1938 - Bloggen om Kulladals FF

Direktlänk till inlägg 15 december 2010

Sista träningen för säsongen...

Av 1938 - 15 december 2010 21:46

... är imorgon kl 18. Kylan lär bita rejält!


Sitter och kollar på Sevilla - BVB i Europa League, den matchen hör i allra högsta grad hemma i Champions League, jämför den med FCK - Panathinaikos! Men nu är det som det är... Kanoten precis skadad, efter att kanske ha avgjort matchen.


Det är snart dags att presentera för bloggens läsare vilka spelare som kommit och gått innan årsskiftet, blir av vid årsskiftet... Kan inte lova kl 00.00 men i stort sett!

---

Det verkar som om p94 väljer att skicka endast ett lag till Skånecupen trots allt, alltså var jag inte helt fel ute. Vilken grupp man väljer att spela i vet jag inte, en grupp var jag dessutom ett lag mer så kanske löser sig själv där. Med Drilon frånvarande och Abbe som valt att lämna Kulladal finns ändå mycket starka spelare att ställa på banan...


Mukremin


Hozan/Markus Bengan/Denniz


Eddie/Emil Martin/Oliver


Har jag glömt någon? Jag har en tendens att göra det... Hur som haver ser jag gärna samma målvakt som förra året, verkar ha fungerat? I backlinjen får man en brytningssäker passningsspelare i form av Hozan och två bollsäkra spelare i Bengan och Denniz. På topp skadar det inte att ha en snabb teknisk spelartyp (Martin och Oli) tillsammans med en starkare bollmottagande spelartyp i form av Eddie och Emil. Ser väldigt intressant ut må jag säga! Gitvetvis lyckades jag glömma Markus som under året spelat från och till i U-lagets backlinje. Främst ytterback i dessa matcher och bilder här ett utmärkt "par" med Hozan vilket därmed gör laget komplett. Spännande Skånecupen detta år...


27dec smäller det...


2-2 BVB! Bättre dom vinner så Bayern kan äta in försprånget till våren...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av 1938 - Måndag 15 okt 10:00


Det dröjde inte länge från det att Håkan Isgren meddelat sitt avsked från Kulladal tills det att hans tidigare klubb Anderslöv tog kontakt. Innan "Hågan" kom tillbaka till Kulladal och som tränare för våra 95:or var han i just Anderslöv både som spel...

Av 1938 - Söndag 14 okt 17:00

Vecka: 42   15/10-21/10     Dag Aktvitet Plats Tid Praktisk info Måndag -       Tisdag -       Onsdag -       Torsdag -       Fredag -        Lördag -       Söndag -    ...

Av 1938 - Söndag 14 okt 14:38


Sebastian Rask     Statistiken talar för sig själv var orden som kom till migunder gårdagen. Flest matcher (trots två matchersavstängningar), flest mål, flest assist och flest matchens spelare utnämningar. Rask har varit en gig...

Av 1938 - Söndag 14 okt 13:52

För att dra ett citat från 2000-talets bästa film.    Säsongen 2018:s senioravslutning blev även den något att minnas. Kvällens huvudpersoner blev inte så konstigt Ralf Ekberg och Håkan Isgren som nu lägger taktikpennan på hyllan (ändå inte för I...

Av 1938 - Söndag 14 okt 11:00

Grupp 12 Lag Ma V O F Mål P FC Trelleborg 1 1  0  0  4-0  3p Tomelilla 1 1  0  0  1-0  3p  Veberöd 1 0  0  1  0-1  0p  Fortuna  1 0  0  1  0-4  0p  Ettan till div 3 2019Omg 1 - Lörda...

Reklam

Nästa match vs                

 

Omg 22, div 3 SG

Söndagen den 7okt kl 14

Kulladals IP, Kulladal

Tabell

KFF-tipset

Antal inlämnade: 32


http://kff-tipset.tk/

Reklam

  

www.sodertorpsbilservice.se

 

Vi är en allbilverkstad som utför service och reparation på alla bilmärken.


Vi är anslutna till Kontrollerad Bilverkstad (KBV) som är bilbranschens ursprungliga kontrollföretag med fokus på verkstadskvalitet och kundnöjdhet! Hög service och väl utförda arbeten är kännetecknande för Södertorps Bilservice.

Kontakta oss redan idag för att boka tid.

Reklam

 
www.lindskogs.com

 

Företaget startades 1976 och är idag ett etablerat alternativ för transport- och logistikverksamhet. Vi specialkomponerar rätt lösning och ger snabbt pris och förutsättningar för uppdraget. Målsättningen är att ge dig som kund bästa möjliga service med hög kvalitet. Med prisvärda lösningar ska det även kännas tryggt att låta oss hantera ert gods.

 

Kontakta oss gärna i alla transportfrågor så berättar vi mera.

Presentation


Välkommen till min blogg om Kulladals FF:s seniorer! (Åsikter som framförs här reflekterar inte nödvändigtvis föreningens)

Bloggen grundad 2009

Föregående match

  

Reklam


Mysig kvarterskrog beläget på Centrumtorget i Lomma. Kom in och prova något från vår pubmeny där vi erbjuder allt från ostgratinerade nachos till 'Hangover mackan' eller varför inte en öl och lite nötter, ett glas vin med en trevlig osttallrik eller en kaffe med något sött till....


www.gasolinlomma.se

ReklamBlöt fest? Det får du ordna själv. Vi fixar tak över huvet! 
Hos oss kan du hyra tält, bord, stolar, discoljus m.m. till bra priser! Vi har även en webbshop med festtillbehör!


Besök oss på vår hemsida och se vad vi kan hjälpa dig med:

www.festocheventfixaren.se

Länkar

-

Är du intresserad av att annonsera på bloggen? Kontakta mig på blogg1938@gmail.com

Fotboll på tv

Väder

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik

Katergorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se