar. Som jag alltid skrivit inför fönstrets öppnande så är det med viss oro man som Kulladalare går in till 15nov. Det är svårt att matcha större klubbars erbjudande, fr...

Av 1938 - Tisdag 13 nov 21:44


  Så var han då på plats, Georg "Rossi" Eterovic som tillsammans med Pålle ska lotsa Kulladal in i framtiden. Under kvällens första träning intog han en mer observerande roll ute på planen. Sannolikt kommer hans ansvar trappas upp när han blir var...

Av 1938 - Måndag 12 nov 22:49

Det blev ett väntat serieförslag för div 3 SG SvFF gick ut med under dagen. Blir förslaget definitivt blir det sex Malmölag i serien och fem nykomlingar. Sex lag är samma som under årets serie.   Serieförslag Div 3 SG 2019 Lag Placeri...

Av 1938 - Måndag 12 nov 13:00

Lag Motstånd Datum (res) Balkan Lödde (H) 17nov kl 13   Olympic (B)   FC Trelleborg     Flagg IFK Malmö (H)   Högaborg Höganäs (B) 29nov  Höganäs Hittarp (B) 22nov    Högaborg (H) 29nov   ...

Av 1938 - Måndag 12 nov 12:45

Vecka: 46   12/11-18/11     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag -       Tisdag Träning Kulladals IP  kl 18.30-20  Konstgräs  Onsdag -       Torsdag Träning Kulladals IP  kl 20-21.30 Konst...

Reklam

Nästa match vs                   

 

Gruppspel, Malmömästerskapen
Fredagen 23nov kl 19
Plan 9, Stadionområdet

Tabell

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se